baronblix 23.02.05, 07:23 niech mnie ktoś przytuli bo rozpadnę się na tysiąc kawałków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baronblix Re: szybko 23.02.05, 07:51 wiesz czasami to przestaje mieć znaczenie, kobieta to czy mężczyzna kiedy człowiekowi po prostu brakuje ciepła Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: szybko 23.02.05, 07:50 Chodź tu do mnie... niech Cię przytulę!! :-) Miłego dnia! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: szybko 23.02.05, 07:53 to ja tez chce :)) witam i milego dnia zycze i do domu udaje sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: szybko 23.02.05, 08:17 O Proszę:-) Jedni już w pracy, a drudzy idą sobie do domku:-) Tak im się powidzi! :-) Dziękuję Konradzie! Tobie również przyjemności w tym dniu życzę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 07:54 dziekuje mandarynko, podobno może być jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 23.02.05, 08:00 Aaaa ... zatem nie chodzi o jakość, lecz o ilość? :P Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 08:05 to nie chodzi o jakość to nie chodzi o ilość tylko jak zwykle o miłość :P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 23.02.05, 09:02 zatem nie chciej szybko, teraz, zaraz, może lepiej coś trwałego na całe życie starczającego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: szybko 23.02.05, 09:16 miłość na całe życie wypowiedziana rankiem o zmroku znika.. Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 09:23 "tyle miłości we krwi, niesiesz każdego dnia na jeden moment, choć raz chciałbyś komuś ją dać" cholera, chyba zrobie sobie transfuzje poszukiwany ktos z niedokrwistością i brakiem uczuć wyższych oferta bezpłatna i honorowa Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 23.02.05, 09:33 zapach Dnia chce zatrzymać czas dać ci jedną chwilę wielką w tle tej ważnej Osoby krok za krokiem pocałunek, dotyk, smak ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 09:40 "niesiesz swą każdą myśl lepiej byś... już zapomniał.. później będzie trudniej żyć wszystko na próżno co masz w sobie tyle ciepła tyle czułych słów..." Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 23.02.05, 09:48 czułe słowa szepce w uszko czułe słowa łaskoczą zmysły czułe słowa i serce bić zaczyna czułe słowa usta się chylą ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 10:13 zamykasz oczy czujesz szczęście wraca jak sen dobra, już dobra, już się uśmiecham pomimo... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 23.02.05, 10:17 zamykasz oczy gdy On cię przytula to nie sen nie jawa lecz rzeczywistość piękna miłość ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 10:26 On tuż obok widzisz... czule uśmiecha się Kochanie zabierz mnie gdzie tylko chcesz wszystko oddam za tę jedną zwykłą rzecz nikt oprócz Ciebie mnie nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 23.02.05, 10:29 On tuż obok wyciągnij dłoń zabierze cię tam gdzie pragniesz nie oddawja jednak się to nie jest zwykła rzecz ofiaruj swe serce a on swe uczucie nikt oprócz ciebie znać go nie będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 10:35 za długo ta wyciągnieta reka wisi w powietrzu chyba nikt nigdy już za nią nie chwyci a serce miota się jak liść po pustym parku jesienią Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 23.02.05, 10:40 szybko i byle jak, na któtko? czy we właściwym czasie, z odpowiednią jakością i na na właściwy czas? :-) Dłoń będzie ujęta we właściwym czasie przez właściwą dłoń a serce zabije mocniej ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 10:46 pokutuje to "szybko" z tematu to nie tak to jest chwila, impuls, moment to narasta w Tobie przez długi czas i nagle czujesz, że tak potrzeba ci bliskości bo bez niej, wszystko dookoła rozbija sie na maleńkie cząsteczki i przygniata Cię ciężarem jedna po drugiej i tak ciężko podnieść się samemu Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: szybko 23.02.05, 10:53 baronblix napisała: > i tak ciężko podnieść się samemu zapewniam cie że jak sie leży z kimś to jeszcze ciężej sie wstaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 10:57 wolę nieznośną ciężkść bytu we dwoje niż nieznośną lekkość w pojedynkę :) a zapewniać mnie nie musisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: szybko 23.02.05, 11:00 baronblix napisała: > wolę nieznośną ciężkść bytu we dwoje niż nieznośną lekkość w pojedynkę :) z tym pozwole sobie sie nie zgodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 11:10 i ja to szanuje moim zdaniem łatwiej iść razem i patrzeć w jedną stronę choć to nie zawsze jest proste i przyjemne ot... życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: szybko IP: 212.191.74.* 23.02.05, 10:58 Pożegnania? Raczej powitania, pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: szybko 23.02.05, 10:27 tylko nie zamykaj oczu jak on cie przytula bo potem nie bedziesz wiedziała czy to jawa czy sen:)) oczy szeroko otwarte:) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 10:31 chłodek i kanciastość monitora przypomina ze to jawa :-) oczy szeroko otwarte a przutulenia wciąż brak Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 23.02.05, 10:33 gdzie fantazja? gdzie uczucie? gdzie serduszko tak bijące? gdzie marzenia i pragnienia? gdzie ich realizacja? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 10:39 w tym rzecz... mam za dużo tego wszystkiego a kiedy chce się tym podzielić zaczyna mnie to gubić bo nikomu to nie jest potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 23.02.05, 10:41 dzielić się należy z odpowiednią osobą w odpowiednim czasie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 11:06 czyń Waść było... diabelne równouprawnienie one sobie staniki paliły a my teraz z inicjatywą wychodzić musimy :P Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 11:15 lece stanąć na skrzyżowaniu i zaintonować pieśń "kochaj mnie, kochaj, topnieją śniegi znów" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 11:19 inne systematycznie zawodzą i rozczarowują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 23.02.05, 11:21 takie jest życie ... :-) zatem nalezy próbować, ucząc się na własnych doświadczeniach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 11:25 nie zabije Cię to ale pokiereszuje poważnie :-) i znowu i znowu i znowu Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 11:33 chciałoby się napisać: yhm...aż zakręci Ci się w głowie i zwymiotujesz :P nie chce kółka :P chce prostej nie przerywanej lini ewentualnie moze drżeć jak wykres usg :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 12:01 lepiej kupie sobie psa... takiego dużegoooooo jak w bajce :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 23.02.05, 12:03 największym przyjacielem jest ... własny partner, czyżby to było mylne mniemanie? :P Piesek jest tylko urozmaiceniem życia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 23.02.05, 14:22 mniemanie poprawne :) wykonanie bardziej niż trudne ? , trudniejsze ? niemożliwe ? ;) i wracamy do punktu wyjścia ciężki przypadek... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 24.02.05, 07:26 wykonanie jest łatwe, jak Słońce na błękitnym niebie wystarczy tylko chcieć i konsekwentnie dążyć ... :-) A kazdy ciężki przypadek wymaga wysiłku, czy wszytsko nalezy zdobywać bez wysiłku? :P Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 24.02.05, 07:42 słońca jakoś dzisiaj nie uwidzisz :-) trzeba sie na wewnętrznym blasku skupić <w razie posiadania> jakież to proste - plan - wykonanie - sukces ale jak tu sie nie zniechęcać ? cieżkiemu przypadkowi na ambicje następujesz ? :P ja tam się ciężkiej pracy nie boje :PP <całkiem spokojnie pierwsza kawa> to m.in. apropos "ciężkiej pracy" :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 24.02.05, 07:52 jak ktoś ma oczy zobaczy więcej ... :-) najbardziej skomplikowane rzeczy w rzeczywistości okazują się całkiem proste ... :P w zasadzie można rzec: bez pracy nie ma kołaczy :P cukru trzcinowego do kawki? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 24.02.05, 08:08 często się patrzy i nie widzi wole słuchać... zwłaszcza że wzrok mam słaby :-D to co wydaje się proste i oczywiste w rzeczywistości może okazać się skomplikowane nie sądzisz :P a przysłowia są mądrością narodów tylko czy narody mądrością grzeszą :-))) kawka czarna ale dziekuje :-)ze słodkości to wole cukierki, ciasteczka i czułe słówka :P czy do wy-rafinowanej dysputy, cukier z buraków nie pasuje ? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 24.02.05, 08:26 właśnie, często sie patrzy, ale sie nei wie, co powinno się dostrzec ... a słuchac należy, ale to, co adekwatne :-) do odważnych świat należy! czy jakoś tak mawiają :P naród to ogół, a ogól to nie jednostka :P proszę bardzo :-) co do wy-rafinowane dysputy, to może czysta destylacja? :P Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 24.02.05, 08:44 patrzymy wybiórczo słuchamy wybiórczo a później nieszczeście czy my wszyscy tutaj nie tchórzujemy troszke ? ;-D > co do wy-rafinowane dysputy, > to może czysta destylacja? :P destylacja ? tak z rana ? brrr :-)) destylacja destruktywnie na decyzyjność wpływa :P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 24.02.05, 09:11 kto patrzy tak, ten patrzy kto tak słucha, ten słucha każdy kreuje swoją rzeczywistość ... :-) my jako ogół? czy my jako indywidualności? :P na decyzyjność destrukcyjnie wpływa brak decyzyjnego podejmowania decyzji :P Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 24.02.05, 09:43 > każdy kreuje swoją rzeczywistość ... :-) i siebie też ? ;P my w ogóle i my w indywidualności <w szczególe> :P Traktat o dobrej robocie mam opanowany :P herbatki zielonej ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 24.02.05, 09:58 także, a raczej przede wszystkim siebie ... :-) najważniejsze są właśnie szczegóły, szczególnie te szczegóły budujące ogół :P grunt to podstawa? :P poproszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 24.02.05, 10:14 mam nieprzyjemne skojarzenia z udawaniem kogoś kim się w rzeczywistości nie jest :P zapętlasz rzeczy proste ... ;-) grunt to ziemia ziemia, kłos, chleb, śniadanie :-) prosze bardzo, zielona herbata i przedpołudniowe Polaków rozmowy :-) zielnoą też słodzisz trzcinowym ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 24.02.05, 10:26 skoro lubi się grać, niczym na scenie, to moze i dobrze - ale pytanie po co? :P czasem nie wypada tak prosto z mostu, zreszta istotą konwersacji nie jest jej prostota :-) śniadanie to podstawa :-) cukier trzcinowy podkreśla aromat, skoro lubisz, już Ci podaję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 24.02.05, 10:53 jak to po co ? - złudne zredukowanie kompleksów - nieodparta chęć tzw. "zrobienie wrażenia", w celach przeróżnych - uzyskanie korzyści , łacznie z tymi materialnymi - uzyskanie akceptacji, skoro będąc sobą jej nie uzyskuje, lub wydaje mu się że nie uzyskuje - przyczajony tygrys, ukryty ćwok wymieniać dalej ? ;-)))) czasami tak prosto z mostu ułatwia wiele spraw :-) co do istoty konwersacji się zgodze tylko bez notorycznego nadawania finezyjności zdaniom w stylu: "podaj mi sól" ;-)))) herbatki zielonej też nie słodze ale Ty zdjae się do wszystkiego dajesz zmodyfikowany plon pracy brazylijskich robotników :-) podano, zapraszam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 24.02.05, 13:04 jak to po co ? - złudne zredukowanie kompleksów najlepsza multiwitamina, kompleksowo zalatwia sprawę :-) - nieodparta chęć tzw. "zrobienie wrażenia", w celach przeróżnych co się bardziej liczy - wrażenie czy cele? - uzyskanie korzyści , łacznie z tymi materialnymi spróbuj przekonać bank do dania kredytu :P - uzyskanie akceptacji, skoro będąc sobą jej nie uzyskuje, lub wydaje mu się że nie uzyskuje najlepiej na piśmie ... :P - przyczajony tygrys, ukryty ćwok ZOO? :P wymieniać dalej ? jeśli masz ochotkę :-) czasami tak prosto z mostu ułatwia wiele spraw zależy od sprawy :-) co do istoty konwersacji się zgodze tylko bez notorycznego nadawania finezyjności zdaniom w stylu: "podaj mi sól" lepsze jest gdzie jest moja czysta koszula? :P Ja zawsze serwuję, wedle upodobania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 24.02.05, 14:37 > najlepsza multiwitamina, kompleksowo zalatwia sprawę :-) farmakologicznie ;P lepiej być fanem naturalnych metod :P > co się bardziej liczy - wrażenie czy cele? jasne że cele... :-) > spróbuj przekonać bank do dania kredytu :P podobno to się może udać, wystarczy mieć 10.000 dochodu netto miesięcznie :-D > najlepiej na piśmie ... :P najlepiej w mowie i piśmie i biegle do tego :-) > ZOO? :P atawizm ? :P > jeśli masz ochotkę :-) szkoda czasu, niech "udawacze" sami się tłumaczą :-) > lepsze jest gdzie jest moja czysta koszula? :P pewnie że lepsze :PP > Ja zawsze serwuję, wedle upodobania :-) z beckhandu, poprosze drugą kawe :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 24.02.05, 14:53 co naturalne, to najlepsze i najprzyjemiejsze :-) ale ludzie i tak wybierają tzw. środki zastępcze :P cele na tarczy? czy cele w życiu? :-) pieniądz rządzi światem? :P pieniądz dla Ciebie celem samym w sobie? :P biegle niczym biegły księgowy? :P nie, raczej Polskie ZOO :P szkoda czasu? zatem jak znajdujesz czas, by napisać? :P są i przyjemniejsze ... :-) proszę bardzo :-) tylną ręką serwuję pyszną kawę z lekką nutą dekadencji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 25.02.05, 07:24 ludzie nie wiedzą co dobre ;-) a jak już się dowiedzą to jest za późno ;-D tarcza to jeden rzut, a cele w życiu to żmudna droga lotka leci w bardzoooo zwolnionymmm tempieeee :-) taaa...pieniądz i seks :P dla mnie nie, a dla Ciebie ? ;P biegły niczym maratończyk w sezonie startowym :P na przyjemności zawsze trzeba znajdywać czas :-) gdzie moje skarpetki ? gdzie kluczyki do samochodu ? :P mmm poranna kawa, z dekadencją ? z dekadencji mamy dziś koniaki i kociaki podać ? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 25.02.05, 07:34 Dzień Dobry :-) kto późno wstaje, ten ... :P jak sobie pościelisz, tak ... :P co dla mnie jest najlepsze, najlepiej wiem ja :-) dobre podłoze - dobry start :-) dla chcącego nic trudnego :-) tak, tylko materializm ... :P Poranna kawa, pyszna, czarna, diabelnie ognista :-) Prawdziwy koneser nie potrzebuje dopingu :P Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 25.02.05, 11:04 jesuuuu, jaka ja niewychowana jestem... Dzień Dobry :-))) ten jest wyspany :-) tak będziesz spał/ła/li :-) i dlatego nie należy czytać prasy kobiecej :-)) cy Ty z tymi przysłowiami ? :P i ten jęzor ciągle na wierzchu :P :-))))) i całkiem spokojnie druga kawa... zaiste, czarno, diabelsko, kofeeinowo-stymulująca :-) prawdziwy koneser ryzykuje nowe smaki :-D whisky i artystki ? ;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 25.02.05, 11:17 Wychowanie na śniadanie :-) to jest właśnie interpretacja :P należy czytać to, co adekwatne i dobre :-) rozmowa wymaga zaangażowania :P dobra kawa zawsze jest w porę :-) whisky i artystki tylko ten, któremu się wydaje, że jest koneserem ... :P a ryzykuje się wówczas, gdy jest o co ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 25.02.05, 14:08 teraz to już raczej obiad :-) chodź dziecie ja Cię uczyć karze ? :P nie wierze we wszystko co czytam :P pełne :-)) zawsze :P kiedy? gdzie? o co ? dla kogo ? ps. kolejne wymijające odpowiedzi mile widziane :PP Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 25.02.05, 14:27 Zapraszam na pyszny obiadek :-) od nauki są szkoły, te podstawowe nawet obowiązkowe :P wierz w to, w co wierzyć należy :-) pełne zawsze powinny być zmysły ... :-) kiedy? zawsze w odpowiednim momencie :-) gdzie? tam, gdzie należy :-) o co? tylko o to, co warte :-) dla kogo? dla Ciebie ... :-) Deser? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 25.02.05, 14:43 a co podajesz ? ;-) mam, mam, mam ! świadectwo, znalazłam :-) wierze w ludzi, nieodmiennie :-) w malinowym chruśniaku ? ;-) galaretki w czekoladzie reflektujesz ? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 25.02.05, 14:58 Same pyszności :-) które? :P wierz w siebie :-) w truskawkowym zagajniku :-) do pysznej kawki jak znalazł :-) smakowac Ci będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baronblix Re: szybko 25.02.05, 15:02 konkrety, szczegóły, niuanse smakowe :-) no to w którym stoi, że - tabliczke mnożenia - alfabet aaaaa...co się będę chwalić :P czasami :-) przed ukryty wzrokiem zapodzieni po głowy przez długie godziny :-) podziele się, nie jestem taka wiśnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 szybko 25.02.05, 15:10 coś, co poruszy zmysły, połechcze aromatem, usniesie swoim smakiem ... :-) abecadło już raz z pieca spadło :P czasami - czyli codziennie, czy raz na kwartał? :P przed wzrokiem, który chce dojrzeć, nic się nie ukryje :-) wisienki są słodkie :-) szczególnie z cukrem :-) Smacznego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: szybko 23.02.05, 11:09 alez nikt do niczego nikogo nie zmusza... ale powiadaja że do odważnych świat należy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: szybko IP: 212.191.74.* 23.02.05, 10:44 Nie jest miło, gdy za wyciągniętą dłoń nikt nie chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: szybko 23.02.05, 10:49 Gość portalu: ... napisał(a): > Nie jest miło, gdy za wyciągniętą dłoń nikt nie chwyta. dłoń mozna wyciągnąć np w geście pożegnania:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: szybko 23.02.05, 08:18 Ale po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój... Głowka do góry:-) Uśmiecham się do Ciebie Będzie lepiej! Zobaczysz!! Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: szybko 25.02.05, 14:54 A po burzy małe bzykanko i jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś