Gość: Truskawka IP: *.kki.krakow.pl 06.01.05, 15:28 Bo ja się stęskniłam. Jak również za Edzią-Fredzią. Fredzia, czytasz nas chociaż? Jeśli tak to :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Całus ogromny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: A gdzie mm-ek? IP: *.chello.pl 06.01.05, 15:29 mam nadzieje ze ich tu nie bedzie i Ciebie tez na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawka Re: A gdzie mm-ek? IP: *.kki.krakow.pl 06.01.05, 15:48 A poza tym wszystko z tobą w porządku? Eee, chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: A gdzie mm-ek? IP: *.chello.pl 06.01.05, 15:59 a poza tym to mam nadzieje ze juz wiecej takich glupich watkow nie zalozysz kto chcce tu edzie fredzie i innych>??? wszyscy tu czekaja na siura piotrusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: A gdzie mm-ek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:20 a ja chce zeby aaa tam nam cos powiedzial wiecej hehe no i jeszcze buzi buzi wam powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawka Re: A gdzie mm-ek? IP: *.kki.krakow.pl 06.01.05, 20:19 Kurczę, ja też. Intrygujący gościu z tego aaa tama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: A gdzie mm-ek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:18 no a jaka piekna historia. ja jego rozumniem bo tez tak mam- tylko ze my jestesmy przyjaciolmi ale to od niedawna (walczylam o to jak glupia i sie udalo lepiej niz mialo byc:) Odpowiedz Link Zgłoś