Gość: Lu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 12:58 No właśnie, dlaczego ? Czy zraniona kobieta może jeszcze zaufać innemu mężczyźnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrek Re: Dlaczego wszystkie kobiety to świnie ? 15.05.02, 13:02 Okropne są takie generalizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 dlatego, ze nie sa prawdziwe (ntxt) IP: 62.233.139.* 15.05.02, 13:10 Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: dlaczego wszystkie koty są fałszywe? (ntxt) 15.05.02, 13:19 mmraaaauuuuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 13:12 Właściwie to ja powinnam dzisiaj założyć taki wątek, ale ponieważ w moim wieku niewiele jest mnie w stanie zdziwić, pozostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 13:20 wierna1 napisał(a): > Właściwie to ja powinnam dzisiaj założyć taki wątek, ale ponieważ w moim wieku > niewiele jest mnie w stanie zdziwić, pozostawiam bez komentarza. tak wierna ktos cie uprzedzil-mozesz zalozyc inny-CZY KTOS POKOCHA wierna1? przypuszczam ze nawet kobiety beda stronic od ciebie po lepszym poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 13:24 Gość portalu: Janosik napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Właściwie to ja powinnam dzisiaj założyć taki wątek, > ale ponieważ w moim wieku > > niewiele jest mnie w stanie zdziwić, pozostawiam bez > komentarza. > > tak wierna ktos cie uprzedzil-mozesz zalozyc inny-CZY > KTOS POKOCHA wierna1? > przypuszczam ze nawet kobiety beda stronic od ciebie po > lepszym poznaniu Z tobą skończyłam w innym wątku. Nie znam ciebie i nie mam ochoty poznawać, bo na szczęście to ja wybieram sobie partnerów do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:07 Nie wybierasz, tylko sie cieszysz, jak ktos te laske zrobi i z toba slowo zamieni. Widac masz duze "powodzenie" :o) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Janosik 15.05.02, 14:14 Nie jestem wierną, ani nawet jej adwokatem, ale jestes upierdliwy jak zadra w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Janosik 15.05.02, 14:37 matrek napisał(a): > Nie jestem wierną, ani nawet jej adwokatem, ale jestes upierdliwy jak zadra w > dupie. Ja bym powiedziała jeszcze dosadniej - niczym żylak w odbycie. Ale cieszę się, że janosik się pojawił na forum, przynajmniej przyćmi moją upierdliwość swoim chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 13:18 Oj, co ty opowiadasz! Jeden facet cię rzucił, a ty się rzucasz na całą populację. Odpowiedz Link Zgłoś
spacja Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 13:21 Ma to taki sam sens, jak stwierdzenie, że wszystkie kobiety to suki. Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee bo kazdy mezczyzna to pijak... 15.05.02, 13:53 i zlodziej... bo kazdy pijak to zlodziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: bo kazdy mezczyzna to pijak... IP: 62.161.67.* 15.05.02, 13:59 Bareja to jest jednak dobry na wszystko.... bruce.lee napisał(a): > i zlodziej... bo kazdy pijak to zlodziej... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Coś mi przypomina ta dyskusja 15.05.02, 14:01 Dziewczyna zakłada pod wpływem emocji wątek i nikt nie docieka, dlaczego tak myśli, tylko od razu : DOWALIĆ JEJ! Pewnie, uogólniła sprawę, ale trudno na forum się rozpisywać. Zawsze łatwiej wypowiedzieć myśli. Poza tym tym traktuję to forum jako przede wszystkim dla kobiet i kobieta w.w. ma prawo się wykrzyczeć. Obrażajcie się w domach na swoje żony, jak wam coś nie pasuje. Albo zapytajcie Lu o co jej chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee wierna. 15.05.02, 14:06 bo to chyba do mnie. albo przynajmniej miedzy innymi do mnie... prezpraszam bardzo. ale jakiej odpowiedzi oczekuje autorka zadajac pytanie: czy wszyscy mezczyzni to bydlaki???? podpowiesz mi? bo ja nie mam pojecia. bo chyba nie oczekuje odpowiedzi: 1) tak. wszyscy 2) nie. nie wszyscy. 3) inne. autorki tematu ani mi zal ani nie zal. ani sie z niej nasmiewam ani nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 ReBruce 15.05.02, 14:12 bruce.lee napisał(a): > bo to chyba do mnie. albo przynajmniej miedzy innymi do mnie... prezpraszam > bardzo. ale jakiej odpowiedzi oczekuje autorka zadajac pytanie: czy wszyscy > mezczyzni to bydlaki???? podpowiesz mi? bo ja nie mam pojecia. bo chyba nie > oczekuje odpowiedzi: 1) tak. wszyscy 2) nie. nie wszyscy. 3) inne. > > autorki tematu ani mi zal ani nie zal. ani sie z niej nasmiewam ani nie. Właściwie to najpierw stwierdziła , a potem padło pytanie, czy może jeszcze zaufać mężczyźnie. Przekonaj ją więc, że tak, bo trudno żebym ja to zrobiła. A jeżeli ci się nie chce to nikt cię nie zmusza. Ale wy uczepiliście się stwierdzenia, że mężczyźni to bydlaki i poczuliście się obrażeni. Natomiast meritum tego pytania to, czy może jeszcze zaufać i na to oczekuje odpowiedzi. Tak to odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ReBruce IP: 62.161.67.* 15.05.02, 14:15 skoro tak to odbierasz, to odpowiedz jej w ten sposob, ale dlaczego atakujesz innych, wypowiadajac sie w sposob w jaki oni to rozumieja...ja rzadko korzystam z forum,a le dla mnie dowcip polega na tym, ze kazdy interpretuje slowa w sposob w jaki je rozumie, a karcenie kogos za takie a nie inne zrozumienie wypowiedzi, przypomina mi strach przed wyborem na maturze z polskiego interpretacji wiersza, bo co jak sie okaze ze polonistka inaczej myslala co autor mial na mysli... wolnosc slowa wolnosc wypowiedzi, wolnosc interpretacji wierna1 napisał(a): > bruce.lee napisał(a): > > > bo to chyba do mnie. albo przynajmniej miedzy innymi do mnie... prezprasza > m > > bardzo. ale jakiej odpowiedzi oczekuje autorka zadajac pytanie: czy wszysc > y > > mezczyzni to bydlaki???? podpowiesz mi? bo ja nie mam pojecia. bo chyba ni > e > > oczekuje odpowiedzi: 1) tak. wszyscy 2) nie. nie wszyscy. 3) inne. > > > > autorki tematu ani mi zal ani nie zal. ani sie z niej nasmiewam ani nie. > > Właściwie to najpierw stwierdziła , a potem padło pytanie, czy może jeszcze > zaufać mężczyźnie. Przekonaj ją więc, że tak, bo trudno żebym ja to zrobiła. A > jeżeli ci się nie chce to nikt cię nie zmusza. Ale wy uczepiliście się > stwierdzenia, że mężczyźni to bydlaki i poczuliście się obrażeni. Natomiast > meritum tego pytania to, czy może jeszcze zaufać i na to oczekuje odpowiedzi. > Tak to odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Anka 15.05.02, 14:31 Gość portalu: anka napisał(a): > skoro tak to odbierasz, to odpowiedz jej w ten sposob, ale dlaczego atakujesz > innych, wypowiadajac sie w sposob w jaki oni to rozumieja...ja rzadko korzystam > z > forum,a le dla mnie dowcip polega na tym, ze kazdy interpretuje slowa w sposob > w > jaki je rozumie, a karcenie kogos za takie a nie inne zrozumienie wypowiedzi, > przypomina mi strach przed wyborem na maturze z polskiego interpretacji wiersza > , > bo co jak sie okaze ze polonistka inaczej myslala co autor mial na mysli... > wolnosc slowa wolnosc wypowiedzi, wolnosc interpretacji > > > > wierna1 napisał(a): > > > bruce.lee napisał(a): > > > > > bo to chyba do mnie. albo przynajmniej miedzy innymi do mnie... prezp > rasza > > m > > > bardzo. ale jakiej odpowiedzi oczekuje autorka zadajac pytanie: czy w > szysc > > y > > > mezczyzni to bydlaki???? podpowiesz mi? bo ja nie mam pojecia. bo chy > ba ni > > e > > > oczekuje odpowiedzi: 1) tak. wszyscy 2) nie. nie wszyscy. 3) inne. > > > > > > autorki tematu ani mi zal ani nie zal. ani sie z niej nasmiewam ani n > ie. > > > > Właściwie to najpierw stwierdziła , a potem padło pytanie, czy może jeszc > ze > > zaufać mężczyźnie. Przekonaj ją więc, że tak, bo trudno żebym ja to zrobił > a. A > > jeżeli ci się nie chce to nikt cię nie zmusza. Ale wy uczepiliście się > > stwierdzenia, że mężczyźni to bydlaki i poczuliście się obrażeni. Natomias > t > > meritum tego pytania to, czy może jeszcze zaufać i na to oczekuje odpowied > zi. > > Tak to odbieram. > Zrobiłam to, co inni zrobili autorce wątku i często robią mnie. Mam chyba prawo, czy raczej mi je odbierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee zaraz zaraz wierna... 15.05.02, 14:21 ja sie absolutnie na nikogo nie obrazilem!!!! nie wiem skad taki wniosek. czy moze jeszcze zaufac mezczyznie...? ja rozumiem ze autorka tematu ma 17 lat i jest zrozpaczona... i zycze jej wszyustkiego najlepszego i oczywiscie ze jej sie ulozy.... ale stawianie pytania w ten sposob jest dla mnie nawet nie conajmniej ale po prostu infantylne... co to jest wogole za pytanie??? moze urazam kogos w tej chwili, nie to jest moim celem, ale dla mnie to mniej wiecej tak jakbym zapytal czy jeszcze kiedys spadnie deszc skoro za oknem slonce... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Przypomniało mi to pewną scenę 15.05.02, 14:21 z kolonii na ktrej kiedys pracowalem. 14-latka, jeden dzień "chodziła" ze swoim rówiesnikiem, po czym wieczorem "rzucił ją". Ta wpadla w taka histerię, że kiedy wszedlem do pokoju zaopytac coś sie stalo, usłyszalem takie żądanie. - Panie ratowniku, proszę potopić wszystkich chłopaków !!!!!! Histeria była tak wielka, że trzeba było wezwac karetke pogotowia i zrobic jej zastrzyk, aby sie uspokoiła. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wierna 15.05.02, 14:23 a czy odpowiedź gościa z forum może być miarodajna i czy może on ją do czegokolwiek przekonać? a zwłaszcza do zaufania. moim skromnym zdaniem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Kwik 15.05.02, 14:34 kwik napisał(a): > a czy odpowiedź gościa z forum może być miarodajna i czy może on ją do > czegokolwiek przekonać? a zwłaszcza do zaufania. > > moim skromnym zdaniem nie. > > Po pierwsze - nie wiemy ile ona ma lat, ale zakładamy, że jest bardzo młoda, sądząc po pytaniu. Jeśli jest więc bardzo młoda to niech "stare pryki" się z niej nie wyśmiewają, tylko coś sensownego odpowiedzą. Chyba, że są tak samo bardzo młodzi. Niech więc to napiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Wierna 15.05.02, 14:39 nie chodzi o jej wiek. chodzi o czerpanie wskazówek do życia z forum. chyba nie tędy droga. a jeśli tędy, to sorry, będzie to przeżywać jeszcze nie raz. czego jej nie życzę. pzdr. > Po pierwsze - nie wiemy ile ona ma lat, ale zakładamy, że jest bardzo młoda, > sądząc po pytaniu. > Jeśli jest więc bardzo młoda to niech "stare pryki" się z niej nie wyśmiewają, > > tylko coś sensownego odpowiedzą. Chyba, że są tak samo bardzo młodzi. Niech wię > c > to napiszą. > Odpowiedz Link Zgłoś
spacja do wiernej 15.05.02, 14:32 wierna1 napisał(a): > Dziewczyna zakłada pod wpływem emocji wątek i nikt nie docieka, dlaczego tak > myśli, tylko od razu : DOWALIĆ JEJ! Pewnie, uogólniła sprawę, ale trudno na > forum się rozpisywać. Zawsze łatwiej wypowiedzieć myśli. Poza tym tym traktuję > to forum jako przede wszystkim dla kobiet i kobieta w.w. ma prawo się > wykrzyczeć. Obrażajcie się w domach na swoje żony, jak wam coś nie pasuje. > Albo zapytajcie Lu o co jej chodzi. Kobieeeetooo!! No normalnie bijesz wszelkie rekordy. Idę o zakład, że jeśli posty na tym wątku byłyby w stylu: "nie martw się, nie wszyscy faceci są tacy źli, znajdziesz jeszcze swoją połówkę" itepe, to Ty byś własnie zaatakowała Lu. Wierna, Ty zawsze musisz pod prąd? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Tylko zdechle ryby płyną z prądem. 15.05.02, 15:30 spacja napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Dziewczyna zakłada pod wpływem emocji wątek i nikt nie docieka, dlaczego t > ak > > myśli, tylko od razu : DOWALIĆ JEJ! Pewnie, uogólniła sprawę, ale trudno n > a > > forum się rozpisywać. Zawsze łatwiej wypowiedzieć myśli. Poza tym tym trak > tuję > > to forum jako przede wszystkim dla kobiet i kobieta w.w. ma prawo się > > wykrzyczeć. Obrażajcie się w domach na swoje żony, jak wam coś nie pasuje. > > Albo zapytajcie Lu o co jej chodzi. > > Kobieeeetooo!! No normalnie bijesz wszelkie rekordy. Idę o zakład, że jeśli pos > ty > na tym wątku byłyby w stylu: "nie martw się, nie wszyscy faceci są tacy źli, > znajdziesz jeszcze swoją połówkę" itepe, to Ty byś własnie zaatakowała Lu. > Wierna, Ty zawsze musisz pod prąd? Komentarz, jak wyżej. Dodam jeszcze, że zal mi się dziewczyny zrobiło. Może niepotrzebnie, bo muszę teraz wysłuchiwać inwektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
spacja Re: Tylko zdechle ryby płyną z prądem. 15.05.02, 15:36 A mądrzy ludzie dążą tam, gdzie ich cel - nieważne, czy z prądem czy bez. Z mojej strony inwektyw nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: 212.160.165.* 15.05.02, 14:26 A czy zraniony facet moze jeszcze zaufac innej kobiecie? Albo stwierdzic, ze wszystkie kobiety to ........? To ze raz Ci sie dostalo od faceta nie znaczy, ze nastepny bedzie taki sam. Nie oznacza to rowniez, ze bedzie inny. Zycie to spacer po polu minowym. Z ta roznica ze mylimy sie wiele razy. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 14:40 Gość portalu: grogreg napisał(a): > A czy zraniony facet moze jeszcze zaufac innej kobiecie? > Albo stwierdzic, ze wszystkie kobiety to ........? > To ze raz Ci sie dostalo od faceta nie znaczy, ze nastepny bedzie taki sam. Nie > > oznacza to rowniez, ze bedzie inny. Zycie to spacer po polu minowym. Z ta > roznica ze mylimy sie wiele razy. I to jest pewnie to, o co dziewczynie chodzi. Zawsze należy sytuację odwrócić (co zresztą rzadko robimy). Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 14:57 Jeśli autorka pytania jest bardzo młoda, to ja jej odpowiem tekstem piosenki...."wszystko się może zdarzyc gdy głowa pełna marzeń, jesliczegoś pragniesz, gdy czegoś chcesz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motek Odpowiedz dla Lu IP: *.sympatico.ca 15.05.02, 15:04 Szanowna Lu, W zasadzie nie wiadomo, dlaczego wszyscy mezczyni to bydlaki. Nauka nie zna jeszcze odpowiedzi na to jakze wazne pytanie. Jednakowoz prowadzone sa w tym kierunku intensywne prace badawcze pod moim kierownictwem. Jedna z roboczych hipotez jest taka, ze przyczyna jest fakt, ze ich matki i siostry sa krowami. Bez wyjatku. Natomiast Ziemia to jedno wielkie Zoo. Kwestia zaufania bydlakowi jest wciaz otwarta. Mamy w laboratorium okaz, ktoremu mozna zaufac. Trzymamy go na wszelki wypadek w pancernym terrarium, jako ze probowano nam go juz wielokrotnie wykrasc! Z tego, co wiem, jest to jedyny taki okaz. Gdyby w trakcie badan udalo nam sie natknac na okaz, ktory nie jest bydlakiem, albo jest bydlakiem mniejszym niz inni przedstawiciele gatunku, mozemy Ci go przeslac po zakonczeniu badan. Oczywiscie, po podaniu adresu zwrotnego i za zaliczeniem pocztowym. Zalaczam wyrazy szacunku, prof. dr hab. MK. PS. muuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Odpowiedz dla Lu IP: *.ewave.at 15.05.02, 15:23 Gość portalu: motek napisał(a): > Szanowna Lu, > > W zasadzie nie wiadomo, dlaczego wszyscy mezczyni to bydlaki. Nauka nie zna > jeszcze odpowiedzi na to jakze wazne pytanie. Jednakowoz prowadzone sa w tym > kierunku intensywne prace badawcze pod moim kierownictwem. Jedna z roboczych > hipotez jest taka, ze przyczyna jest fakt, ze ich matki i siostry sa krowami. > Bez wyjatku. Natomiast Ziemia to jedno wielkie Zoo. > Kwestia zaufania bydlakowi jest wciaz otwarta. Mamy w laboratorium okaz, > ktoremu mozna zaufac. Trzymamy go na wszelki wypadek w pancernym terrarium, > jako ze probowano nam go juz wielokrotnie wykrasc! Z tego, co wiem, jest to > jedyny taki okaz. > > Gdyby w trakcie badan udalo nam sie natknac na okaz, ktory nie jest bydlakiem, > albo jest bydlakiem mniejszym niz inni przedstawiciele gatunku, mozemy Ci go > przeslac po zakonczeniu badan. Oczywiscie, po podaniu adresu zwrotnego i za > zaliczeniem pocztowym. > > Zalaczam wyrazy szacunku, > > prof. dr hab. MK. > > PS. muuuuuuuuuuuuuuuuu Szanowny prof.dr hab.MK nie ma racji .Najwiekszego bydlaka sfotografowano ostatnio z satelity w okolicach Wolki Mniejszej przed wsiowym sklepem.Zlopal jabola z butli,spiewal sprosne piosenki a pozniej bil innego niemniejszego bydlaka z Wolki Wiekszej.Obydwaj dali sie schwytac dzielnej policji i siedza teraz w gminnym areszcie.Mozna ich ogladac za drobna oplata.Dieci i emeryci maja 50% znizki.Bilety do nabycia u komendanta strazy pozarnej,po uprzedniej rezerwacji. Do profesora:W wyniku moich obserwacji stwierdzam,ze w miare trzezwienia zbydlecenie tych okazow sie zmniejsza.Poza tym po wyswieceniu przez miejscowego proboszcza zwracaja swoje serca ku bogu i wolaja:Jezusie,Maryjo,cozeswa narobili!!!Czy dla zachowania tego wymierajacego gatunku dac im okowity?-Co robic profesorze? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Odpowiedz dla Lu 15.05.02, 15:37 Gość portalu: motek napisał(a): > Szanowna Lu, > > W zasadzie nie wiadomo, dlaczego wszyscy mezczyni to bydlaki. Nauka nie zna > jeszcze odpowiedzi na to jakze wazne pytanie. Jednakowoz prowadzone sa w tym > kierunku intensywne prace badawcze pod moim kierownictwem. Jedna z roboczych > hipotez jest taka, ze przyczyna jest fakt, ze ich matki i siostry sa krowami. > Bez wyjatku. Natomiast Ziemia to jedno wielkie Zoo. > Kwestia zaufania bydlakowi jest wciaz otwarta. Mamy w laboratorium okaz, > ktoremu mozna zaufac. Trzymamy go na wszelki wypadek w pancernym terrarium, > jako ze probowano nam go juz wielokrotnie wykrasc! Z tego, co wiem, jest to > jedyny taki okaz. > > Gdyby w trakcie badan udalo nam sie natknac na okaz, ktory nie jest bydlakiem, > albo jest bydlakiem mniejszym niz inni przedstawiciele gatunku, mozemy Ci go > przeslac po zakonczeniu badan. Oczywiscie, po podaniu adresu zwrotnego i za > zaliczeniem pocztowym. > > Zalaczam wyrazy szacunku, > > prof. dr hab. MK. > > PS. muuuuuuuuuuuuuuuuu "To by było śmieszne, pod warunkiem, że jest się z czego śmiać". Tak to mniej więcej wygląda Mister Krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Odpowiedz dla Lu IP: *.ewave.at 15.05.02, 15:53 wierna1 napisał(a): > > "To by było śmieszne, pod warunkiem, że jest się z czego śmiać". > Tak to mniej więcej wygląda Mister Krowa. A nie ma?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 16:27 Nie wszyscy faceci. Nie zgadzam sie. Znam rowniez bardzo ludzkich. Pozdrawiam. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.ewave.at 15.05.02, 16:44 Gość portalu: Beata napisał(a): > Nie wszyscy faceci. Nie zgadzam sie. Znam rowniez bardzo ludzkich. > Pozdrawiam. > Beata No!Nareszcie czytam tu cos madrego.Kobietki!Zastanowcie sie,ze czasami meskie zbydlecenie jest zdeterminowane przez nas same.No,chyba,ze facet jest bydlakiem genetycznym.Mimo wszystko uwazam,ze bydlaka mozna poznac prawie od razu.Wiec poco sie z takim typem zadawac?Jakos tak mi wyszloze do tej pory nie mialam doczynienia ze 100-procentowym bydlakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 17:57 Mamy XXI wiek - zawsze możesz nas czymś innym zastąpić :) p.s.: a w ogóleuśmiechnij się :) Gość portalu: Lu napisał(a): > No właśnie, dlaczego ? > Czy zraniona kobieta może jeszcze zaufać innemu mężczyźnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 19:33 men_ napisał(a): > Mamy XXI wiek - zawsze możesz nas czymś innym zastąpić :) > > p.s.: a w ogóleuśmiechnij się :) > > Gość portalu: Lu napisał(a): > > > No właśnie, dlaczego ? > > Czy zraniona kobieta może jeszcze zaufać innemu mężczyźnie ? > a czy Menik da się was czymś w ogóle zastąpić? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 19:38 nie wszyscy ale bydlaków nie brakuje niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.ewave.at 15.05.02, 20:24 lena8 napisał(a): > nie wszyscy ale bydlaków nie brakuje niestety:( NOO!To podsunelas mi swietny pomysl:bydlakow przerabiac na bydlecine i sprzedawac jako psia karme w tanich jatkach.Laczmy przyjemne z pozytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? 15.05.02, 20:27 możesz przerabiać ja zajmę się dystrybucją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motek A kto zajmie sie potem tymi psami? (n/t) IP: 139.57.24.* 15.05.02, 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Kobitki sadystki ... 15.05.02, 20:29 A jak sie pomylicie to zostaniecie - masochistki ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Kobitki sadystki ... IP: *.ewave.at 15.05.02, 21:45 men_ napisał(a): > A jak sie pomylicie to zostaniecie - masochistki ?:) Nie.Bedziemy kobietami interesu.Ciebie przerobimy poza kolejka. Lenka!Wlacz maszynerie!Pierwszy bydlak sie zglosil na ochotnika. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re:Kobitki sadystki ... 15.05.02, 21:56 Viko nie!!! Menik to jeden z nielicznych przedstawicieli prawdziwych MENżczyzn:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Kobitki sadystki ... IP: *.ewave.at 15.05.02, 22:00 A ten prawdziwy MENczyzna nie za bardzo Me(e)nczy?Dobrze go znasz ze zlej strony?Moze poprosic o konsultacje jego kobietke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta WYPRASZAM SOBIE IP: *.abo.wanadoo.fr 15.05.02, 22:44 Wypraszam sobie stwierdzenie, ze wszyscy mezczyzni to bydlaki. Z moim ukochanym jestem juz 7 lat i jeszcze nie spotkalam kobiety, ktora bylaby w malzenstwie szczesliwsza ode mnie. Owszem, znam te "zadowolone", znam "szczesliwe" ale takich co to po 7 latach malzenstwa sa "szalenczo szczesliwe" to jeszcze nie. Moze o takim szczesciu sie po prostu nie mowi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: WYPRASZAM SOBIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 09:33 Gość portalu: Marta napisał(a): > Wypraszam sobie stwierdzenie, ze wszyscy mezczyzni to bydlaki. > Z moim ukochanym jestem juz 7 lat i jeszcze nie spotkalam kobiety, ktora bylaby > > w malzenstwie szczesliwsza ode mnie. Owszem, znam te "zadowolone", > znam "szczesliwe" ale takich co to po 7 latach malzenstwa sa "szalenczo > szczesliwe" to jeszcze nie. Moze o takim szczesciu sie po prostu nie mowi? :) > Ja jestem szczęśliwsza!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.ruh / 213.238.14.* 15.05.02, 23:26 Gość portalu: Lu napisał(a): > No właśnie, dlaczego ? > Czy zraniona kobieta może jeszcze zaufać innemu mężczyźnie ? Muuuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.ewave.at 16.05.02, 00:55 Gość portalu: jarek napisał(a): > Gość portalu: Lu napisał(a): > > > No właśnie, dlaczego ? > > Czy zraniona kobieta może jeszcze zaufać innemu mężczyźnie ? > > Muuuuuuuuu! Jareczku,czyzbys chcial zakonczyc swoja muuuuuuuu-kariere w Lenki i mojej taniej jadce? Lenka jak myslisz-chce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx No taa tylko że Lu to facet (he, he , he) IP: 157.25.84.* 16.05.02, 09:00 Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No taa tylko że Lu to facet (he, he , he) 16.05.02, 09:30 Gość portalu: xx napisał(a): To jeszzce nam zdradź, jak to poznałeś? A może to Twój wątek, tylko nie masz odwagi się zalogować? Jest tu paru takich, co zmieniają nicki i myślą, że nikt ich nie rozpozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Lenka, gdzie sie szwedasz! IP: *.ewave.at 16.05.02, 09:40 A tu towarek do przerobu czeka!Lu i xx nadaja sie tylko na konserwy.Wlanczamy maszynerie! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 bylam zanieść 16.05.02, 10:15 maszynę do naprawy bo ostatnio za dużo pracowała i się popsuła! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: bylam zanieść 16.05.02, 10:16 lena8 napisał(a): > maszynę do naprawy bo ostatnio za dużo pracowała i się popsuła! A wy już pogodzone? Po jednym i zgoda? Zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: bylam zanieść 16.05.02, 10:21 Wierno w interes to interes, odrzucamy na bok wszelkie negatywne emocje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: bylam zanieść 16.05.02, 10:25 lena8 napisał(a): > Wierno w interes to interes, odrzucamy na bok wszelkie negatywne emocje!:) Czyżbyś miała na myśli "interes" Mario? A myślałam, że kobiety są zaborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Wierno 16.05.02, 10:33 interes Marysia to nie moja sprawa, jestem dla niego boginią i niech tak zostanie! miałam na mysli interes dotyczący pozbywania się bydlaków:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.05.02, 09:34 ogolnie to ludzie sa podli. nie ma sie co zastanawiac, kto bardziej, czy kobity czy faceci. dlatego przyjaciol i zyciowych partnerow trzeba szukac uwaznie.. sa tacy! uwierz mi. nie nalezy sie zniechecac i uzalezniac swojego szczescia od ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Lenka! IP: *.ewave.at 16.05.02, 14:29 To chlup pojednym pod piwko i bierzemy sie dalej do roboty.Mamy mnostwo zamowien do realizacji.Disiaj sie przemieli kosci a jutro sprzeda dla krow kanibalek-w Unii czekaja na te maczke kostna.Trzeba zwiekszyc asortyment.Mamy wiekszy popyt niz podaz.To nam wrozy ogromne zyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Lenko IP: *.ewave.at 16.05.02, 20:32 Jasne!20% na inwestycje reszta po polowie!Wiesz co?Ja mysle,ze materialu do przerobu jest tyle,ze juz tania jadka jest za mala.Budujemy fabryke!!!Tu u mnie, w Wiedniu materialu przerobowego tez nie brakuje,ale jak myslisz:czy tutaj hurtowinia materialow do przerobu a u Ciebie fabryka czy odwrotnie? No i wez pod uwage,ze nie musimy inwestowac w reklame!!!!Niektore zony same nam dostarcza swoich bydlakow na hale uboini a gotowe wyroby tutaj ida jak swieze buleczki(rozumiesz-krowy z apetytem kanibala-no coz mamy tutaj unie). Zreszta ,skoro znasz lepiej ode mnie koniunkture w kraju to sie tym zajmij.Jesli Cie partia zielonych chcialaby oskarzac o zanieczyszczanie srodowiska odpadami, to sie nie przejmuj i im wytlumacz,ze nasza produkcja jest przeciez bezodpadowa.Psy i krowy zezra wszystko.Buzi i pozdrowionka dla pracownikow.Vika P.S:Jutro lece do kraju,rabniemy po jednym na energie? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Wspólniczko! 16.05.02, 21:21 Wydaje mi się, ze hurtownia może byc u mnie a fabrykę wybudujemy u Ciebie, może masz nowoczesniejszą techologię przerobu. Te nasze bydlaki ostatnio zrobiły się nieufne i trzeba będzie użyc sprytu, żeby zwabić je dobrowolnie do fabryki. Proponuję dwudniowy pobyt w Wiedniu, jako nagrodę dla największego maczomena kraju. Nie będzie w ogóle nic podejrzewał i jeszcze będzie nam dziękował. Jako atrakcję damy pobyt na planie filmu o wiadomej tematyce w profesjonalnej wytwórni filmowej, które będzie oczywiście naszą fabryką. Zanim się zorientuje Ty ze swoją ekipą przystąpisz do przerobu. Tylko trzeba uważać, zeby bezpośrednio przed ubojem nie był w stresie bo jakos surowca będzie o wiele niższa! Mam już kilku bydlaków do wysłania więc budowę trzeba zacząć jak najprędzej! W którym mieście zlądujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wspólniczko Lenko IP: *.ewave.at 16.05.02, 23:36 Laduje za 20 minut w Bydlecinie Dolnym.W Gornym laduja wlasnie maszyny ,czesci zamienne i materialy budowlane.Trzeba zawiadomic nasza pania Transportowa,zeby przeladowala to wszystko na TIR-y.Zeby nie bylo przestojow transportowych,kaz zaladowac kladki ze stali zbrojeniowej z wiadoma zawartoscia.Klatki sa potrzebne ,bo mozna te bydlaki pokazywac za pieniadze mlodziezy ku przestrodze moralnej.Mamy poparcie kosciola.Kazdy samolot zmiesci duzo.Na bydlaki czekaja juz panie profesjonalistki z Ameryki i zajma sie stresami materialow przerobowych pod haslem"kazda kobieta ma prawo do orgazmu".Wytwornie filmowe czekaja.Vika. P.S:Czy mozna zaplacic za "ochrone" panom ze wschodu,czy ich wyslac nastepnym transportem? Vika. P.S: Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Wspólniczko Viko 17.05.02, 22:36 Jest pewien problem nie chcą nam wydać pozwolenia na przerób jeżeli nie przeprowadzimy odpowiednich testów, które by wykluczały ryzyko przenoszenia na zwierzęta genu NDJ, który jest odpowiedzialny za chorobę zwaną niedojebaniem. Zawarłam bardzo korzystna umowę z poznańskim ZOO. Zgodzili się testować bydlaki na swoich zwierzętach. Za tydzień pierwszy test!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 na odwót 18.05.02, 08:39 miało być: choroba ma być przenoszona, za którą jest odpowiedzialny gen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.tvk.tpsa.pl 18.05.02, 08:04 Nie wszyscy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Dlaczego wszyscy mężczyźni to bydlaki ? IP: *.ewave.at 18.05.02, 10:34 Gość portalu: janusz napisał(a): > Nie wszyscy..... OOO!Zobacz, tu jeden chce sie wykrecic od badan.Przeslij go do mnie najblizszym tranportem.Sprzet do badan,labolatoria i fachowcy juz sa do Ciebie wyslani.Przybeda wieczorem. Materialy przerobowe wysylaj do mnie jak leci.Nie musi byc scislej selekcji.Wystarczy badac co dziesiatego.Pokazy bydlakow rozpoczerte.Maja duze powodzenie i sa bardzo dochodowe.Zalatwilam ponad to,ze nie musimy placic podatkow,bo Swiatowa Liga Kobiet zdecydowala,ze dzialamy dla dobra calej ludzkosci.Odbydlecenie spoleczenstw swiata staje sie sprawa priorytetowa.Na wakacje jedziemy do ekskluzywnego kurortu w Kaliforni.Kupilam dla nas jacht blizniaczy krolowej brytyjskiej.Konta nam rosna w niewyobrazalnym tempie.Jak sie sprzedaje maczka bydleca? Potrac pani transportowej premie,bo babie uciekly z lotniska trzy sztuki.Nie mozemy sobie pozwolic na takie zaniedbania ,bo te trzy sztuki probuja zorganizowac powstanie pod haslem"bydlak tez czlowiek"i organizuja demonstracje gloszac grozne haslo"kazdy bydlak na ojca".Pozdrowienia. P.S:Transwer pieniedzy jutro swiwtem na Twoje konto.Jest tego pare milionow euro. Odpowiedz Link Zgłoś