Dodaj do ulubionych

Paweł Paulus Mazur, artysta

IP: *.brzezno.gda.pl 22.01.05, 07:13
Podziwiam pana.Sam musiałem opiekować się swoim dzieckiem pół roku jak żona
wyjechała na kontrakt.Rzadki to okaz samotny ojciec.
Obserwuj wątek
    • Gość: em Re: Paweł Paulus Mazur, artysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 09:04
      Jestem kobietą - 'byłym dzieckiem' ;-) wychowanym jedynie przez Tatę właściwie
      od 6 roku życia. Czuję, myślę, pamiętam jak cudnego mam Tatę. Nie ma monopolu
      na bycie dobrym rodzicem tylko dlatego, że jest się kobietą czy mężczyzną -
      najważniejsze jest serce i tysiące innych codziennych spraw i reakcji na nie,
      które nie zawsze mają coś wspólnego z płcią! Mam jednosobowy osobisty
      fanklub 'samotnych' Tatów !!!!!!! Trzymajcie się dzielnie :-)))
    • Gość: wiedźma duży błąd, Panie Artysto, duży błąd! IP: *.aster.pl 22.01.05, 12:16
      "Serdeńka liczy sobie dopiero siedem wiosen i mówienie o mej gotowości umysłowej
      do wprowadzania potomkini w zawirowany świat relacji damsko-męskich to jeszcze
      przyszłość."

Panie Artysto, wychowanie zaczyna się od poczęcia, w szczególności wychowanie
      seksualne - w sensie "wprowadzanie z świat relacji damsko-męskich" - zaczyna się
      na długo przed okresem dojrzewania, być może też od poczęcia, a na pewno od
      momentu przyjścia dziecka na świat. Co to "przyszłość": pierwsza miesiączka,
      pierwsza randka czy może pierwsza ciąża?
      • Gość: jinx Re: duży błąd, Panie Artysto, duży błąd! IP: 128.95.183.* 25.01.05, 00:15
        niech Opatrznosc czuwa nad wychowywaniem twojego dziecka. uwazaj, bo stworzysz
        potwora.
        pozdrawiam
    • laete1 Re: Paweł Paulus Mazur, artysta 23.01.05, 11:29
      Temat niby banalny , ale może prowokowac...
      Po pierwsze powiem , że szanuję mężczyzn , ktorzy podejmują się wychowania
      dziecka , za to też , że najczęściej robią to w sposób twórczy i nieraz lepiej
      od matek przygotowują dzieci obydwoja płci do życia .
      Po drugie , uważam ,ze tego typu wywiad powinien byc poświęcony każdej z matek
      występujących w tut.dodatku ,kilka numerów wcześniej,w reportażu z Domu Samotnej
      Matki. Można się wzdrygnąć ,zobaczywszy gorzko-słodką relację ze swego rodzaju
      społecznego getta , w którym żaden mężczyzna ,nawet czasowo, nie dał by się zamknąć.
      Panu życzę powodzenia , rozsądny facet może świetnie wychować dziewczynkę.
      Tworcom Wysokich Obcasów , życzę krytycyzmu , o ile jest im do czegoś potrzebny:)
    • Gość: ida sierpniowa Re: Paweł Paulus Mazur, artysta IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 23.01.05, 11:58
      pozdrowienia dla Paulinki ;) cudne dziecko.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka