aburida 27.12.04, 15:53 Jakiś skuteczny sposób potrzebuję. Znamy sie, lubimy i tyle. A ja tracę głowę. I do tego nie mam pewności czy aby na pewno jest sam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Jak poderwać faceta? 27.12.04, 16:07 Normalnie. Podchodzisz i proponujesz wspólne wyjście wieczorem: na kawę; do kina/pubu/klubu/koncert/oglądać psy rasowe. Cokolwiek. W trakcie rozmowy pytasz czy jest w jakimś związku i już. Rany, co za problem... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov powiedz mu że masz 40 litrów benzyny po 27.12.04, 16:12 promocyjnej cenie i jak chce to nie przyjedzie wieczorem i sobie przeleje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peti_szapo Re: powiedz mu że masz 40 litrów benzyny po 27.12.04, 16:18 kopov Ty to masz rewelacyjne pomysły hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: powiedz mu że masz 40 litrów benzyny po 27.12.04, 16:21 dziekuje za uznanie:) wydaje mi sie że mam tylko trochę inny punkt widzenia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Jak poderwać faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:31 Może przynieś mu 2gie śniadanie???;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koralka Re: Jak poderwać faceta? 27.12.04, 23:20 badz naturalna, choc mozesz mu dac do zrozumienia,delikatnie, ze jestes calkowicie wolna i taka bezradna, malo zorganizowana itp.; mezczyzni lubia wszystko organizowac i radzic, ze byc moze zlapie sie na haczyk... Tylko nie przesadzaj za bardzo, bo jezeli jest inteligentnym facetem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Jak poderwać faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:36 Komu przeszkadza, gdy dwie istoty się kochaja? Czy nie mają prawa do miłości? Czy nie mają prawa do zalegalizowania swojego zwwązku? Jeżeli jakaś Sara nie znalazła ukochanego wśrod ludzi, a znalazła go w swoim owczarku, to czy to jest złe? Czy znajdzie się ktoś, kto to potępi? Wy straszni nietolerancyjni ludzie. Kiedyś dojdzie w końcu do równouprawnienia wszystkich preferencji seksualnych. Dzisiaj homoseksualiści, jutro zoofile, a potem nekrofile i pedofile. Tolerujmy miłoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda-Wawa Re: Jak poderwać faceta? IP: *.chello.pl 27.12.04, 23:41 rozumiem... jak mi sie podoba facet,to jakos trace pewnosc siebie..nie wiem czy jestem wystarczajaco dobra by go poderwac.... notomiast jak kogos lubie to flirt wychodzi mi mistrzowsko i w sumie potrafie owinac kogos wokol palca... wiec..moja rada... zaproponuj wyjscie... jesli sie zgodzi to super..znaczy,ze chce..itp... jesli bedzie sie wahal..to trzeba bedzie probowac raz jeszcze..jak odmowi... to znowu...a jak powie..ze mam kogos i nie wie,czy moze..to powiedz... o szczesciara... i cos tam wymysl... ze pojdziesz z innym kolega... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca podrywania Re: Jak poderwać faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 00:39 musisz bardzo mocno wesprzeć się na nogach, dobrze go objąć w pół i poderwać. Widzę, że trochę się obawiasz, więc najlepiej trochę po-chuć na siłownię. Tam chłopaki ci pozwolą poćwiczyc. I pamiętaj uważaj na kręgosłup, można go sobie łatwo nadwyrężyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramol Re: Jak najprościej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.04, 03:03 Powiedz mu po prostu "Strasznie fajnie się z Tobą gada, ale teraz nie bardzo mam czas. Spotkajmy się może później w ...." Jeśli odpowie, że dzisiaj nie może, bo coś tam, to powiedz, ze nie myślałaś koniecznie o dzisiejszym dniu. Jak nie załapie to musisz dać sobie spokój z tą drogą. Gdzieś przecież bywacie razem, możecie razem wyjść, pójść na piwo, pogadać... i potem powinno się potoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Działaj.... :) IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.04, 09:02 Proste sposoby są najlepsze :) Nie ma co kręcić, bo można ukręcić samej na siebie bacik :) Zaproponuj spotkanko i tyle. Zgodzi się - super! Jeśli nie, bo "coś tam", będziesz miala czarne na białym. Działaj szybko i ..powodzenia życze :)!!!! P.S. Ja zadziałałam pierwsza i jestem szczęśliwa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aburida Re: Jak poderwać faceta? 28.12.04, 15:42 Wcale nie jestem taka znowu niesmiała, zeby nie zaproponować spotkania...! Tylko, ze jedna taka moja koleżanka juz tego znim próbowała - umówili się, on nie przyszedł i nie odbierał telefonu... Odpowiedz Link Zgłoś
daimona No to moim skromnym zdaniem 28.12.04, 16:17 zwykły dupek. Mógł sie albo nie umówić (jeśli nie chciał), albo chociażby odwołać spotkanie (jeśli faktycznie coś mu wypadło). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukurydziany inżyn Re: Jak poderwać faceta? IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 28.12.04, 17:32 Ja proponuje na przysłowiowy lep Odpowiedz Link Zgłoś
koralka Re: Jak poderwać faceta? 28.12.04, 20:16 brzydko o nim swiadczy ten postepek,brak odwagi, zeby powiedziec nie... daj sobie z nim spokoj. Jak koles naprawde bedzie ciebie chcial, to zrobi wsystko, zeby cie zdobyc! Zagladam tutaj rzadko, jak nic sie nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Jak poderwać faceta? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.04, 13:34 no wlasnie jak to na lep? ..:)identyfikuje sie z toba, bo tez mam podbny problem...tylko najfajniej by bylo jak bym wiedzila na 90%,ze on tez chce.On jest anilem, a jka pojechalismy razem na narty i przez piec dni w jednym lozku spalismy to zachowywal sie jak cholerny gentelan...taaaa..powinnam dac sobie spokoj co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukurydziany inżyn Re: Jak poderwać faceta? IP: 80.53.160.* 29.12.04, 13:53 Pomimo swojego wykształcenia nie wiem co znaczy być anilem a co żle że jest gentelmenem bo z kolei to ja bym chamów i buraków na waszym miejscu nie tolerował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Jak poderwać faceta? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.04, 14:03 "aniolem"chcialam napisac..sorka i nie mam powodu watpic w Twoje wykształcenie.., to znaczy opiekowac się jak na tych nartach wiazadla naszarpnelam ( pomoc przy zakladaniu butow, przednszenie po schodach, troszczeni sie ) w Warszawie juz , pomoc przy zakupie choinki, lazenie ze mna po Galeri dzien przed swietami nawet jak nie ma nic do zakupienia....i zgadzam sie hamstwa nie toleruje, ale fajnie jest wiedziec ,ze sie facetowi podoba fizycznie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aburida Re: Jak poderwać faceta? 30.12.04, 14:40 Kurde, jakbym juz lezala z nim w jednym lozku, to bym sie nie martwila!!! Ja tymczasem nie wiem jak to zrobic, zeby lezec.. Tym bardziej, ze wolalabym, zeby na samym lezeniu sie nie skonczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Jak poderwać faceta? IP: 193.29.205.* 29.12.04, 13:38 1)Byc seksy 2)Umiec Angielski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Jak poderwać faceta? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.04, 13:45 punkt 2 to latwizna, ale 1..nie zawsze mozna byc sexy, czesto trzeba pracowac pod wplywem stresu a potem czekac az zejdzie,co nie sprzyja sexownosci ( nerwowosc i napiecie) czasem trzeba byc spocinym siodmym potem na silowni lub rowerze, czasem trzeba byc zelaznymw podejmowaniu decyczji, czasem pada sie z nog i nie ma czasu na "czerwony lakier na paznokciach i perfekcyjny makijaz...hmmm..czyli co samotnosc:..?..:( Odpowiedz Link Zgłoś
lodium Re: Jak poderwać faceta? 29.12.04, 14:19 sexownym nie znaczy tylko miec czerwony lakier na paznokciach czy makijaz; to sposob bycia, ubierania sie, nie zawsze w modne ciuchy, ale inaczej, znalezc swoj styl... nawet po silowni mozna sexownie wygladac, dobierajac odpowiedni stroj... Teraz zima, dlugie buty na szpilkach + ponczochy"resille"+ mini i nie jeden facet jest zimny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Jak poderwać faceta? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.04, 14:30 w koncu konkretny przepis..:) naderwlam wiazadla na nartach i mam od polowy oda do kostki miekki gips i kule...malo sexi co?..:)..a tak naprawde to chodzi mi o to, że sexowna mozna sie stac w ciagu 15 min nie zadajac sobie wiele trudu, gduby jeszcze mialo sie pewnosc,ze jak cos nie wypaliz sexownoscia to zaiteresownie spanie i przelozy sie na inna kobiete akurat w szpilkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberystka Re: Jak poderwać faceta? IP: *.chello.pl 29.12.04, 15:49 jak jestes naprawdę aburrida to nic ci nie pomoże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aburida Re: Jak poderwać faceta? 30.12.04, 14:39 Ale ja jestem tylko przez jedno "r" na szcescie. Gdybym byla przez dwa, to sprawa bylaby faktycznie dramatyczna ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś