tygrysio_misio 18.01.05, 16:38 a moze tak zrobimy konkurs na najbardziej wulgarna forumowiczke.....po ktorym wszystkie z poczatkowej 10 beda sie rugac i wyzywac w numerach popisowych:))))) ponizej oddajemy glosy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: ja mam najbardziej wulgarne rysy, zgłaszam si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:53 myslałam ze jak Cie boski wybrał to ze i Ty jestes boska:(( Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ja mam najbardziej wulgarne rysy, zgłaszam si 18.01.05, 16:56 zawiodłam :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ja mam najbardziej wulgarne rysy, zgłaszam si 18.01.05, 16:53 no wiec przyjmuje Kopova do komisji Monika jestes pierwsza kandydatka wiec musisz kogos zrugac doszczetnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ja mam najbardziej wulgarne rysy, zgłaszam si 18.01.05, 16:54 pieczęć lakowa została złamana, losujemy twój szczęsliwy numerek:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ja mam najbardziej wulgarne rysy, zgłaszam si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:56 numerek??...znowu sex i takie tam trójkąty;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ja mam najbardziej wulgarne rysy, zgłaszam si 18.01.05, 16:57 :)))) i te rury ciagnace piłeczki:)))))) z numerkami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm jakie rury???w komisji rury;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:59 oszalałeś???:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jakie rury???w komisji rury;-))) 18.01.05, 17:00 od maszyny losujacej:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: jakie rury???w komisji rury;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:01 a...bo już się przestraszyłam:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: jakie rury???w komisji rury;-))) 18.01.05, 17:04 cieszy mnie ze wy tu tak o rurach.......ale mieliscie obstawiac na najbardziej wulgarna laske na forum wiec cicho do poki sie nie wypowiecie:)))))))))))) potem pogadamy o rurach drenarskich:P Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jakie rury???w komisji rury;-))) 18.01.05, 17:07 spokojnie, to tylko maszynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ja mam najbardziej wulgarne rysy, zgłaszam si 18.01.05, 16:57 i znowu coś dla mnie :DD Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ja mam najbardziej wulgarne rysy, zgłaszam si 18.01.05, 16:56 :( ale ja nie lubię :( Mogę się pochwalić wulgarnymi rysami ale nie słownictwem :( Uchhh a już miałam nadzieję, że jak wygrałam jeden konkurs, to i drugi wygram korzystając z dobrej passy :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja mam najbardziej wulgarne rysy, zgłaszam si 18.01.05, 16:56 czyli ja się nie nadaję :/ Niedźwiadek powiedział, że mam rysy aniołka :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ja mam najbardziej wulgarne rysy, zgłaszam si 18.01.05, 17:00 ale tu chodzi o slownictwo a nie rysy.....wiec jestes moja kandydatka:) buzi lena :* Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re : tygrysio 18.01.05, 17:03 generalnie przyrzekłam sobie nie prowadzić z tobą żadnych konwersacji, ale tym razem zrobię wyjątek i napiszę :odczep się, nie chcę być twoją kandydatką.Założyłaś ten wątek jak zwykle żeby podpuścić, jak zwykle tym razem mnie hehe.To chore co robisz, daj sobie siana.Wieczorem będziesz przepraszać? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio nie - nie bede 18.01.05, 17:05 poprostu z dnia na dzien mowisz coraz ostrzej a to jak dzis naskoczylas na zszokowana czy jak jej tam to mistrzostwo........ Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: nie - nie bede 18.01.05, 17:07 po prostu zasada skutecznej komunikacji, to przemawiać językiem interlokutora Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: nie - nie bede 18.01.05, 17:07 to moja sprawa, nie chcesz nie musisz czytać moich postów.Ale na przyszłośc nie prowokuj takimi bezsensownymi postami.Próbujesz wszystkich obrócić przeciwko mnie?To internet moja droga, a nie prawdziwe życie, więc nawet nie próbuj mnie poniżać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: nie - nie bede 18.01.05, 17:09 ale przeciez w przeciweinstwie do ciebie to ja o tobie nic nie mowie zlego............ Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: nie - nie bede 18.01.05, 17:12 bo jesteś zakłamanym bachorem i tyle.Mam coś do ciebie to nie zakładam głupich, prowokujących wątków, tylko walę postami prosto do ciebie.Wiesz, nie lubię ludzi zakłamanych i dupolizów. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: nie - nie bede 18.01.05, 17:16 skoro tak lubisz oceniac ludzi po paru zdaniach to gratuluje!!! ja ciebie nie oceniam za to co piszesz i nawet nie mam zamiaru dac ci sie sprowokowac TEN WATEK NIE BYL DO CIEBIE TYLKO DO WSZYSTKICH BO OSTATNIO WATKI W KTORYCH NIKT SIE NIE RUGA NIE SA POPULARNE!! NIE TYLKO TU WYZYWASZ INNYCH LENA__UWIELBIAM CIE:P Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: nie - nie bede 18.01.05, 17:18 no popatrz, a ja cię nie lubię.I nie potrafię się przekonać do ciebie. misiu, wątek założyłaś zaraz po tym jak zwyzywałam zszokowaną, więc: zrobiłaś to zupełnie przypadkowo czy celowo? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: nie - nie bede 18.01.05, 17:23 celowo poniekad zeby zwrocic uwage ze w kazdym watku sie rugacie nie wiadomo czego....bo po co zszokowana naskoczyla na monike i cale forum i po co ty ja rugalas?....po co wszyscy rugaja kogos kto napisze cos o siurze?.......po co wszyscy ostatnio sie denerwuja? ale to nie bylo do ciebie a ciebie zaproponowalam bo tak doszczetnie zklelas zszokowana prawie za nic ze pierwsza nasuneas mi sie na mysl:P NIECH ZYLE MILOSC!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Bo lena_zet to... IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 18.01.05, 17:08 ...taka główna strofująca, ale napewno nie najbardziej wulgarna Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Prymitywizm!!! Widzę,że przez innych zostaliście 18.01.05, 17:09 zarażeni tym plugastwem. Trzeba trzymać się z dala od tego. To ta, która chciała wynieść się na f. m., bo tutaj nie mogła już znieść czyiś ataków i wulgaryzmów. Niczym nie odbiegasz od takich. Wcześniej już Ci to pisałam, a teraz jeszcze bardziej to potwierdza się. Dzieci powinny uczyć się w szkole, a nie urządzać sobie takie zawody. To nie jest nic zaszczytnego. A, jedynie jest dowodem ich ułomności. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Prymitywizm!!! Widzę,że przez innych zostaliś 18.01.05, 17:12 sagis czy ja mowie cos wulgarnego.......tylko sie nasmiewam z konkorsow na temat ktora jest najladniejsza i czy badzie znienawidzona przez forum......a tu od razu takie fochy dystans panie dystans Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Prymitywizm!!! Widzę,że przez innych zostaliś 18.01.05, 17:22 napisanie na koniec kilku uśmieszków nie oznacza, że Ty sama wyśmiewasz takie rzeczy. Jeśli chcesz coś wyśmiać, to napisz to dokładnie. A, konkursy piękności są już na wyższym poziomie. Przynajmniej sama ich intencja. Tutaj cały czas ktoś pisze poważnie, a na koniec full użmiechów zamieszcza niby wyśmiewając coś. Pomysły rodzą się w głowie:-) Ja nie pisałam, jak Ty wcześniej, że można obrażać kogoś. Pomysł i tak jest prymitywny. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Prymitywizm!!! Widzę,że przez innych zostaliś 18.01.05, 17:28 jest prymitywny i nawet nie mial byc z zalozenia taka afera nie pisalam ze mozna obrazac a jesli to tak zabrzmialo to sorry bo zle sie wyrazilam.....chodzilo o docinki ale z klasa a nie typu ty jelopie i ty ku.. a usmieszki mialy byc znakiem szyderczego usmiechu po retoryczno-ironicznej tresci Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Prymitywizm!!! Widzę,że przez innych zostaliś 18.01.05, 17:47 Ironiczna to była Twoim zamiarem. W necie, że jak nie widzi się osoby, to trudno domyśleć się, czy ona na prawdę śmieje się i z czego. Nie zawsze nasze zamiary są dobrze zrozumiałe przez innych. A, jeszcze jeśli prawdziwie nie znamy się, to trudniej. Pozdrawiam i miłego wieczoru Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Prymitywizm!!! Widzę,że przez innych zostaliś 18.01.05, 20:39 rowniez ci zycze mileg..... postaram sie jasniej i dosadniej wyrazac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INEZ Re: Prymitywizm!!! Widzę,że przez innych zostaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 20:59 BLE BLE BLE Odpowiedz Link Zgłoś