Gość: magula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:03 Chciałabym wiedzieć czy są naprawdę szczęśliwi ludzie,ja jestem więc mnie to ciekawi,bo strasznie dużo narzekań wokoło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nn Re: o szczęściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:14 O szczęściu się nie krzyczy i nie rozgłasza - bo zapeszyć można;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magula Re: o szczęściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:27 Jeśli ktoś zapeszyć się boi,no i właśnie nawet jedno krótkie zdanko a zaraz już nie można.O szczęściu można krzyczeć nawet trzeba,niech wie że jest ważne w naszym życiu to może nie ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: o szczęściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:44 A jak się wrzasku przestraszy i ucieknie...?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magula Re: o szczęściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:53 szczęście jest z miłości nie zastraszane krzyku sie nie boi nie ucieknie uwierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: o szczęściu IP: 80.48.96.* 07.01.05, 23:06 Szczęście jest z akceptacji :)))) Ja mam wspaniałą rodzinę, wspaniałą pracę, super przyjaciół, mnóstwo zainteresowań a czasem czuję się rewelacyjnie a czasem - szaro :)))) Teraz średnio;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magula Re: o szczęściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:16 a ja pracę okropną poza tym wszystko inne to chyba do pozazdroszczenia nie chcę się chwalić tylko mnie to cieszy.Szczęście zależy chyba od nas samych ile oczekujemy,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
diablo1987 Re: o szczęściu 08.01.05, 12:29 Szcześciem to byc przyjacielem w kazdej sytuacji. Gość portalu: magula napisał(a): > Chciałabym wiedzieć czy są naprawdę szczęśliwi ludzie,ja jestem więc mnie to > ciekawi,bo strasznie dużo narzekań wokoło? Odpowiedz Link Zgłoś