Gość: Triss Merigold IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.01.05, 15:18 Chcialabym Was zapytać, czy znacie jakieś calodobowe żlobki w Warszawie? Pytam poniewaz chcialabym pobyć z mężem sam na sam, a mlodemu i tak wszystko jedno gdzie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: pytanie o żlobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:42 ale z ciebie matka..hohoho Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: pytanie o żlobek 11.01.05, 15:45 To musi być podpucha, gdyby była matką, wiedziałaby, ze na e-dziecko jest zakładka żłobki i tam by spytała. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: pytanie o żlobek 11.01.05, 15:44 taaa oddaj go do domu dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: pytanie o żlobek IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 15:45 nie wierze, ze to napisała prawdziwa triss, mysle, ze to glupia podpucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pytanie o żlobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:56 daj mu podwójna dawkę na sen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pytanie o żlobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:23 czysta prowokacja! spieprzaj bo tu nie ma miejsca na takie idiotyczne posty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pytanie o żlobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:24 sorki to nie do ciebie....popieprzylo mi sie.......heh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: pytanie o żlobek IP: *.visp.energis.pl 12.01.05, 15:12 Dziękuje Wam za posty, ale nadal nie wiem nic o takim żlobku:/ P.S. Na e-mamach moderatorki chyba źle zrozumialy moje intencje....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme fatale Re: pytanie o żlobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:55 nie dziwie sie...moze lepszy od zlobka bedzie poprostu dom dziecka?! Odpowiedz Link Zgłoś