Gość: Mirek IP: *.brzezno.gda.pl 22.01.05, 07:13 Podziwiam pana.Sam musiałem opiekować się swoim dzieckiem pół roku jak żona wyjechała na kontrakt.Rzadki to okaz samotny ojciec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em Re: Paweł Paulus Mazur, artysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 09:04 Jestem kobietą - 'byłym dzieckiem' ;-) wychowanym jedynie przez Tatę właściwie od 6 roku życia. Czuję, myślę, pamiętam jak cudnego mam Tatę. Nie ma monopolu na bycie dobrym rodzicem tylko dlatego, że jest się kobietą czy mężczyzną - najważniejsze jest serce i tysiące innych codziennych spraw i reakcji na nie, które nie zawsze mają coś wspólnego z płcią! Mam jednosobowy osobisty fanklub 'samotnych' Tatów !!!!!!! Trzymajcie się dzielnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma duży błąd, Panie Artysto, duży błąd! IP: *.aster.pl 22.01.05, 12:16 "Serdeńka liczy sobie dopiero siedem wiosen i mówienie o mej gotowości umysłowej do wprowadzania potomkini w zawirowany świat relacji damsko-męskich to jeszcze przyszłość." Panie Artysto, wychowanie zaczyna się od poczęcia, w szczególności wychowanie seksualne - w sensie "wprowadzanie z świat relacji damsko-męskich" - zaczyna się na długo przed okresem dojrzewania, być może też od poczęcia, a na pewno od momentu przyjścia dziecka na świat. Co to "przyszłość": pierwsza miesiączka, pierwsza randka czy może pierwsza ciąża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: duży błąd, Panie Artysto, duży błąd! IP: 128.95.183.* 25.01.05, 00:15 niech Opatrznosc czuwa nad wychowywaniem twojego dziecka. uwazaj, bo stworzysz potwora. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laete1 Re: Paweł Paulus Mazur, artysta 23.01.05, 11:29 Temat niby banalny , ale może prowokowac... Po pierwsze powiem , że szanuję mężczyzn , ktorzy podejmują się wychowania dziecka , za to też , że najczęściej robią to w sposób twórczy i nieraz lepiej od matek przygotowują dzieci obydwoja płci do życia . Po drugie , uważam ,ze tego typu wywiad powinien byc poświęcony każdej z matek występujących w tut.dodatku ,kilka numerów wcześniej,w reportażu z Domu Samotnej Matki. Można się wzdrygnąć ,zobaczywszy gorzko-słodką relację ze swego rodzaju społecznego getta , w którym żaden mężczyzna ,nawet czasowo, nie dał by się zamknąć. Panu życzę powodzenia , rozsądny facet może świetnie wychować dziewczynkę. Tworcom Wysokich Obcasów , życzę krytycyzmu , o ile jest im do czegoś potrzebny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida sierpniowa Re: Paweł Paulus Mazur, artysta IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 23.01.05, 11:58 pozdrowienia dla Paulinki ;) cudne dziecko..... Odpowiedz Link Zgłoś