bukowski27 21.05.02, 09:09 a inni nie beda widac co kto napisal... i wyjdzie bez sensu... ale bez sensu napisalem... ps. kwik. dzisiaj nie lewituj na poludniu. wietrznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 a nie. teraz ju zo nic... dlugo by opowiadac... 21.05.02, 09:50 bo na poczatku to byly dinozaury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek To ja napisze: IP: *.daimler-benz.com 21.05.02, 09:57 DZIEN DOBRY!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 o! czesc kaska... 21.05.02, 10:18 y... yyyy... absolutnie cie nie zdradzalem ani nie flirtowalem z zadna kobieta... (gutek czy masz moze jakis patent w temacie wczesnego ostregania... bo moj aluba to normalnie coraz czesciej naloty robi) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ty, Bukowski 21.05.02, 10:23 A czy ja Cie sprawdzam czy jakos tak? Uderz w stol???:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ kasiulek 21.05.02, 11:01 czuwam cały czas nie martw sie (kiedy kolejny przelew?) a. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek aise 21.05.02, 11:05 Bedzie przelew, bedzie:) W Euro? PS. Wczoraj bylam tam, gdzie Parlament Europejski... Alez sie EUROPEJSKO poczulam...:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ może byc w euro 21.05.02, 11:08 no poczułaś sie europejsko, bo qrna europejka jesteś no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b) niech kazdy cos napisze 21.05.02, 11:08 no to sobie coś napiszę. tak... co by tu napisać..chyba to, że nie piłam jeszcze kawy, a co się robi po przyjściu do (ocenzurowano)? no właśnie, co? pije sie kawę. ps. zarówno Twoje, jak i gutka rady przychodzą po fakcie, macie ze sobą coś wpólnego (ciekawe co.., może garaż?). odbyłam poranną lewitację na południu. miałam problemy z wyjściem z tunelu, przyrządy nawigacyjne szwankowały. nastąpiło krótkie spięcie. ale udało się, czego dowodem jest moja dzisiejsza obecność. pozdrawiam wszystkich ser(c)decznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dobra dobra dobra kwik... 21.05.02, 11:23 przeciez wszyscy wiedza ze ty nie masz zadnych przewodow... wasia otwiera (ludziom) przewody... zwlaszcza doktorom... mowilismy juz o tym... kaska... a zasaidasz w jakiejs komisji??? i czy mowisz w jezyku milosci? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ta...akurat 21.05.02, 11:26 mam nie tylko przewody, ma też wiązki, stabilizatory, kondensatory, kombinerki i moduły. bez zimnych lutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: ta...akurat IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.05.02, 11:33 A ja i tak jestem lepsza bo mam kawkę i kremówkę przywiezioną od Bliklego, cha, cha... bede tłusta, sprośna i rubaszna i dobrze mi z tym... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ciacha 21.05.02, 11:47 To ja sie dorzuce do tematu cukierniczego. Wczoraj odkrylam, ze ciastka we Francji sa tak pyszne jak w Polsce!!! Taka YUMMY-kremowke z truskawkami jadlam...:) Bo niemieckie ciastka to najwieksza ohyda swiata!!! Mdle i wielkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: (b) niech kazdy cos napisze 21.05.02, 11:30 A jaka dzis mamy pogode w ojczyznie? Bo tu pieknie, nawet mi sie troche humor poprawia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no kaska... tez ogloądalem te filmy... 21.05.02, 11:49 ech... dzieicnstwo... pogoda u nas piekna sie zrobila... bociany lataja... tak wlasciwie to dlaczego w godle nie mamy bociana tylko orla??? Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Bagno Życia. 21.05.02, 11:49 ten tego pomyliłem portale miałem wejść na pracę a wszedłem (weszłem) na kobitę :) może coś z tego będzie a może tylko może? widzę że chómory dopisują i wszyscy się dopisują to i ja się wpisałem za sugestią pozasieciową :) tej Pani dziękujemy ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Król Rash - proszę 21.05.02, 12:16 proszę się nie spieszyć proszę być dobrej myśli proszę oto cukierki proszę oto słońce ps. to jest drugie słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon królu słoty 21.05.02, 12:26 anikt jusz nie kce se mno pisac bagno jedne wredne zlapie jakiegoś kota dachowca i sie przytule król rash król rybak niech żyje nie żyje ps w stawie woda za płytka Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: królu słoty 21.05.02, 12:29 znowu zaczynasz? !@$#^^%$%%#@$@$%$^&*&&(*)_)*^^%$$!@$%%&^&(*)_)*&(^%$#$@#^$$%^&*)(%^*^$%^%$@#$^& Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Powrót Idioty. 