Dodaj do ulubionych

* Fryzjer *

17.06.07, 20:26
Gdzie dobry fryzjer w Zamościu ? jaki zakład polecacie? Chciałabym zmienić
całkowicie fryzurkę na jakaś bardziej młodzieżową... bo wkońcu niedługo
wakacje i trzeba zaszaleć :) co sądzicie o salonie fryzur na starówce?
pozdro.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: * Fryzjer * 17.06.07, 22:22
      W kompleksie kamienic Hotelu Zamoyski Orbis.
      • kamaz76 Re: * Fryzjer * 18.07.07, 15:56
        Podbijam wątek gdzie dobrze strzyzacy farbujący fryzjer w Zamościu. Jestem z
        Gdańska i jadę do Zamościa spedzić urlop a ze wiem że niemal o połowę taniej to
        szukam fryzjera właśnie tam dla Was tu:)Morze bałtyckie pozdrawia
        • maw3 Re: * Fryzjer * 18.07.07, 16:01
          Moze u sławetnej p.Moniki M.... (niestety nie pamiętam nazwiska dokładnie, bo
          juz kilka ładnych lat nie mieszkam niestety w Zamosciu), w kazdym razie na
          ul.Wyszyńskiego,:).Fajnie robi włosy od zawsze. Na informacji 118913 powinni
          wiedziec o który salon chodzi.
          • koziorozka Fryzjer 18.07.07, 17:42
            tu poczytaj też :) www.roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?t=1869
            • newapple Re: Fryzjer 18.07.07, 20:06
              Polecam wybrać się do zakładu Etna na Nowym Mieście. Pracują tam świetne dziewczyny.

www.zumi.pl/1210113,Etna._Monika_Herbin,firma.html
              • Gość: Ania Re: Fryzjer IP: *.derkom.net.pl 25.04.14, 22:20
                Podobno dobry jest Kudyk na nowym miescie ale bardzo drogi a tak samo super tylko o niebo taniej (bo to nowy salon i dopiero wchodzi na rynek ale z nowoczesnym sprzetem) salon oczarowanie ja sama spróbowałam bo usłyszałam od znajomej i jestem zachwycona właśnie wracam i bardzo rzadko kiedy jestem do końca zadowolona z efektów a tu rozczarowanie..... salon nazywa się Oczarowanie i jest mobilny co jest ogromnym udogodnieniem przemiła fryzjerka ma także salon kosmetyczny w tym, szczerze polecam do tej pory za każdym razem byłam gdzie indziej a tym razem już 3 razy w tym Oczarowaniu.
                • Gość: ja tu goszczę Re: Fryzjer IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.05.14, 18:23
                  Lepszy od Kudyk jest salon na Koszarach niedawno otwary, ale Pani fryzjerka super i ceny tez. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka