Gość: kate IP: *.chello.pl 16.01.05, 00:50 Jak byscie zareagowaly kiedy po wejsciu do pokoju widzicie ze Wasz chlopak ma na monitorze kompa jako tapete zdjecie swoje ze swoja kolezanka-sa zlaczeni glowami(wiem ze ona mu sie podoba)?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.chello.pl 16.01.05, 00:52 wyszlabym z placzem hahahahahaha:) napewno cie nie kocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carisma154 Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.acn.waw.pl 16.01.05, 00:59 Ojj chyba zrobiłoby mi się cholernie przykro i zaczęłabym się zastanawiać nad jego uczuciami.... ja na tapecie mam chłopaka z przyjaciółmi, a wcześniej- jak byłam single- miałam Romoerena, który mi się bardzo podoba :) Chyba czas na rozmowę... Po co jest z Tobą, jeżeli podoba mu się inna i to ją chce codziennie oglądać, przyjemność mu sprawia patrzenie na to zdjęcie? Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.cac.psu.edu 16.01.05, 01:37 mam nadzieje, ze nie nazywasz go juz "moj chlopak". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 01:51 niby nic a jednak wiele.....hm...niewatpliwie niepokojacy sygnal(staram sie delikatnie rzecz ująć)pogadaj z nim czy ma problem zwiazany z uczuciem do tej laski...moze faktycznie nie warto sobie nim głowy zaprzatac ... Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: ZDJECIE INNEJ............ 16.01.05, 01:57 Jak są złączeni głowmi to może pomoże im jakiś książe arabski w opercji rozdzielenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.chello.pl 16.01.05, 09:49 czyli powinnam z nim zerwac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kfiat Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 10:21 napisalam ci odp w cosmo na forum... uwazam, ze powinnas z nim zerwac szczegolnie, jesli nie jestescie zbyt dlugo razem i jeszcze nie przezyliscie wiele. Pewnie masz nascie lat - bedziesz jeszcze miala wielu facetow, chociaz zycze ci od razu ,,tego jedynego", jak widac, twoj obecny nim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
winogroneczka tak 16.01.05, 10:21 > czyli powinnam z nim zerwac? jesli ci ktos w internecie powie zebys zerwala ze swoim chlopakiem to zrobisz to? jesli tak to ja mu szczerze wspolczuje. Powodow dla ktorych on ma to zdjecie moze byc wiele, nie mozesz go po prostu o to spytac- spokojnie, bez awantury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kfiat Re: tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:18 to ze w internecie to nie ma znaczenia bo opisala co jej facet robi i nikt jej nie namawia, to sa rady udzielone po przeczytaniu syt. Odpowiedz Link Zgłoś
megww Re: tak 16.01.05, 11:40 zanim zerwiesz to porozmawiaj z nim o tym co widziałaś, co Cie boli o uczuciach a potem przemyśl i nie pytając nikogo o radę podejmij decyzję zostać czy zerwać - bo to Ty sama wiesz najlepiej o tym co Was lączy a nie my tu na forum:)) pozdrawiam i trzymam kciuki ps. ja też źle bym się czuła gdybym znalazła sie w podobnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: tak IP: *.chello.pl 16.01.05, 11:44 bylo mi strasznie przykro jak to zobaczylam on od razu zmienil to zdjecie i przeprosil mnie powiedzial ze nie wiedzial ze tak zareaguje z tamta dziewczyna znaja sie pare lat choc nie tak dlugo jak ze mna,chodzili razem do szkoly ja juz z nim pare razy zrywalam ale on wtedy do niej nie poszedl tylko chcial byc ze mna nie wiem jaki kolejny ruch wykonac ja nie mam juz nastu lat i jestesmy pare lat-z tymi przerywnikami...... dziekuje wszystkim za odp dodam ze ona ma duzo zdjec ze swoimi kolezankami-to zdjecie z monitora juz tez wczesniej mi pokazywal zastanawiam sie czy on nie chce przypadkiem zebym to ja z nim zerwala,chyba tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: tak 16.01.05, 11:50 Mhm...skoro zawsze chciał być z Tobą, a teraz przeprosił... to nie zaprzątaj sobie więcej tym głowy :))))) jak się będzie chciał rozstać to sam Ci powie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa on gó..arz i Ty nie najdoroslejsza 17.01.05, 11:07 Czy powinnam z nim zerwac? a co czujesz, to w koncu Twój chlopczyk i Twoje zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: ZDJECIE INNEJ............ 16.01.05, 11:38 Ja bym najpierw spytała, dlaczego ma taką tapetę, potem - pogoniła ze swego życia. (Mój chłop ma na tapetce w komórce MNIE). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.tel167.petrotel.pl 16.01.05, 14:33 a moj chlop ma w komorce garfielda. rzucic go zanim wyjdzie na jaw, ze to zoofil? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ZDJECIE INNEJ............ 16.01.05, 11:58 skombinowałabym zdjęcie jakiegoś kolegi i nosiła w portfelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:58 Gość portalu: kate napisał(a): > Jak byscie zareagowaly kiedy po wejsciu do pokoju widzicie ze Wasz chlopak ma > na monitorze kompa jako tapete zdjecie swoje ze swoja kolezanka-sa zlaczeni > glowami No i co?Jakby byli złączeni narządami to rozumiem a tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kfiat rachela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:01 co takie dwie skrajne odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
knockout Re: ZDJECIE INNEJ............ 16.01.05, 22:11 cze, ciekawa sprawa... od urodzenia sa tacy zlaczeni, czy stalo sie to pozniej? nie przeszkadzalo Ci to wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
uubawiona Re: ZDJECIE INNEJ............ 17.01.05, 08:18 format C facet za drzwi rzeczy faceta przez okno takich spraw sie nie tlumaczy, jak tego nie wie, niech spada Odpowiedz Link Zgłoś