21.05.02, 12:54 wyszło słońce z worka ludzie gdzie się podziewacie jak wam chaty i BMW okradają ?!!!!!! co dobrego dają na mieście ? we wsi w Jezioranach i gdziekolwiek ? jakie szyszki są modne w te lato? u kogo najlepiej wypić to i owo ? z kim pójść na truskawki? czy w morzu można się kąpać i które plaże są bez meduz ? czy można zajść w ciążę siadając na krześle ? odpowidzi na te i inne pytania w najnowszej Pani Domu i 7 krasnoludków :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik już w kioskach? lecęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę 21.05.02, 12:57 nareszcie przyda mi się zdolność i umiejętność latania :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik proponuję 21.05.02, 14:19 zakopać topór wojenny. oraz wszystkie branzoletki i inne pierdoły (su, wiatraki też?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: (b) niech kazdy cos napisze 21.05.02, 14:30 bukowski27 napisał(a): > a inni nie beda widac co kto napisal... i wyjdzie bez sensu... ale bez sensu > napisalem... ps. kwik. dzisiaj nie lewituj na poludniu. wietrznie! Kazdy miał cos napisać, więc dla formalności się wpisuję. Sensu rzeczywiscie brak, bukoś w dobrej formie ;-)))) pzdr, blondie Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwik 21.05.02, 14:37 wiatraki zwłaszcza (właściwie duperelki też, bo po co nam one?) dzień dobry su Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino powrot syna zmarnowanego 21.05.02, 14:45 nic mi sie nie chce. picie nie ma sensu. niepicie nie ma sensu. bez sensu. dzien(ie)do(b)ry g suzume napisał(a): > wiatraki zwłaszcza > > (właściwie duperelki też, bo po co nam one?) > > dzień dobry > su Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Kurcze, gutek stracił sens życia... :((( (n/txt) 21.05.02, 14:47 amor_latino napisał(a): > nic mi sie nie chce. picie nie ma sensu. niepicie nie ma sensu. bez sensu. > dzien(ie)do(b)ry > g > > suzume napisał(a): > > > wiatraki zwłaszcza > > > > (właściwie duperelki też, bo po co nam one?) > > > > dzień dobry > > su > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino moze sens zycia stracil gutka? :((( (n/txt) 21.05.02, 15:04 wasia napisał(a): > amor_latino napisał(a): > > > nic mi sie nie chce. picie nie ma sensu. niepicie nie ma sensu. bez sensu > . > > dzien(ie)do(b)ry > > g > > > > suzume napisał(a): > > > > > wiatraki zwłaszcza > > > > > > (właściwie duperelki też, bo po co nam one?) > > > > > > dzień dobry > > > su > > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume gutek 21.05.02, 15:07 słowiki ateneum śpiewały kiedyś, że "zarobić niewarto i stracić niewarto, a jedno co warto, to napić się warto" do przemyślenia bacci, su Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino su 21.05.02, 15:12 nawet napic sie nie warto najmilejsza. pora umierac. suzume napisał(a): > słowiki ateneum śpiewały kiedyś, że "zarobić niewarto i stracić niewarto, a > jedno co warto, to napić się warto" > > do przemyślenia > > bacci, > su Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: su 21.05.02, 15:16 krzyżyk na drogę? ps: a czemu to gucio udawa się w zaświaty? amor_latino napisał(a): > nawet napic sie nie warto najmilejsza. pora umierac. > > suzume napisał(a): > > > słowiki ateneum śpiewały kiedyś, że "zarobić niewarto i stracić niewarto, > a > > jedno co warto, to napić się warto" > > > > do przemyślenia > > > > bacci, > > su > Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 su, chyba chcialas powiedziec: 21.05.02, 14:45 dzien dobry po polodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek SU!!!!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:46 Dobry:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume KASIULEK 21.05.02, 15:05 wpadaj na forum częściej i rób naloty, bo bukoś popada w dekadentyzm (że niby nie ma nić, ino lądek) a Ty wiesz, że dekatyzowane dętki do beemy to już nie to samo... doberek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaa Re: bukosiu IP: *.pl / *.gazeta.pl 21.05.02, 15:04 Boli i czerwienieje... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: (b) niech kazdy cos napisze 21.05.02, 15:04 Tak, tak wy też? coś niesamowitego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b) niech kazdy cos napisze 21.05.02, 15:09 my tak poprostu mamy, to taki dar :) lastka napisał(a): > Tak, tak wy też? coś niesamowitego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b) niech kazdy cos napisze 21.05.02, 15:10 suzume napisał(a): > my tak poprostu mamy, to taki dar :) że niby wybrańcy? :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b) niech kazdy cos napisze 21.05.02, 15:11 kwik napisał(a): > że niby wybrańcy? > :))))))))))))))))))))))))))) a wątpiłaś? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b) niech kazdy cos napisze 21.05.02, 15:12 > a wątpiłaś? :))) a sodówa? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b) niech kazdy cos napisze 21.05.02, 15:14 kwik napisał(a): > > > a wątpiłaś? :))) > > a sodówa? > :))))))))))) > ale święcona :P Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b) niech kazdy cos napisze 21.05.02, 15:16 ale święcona :P aha..czyli.. wybrańcy i antychryści.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b) niech kazdy cos napisze 21.05.02, 15:17 kwik napisał(a): > ale święcona :P > > aha..czyli.. wybrańcy i antychryści.. > :))) taaa, taki dysonans poznawczy, albo jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wiecei co? 21.05.02, 15:06 dzisiejszy watek jest naprawde bez sensu... wreszci ecos mi si eudalo... nic nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: wiecei co? 21.05.02, 15:08 No i o to przecież chodzi prawda? No bo ja odpowiem ci na te pytanie już jutro kto wygra ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wiemy, wiemy 21.05.02, 15:08 za mało beherovki... bukowski27 napisał(a): > dzisiejszy watek jest naprawde bez sensu... wreszci ecos mi si eudalo... nic > nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Tralalalalalala:))))))))) 21.05.02, 15:09 Za malo beherovki albo za duzo slonca:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Tralalalalalala:))))))))) 21.05.02, 15:11 kasiulek napisał(a): > Za malo beherovki albo za duzo slonca:)))) albo za dużo beherowki na słońcu Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Tralalalalalala:))))))))) 21.05.02, 15:12 gorzej: zero słońca, zero beherovki Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Dziewczeta 21.05.02, 15:18 kasiulek napisał(a): > Kupmy Bukosiowi calvadosa, co Wy na to? no to siup, ale najpierw zabierzmy mu schody Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Dziewczeta 21.05.02, 15:20 no to siup, ale najpierw zabierzmy mu schody > ale wtedy straci wątek i co będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Dziewczeta 21.05.02, 15:23 kwik napisał(a): > no to siup, ale najpierw zabierzmy mu schody > > > ale wtedy straci wątek i co będzie? ostanie mu się ino osnowa... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Dziewczeta 21.05.02, 15:24 > ostanie mu się ino osnowa... > a przeciez w tym wszystkim chodzi o gobelin... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Dziewczeta 21.05.02, 15:27 kwik napisał(a): > > ostanie mu się ino osnowa... > > > a przeciez w tym wszystkim chodzi o gobelin... byle nie hafty ;) a gobeliny to się ze supełków wiąże... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Dziewczeta 21.05.02, 15:29 > a gobeliny to się ze supełków wiąże... a to mamy inną technikę. co nie znaczy, że się gubimy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Dziewczeta 21.05.02, 15:30 kwik napisał(a): > co nie znaczy, że się gubimy? > :) my byśmy się zgubiły? no nawet na trzeźwo nie da rady... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Dziewczeta 21.05.02, 15:33 > my byśmy się zgubiły? > no nawet na trzeźwo nie da rady... taaaa, to może założymy jakis klub, np. zamiast AA, np. TP ? co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: echo odpowiedzialo: 21.05.02, 15:26 bukowski27 napisał(a): > kupcie... kupcieeeeeee..... echo sepleni. chodzi o kapcie. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: echo odpowiedzialo: 21.05.02, 15:29 kwik napisał(a): > bukowski27 napisał(a): > > > kupcie... kupcieeeeeee..... > > echo sepleni. chodzi o kapcie. albo mówi z czeskim akcentem, a wtedy to będzie 'kąpcie' czy ktoś kąpał bukosia na wielkanoc? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: echo odpowiedzialo: 21.05.02, 15:31 > albo mówi z czeskim akcentem, a wtedy to będzie 'kąpcie' > czy ktoś kąpał bukosia na wielkanoc? kąpał? on jeździ do automatycznej. raz do roku. tylko lakier trochę porysowany.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie przesadzajcie dziewczyny 21.05.02, 15:35 calvados, teraz kapcie, co chcecie puścić bagno z torbami..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwiku 21.05.02, 15:39 a może by tak rozpocząć czerpanie zysków z performanców czarliego, co dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Kwiku 21.05.02, 15:41 O wlasnie! Cale zycie bedzie sobie spadal z tych schodow po proznicy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwiku 21.05.02, 15:45 kasiulek napisał(a): > Mozemy mu dac jeden dzien wychodnego, co? chyba czołganego.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwiku 21.05.02, 15:47 kasiulek napisał(a): > He he he!!! > A niech ma i czolgane:))) ewentualnie jeszcze pełzające. ale tylko 0,5 dnia/miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś