six_a 19.01.05, 00:36 Jak Wy, ludziki kochane, Qr** żesz w mor** jeb*** takaowaka, możecie sobie usta brudzić bluzgami? Działanie uboczne forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 00:39 miało być: a kto tak robi? Dokopiemy mu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 00:53 nie mam łopatki, a kubełek zabrał mi czarny wojtek, jak ostatnio w piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 00:53 haha,, pamiętasz tamten wątek? :)) no nie wytrzymam zaraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 00:39 co to jest w porównaniu z oralem?;)))) ja bym potem jeść nie mógl:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 00:47 oralem b? a ja, holender:) jasny, jadłam po tym. Nieeeedobrze! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 00:49 no nie dobrze;) pasta czy szczoteczka?;)) czy 2 w jednym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 00:51 no niby tylko szczoteczka, ale może to jeszcze gorzej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 00:53 jak wyszorowalaś dokladnie jamę, to moze Ci to ujdzie plazem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 00:57 chyba pójdę poprawię tradycyjną, może mi zobojętni działanie oralu w jamie. a propos oral b, widziałam kiedyś koszulkę: z przodu było: oral be, a z tyłu anal cacy ;))))) nie dla wszystkich ta koszulka, ale śmiesznie wyglądała :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 01:01 może elmex zielony do plukania jeszcz pomoze, ryżową jest dobrze język polecieć afty się nie robią:) koszulka mowisz? a myslalem, ze sam to wymyslilem:(( ja widziale jedna laskę w koszulce z napisem I swallow:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 01:06 do płukania też oral, no zastrzelić się można, ale elmex żel mam - ekstremalna dawka fluoru, powinno pomóc, a może chlor lepszy? w kranie jest, dobra, może razem lepiej zadziała. To ja idę szorować co tam podpadnie pod szczotę, a Wam dobranoc! taaa, o I swallow to już słyszałam :))) musisz nowy zestaw tekstów wyciągnąć ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 01:13 wszystko ukierunkowane przez odpowiedni marketing:)))) dalas sie im podejść:)))) kumpel 120 kg ma na koszulce wygralem z anoreksją:) 165 wzrostu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 01:24 a bylo o kocie z napisem -tygrys -farba do wlosów - bialą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 09:36 no, tego nie było :), a gdzie mu napisali? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Słodkie pytanko ;) 19.01.05, 09:42 na grzbiecie i było widac jakby był po solarium:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsukowa Re: Słodkie pytanko ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.05, 07:12 jeśli weźmiemy pod uwagę, że nie wszyscy to my, lub nam podobni, że na ziemi żyje bardzo dużo ludzi głęboko zaburzonych i jeszcze więcej zaburzonych i że duża ich część w życiu realnym udaje, że wszystko jest z nimi ok, to gdzieś muszą sobie popuścić, a gdzie jak nie na forum Odpowiedz Link Zgłoś