Dodaj do ulubionych

Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 12:58
No właśnie, dlaczego ?
Czy zraniona kobieta może jeszcze zaufać innemu mężczyźnie ?
Obserwuj wątek
    • matrek Re: Dlaczego wszystkie kobiety to świnie ? 15.05.02, 13:02
      Okropne są takie generalizacje.
    • kwik dlaczego wszystkie koty są fałszywe? (ntxt) 15.05.02, 13:03
      • Gość: frisky2 dlatego, ze nie sa prawdziwe (ntxt) IP: 62.233.139.* 15.05.02, 13:10
      • gero1 Re: dlaczego wszystkie koty są fałszywe? (ntxt) 15.05.02, 13:19

mmraaaauuuuu :)

• wierna1 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 13:12
      Właściwie to ja powinnam dzisiaj założyć taki wątek, ale ponieważ w moim wieku
      niewiele jest mnie w stanie zdziwić, pozostawiam bez komentarza.
      • Gość: Janosik Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 13:20
        wierna1 napisał(a):

> Właściwie to ja powinnam dzisiaj założyć taki wątek,
        ale ponieważ w moim wieku
        > niewiele jest mnie w stanie zdziwić, pozostawiam bez
        komentarza.

tak wierna ktos cie uprzedzil-mozesz zalozyc inny-CZY
        KTOS POKOCHA wierna1?
        przypuszczam ze nawet kobiety beda stronic od ciebie po
        lepszym poznaniu
        • wierna1 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 13:24
          Gość portalu: Janosik napisał(a):

> wierna1 napisał(a):
          >
          > > Właściwie to ja powinnam dzisiaj założyć taki wątek,
          > ale ponieważ w moim wieku
          > > niewiele jest mnie w stanie zdziwić, pozostawiam bez
          > komentarza.
          >
          > tak wierna ktos cie uprzedzil-mozesz zalozyc inny-CZY
          > KTOS POKOCHA wierna1?
          > przypuszczam ze nawet kobiety beda stronic od ciebie po
          > lepszym poznaniu

Z tobą skończyłam w innym wątku. Nie znam ciebie i nie mam ochoty poznawać, bo na
          szczęście to ja wybieram sobie partnerów do rozmowy.
          • Gość: mario2 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:07
            Nie wybierasz, tylko sie cieszysz, jak ktos te laske zrobi i z toba slowo
            zamieni.
            Widac masz duze "powodzenie" :o)
        • matrek Janosik 15.05.02, 14:14
          Nie jestem wierną, ani nawet jej adwokatem, ale jestes upierdliwy jak zadra w
          dupie.
          • wierna1 Re: Janosik 15.05.02, 14:37
            matrek napisał(a):

> Nie jestem wierną, ani nawet jej adwokatem, ale jestes upierdliwy jak zadra w
            > dupie.

Ja bym powiedziała jeszcze dosadniej - niczym żylak w odbycie.
            Ale cieszę się, że janosik się pojawił na forum, przynajmniej przyćmi moją
            upierdliwość swoim chamstwem.
    • kini Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 13:18
      Oj, co ty opowiadasz! Jeden facet cię rzucił, a ty się rzucasz na całą
      populację.
    • spacja Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 13:21
      Ma to taki sam sens, jak stwierdzenie, że wszystkie kobiety to suki.
    • bruce.lee bo kazdy mezczyzna to pijak... 15.05.02, 13:53
      i zlodziej... bo kazdy pijak to zlodziej...
      • Gość: anka Re: bo kazdy mezczyzna to pijak... IP: 62.161.67.* 15.05.02, 13:59
        Bareja to jest jednak dobry na wszystko....

bruce.lee napisał(a):

> i zlodziej... bo kazdy pijak to zlodziej...

• wierna1 Re: Coś mi przypomina ta dyskusja 15.05.02, 14:01
        Dziewczyna zakłada pod wpływem emocji wątek i nikt nie docieka, dlaczego tak
        myśli, tylko od razu : DOWALIĆ JEJ! Pewnie, uogólniła sprawę, ale trudno na
        forum się rozpisywać. Zawsze łatwiej wypowiedzieć myśli. Poza tym tym traktuję
        to forum jako przede wszystkim dla kobiet i kobieta w.w. ma prawo się
        wykrzyczeć. Obrażajcie się w domach na swoje żony, jak wam coś nie pasuje.
        Albo zapytajcie Lu o co jej chodzi.
        • bruce.lee wierna. 15.05.02, 14:06
          bo to chyba do mnie. albo przynajmniej miedzy innymi do mnie... prezpraszam
          bardzo. ale jakiej odpowiedzi oczekuje autorka zadajac pytanie: czy wszyscy
          mezczyzni to bydlaki???? podpowiesz mi? bo ja nie mam pojecia. bo chyba nie
          oczekuje odpowiedzi: 1) tak. wszyscy 2) nie. nie wszyscy. 3) inne.

autorki tematu ani mi zal ani nie zal. ani sie z niej nasmiewam ani nie.
          • wierna1 ReBruce 15.05.02, 14:12
            bruce.lee napisał(a):

> bo to chyba do mnie. albo przynajmniej miedzy innymi do mnie... prezpraszam
            > bardzo. ale jakiej odpowiedzi oczekuje autorka zadajac pytanie: czy wszyscy
            > mezczyzni to bydlaki???? podpowiesz mi? bo ja nie mam pojecia. bo chyba nie
            > oczekuje odpowiedzi: 1) tak. wszyscy 2) nie. nie wszyscy. 3) inne.
            >
            > autorki tematu ani mi zal ani nie zal. ani sie z niej nasmiewam ani nie.

Właściwie to najpierw stwierdziła , a potem padło pytanie, czy może jeszcze
            zaufać mężczyźnie. Przekonaj ją więc, że tak, bo trudno żebym ja to zrobiła. A
            jeżeli ci się nie chce to nikt cię nie zmusza. Ale wy uczepiliście się
            stwierdzenia, że mężczyźni to bydlaki i poczuliście się obrażeni. Natomiast
            meritum tego pytania to, czy może jeszcze zaufać i na to oczekuje odpowiedzi.
            Tak to odbieram.
            • Gość: anka Re: ReBruce IP: 62.161.67.* 15.05.02, 14:15
              skoro tak to odbierasz, to odpowiedz jej w ten sposob, ale dlaczego atakujesz
              innych, wypowiadajac sie w sposob w jaki oni to rozumieja...ja rzadko korzystam z
              forum,a le dla mnie dowcip polega na tym, ze kazdy interpretuje slowa w sposob w
              jaki je rozumie, a karcenie kogos za takie a nie inne zrozumienie wypowiedzi,
              przypomina mi strach przed wyborem na maturze z polskiego interpretacji wiersza,
              bo co jak sie okaze ze polonistka inaczej myslala co autor mial na mysli...
              wolnosc slowa wolnosc wypowiedzi, wolnosc interpretacji

wierna1 napisał(a):

> bruce.lee napisał(a):
              >
              > > bo to chyba do mnie. albo przynajmniej miedzy innymi do mnie... prezprasza
              > m
              > > bardzo. ale jakiej odpowiedzi oczekuje autorka zadajac pytanie: czy wszysc
              > y
              > > mezczyzni to bydlaki???? podpowiesz mi? bo ja nie mam pojecia. bo chyba ni
              > e
              > > oczekuje odpowiedzi: 1) tak. wszyscy 2) nie. nie wszyscy. 3) inne.
              > >
              > > autorki tematu ani mi zal ani nie zal. ani sie z niej nasmiewam ani nie.
              >
              > Właściwie to najpierw stwierdziła , a potem padło pytanie, czy może jeszcze
              > zaufać mężczyźnie. Przekonaj ją więc, że tak, bo trudno żebym ja to zrobiła. A
              > jeżeli ci się nie chce to nikt cię nie zmusza. Ale wy uczepiliście się
              > stwierdzenia, że mężczyźni to bydlaki i poczuliście się obrażeni. Natomiast
              > meritum tego pytania to, czy może jeszcze zaufać i na to oczekuje odpowiedzi.
              > Tak to odbieram.

• wierna1 Re: Anka 15.05.02, 14:31
                Gość portalu: anka napisał(a):

> skoro tak to odbierasz, to odpowiedz jej w ten sposob, ale dlaczego atakujesz
                > innych, wypowiadajac sie w sposob w jaki oni to rozumieja...ja rzadko korzystam
                > z
                > forum,a le dla mnie dowcip polega na tym, ze kazdy interpretuje slowa w sposob
                > w
                > jaki je rozumie, a karcenie kogos za takie a nie inne zrozumienie wypowiedzi,
                > przypomina mi strach przed wyborem na maturze z polskiego interpretacji wiersza
                > ,
                > bo co jak sie okaze ze polonistka inaczej myslala co autor mial na mysli...
                > wolnosc slowa wolnosc wypowiedzi, wolnosc interpretacji
                >
                >
                >
                > wierna1 napisał(a):
                >
                > > bruce.lee napisał(a):
                > >
                > > > bo to chyba do mnie. albo przynajmniej miedzy innymi do mnie... prezp
                > rasza
                > > m
                > > > bardzo. ale jakiej odpowiedzi oczekuje autorka zadajac pytanie: czy w
                > szysc
                > > y
                > > > mezczyzni to bydlaki???? podpowiesz mi? bo ja nie mam pojecia. bo chy
                > ba ni
                > > e
                > > > oczekuje odpowiedzi: 1) tak. wszyscy 2) nie. nie wszyscy. 3) inne.
                > > >
                > > > autorki tematu ani mi zal ani nie zal. ani sie z niej nasmiewam ani n
                > ie.
                > >
                > > Właściwie to najpierw stwierdziła , a potem padło pytanie, czy może jeszc
                > ze
                > > zaufać mężczyźnie. Przekonaj ją więc, że tak, bo trudno żebym ja to zrobił
                > a. A
                > > jeżeli ci się nie chce to nikt cię nie zmusza. Ale wy uczepiliście się
                > > stwierdzenia, że mężczyźni to bydlaki i poczuliście się obrażeni. Natomias
                > t
                > > meritum tego pytania to, czy może jeszcze zaufać i na to oczekuje odpowied
                > zi.
                > > Tak to odbieram.
                >

Zrobiłam to, co inni zrobili autorce wątku i często robią mnie. Mam chyba prawo,
                czy raczej mi je odbierasz?
            • bruce.lee zaraz zaraz wierna... 15.05.02, 14:21
              ja sie absolutnie na nikogo nie obrazilem!!!! nie wiem skad taki wniosek. czy
              moze jeszcze zaufac mezczyznie...? ja rozumiem ze autorka tematu ma 17 lat i
              jest zrozpaczona... i zycze jej wszyustkiego najlepszego i oczywiscie ze jej
              sie ulozy.... ale stawianie pytania w ten sposob jest dla mnie nawet nie
              conajmniej ale po prostu infantylne... co to jest wogole za pytanie??? moze
              urazam kogos w tej chwili, nie to jest moim celem, ale dla mnie to mniej wiecej
              tak jakbym zapytal czy jeszcze kiedys spadnie deszc skoro za oknem slonce...
            • matrek Przypomniało mi to pewną scenę 15.05.02, 14:21
              z kolonii na ktrej kiedys pracowalem.
              14-latka, jeden dzień "chodziła" ze swoim rówiesnikiem, po czym
              wieczorem "rzucił ją". Ta wpadla w taka histerię, że kiedy wszedlem do pokoju
              zaopytac coś sie stalo, usłyszalem takie żądanie.
              - Panie ratowniku, proszę potopić wszystkich chłopaków !!!!!!

Histeria była tak wielka, że trzeba było wezwac karetke pogotowia i zrobic jej
              zastrzyk, aby sie uspokoiła.
            • kwik wierna 15.05.02, 14:23
              a czy odpowiedź gościa z forum może być miarodajna i czy może on ją do
              czegokolwiek przekonać? a zwłaszcza do zaufania.

moim skromnym zdaniem nie.

• wierna1 Re: Kwik 15.05.02, 14:34
                kwik napisał(a):

> a czy odpowiedź gościa z forum może być miarodajna i czy może on ją do
                > czegokolwiek przekonać? a zwłaszcza do zaufania.
                >
                > moim skromnym zdaniem nie.
                >
                >
                Po pierwsze - nie wiemy ile ona ma lat, ale zakładamy, że jest bardzo młoda,
                sądząc po pytaniu.
                Jeśli jest więc bardzo młoda to niech "stare pryki" się z niej nie wyśmiewają,
                tylko coś sensownego odpowiedzą. Chyba, że są tak samo bardzo młodzi. Niech więc
                to napiszą.

• kwik Wierna 15.05.02, 14:39
                  nie chodzi o jej wiek. chodzi o czerpanie wskazówek do życia z forum. chyba nie
                  tędy droga.

a jeśli tędy, to sorry, będzie to przeżywać jeszcze nie raz. czego jej nie życzę.
                  pzdr.

> Po pierwsze - nie wiemy ile ona ma lat, ale zakładamy, że jest bardzo młoda,
                  > sądząc po pytaniu.
                  > Jeśli jest więc bardzo młoda to niech "stare pryki" się z niej nie wyśmiewają,
                  >
                  > tylko coś sensownego odpowiedzą. Chyba, że są tak samo bardzo młodzi. Niech wię
                  > c
                  > to napiszą.
                  >

• spacja do wiernej 15.05.02, 14:32
          wierna1 napisał(a):

> Dziewczyna zakłada pod wpływem emocji wątek i nikt nie docieka, dlaczego tak
          > myśli, tylko od razu : DOWALIĆ JEJ! Pewnie, uogólniła sprawę, ale trudno na
          > forum się rozpisywać. Zawsze łatwiej wypowiedzieć myśli. Poza tym tym traktuję
          > to forum jako przede wszystkim dla kobiet i kobieta w.w. ma prawo się
          > wykrzyczeć. Obrażajcie się w domach na swoje żony, jak wam coś nie pasuje.
          > Albo zapytajcie Lu o co jej chodzi.

Kobieeeetooo!! No normalnie bijesz wszelkie rekordy. Idę o zakład, że jeśli posty
          na tym wątku byłyby w stylu: "nie martw się, nie wszyscy faceci są tacy źli,
          znajdziesz jeszcze swoją połówkę" itepe, to Ty byś własnie zaatakowała Lu.
          Wierna, Ty zawsze musisz pod prąd?
          • wierna1 Re: Tylko zdechle ryby płyną z prądem. 15.05.02, 15:30
            spacja napisał(a):

> wierna1 napisał(a):
            >
            > > Dziewczyna zakłada pod wpływem emocji wątek i nikt nie docieka, dlaczego t
            > ak
            > > myśli, tylko od razu : DOWALIĆ JEJ! Pewnie, uogólniła sprawę, ale trudno n
            > a
            > > forum się rozpisywać. Zawsze łatwiej wypowiedzieć myśli. Poza tym tym trak
            > tuję
            > > to forum jako przede wszystkim dla kobiet i kobieta w.w. ma prawo się
            > > wykrzyczeć. Obrażajcie się w domach na swoje żony, jak wam coś nie pasuje.
            > > Albo zapytajcie Lu o co jej chodzi.
            >
            > Kobieeeetooo!! No normalnie bijesz wszelkie rekordy. Idę o zakład, że jeśli pos
            > ty
            > na tym wątku byłyby w stylu: "nie martw się, nie wszyscy faceci są tacy źli,
            > znajdziesz jeszcze swoją połówkę" itepe, to Ty byś własnie zaatakowała Lu.
            > Wierna, Ty zawsze musisz pod prąd?

Komentarz, jak wyżej. Dodam jeszcze, że zal mi się dziewczyny zrobiło. Może
            niepotrzebnie, bo muszę teraz wysłuchiwać inwektyw.
            • spacja Re: Tylko zdechle ryby płyną z prądem. 15.05.02, 15:36
              A mądrzy ludzie dążą tam, gdzie ich cel - nieważne, czy z prądem czy bez.
              Z mojej strony inwektyw nie było.

• Gość: grogreg Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: 212.160.165.* 15.05.02, 14:26
      A czy zraniony facet moze jeszcze zaufac innej kobiecie?
      Albo stwierdzic, ze wszystkie kobiety to ........?
      To ze raz Ci sie dostalo od faceta nie znaczy, ze nastepny bedzie taki sam. Nie
      oznacza to rowniez, ze bedzie inny. Zycie to spacer po polu minowym. Z ta
      roznica ze mylimy sie wiele razy.
      • wierna1 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 14:40
        Gość portalu: grogreg napisał(a):

> A czy zraniony facet moze jeszcze zaufac innej kobiecie?
        > Albo stwierdzic, ze wszystkie kobiety to ........?
        > To ze raz Ci sie dostalo od faceta nie znaczy, ze nastepny bedzie taki sam. Nie
        >
        > oznacza to rowniez, ze bedzie inny. Zycie to spacer po polu minowym. Z ta
        > roznica ze mylimy sie wiele razy.

I to jest pewnie to, o co dziewczynie chodzi. Zawsze należy sytuację odwrócić (co
        zresztą rzadko robimy).
        • sonija Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 14:57
          Jeśli autorka pytania jest bardzo młoda, to ja jej odpowiem tekstem
          piosenki...."wszystko się może zdarzyc gdy głowa pełna marzeń, jesliczegoś
          pragniesz, gdy czegoś chcesz".
    • Gość: motek Odpowiedz dla Lu IP: *.sympatico.ca 15.05.02, 15:04
      Szanowna Lu,

W zasadzie nie wiadomo, dlaczego wszyscy mezczyni to bydlaki. Nauka nie zna
      jeszcze odpowiedzi na to jakze wazne pytanie. Jednakowoz prowadzone sa w tym
      kierunku intensywne prace badawcze pod moim kierownictwem. Jedna z roboczych
      hipotez jest taka, ze przyczyna jest fakt, ze ich matki i siostry sa krowami.
      Bez wyjatku. Natomiast Ziemia to jedno wielkie Zoo.
      Kwestia zaufania bydlakowi jest wciaz otwarta. Mamy w laboratorium okaz,
      ktoremu mozna zaufac. Trzymamy go na wszelki wypadek w pancernym terrarium,
      jako ze probowano nam go juz wielokrotnie wykrasc! Z tego, co wiem, jest to
      jedyny taki okaz.

Gdyby w trakcie badan udalo nam sie natknac na okaz, ktory nie jest bydlakiem,
      albo jest bydlakiem mniejszym niz inni przedstawiciele gatunku, mozemy Ci go
      przeslac po zakonczeniu badan. Oczywiscie, po podaniu adresu zwrotnego i za
      zaliczeniem pocztowym.

Zalaczam wyrazy szacunku,

prof. dr hab. MK.

PS. muuuuuuuuuuuuuuuuu
      • Gość: Vika Re: Odpowiedz dla Lu IP: *.ewave.at 15.05.02, 15:23
        Gość portalu: motek napisał(a):

> Szanowna Lu,
        >
        > W zasadzie nie wiadomo, dlaczego wszyscy mezczyni to bydlaki. Nauka nie zna
        > jeszcze odpowiedzi na to jakze wazne pytanie. Jednakowoz prowadzone sa w tym
        > kierunku intensywne prace badawcze pod moim kierownictwem. Jedna z roboczych
        > hipotez jest taka, ze przyczyna jest fakt, ze ich matki i siostry sa krowami.
        > Bez wyjatku. Natomiast Ziemia to jedno wielkie Zoo.
        > Kwestia zaufania bydlakowi jest wciaz otwarta. Mamy w laboratorium okaz,
        > ktoremu mozna zaufac. Trzymamy go na wszelki wypadek w pancernym terrarium,
        > jako ze probowano nam go juz wielokrotnie wykrasc! Z tego, co wiem, jest to
        > jedyny taki okaz.
        >
        > Gdyby w trakcie badan udalo nam sie natknac na okaz, ktory nie jest bydlakiem,
        > albo jest bydlakiem mniejszym niz inni przedstawiciele gatunku, mozemy Ci go
        > przeslac po zakonczeniu badan. Oczywiscie, po podaniu adresu zwrotnego i za
        > zaliczeniem pocztowym.
        >
        > Zalaczam wyrazy szacunku,
        >
        > prof. dr hab. MK.
        >
        > PS. muuuuuuuuuuuuuuuuu
        Szanowny prof.dr hab.MK nie ma racji .Najwiekszego bydlaka sfotografowano
        ostatnio z satelity w okolicach Wolki Mniejszej przed wsiowym sklepem.Zlopal
        jabola z butli,spiewal sprosne piosenki a pozniej bil innego niemniejszego
        bydlaka z Wolki Wiekszej.Obydwaj dali sie schwytac dzielnej policji i siedza
        teraz w gminnym areszcie.Mozna ich ogladac za drobna oplata.Dieci i emeryci maja
        50% znizki.Bilety do nabycia u komendanta strazy pozarnej,po uprzedniej
        rezerwacji.
        Do profesora:W wyniku moich obserwacji stwierdzam,ze w miare trzezwienia
        zbydlecenie tych okazow sie zmniejsza.Poza tym po wyswieceniu przez miejscowego
        proboszcza zwracaja swoje serca ku bogu i wolaja:Jezusie,Maryjo,cozeswa
        narobili!!!Czy dla zachowania tego wymierajacego gatunku dac im okowity?-Co robic
        profesorze?

• wierna1 Re: Odpowiedz dla Lu 15.05.02, 15:37
        Gość portalu: motek napisał(a):

> Szanowna Lu,
        >
        > W zasadzie nie wiadomo, dlaczego wszyscy mezczyni to bydlaki. Nauka nie zna
        > jeszcze odpowiedzi na to jakze wazne pytanie. Jednakowoz prowadzone sa w tym
        > kierunku intensywne prace badawcze pod moim kierownictwem. Jedna z roboczych
        > hipotez jest taka, ze przyczyna jest fakt, ze ich matki i siostry sa krowami.
        > Bez wyjatku. Natomiast Ziemia to jedno wielkie Zoo.
        > Kwestia zaufania bydlakowi jest wciaz otwarta. Mamy w laboratorium okaz,
        > ktoremu mozna zaufac. Trzymamy go na wszelki wypadek w pancernym terrarium,
        > jako ze probowano nam go juz wielokrotnie wykrasc! Z tego, co wiem, jest to
        > jedyny taki okaz.
        >
        > Gdyby w trakcie badan udalo nam sie natknac na okaz, ktory nie jest bydlakiem,
        > albo jest bydlakiem mniejszym niz inni przedstawiciele gatunku, mozemy Ci go
        > przeslac po zakonczeniu badan. Oczywiscie, po podaniu adresu zwrotnego i za
        > zaliczeniem pocztowym.
        >
        > Zalaczam wyrazy szacunku,
        >
        > prof. dr hab. MK.
        >
        > PS. muuuuuuuuuuuuuuuuu

"To by było śmieszne, pod warunkiem, że jest się z czego śmiać".
        Tak to mniej więcej wygląda Mister Krowa.
        • Gość: Vika Re: Odpowiedz dla Lu IP: *.ewave.at 15.05.02, 15:53
          wierna1 napisał(a):

>
          > "To by było śmieszne, pod warunkiem, że jest się z czego śmiać".
          > Tak to mniej więcej wygląda Mister Krowa.
          A nie ma??????????????

• Gość: Beata Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 16:27
      Nie wszyscy faceci. Nie zgadzam sie. Znam rowniez bardzo ludzkich.
      Pozdrawiam.
      Beata
      • Gość: Vika Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.ewave.at 15.05.02, 16:44
        Gość portalu: Beata napisał(a):

> Nie wszyscy faceci. Nie zgadzam sie. Znam rowniez bardzo ludzkich.
        > Pozdrawiam.
        > Beata

No!Nareszcie czytam tu cos madrego.Kobietki!Zastanowcie sie,ze czasami meskie
        zbydlecenie jest zdeterminowane przez nas same.No,chyba,ze facet jest bydlakiem
        genetycznym.Mimo wszystko uwazam,ze bydlaka mozna poznac prawie od razu.Wiec poco
        sie z takim typem zadawac?Jakos tak mi wyszloze do tej pory nie mialam
        doczynienia ze 100-procentowym bydlakiem.
    • men_ Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 17:57
      Mamy XXI wiek - zawsze możesz nas czymś innym zastąpić :)

p.s.: a w ogóleuśmiechnij się :)

Gość portalu: Lu napisał(a):

> No właśnie, dlaczego ?
      > Czy zraniona kobieta może jeszcze zaufać innemu mężczyźnie ?

• lena8 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 19:33
        men_ napisał(a):

> Mamy XXI wiek - zawsze możesz nas czymś innym zastąpić :)
        >
        > p.s.: a w ogóleuśmiechnij się :)
        >
        > Gość portalu: Lu napisał(a):
        >
        > > No właśnie, dlaczego ?
        > > Czy zraniona kobieta może jeszcze zaufać innemu mężczyźnie ?
        >

a czy Menik da się was czymś w ogóle zastąpić?
        • men_ Re: Lenoczko 15.05.02, 20:27
          Ten men niestety nie:)
          • lena8 Re: Lenoczko 15.05.02, 20:32
            no wiem Ty SuperMEN jesteś:))
            • men_ Re: Lenoczko 15.05.02, 21:23
              no tez wiem :))

zawstydzoony :)
    • lena8 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 19:38
      nie wszyscy ale bydlaków nie brakuje niestety:(
      • Gość: Vika Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.ewave.at 15.05.02, 20:24
        lena8 napisał(a):

> nie wszyscy ale bydlaków nie brakuje niestety:(
        NOO!To podsunelas mi swietny pomysl:bydlakow przerabiac na bydlecine i sprzedawac
        jako psia karme w tanich jatkach.Laczmy przyjemne z pozytecznym.

• lena8 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 20:27
          możesz przerabiać ja zajmę się dystrybucją.
          • Gość: motek A kto zajmie sie potem tymi psami? (n/t) IP: 139.57.24.* 15.05.02, 20:29
            • lena8 Re: A kto zajmie sie potem tymi psami? (n/t) 15.05.02, 20:39
              Ty:))
          • men_ Re:Kobitki sadystki ... 15.05.02, 20:29
            A jak sie pomylicie to zostaniecie - masochistki ?:)
            • Gość: Vika Re:Kobitki sadystki ... IP: *.ewave.at 15.05.02, 21:45
              men_ napisał(a):

> A jak sie pomylicie to zostaniecie - masochistki ?:)
              Nie.Bedziemy kobietami interesu.Ciebie przerobimy poza kolejka.
              Lenka!Wlacz maszynerie!Pierwszy bydlak sie zglosil na ochotnika.

• lena8 Re:Kobitki sadystki ... 15.05.02, 21:56
                Viko nie!!!
                Menik to jeden z nielicznych przedstawicieli prawdziwych MENżczyzn:))
                • Gość: Vika Re:Kobitki sadystki ... IP: *.ewave.at 15.05.02, 22:00
                  A ten prawdziwy MENczyzna nie za bardzo Me(e)nczy?Dobrze go znasz ze zlej
                  strony?Moze poprosic o konsultacje jego kobietke?
                  • Gość: Marta WYPRASZAM SOBIE IP: *.abo.wanadoo.fr 15.05.02, 22:44
                    Wypraszam sobie stwierdzenie, ze wszyscy mezczyzni to bydlaki.
                    Z moim ukochanym jestem juz 7 lat i jeszcze nie spotkalam kobiety, ktora bylaby
                    w malzenstwie szczesliwsza ode mnie. Owszem, znam te "zadowolone",
                    znam "szczesliwe" ale takich co to po 7 latach malzenstwa sa "szalenczo
                    szczesliwe" to jeszcze nie. Moze o takim szczesciu sie po prostu nie mowi? :)

• Gość: blabla Re: WYPRASZAM SOBIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 09:33
                      Gość portalu: Marta napisał(a):

> Wypraszam sobie stwierdzenie, ze wszyscy mezczyzni to bydlaki.
                      > Z moim ukochanym jestem juz 7 lat i jeszcze nie spotkalam kobiety, ktora bylaby
                      >
                      > w malzenstwie szczesliwsza ode mnie. Owszem, znam te "zadowolone",
                      > znam "szczesliwe" ale takich co to po 7 latach malzenstwa sa "szalenczo
                      > szczesliwe" to jeszcze nie. Moze o takim szczesciu sie po prostu nie mowi? :)

> Ja jestem szczęśliwsza!!
                      >
                      >

• Gość: jarek Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.ruh / 213.238.14.* 15.05.02, 23:26
      Gość portalu: Lu napisał(a):

> No właśnie, dlaczego ?
      > Czy zraniona kobieta może jeszcze zaufać innemu mężczyźnie ?

Muuuuuuuuu!
      • Gość: Vika Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.ewave.at 16.05.02, 00:55
        Gość portalu: jarek napisał(a):

> Gość portalu: Lu napisał(a):
        >
        > > No właśnie, dlaczego ?
        > > Czy zraniona kobieta może jeszcze zaufać innemu mężczyźnie ?
        >
        > Muuuuuuuuu!
        Jareczku,czyzbys chcial zakonczyc swoja muuuuuuuu-kariere w Lenki i mojej taniej
        jadce?
        Lenka jak myslisz-chce?
        • Gość: xx No taa tylko że Lu to facet (he, he , he) IP: 157.25.84.* 16.05.02, 09:00
          • wierna1 Re: No taa tylko że Lu to facet (he, he , he) 16.05.02, 09:30
            Gość portalu: xx napisał(a):

To jeszzce nam zdradź, jak to poznałeś? A może to Twój wątek, tylko nie masz
            odwagi się zalogować? Jest tu paru takich, co zmieniają nicki i myślą, że nikt
            ich nie rozpozna.
          • Gość: Vika Re:Lenka, gdzie sie szwedasz! IP: *.ewave.at 16.05.02, 09:40
            A tu towarek do przerobu czeka!Lu i xx nadaja sie tylko na konserwy.Wlanczamy
            maszynerie!

• lena8 bylam zanieść 16.05.02, 10:15
              maszynę do naprawy bo ostatnio za dużo pracowała i się popsuła!
              • wierna1 Re: bylam zanieść 16.05.02, 10:16
                lena8 napisał(a):

> maszynę do naprawy bo ostatnio za dużo pracowała i się popsuła!

A wy już pogodzone? Po jednym i zgoda? Zazdroszczę!
                • lena8 Re: bylam zanieść 16.05.02, 10:21
                  Wierno w interes to interes, odrzucamy na bok wszelkie negatywne emocje!:)
                  • wierna1 Re: bylam zanieść 16.05.02, 10:25
                    lena8 napisał(a):

> Wierno w interes to interes, odrzucamy na bok wszelkie negatywne emocje!:)

Czyżbyś miała na myśli "interes" Mario? A myślałam, że kobiety są zaborcze.
                    • lena8 Wierno 16.05.02, 10:33
                      interes Marysia to nie moja sprawa, jestem dla niego boginią i niech tak
                      zostanie!
                      miałam na mysli interes dotyczący pozbywania się bydlaków:))
    • Gość: anE Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.05.02, 09:34
      ogolnie to ludzie sa podli. nie ma sie co zastanawiac, kto bardziej, czy kobity
      czy faceci. dlatego przyjaciol i zyciowych partnerow trzeba szukac uwaznie.. sa
      tacy! uwierz mi.

nie nalezy sie zniechecac i uzalezniac swojego szczescia od ludzi..

• Gość: Vika Re:Lenka! IP: *.ewave.at 16.05.02, 14:29
        To chlup pojednym pod piwko i bierzemy sie dalej do roboty.Mamy mnostwo
        zamowien do realizacji.Disiaj sie przemieli kosci a jutro sprzeda dla krow
        kanibalek-w Unii czekaja na te maczke kostna.Trzeba zwiekszyc asortyment.Mamy
        wiekszy popyt niz podaz.To nam wrozy ogromne zyski.
        • lena8 Vika! 16.05.02, 18:33
          Zyskami mam nadzieję, że sie dzielimy po połowie!
          • Gość: Vika Re: Lenko IP: *.ewave.at 16.05.02, 20:32
            Jasne!20% na inwestycje reszta po polowie!Wiesz co?Ja mysle,ze materialu do
            przerobu jest tyle,ze juz tania jadka jest za mala.Budujemy fabryke!!!Tu u
            mnie, w Wiedniu materialu przerobowego tez nie brakuje,ale jak myslisz:czy
            tutaj hurtowinia materialow do przerobu a u Ciebie fabryka czy odwrotnie?
            No i wez pod uwage,ze nie musimy inwestowac w reklame!!!!Niektore zony same nam
            dostarcza swoich bydlakow na hale uboini a gotowe wyroby tutaj ida jak swieze
            buleczki(rozumiesz-krowy z apetytem kanibala-no coz mamy tutaj unie).
            Zreszta ,skoro znasz lepiej ode mnie koniunkture w kraju to sie tym
            zajmij.Jesli Cie partia zielonych chcialaby oskarzac o zanieczyszczanie
            srodowiska odpadami, to sie nie przejmuj i im wytlumacz,ze nasza produkcja jest
            przeciez bezodpadowa.Psy i krowy zezra wszystko.Buzi i pozdrowionka dla
            pracownikow.Vika
            P.S:Jutro lece do kraju,rabniemy po jednym na energie?
            • lena8 Wspólniczko! 16.05.02, 21:21
              Wydaje mi się, ze hurtownia może byc u mnie a fabrykę wybudujemy u Ciebie, może
              masz nowoczesniejszą techologię przerobu. Te nasze bydlaki ostatnio zrobiły się
              nieufne i trzeba będzie użyc sprytu, żeby zwabić je dobrowolnie do fabryki.
              Proponuję dwudniowy pobyt w Wiedniu, jako nagrodę dla największego maczomena
              kraju. Nie będzie w ogóle nic podejrzewał i jeszcze będzie nam dziękował. Jako
              atrakcję damy pobyt na planie filmu o wiadomej tematyce w profesjonalnej
              wytwórni filmowej, które będzie oczywiście naszą fabryką. Zanim się zorientuje
              Ty ze swoją ekipą przystąpisz do przerobu. Tylko trzeba uważać, zeby
              bezpośrednio przed ubojem nie był w stresie bo jakos surowca będzie o wiele
              niższa!
              Mam już kilku bydlaków do wysłania więc budowę trzeba zacząć jak najprędzej!

W którym mieście zlądujesz?

• Gość: Vika Re: Wspólniczko Lenko IP: *.ewave.at 16.05.02, 23:36
                Laduje za 20 minut w Bydlecinie Dolnym.W Gornym laduja wlasnie maszyny ,czesci
                zamienne i materialy budowlane.Trzeba zawiadomic nasza pania Transportowa,zeby
                przeladowala to wszystko na TIR-y.Zeby nie bylo przestojow transportowych,kaz
                zaladowac kladki ze stali zbrojeniowej z wiadoma zawartoscia.Klatki sa
                potrzebne ,bo mozna te bydlaki pokazywac za pieniadze mlodziezy ku przestrodze
                moralnej.Mamy poparcie kosciola.Kazdy samolot zmiesci duzo.Na bydlaki czekaja
                juz panie profesjonalistki z Ameryki i zajma sie stresami materialow
                przerobowych pod haslem"kazda kobieta ma prawo do orgazmu".Wytwornie filmowe
                czekaja.Vika.
                P.S:Czy mozna zaplacic za "ochrone" panom ze wschodu,czy ich wyslac nastepnym
                transportem?

Vika.
                P.S:

• lena8 Re: Wspólniczko Viko 17.05.02, 22:36
                  Jest pewien problem nie chcą nam wydać pozwolenia na przerób jeżeli nie
                  przeprowadzimy odpowiednich testów, które by wykluczały ryzyko przenoszenia na
                  zwierzęta genu NDJ, który jest odpowiedzialny za chorobę zwaną niedojebaniem.
                  Zawarłam bardzo korzystna umowę z poznańskim ZOO. Zgodzili się testować bydlaki
                  na swoich zwierzętach. Za tydzień pierwszy test!!!

• lena8 na odwót 18.05.02, 08:39
                    miało być: choroba ma być przenoszona, za którą jest odpowiedzialny gen!
    • Gość: janusz Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.tvk.tpsa.pl 18.05.02, 08:04
      Nie wszyscy.....
      • Gość: Vika Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.ewave.at 18.05.02, 10:34
        Gość portalu: janusz napisał(a):

> Nie wszyscy.....

OOO!Zobacz, tu jeden chce sie wykrecic od badan.Przeslij go do mnie najblizszym
        tranportem.Sprzet do badan,labolatoria i fachowcy juz sa do Ciebie
        wyslani.Przybeda wieczorem.
        Materialy przerobowe wysylaj do mnie jak leci.Nie musi byc scislej
        selekcji.Wystarczy badac co dziesiatego.Pokazy bydlakow rozpoczerte.Maja duze
        powodzenie i sa bardzo dochodowe.Zalatwilam ponad to,ze nie musimy placic
        podatkow,bo Swiatowa Liga Kobiet zdecydowala,ze dzialamy dla dobra calej
        ludzkosci.Odbydlecenie spoleczenstw swiata staje sie sprawa priorytetowa.Na
        wakacje jedziemy do ekskluzywnego kurortu w Kaliforni.Kupilam dla nas jacht
        blizniaczy krolowej brytyjskiej.Konta nam rosna w niewyobrazalnym tempie.Jak sie
        sprzedaje maczka bydleca?
        Potrac pani transportowej premie,bo babie uciekly z lotniska trzy sztuki.Nie
        mozemy sobie pozwolic na takie zaniedbania ,bo te trzy sztuki probuja
        zorganizowac powstanie pod haslem"bydlak tez czlowiek"i organizuja demonstracje
        gloszac grozne haslo"kazdy bydlak na ojca".Pozdrowienia.
        P.S:Transwer pieniedzy jutro swiwtem na Twoje konto.Jest tego pare milionow euro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka