maluszek.sc 18.01.05, 09:11 Dlaczego jak sie kocham z chlopakiem to on ma orgazm, a ja nie? Kolezanka mi mowila, ze aby miec orgazm to trzeba to robic z roznymi chlopakami! Ale ja niechce. Jakie sa inne sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Orgazm 18.01.05, 10:19 trening indywidualny, dieta, anaboliki czy ja wiem zresztą... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Orgazm 18.01.05, 10:29 maluszek.sc napisała: > Dlaczego jak sie kocham z chlopakiem to on ma orgazm, a ja nie? Kolezanka mi > mowila, ze aby miec orgazm to trzeba to robic z roznymi chlopakami! Ale ja > niechce. Jakie sa inne sposoby? zmien chlopaka, przy odpowiednim bedziesz miala orgazm za kazdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
maluszek.sc Re: ciekawe,kto podszywa się tutaj:-))))) 20.01.05, 09:02 sagis, o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: ciekawe,kto podszywa się tutaj:-))))) 20.01.05, 09:06 głupi maluszek, czy udaje głupiego?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotekkk Re: ciekawe,kto podszywa się tutaj:-))))) 20.01.05, 13:33 a skąd wiesz , ze on ma? może udaje? Odpowiedz Link Zgłoś