Gość: lolipopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:09 Kto mi powie na czym ta dieta polega ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorka2 Re: kopenhaska dieta ? 12.01.05, 23:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=846917 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa [...] IP: *.chello.pl 12.01.05, 23:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysliwy_z_kijem Re: kopenhaska dieta ? 12.01.05, 23:17 Tak , trzymaj sie tej diety. Bedziesz po niej miala bardziej smukla sylwetke, a tym samym bardziej intensywny i "bogaty' bukiet zapachowy odchodow, wiec, ktore piekno wybierasz?...mysle ze jestes madra osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: kopenhaska dieta ? 13.01.05, 00:18 NIE ROB TEGO JESLI NIE MASZ MOCNEJ MOTYWACJI(NP WESELE ZA 2 TYG)BO POTEM JEST LATWO WRUCIC DO WAGI I SIE OBRZERAC JESZCZE BARDZIEJ. NO I PRZYGOTUJ ORGANIZM Przez 13 dni malo jesz ale to jest tak wszystko dobrane ze nie chce sie jesc i jak nie jesz cukru i soli to potem jakos tak sie smak wyostrza ze juz sie nie chce slodzic herbatyitp i to bardzo pieknie i ladnie tylko ze potem niedobor witamin w organizmie co u mnie bylo widac po wypadaniu wlosow, skurczach miesni i po wymikach krwi... 4 kilo w 2 tygodni pod warunkiem ze masz mocne postanowienie i to tylko latem/wiosna jak jest cieplo bo ciezko jest wytrzymac jesienia czy zima jak chce sie wypic herbaty oraz poprostu temu ze nidozywiony organizm ciezej znosi zimno jesli sie zdecydujesz to upewnijsie ze masz dobre wyniki kwri i pobierz troche witaminki przed i po bo naprawde bez tego to organizm tak pada ze potem po 1.5 roku jeszcze sie mecze z wypadaniem wlosow jesli bedziesz chciala to powiedz to ci poradze jak to przetrwac i czego nie wolno robic - napisz m to na maila Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: kopenhaska dieta ? 13.01.05, 00:21 PO 0,5 ROKU NIE PO 1.5 -ZLY KLAWISZ HEHE ja zle dobrze to znioslam choc przez te 2 tyg bylam mocno wyczerpana ale nieprzygotowanie sprawilo duze klopoty wiec uwazaj Odpowiedz Link Zgłoś