Dodaj do ulubionych

dlaczego faceci to takie...

20.05.02, 16:05
kochane stworzonka?:)) buźka dla wszystkich panów odwiedzających forum kobieta:)
Obserwuj wątek
    • lalka74 Re: dlaczego faceci to takie... 20.05.02, 16:06
      Lena - jak zwykle strzał w 10 -tke, przyłączam się do tych całusków.
      • matrek Lena i lalka 20.05.02, 16:17
        Dzięki za to zdrowsze spojrzenie na życie. Nie ma nic gorszego od
        wyladowywanych na otoczeniu żali, kompleksów i innych "fochów"
        Pozdrawiam i całuje wszystkie "zdrowe" forumowe kobietki
        • Gość: frisky2 Re: Lena i lalka IP: 62.233.139.* 20.05.02, 16:19
          matrek napisał(a):

> Dzięki za to zdrowsze spojrzenie na życie. Nie ma nic gorszego od
          > wyladowywanych na otoczeniu żali, kompleksów i innych "fochów"
          > Pozdrawiam i całuje wszystkie "zdrowe" forumowe kobietki

Matrek, one tak podpuszczaja, a ty sie dales nabrac na piekne slowka. Co to? 17
          lat masz, ze nie znasz kobiecychklamstewek?
          • matrek Re: Lena i lalka 20.05.02, 16:21
            Gość portalu: frisky2 napisał(a):

> matrek napisał(a):
            >
            > > Dzięki za to zdrowsze spojrzenie na życie. Nie ma nic gorszego od
            > > wyladowywanych na otoczeniu żali, kompleksów i innych "fochów"
            > > Pozdrawiam i całuje wszystkie "zdrowe" forumowe kobietki
            >
            >
            > Matrek, one tak podpuszczaja, a ty sie dales nabrac na piekne slowka. Co to? 17
            >
            > lat masz, ze nie znasz kobiecychklamstewek?

A co mi tam - w końcu jestem prymitywny ...
            • lena8 Matrek 20.05.02, 16:32
              i jeszcze jednego buziaczka za to, ze jesteś taki szczery:))))
              • matrek Re: Matrek 20.05.02, 16:34
                lena8 napisał(a):

> i jeszcze jednego buziaczka za to, ze jesteś taki szczery:))))

Nawet dla takiego prymitywa jak ja - co za dużo, to niezdrowo :))
                • lena8 Re: Matrek 20.05.02, 16:40
                  no nie przesadzaj dobry buziaczek nie jest zły:))
        • lena8 Re: Lena i lalka 20.05.02, 16:20
          my również pozdrawiamy i buźki dwie dajemy:))
    • Gość: schiza Re: dlaczego faceci to takie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:08
      no prosze, widze, ze tutaj sie rozgrywaja jakies zawody w podlizywaniu sie :P:P
      • lalka74 Re: dlaczego faceci to takie... 20.05.02, 16:09
        oczywiście - a co nam innego pozostało. A dzień bez podlizywania to dzień
        stracony - jak powszechnie wiadomo.
        • lena8 Re: dlaczego faceci to takie... 20.05.02, 16:14
          mamy dziś dzień podlizywania się, Laleczka i Lena buźki rozdają:))
          • lalka74 Re: dlaczego faceci to takie... 20.05.02, 16:15
            ...tylko chyba chętnych brak...;)
            • lena8 Re: dlaczego faceci to takie... 20.05.02, 16:17
              no właśnie żadnych chętnych:)
              • lalka74 Re: dlaczego faceci to takie... 20.05.02, 16:19
                może jakiś dead-line ustalimy - jak się nie zgłoszą to ... ich strata
                • matrek Re: dlaczego faceci to takie... 20.05.02, 16:20
                  lalka74 napisał(a):

> może jakiś dead-line ustalimy - jak się nie zgłoszą to ... ich strata

No przeciez już Wam oddałem :))
                • Gość: frisky2 Re: dlaczego faceci to takie... IP: 62.233.139.* 20.05.02, 16:20
                  He he, za stary jestem, zeby sie nabrac na te numery:)
                  • lalka74 Re: dlaczego faceci to takie... 20.05.02, 16:21
                    Matrek dostaje buźki - ale tylko Matrek.
                    • matrek A widzisz frisy - czasami trzeba 20.05.02, 16:23
                      przyznac sie do swojego prymitywizmu :))
                      • Gość: frisky2 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba IP: 62.233.139.* 20.05.02, 16:25
                        Alez ja na innym watku przeprowadzilem caly dowod na swoj prymitywizm. I nikt
                        mnie za to nie caluje.
                        • matrek Re: A widzisz frisy - czasami trzeba 20.05.02, 16:27

> Alez ja na innym watku przeprowadzilem caly dowod na swoj prymitywizm. I nikt
                          > mnie za to nie caluje.

Widocznie byłeś zbyt mało prymitywny ...
                          Ja chyba zmienie nick na "prymityw" :)
                        • lena8 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba 20.05.02, 16:29
                          masz Frisky dużego cmoka:))
                          • lalka74 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba 20.05.02, 16:31
                            to 2 już rozdane - wynik niezbyt porażający - ale zawsze...
                            • lena8 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba 20.05.02, 16:34

liczy się też technika buziaczków a my jesteśmy w tym dobre Laleczka:)))
                              • Gość: frisky2 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba IP: 62.233.139.* 20.05.02, 16:36
                                lena8 napisał(a):

>
                                > liczy się też technika buziaczków a my jesteśmy w tym dobre Laleczka:)))

A ten dla mnie jaka technika byl wykonany?
                                • lena8 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba 20.05.02, 16:53
                                  techniką wiosennego wietrzyka:))
                                  • Gość: frisky2 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba IP: 62.233.139.* 20.05.02, 16:56
                                    Lena, jestes bardzo romantyczna:))
                                    Pozwolisz, ze wyprobuje te technike dzis w realu?
                                    • matrek Re: A widzisz frisy - czasami trzeba 20.05.02, 17:03

> Lena, jestes bardzo romantyczna:))
                                      > Pozwolisz, ze wyprobuje te technike dzis w realu?

No i po co sie przyznajesz ? Teraz Cie skasuje z tytułu praw autorskich...
                                      Oj, głupi Ty, głupi... :)
                                    • lena8 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba 20.05.02, 17:04
                                      oczywiście, nie widzę przeciwskazań, kobietce na pewno się ona spodoba:))
                                      • Gość: frisky2 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba IP: 62.233.139.* 20.05.02, 17:06
                                        lena8 napisał(a):

> oczywiście, nie widzę przeciwskazań, kobietce na pewno się ona spodoba:))

I nie tylko kobietce:)
                              • matrek Re: A widzisz frisy - czasami trzeba 20.05.02, 16:39
                                lena8 napisał(a):

>
                                > liczy się też technika buziaczków a my jesteśmy w tym dobre Laleczka:)))

Tez prawda, nie w ilość, ale w jakość :)
                          • Gość: frisky2 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba IP: 62.233.139.* 20.05.02, 16:36
                            lena8 napisał(a):

> masz Frisky dużego cmoka:))

Lena, rzeczywiscie byl duzy:))
                            • lena8 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba 20.05.02, 16:55
                              tak mi wyszło, sorka jeżeli Ciebie zbytnio przestraszyłam:))
                      • lalka74 Re: A widzisz frisy - czasami trzeba 20.05.02, 16:26
                        Matrek - a czy Ty może wiesz jak można spowrotem zrobić ekran, na którym widać
                        wszystkie paski i listwę na dole - nacisnęłam gdzieś i to wszytsko znikło. To
                        takie tylko wtrącenie - a buziaki aktualne.
                        • matrek Klawisz F11 20.05.02, 16:28
                          • Gość: frisky2 Re: Klawisz F11 IP: 62.233.139.* 20.05.02, 16:29
                            Bo ty matrek tylko udajesz prymitywa, a tu - prosze - znasz sie na klawiszach.
                            • matrek Re: Klawisz F11 20.05.02, 16:31

> Bo ty matrek tylko udajesz prymitywa, a tu - prosze - znasz sie na klawiszach.

Na tym polega cala sztuka frisky - tygrysa zabić, a skóry nie uszkodzić :))
                          • lalka74 Re: Klawisz F11 20.05.02, 16:29
                            dzięki
    • Gość: schiza TWA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:31
      oj, jak milo... jak uroczo ....
      Towarzystwo Wzajemnej Adoracji sie zebralo...
      brawo jasiu, hehe
      • matrek Re: TWA 20.05.02, 16:33
        Gość portalu: schiza napisał(a):

> oj, jak milo... jak uroczo ....
        > Towarzystwo Wzajemnej Adoracji sie zebralo...
        > brawo jasiu, hehe

Zaraz, ktoś coś pisał o zazdrości ? :))
        • lalka74 Re: TWA 20.05.02, 16:34
          Matrek, a może prześlij Schizie buziaka - ryzyko jest spore, ale a nóż -
          pomoże.
          • matrek Re: TWA 20.05.02, 16:38
            lalka74 napisał(a):

> Matrek, a może prześlij Schizie buziaka - ryzyko jest spore, ale a nóż -
            > pomoże.

Nie pcham sie gdzie mnie nie chcą - poza tym, nie mam zadatków na pocieszyciela
            strapionych.
            • lalka74 Re: TWA 20.05.02, 16:39
              no tak - faktycznie, masz rację
      • lena8 chyba TWB 20.05.02, 16:38
        Towarzystwo wzajemnych buziaczków:)))
        • lalka74 Re: chyba TWB 20.05.02, 16:42
          ale jak się takie towarzystwo zbierze to od razu świat piękniej wygląda
        • Gość: schiza moi drodzy forumowicze :):) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:45
          widzicie, taka macie radoche, bo sobie mozecie podrwic troche, ale to jest
          typowe, zauwazcie, ze kazdy kto ma inne zdanie niz wiekszosc jest potepiony....
          kazda nowa prawda objawiona lub banal (z czasem wychodzi, ktora mozliwosc jest
          poprawna) jest krytykowany przez spolecznosc, tyle sie mowi o tym, zeby nie bac
          sie wypowiedziec wlasnego zdania, ale do czego to prowadzi? ktos powie to coi
          mysli i od razu zgrzyty... i powiem wam, ze wasza postawa (to sie odnosi do
          facetow) utwierdza mnie w przekonaniu, ze wiekszosc mezczyzn to jednak
          prymitywy.. tak, tak... nie potraficie uszanowac zdania drugiego czlowieka...
          • lalka74 Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 16:48
            Całe szczęście, że to do mężczyzn ;) Schiza, wyluzuj trochę, świata i tak nie
            zmienisz, więc lepiej się do niego przystosować.
            • Gość: schiza Re: moi drodzy forumowicze :):) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:54
              lalka74 napisał(a):

> Całe szczęście, że to do mężczyzn ;) Schiza, wyluzuj trochę, świata i tak nie
              > zmienisz, więc lepiej się do niego przystosować.

co mam wyluzowac? chyba co najwyzej lancuch moge w rowerze poluzowac, o ile wiem,
              zyjemy w demokratycznym panstwie i panuje tu wolnosc slowa, tzn. chyba mozna
              mowic oraz pisac to co sie chce, prawda/?
              przeciez nie jestem skrajna feministka, nie mam ochoty spalic wszystkich facetow
              na stosie, to wy to chyba za powaznie bierzecie...

• lena8 Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 17:02
                równie dobrze faceci mogą o nas powiedzieć, że jesteśmy prymitywne bo prawda
                jest taka, ze patrząc na zachowanie niektórych kobiet można tylko płakac.
          • matrek Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 16:56

> widzicie, taka macie radoche, bo sobie mozecie podrwic troche, ale to jest
            > typowe, zauwazcie, ze kazdy kto ma inne zdanie niz wiekszosc jest potepiony....
            >
            > kazda nowa prawda objawiona lub banal (z czasem wychodzi, ktora mozliwosc jest
            > poprawna) jest krytykowany przez spolecznosc, tyle sie mowi o tym, zeby nie bac
            >
            > sie wypowiedziec wlasnego zdania, ale do czego to prowadzi? ktos powie to coi
            > mysli i od razu zgrzyty... i powiem wam, ze wasza postawa (to sie odnosi do
            > facetow) utwierdza mnie w przekonaniu, ze wiekszosc mezczyzn to jednak
            > prymitywy.. tak, tak... nie potraficie uszanowac zdania drugiego czlowieka...

Co Ty schiza pleciesz - stwierdzilas w epokowym odkryciu, że wszyscy faceci to
            prymitywy (brakowało jeszcze tylko, abys nazwala całą populacje mężczyzn męskimi
            szowinistycznymi świniami) i jesteś teraz oburzona, że zostalaś skrytykowana...
            Nie uważasz, że to wlasnie Twoja postawa trąci prymitywizmem ?
          • Gość: frisky2 Re: moi drodzy forumowicze :):) IP: 62.233.139.* 20.05.02, 16:59
            Schizko, skoro juz tak bardzo pragniesz odpowiedzi na serio (i nie potrafisz
            wyciagnac wnioskow z odpowiedzi ironicznych), to juz ci powiem: dziecinne jest
            to co piszesz:))
            • lalka74 Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 17:02
              Matrek i Frisky - macie po kolejnym buziaku. To chyba nie za dużo jak na 1
              dzień - co o tym myslisz, Lena?
              • Gość: frisky2 Re: moi drodzy forumowicze :):) IP: 62.233.139.* 20.05.02, 17:03
                Alez wy sie dziewczyny rozcalowalyscie:))
                No, ale macie racje, buziakow nigdy za duzo.
              • matrek Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 17:04
                lalka74 napisał(a):

> Matrek i Frisky - macie po kolejnym buziaku. To chyba nie za dużo jak na 1
                > dzień - co o tym myslisz, Lena?

Ja tam mógłbym sie zały dzien calowac, no powiedzmy, zanim nie dostalbym,
                zajadow :))
                • lalka74 Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 17:04
                  ciekawe co byś wtedy robił w nocy?
                  • matrek Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 17:05
                    lalka74 napisał(a):

> ciekawe co byś wtedy robił w nocy?

Nie używalbym ust :)
                    • lalka74 Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 17:06
                      może to i jest wyjście - ale czy takie dobre. Niedługo jednak mundial - jak
                      wiemy - i wtedy pozostaje tylko dzień. :)
                      • matrek Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 17:09
                        lalka74 napisał(a):

> może to i jest wyjście - ale czy takie dobre. Niedługo jednak mundial - jak
                        > wiemy - i wtedy pozostaje tylko dzień. :)

Czy ja wiem... Nic nie sprawia takiej przyjemności, jak radość we dwoje :)
                    • lena8 Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 17:08
                      lepiej używać, usta mogą cuda czynić:)))
                      • matrek Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 17:11
                        lena8 napisał(a):

> lepiej używać, usta mogą cuda czynić:)))

I czynią, ale jak już powstaną zajady ? Co wówczas ? A języczek tez stosunkowo
                        szybko rozboli.
                        • lalka74 Re: moi drodzy forumowicze :):) 20.05.02, 17:13
                          Trening, trening, trening!!!!
                        • Gość: frisky2 skojarzenia IP: 62.233.139.* 20.05.02, 17:13
                          Znajomego kolezanki zapytali podczas rozmowy kwalifikacyjnej czy umie po
                          francusku. Odpowiedzial: "Liznąłem trochę", czym wprawil pytajacych w
                          wesolosc.:)
                          • Gość: schiza Re: skojarzenia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 17:16

> Znajomego kolezanki zapytali podczas rozmowy kwalifikacyjnej czy umie po
                            > francusku. Odpowiedzial: "Liznąłem trochę", czym wprawil pytajacych w
                            > wesolosc.:)

o rety, jaki ty dowcipny jestes, hehe

• Gość: schiza matko, ja z wami nie moge... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 17:14
      matko, ja nie moge, no i bardzo dopsze, ze jestem infantylna, jestem z tego
      dumna, wy juz jestescie starzy i sobie nie mozec ie na to pozwolic, a kolega
      matrek to tez niech trzyma na wodzy troche wlasna fantazje, bo co Ty chlopie
      zmyslasz, ze ja niby skreslam cala populacje ???? pogielo Ciebie chyba, ja nie
      oceniam calej populacji, i w ogole tak a propo poza tym, ze jestem infantlna,
      to jeszcze mam schizofrenie hebefreniczną i jeszcze jestem tez przy okazji
      fundamentalistką i co ? jest spoko, heheh :):)
      • suzume to puść, słonko (n/t) 20.05.02, 17:16
        • Gość: schiza Re: to puść, słonko (n/t) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 17:29
          suzume napisał(a):

thx za rade, ale wiesz rady to ja od swojego psychoterapeuty dostaje i sa
          wystarczajaco dopre, ale i tak dzieki, milo z Twojej strony :P:P

• suzume nie ma sprawy - moja za to była za darmo :) (n/t) 20.05.02, 17:30
          • matrek Re: to puść, słonko (n/t) 20.05.02, 17:31

> suzume napisał(a):
            >
            > thx za rade, ale wiesz rady to ja od swojego psychoterapeuty dostaje i sa
            > wystarczajaco dopre, ale i tak dzieki, milo z Twojej strony :P:P
            >

Bez obrazy schiza, ale może powinnaś zmienić tego lekarza, albo najlepiej dać
            sobie calkiem spokój z tymi psychoterapeutami ?
            • Gość: schiza Re: to puść, słonko (n/t) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 17:43
              matrek napisał(a):

> >
              >
              > Bez obrazy schiza, ale może powinnaś zmienić tego lekarza, albo najlepiej dać
              > sobie calkiem spokój z tymi psychoterapeutami ?

o prosze, kolejna darmowa rada :):) thx, kochani jestescie, hehe
              • matrek Re: to puść, słonko (n/t) 20.05.02, 17:47

> matrek napisał(a):
                >
                >
                > > >
                > >
                > > Bez obrazy schiza, ale może powinnaś zmienić tego lekarza, albo najlepiej
                > dać
                > > sobie calkiem spokój z tymi psychoterapeutami ?
                >
                >
                > o prosze, kolejna darmowa rada :):) thx, kochani jestescie, hehe

A jak ocenić efekty pracy tego psychoterapeuty, jęśli Ty twierdzisz, że wszycy
                faceci to... ?
                • suzume Re: to puść, słonko (n/t) 20.05.02, 17:51
                  matrek napisał(a):

> A jak ocenić efekty pracy tego psychoterapeuty, jęśli Ty twierdzisz, że wszycy
                  > faceci to... ?

matek, jakbyś wiedział, że ten psychol od analizy to facet, tobyś się nie dziwił
                  wnioskom schizy ;)
                • Gość: schiza a jak ocenic Ciebie matrek skoro.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 17:58
                  matrek napisał(a):

> Gość portalu: schiza napisał(a):
                  >
                  > > matrek napisał(a):
                  > >
                  > >
                  > > > >
                  > > >
                  > > > Bez obrazy schiza, ale może powinnaś zmienić tego lekarza, albo najle
                  > piej
                  > > dać
                  > > > sobie calkiem spokój z tymi psychoterapeutami ?
                  > >
                  > >
                  > > o prosze, kolejna darmowa rada :):) thx, kochani jestescie, hehe
                  >
                  > A jak ocenić efekty pracy tego psychoterapeuty, jęśli Ty twierdzisz, że wszycy
                  > faceci to... ?

a jak ocenic Ciebie skoro Ty czytac nie umiesz? jacy wszyscy ? pokaz mi gdzie ja
                  napisalam, ze WSZYSCY faceci to prymitywy? ja tylko mowie, ze wiekszosc
                  • matrek Re: a jak ocenic Ciebie matrek skoro.... 20.05.02, 18:03

>
                    > a jak ocenic Ciebie skoro Ty czytac nie umiesz? jacy wszyscy ? pokaz mi gdzie j
                    > a
                    > napisalam, ze WSZYSCY faceci to prymitywy? ja tylko mowie, ze wiekszosc

"Faceci to ... większość przynajmniej"
                    Czyżby to były moje słowa ?
                    • Gość: schiza Re: a jak ocenic Ciebie matrek skoro.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 18:47
                      matrek napisał(a):

> Gość portalu: schiza napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > a jak ocenic Ciebie skoro Ty czytac nie umiesz? jacy wszyscy ? pokaz mi gd
                      > zie j
                      > > a
                      > > napisalam, ze WSZYSCY faceci to prymitywy? ja tylko mowie, ze wiekszosc
                      >
                      > "Faceci to ... większość przynajmniej"
                      > Czyżby to były moje słowa ?

no wlasnie, moj drogi napisalam WIEKSZOSC, moze dla Ciebie to nie jest istotna
                      roznica, ale ja rozrozniam te dwa pojecia :):)
            • suzume matrek 20.05.02, 17:43
              matrek napisał(a):

> albo najlepiej dać
              > sobie calkiem spokój z tymi psychoterapeutami ?

może lepiej nie?

• Gość: schiza Re: matrek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 17:47
                suzume napisał(a):

> matrek napisał(a):
                >
                > > albo najlepiej dać
                > > sobie calkiem spokój z tymi psychoterapeutami ?
                >
                > może lepiej nie?
                >
                moze lepiej ty sie powinnas zapisac?

• suzume Re: matrek 20.05.02, 17:50

> moze lepiej ty sie powinnas zapisac?

może...
                  ale raczej nie do Twojego ;P
    • lalka74 Re: dlaczego faceci to takie... 20.05.02, 17:49
      Fajnie rozwija się ta dyskusja :) Buźka po raz kolejny i idę do domu.
      • Gość: schiza Re: dlaczego faceci to takie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 18:00
        lalka74 napisał(a):

> Fajnie rozwija się ta dyskusja :) Buźka po raz kolejny i idę do domu.

tez zaraz wychodze z netu, bo przeciez dobranocka niedlugo :P:P

• wierna1 Re: Ble, ale lizusostwo. 21.05.02, 11:51
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka