Dodaj do ulubionych

ZDJECIE INNEJ............

IP: *.chello.pl 16.01.05, 00:50
Jak byscie zareagowaly kiedy po wejsciu do pokoju widzicie ze Wasz chlopak ma
na monitorze kompa jako tapete zdjecie swoje ze swoja kolezanka-sa zlaczeni
glowami(wiem ze ona mu sie podoba)??????
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.chello.pl 16.01.05, 00:52
      wyszlabym z placzem

hahahahahaha:)

napewno cie nie kocha
    • Gość: Carisma154 Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.acn.waw.pl 16.01.05, 00:59
      Ojj chyba zrobiłoby mi się cholernie przykro i zaczęłabym się zastanawiać nad
      jego uczuciami.... ja na tapecie mam chłopaka z przyjaciółmi, a wcześniej- jak
      byłam single- miałam Romoerena, który mi się bardzo podoba :) Chyba czas na
      rozmowę... Po co jest z Tobą, jeżeli podoba mu się inna i to ją chce codziennie
      oglądać, przyjemność mu sprawia patrzenie na to zdjęcie? Pozdrawiam..
      • Gość: w Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.cac.psu.edu 16.01.05, 01:37
        mam nadzieje, ze nie nazywasz go juz "moj chlopak".
    • Gość: kk Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 01:51
      niby nic a jednak wiele.....hm...niewatpliwie niepokojacy sygnal(staram sie
      delikatnie rzecz ująć)pogadaj z nim czy ma problem zwiazany z uczuciem do tej
      laski...moze faktycznie nie warto sobie nim głowy zaprzatac ...
    • rysky Re: ZDJECIE INNEJ............ 16.01.05, 01:57
      Jak są złączeni głowmi to może pomoże im jakiś książe arabski w opercji
      rozdzielenia. :)
    • Gość: kate Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.chello.pl 16.01.05, 09:49
      czyli powinnam z nim zerwac?
      • Gość: Kfiat Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 10:21
        napisalam ci odp w cosmo na forum... uwazam, ze powinnas z nim zerwac
        szczegolnie, jesli nie jestescie zbyt dlugo razem i jeszcze nie przezyliscie
        wiele. Pewnie masz nascie lat - bedziesz jeszcze miala wielu facetow, chociaz
        zycze ci od razu ,,tego jedynego", jak widac, twoj obecny nim nie jest.
      • winogroneczka tak 16.01.05, 10:21
        > czyli powinnam z nim zerwac?

jesli ci ktos w internecie powie zebys zerwala ze swoim chlopakiem to zrobisz
        to? jesli tak to ja mu szczerze wspolczuje. Powodow dla ktorych on ma to
        zdjecie moze byc wiele, nie mozesz go po prostu o to spytac- spokojnie, bez
        awantury?
        • Gość: Kfiat Re: tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:18
          to ze w internecie to nie ma znaczenia bo opisala co jej facet robi i nikt jej
          nie namawia, to sa rady udzielone po przeczytaniu syt.
          • megww Re: tak 16.01.05, 11:40
            zanim zerwiesz to porozmawiaj z nim o tym co widziałaś, co Cie boli o uczuciach
            a potem przemyśl i nie pytając nikogo o radę podejmij decyzję zostać czy
            zerwać - bo to Ty sama wiesz najlepiej o tym co Was lączy a nie my tu na
            forum:)) pozdrawiam i trzymam kciuki
            ps. ja też źle bym się czuła gdybym znalazła sie w podobnej sytuacji.
          • Gość: kate Re: tak IP: *.chello.pl 16.01.05, 11:44
            bylo mi strasznie przykro jak to zobaczylam on od razu zmienil to zdjecie i
            przeprosil mnie powiedzial ze nie wiedzial ze tak zareaguje
            z tamta dziewczyna znaja sie pare lat choc nie tak dlugo jak ze mna,chodzili
            razem do szkoly
            ja juz z nim pare razy zrywalam ale on wtedy do niej nie poszedl tylko chcial
            byc ze mna
            nie wiem jaki kolejny ruch wykonac
            ja nie mam juz nastu lat i jestesmy pare lat-z tymi przerywnikami......
            dziekuje wszystkim za odp
            dodam ze ona ma duzo zdjec ze swoimi kolezankami-to zdjecie z monitora juz tez
            wczesniej mi pokazywal
            zastanawiam sie czy on nie chce przypadkiem zebym to ja z nim zerwala,chyba tak
            jest
            • rachela180 Re: tak 16.01.05, 11:50
              Mhm...skoro zawsze chciał być z Tobą, a teraz przeprosił... to nie zaprzątaj
              sobie więcej tym głowy :))))) jak się będzie chciał rozstać to sam Ci powie :)))
      • kraxa on gó..arz i Ty nie najdoroslejsza 17.01.05, 11:07
        Czy powinnam z nim zerwac? a co czujesz, to w koncu Twój chlopczyk i Twoje
        zycie.
    • rachela180 Re: ZDJECIE INNEJ............ 16.01.05, 11:38
      Ja bym najpierw spytała, dlaczego ma taką tapetę, potem - pogoniła ze swego
      życia. (Mój chłop ma na tapetce w komórce MNIE).
      • Gość: nadinka Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.tel167.petrotel.pl 16.01.05, 14:33
        a moj chlop ma w komorce garfielda. rzucic go zanim wyjdzie na jaw, ze to zoofil?
    • lena_zet Re: ZDJECIE INNEJ............ 16.01.05, 11:58
      skombinowałabym zdjęcie jakiegoś kolegi i nosiła w portfelu.
    • Gość: verte Re: ZDJECIE INNEJ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:58
      Gość portalu: kate napisał(a):

> Jak byscie zareagowaly kiedy po wejsciu do pokoju widzicie ze Wasz chlopak ma
      > na monitorze kompa jako tapete zdjecie swoje ze swoja kolezanka-sa zlaczeni
      > glowami

No i co?Jakby byli złączeni narządami to rozumiem a tak..
      • Gość: Kfiat rachela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:01
        co takie dwie skrajne odpowiedzi?
    • knockout Re: ZDJECIE INNEJ............ 16.01.05, 22:11
      cze,

ciekawa sprawa... od urodzenia sa tacy zlaczeni, czy stalo sie to pozniej? nie
      przeszkadzalo Ci to wczesniej?

• uubawiona Re: ZDJECIE INNEJ............ 17.01.05, 08:18
      format C
      facet za drzwi
      rzeczy faceta przez okno

takich spraw sie nie tlumaczy, jak tego nie wie, niech spada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka