matrek 25.05.02, 00:51 Jeżeli Wy kobiety na prawdę chcecie dowiedzieć się nieco o swoich mężczyznach, na prawdę posłuchajcie ich, kiedy są lekko wstawieni. Nie ma bardziej szczerego faceta, niż mężczyzna lekko wstawiony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalka74 Re: Mi, mężczyźnie, smuto 25.05.02, 00:54 Czesc Matrek - wstawiłeś się trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Mi, mężczyźnie, smuto 25.05.02, 00:55 aha, ja bardzo lubię lekko wstawionych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 02:08 lalka74 napisał(a): > aha, ja bardzo lubię lekko wstawionych facetów. dziękuję Ci, lastko- nawet nie wiem jak mam Ci dziękować, jestem wcięty, i kocham wszystjkich ludzi. Muszęjkończyć., Pa i ałus Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 08:55 Gość portalu: matrek napisał(a): > lalka74 napisał(a): > > > aha, ja bardzo lubię lekko wstawionych facetów. > > dziękuję Ci, lastko- nawet nie wiem jak mam Ci dziękować, jestem wcięty, i > kocham wszystjkich ludzi. Muszęjkończyć., Pa i ałus Matreczku, proszę bardzo ale za co mi dziękowałeś? Chyba następnego dnia miałeś niezłego kacyka? Pozdrawiam lastka Ja też uwielbiam wciętych facetów, bo wtedy faktycznie mówią to co myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:00 lastka napisał(a): > > Matreczku, proszę bardzo ale za co mi dziękowałeś? > Chyba następnego dnia miałeś niezłego kacyka? > Pozdrawiam lastka > Ja też uwielbiam wciętych facetów, bo wtedy faktycznie mówią to co myślą. > Głownie moralnego - z powodu tych głupot, które tu wypisawałem Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jak już tak dziękujesz... 27.05.02, 09:02 ..wszsytkim to może i mnie byś zauważył? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jak już tak dziękujesz... 27.05.02, 09:14 Jasne wierna, że Cie zauwazylem. No jak mógłbym Cie nie zauważyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: eee tam Matrek! 27.05.02, 09:02 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > > > Matreczku, proszę bardzo ale za co mi dziękowałeś? > > Chyba następnego dnia miałeś niezłego kacyka? > > Pozdrawiam lastka > > Ja też uwielbiam wciętych facetów, bo wtedy faktycznie mówią to co myślą. > > > > Głownie moralnego - z powodu tych głupot, które tu wypisawałem Jakie głupoty, pisałeś to co myślałeś! A może miałeś doła i musiałeś się wyżalić. Ja tam jak wypiję drynia to mnie też wtedy żal bierze. Nic się nie martw głowa do góry! Będzie dobrze. Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: eee tam Matrek! 27.05.02, 09:07 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > Matreczku, proszę bardzo ale za co mi dziękowałeś? > > > Chyba następnego dnia miałeś niezłego kacyka? > > > Pozdrawiam lastka > > > Ja też uwielbiam wciętych facetów, bo wtedy faktycznie mówią to co my > ślą. > > > > > > > Głownie moralnego - z powodu tych głupot, które tu wypisawałem > > Jakie głupoty, pisałeś to co myślałeś! A może miałeś doła i musiałeś się wyżali > ć. > Ja tam jak wypiję drynia to mnie też wtedy żal bierze. Nic się nie martw głowa > do > góry! Będzie dobrze. > Cmok Oj miaem, mialem, tylko terasz mi wstyd przed wami Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: eee tam Matrek! 27.05.02, 09:08 Nie wstydz się każdy ma swoje lepsze i gorsze dni. Pozdrawiam Cię i ściskam tak mocno, żeby tego morala wycisnąć z ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: eee tam Matrek! 27.05.02, 09:09 lastka napisał(a): > Nie wstydz się każdy ma swoje lepsze i gorsze dni. > Pozdrawiam Cię i ściskam tak mocno, żeby tego morala wycisnąć z ciebie! Nie wiem, jak ci sie odwdzieczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: eee tam Matrek! 27.05.02, 09:10 Drobiazg! Ty mnie jak osatnio miałam doła też pocieszałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Mi, mężczyźnie, smuto IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 25.05.02, 02:29 matrek napisał(a): > Jeżeli Wy kobiety na prawdę chcecie dowiedzieć się nieco o swoich mężczyznach, > na prawdę posłuchajcie ich, kiedy są lekko wstawieni. Nie ma bardziej > szczerego faceta, niż mężczyzna lekko wstawiony. Ciekawe tylko dlaczego One nie słuchają??? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Mi, mężczyźnie, smuto 25.05.02, 02:30 słuchamy, naprawdę słuchamy, czasem tylko nie przyjmujemy do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Mi, mężczyźnie, smuto IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 25.05.02, 02:33 ale dlaczego? przecież to jest ta chwila szczerości, którą trzeba wykorzystać tym bardziej jak jest rzadko wstawiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Mi, mężczyźnie, smuto 25.05.02, 02:35 Nie przyjmujemy do wiadomości bo wolimy żyć w nieświadomości lub nie potrafimy rozpoznać sygnałów dawanych przez mężczyznę - nawet wstawionego. A że są to chwile szczerości - to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Mi, mężczyźnie, smuto IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 25.05.02, 02:37 lalka74 napisał(a): > Nie przyjmujemy do wiadomości bo wolimy żyć w nieświadomości ?????? tego to ja już nie rozumiem chyba jestem z Marsa. Dlaczego nie śpisz?? bo ja to jestem lekko wstawiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Mi, mężczyźnie, smuto 25.05.02, 02:41 A ja jestem całkiem trzeźwa i pracuję. I nie przejmuj się, sama nie rozumiem, dlaczego wolimy zyć w nieświadomości i mysleć, że wszytsko jest cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Mi, mężczyźnie, smuto IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 25.05.02, 02:53 a jeśli nie jest cacy to też nie słuchacie?? chyba już pójdę spać bo jutro ne poznam swoich postów :) Pzdr lalka Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Mi, mężczyźnie, smuto 25.05.02, 02:54 Masz rację - idź już spać :)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Mi, mężczyźnie, smuto 25.05.02, 08:07 a czesto lubisz Materek golnac sobie na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:03 Nie, ale coś ważnego nie poszło mi w piątek, i musialem odreagowac. Ale wiem o co Ci chodzi - spokojnie, nie mam takich problemów. Nie mam czasu na to "często". Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:09 matrek napisał(a): > Nie, ale coś ważnego nie poszło mi w piątek, i musialem odreagowac. > Ale wiem o co Ci chodzi - spokojnie, nie mam takich problemów. Nie mam czasu na > > to "często". Tylko winni się tłumaczą! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:10 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Nie, ale coś ważnego nie poszło mi w piątek, i musialem odreagowac. > > Ale wiem o co Ci chodzi - spokojnie, nie mam takich problemów. Nie mam cza > su na > > > > to "często". > > Tylko winni się tłumaczą! :))))) Raz na pól roku, rok - to często ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:27 matrek napisał(a): > Raz na pól roku, rok - to często ? :)) Kurcze, to już mnie się częściej zdarza! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:30 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Raz na pól roku, rok - to często ? :)) > > Kurcze, to już mnie się częściej zdarza! :))) Piszę o poważnej imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:38 matrek napisał(a): > Piszę o poważnej imprezie. Poważną imprezą mam akurat za tydzień. Idę na weselicho! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:39 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Piszę o poważnej imprezie. > > Poważną imprezą mam akurat za tydzień. Idę na weselicho! No, o aż tak poważnych, to nie myślalem. Ale zycze fajnej zabawy kini... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:41 matrek napisał(a): > No, o aż tak poważnych, to nie myślalem. Ale zycze fajnej zabawy kini... Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Lalka 27.05.02, 09:06 Czesc Matrek, w zawodzie, ale z pewnymi modyfikacjami. Generalnie zajmuję się prawem, niestety obecnie bardziej karnym niż cywilnym ale zamierzam to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lalka 27.05.02, 09:08 lalka74 napisał(a): > Czesc Matrek, w zawodzie, ale z pewnymi modyfikacjami. Generalnie zajmuję się > prawem, niestety obecnie bardziej karnym niż cywilnym ale zamierzam to zmienić. > Zapytalem gdzie pracujesz, bo zastanawia mnie w jakich porach. Widzę tylko jedno miejsce gdzie mogłabys nocami pracować jako prawnik. Dobrze myślę ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lalka 27.05.02, 09:13 lalka74 napisał(a): > Chyba nie dobrze - a o czym myslisz? Prawnik, penalistyka, noc - tylko jedno miejsce mi sie nasuwa. ZK Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Lalka 27.05.02, 09:15 I tu się mylisz - na szczęście. I nie penalistyka tylko karne materialne i procesowe - a nie wykonawcze - na szczęście. ZK - w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lalka 27.05.02, 09:19 Złożyłaś już dokumenty ? Gdzie zamierzasz zająć się tym doktoratem ? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Lalka 27.05.02, 09:24 Właśnie otworzyłam swoją skrzynkę, teraz muszę lecieć - m. in. do sądu. Później Ci odpiszę. Pozdrawiam. A penalistyka to g..., aha i kuratorem penitencjarnym też nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Mi, mężczyźnie, smuto IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 09:58 Hmmm.... czy już lepiej się czujesz, Matrek? A to ciekawe, co mówisz... mój-niemój jak się raz wstawił to mówił mi takie rzeczy, że rano był zły na siebie, że tak karty odkrył i wyznawał coś. Po czym nie odzywał się dwa dni, odwołał spotkanie i udawał, że go nie ma.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:04 Gość portalu: Pom napisał(a): > Hmmm.... czy już lepiej się czujesz, Matrek? > > A to ciekawe, co mówisz... mój-niemój jak się raz wstawił to mówił mi takie > rzeczy, że rano był zły na siebie, że tak karty odkrył i wyznawał coś. Po czym > nie odzywał się dwa dni, odwołał spotkanie i udawał, że go nie ma.:)) > Bo prawdopodobnie zdał sobie sprawe z tego, że odkrył się bardziej niż by chciał Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 08:37 Ha ha ha ha!!!! Szkoda, że ominęły mnie te słodkie chwile twojego wstawienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Witaj Matrek! 27.05.02, 08:52 Ale ja mam alergię na nawet lekko wstawionych facetów. To co mam zrobić? Matrek, co robiłeś o 1 w nocy przed komputerem. Czyżbyś się poczuł samotny? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Witaj Matrek! 27.05.02, 09:05 wierna1 napisał(a): > Ale ja mam alergię na nawet lekko wstawionych facetów. To co mam zrobić? > Matrek, co robiłeś o 1 w nocy przed komputerem. Czyżbyś się poczuł samotny? Oderwałem się na chwile od towarzystwa, w przypływie melancholii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Mi, mężczyźnie, smuto IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 27.05.02, 09:09 a co zrobic jak moj ma leb jak sklep i sie nie wstawia? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:12 Gość portalu: DundeeGi napisał(a): > a co zrobic jak moj ma leb jak sklep i sie nie wstawia? Nie ma takich, co mogą bez ograniczen. Ja tam tez nie wstawiam sie po pól litra, ale zawsze i każdy ma jakieś granice. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:15 cześć maltrek, nie było tak źle - na stole na golasa nie tańczyłeś..:) a ja dziś mam delikatnego dołka.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Lalka, 27.05.02, 09:29 staram się ale nie za bardzo mi idzie.... dzięki za dobre słowo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Lalka, 27.05.02, 13:05 Mi też życie daje w kość - ale wiem, że będzie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:21 agick napisał(a): > cześć maltrek, nie było tak źle - na stole na golasa nie tańczyłeś..:) > > a ja dziś mam delikatnego dołka.... Jeśli to taki poniedziałkowy, to sam przejdzie - nie martw sie... pogoda wprawdzie pochmurna, ale znowu wyjdzie slonce. Masz to jak w banku :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:31 trzymam za słowo, jak nie - idę na poniatoszczak z moim kompem u szyji... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:36 agick napisał(a): > trzymam za słowo, jak nie - idę na poniatoszczak z moim kompem u szyji... Na wszelki wypadek, napisz o której i w które dokładnie miejsce, abym miał szanse Cię uratować :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:58 oki - godz 14:00, bliżej saskiej kępy.... blondi w bluzce w paski (a'la marynarz).... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 10:19 agick napisał(a): > oki - godz 14:00, bliżej saskiej kępy.... > blondi w bluzce w paski (a'la marynarz).... OK, tylko krzycz - To ja agick, trzymajcie mnie bo skoczę !!! Tak na wszelki wypadek - abym właśnie Ciebie ucapił. Za inne nie będę się zabierał. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 10:25 dobra, będę krzyczała....... no bo fakt - ja się utopię a Ty jakąś inna uratujesz i co - umarła będę..?? kaszana... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:39 agick napisał(a): > trzymam za słowo, jak nie - idę na poniatoszczak z moim kompem u szyji... A nie lepiej z kamieniem?? :))) Kompa możesz MNIE podesłać! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:59 dzięki kini - zrobimu machniom, ja Ci kopa Ty mi kamień....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 10:13 agick napisał(a): > dzięki kini - zrobimu machniom, ja Ci kopa Ty mi kamień....:))) Umowa stoi!!! :)))) Niemniej jednak wolałabym KOMPA, a nie KOPA!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 10:26 ups.... literówka.... a swoją drogą niezła wymiana.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 10:29 agick napisał(a): > ups.... literówka.... > > a swoją drogą niezła wymiana.....:)) Owszem! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:27 agick napisał(a): > cześć maltrek, nie było tak źle - na stole na golasa nie tańczyłeś..:) > > a ja dziś mam delikatnego dołka.... Agick nie przejmuj się nie ma co się dołować! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:35 Nooo bo po to jesteśmy żeby pocieszyć, utulić pocalować jak ktoś ma doła... No uważaj utulam cię i nie smuć się już więcej bo potem taki dołek udziela się wszystkim cmok, cmok Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 10:00 jeszcze jednego buziaczka poproszę.... i jednego utulaska... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 10:01 No proszę bardzo utulam cie mocno mmmmmmm i cmok cmok cmok cmok cmok!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 10:04 macz, macz beter.... ładne perfumy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 10:20 agick napisał(a): > jeszcze jednego buziaczka poproszę.... > i jednego utulaska... Oj agick, homo jesteś czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 10:28 jakie homo..? sapiens to tak, ale raczej hetero.. a poza tym - ona mnie przytuliła tak po siostrzanemu - to bardzo miłe.... no dobra - dawaj buziaka... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 13:01 agick napisał(a): > jakie homo..? sapiens to tak, ale raczej hetero.. > > a poza tym - ona mnie przytuliła tak po siostrzanemu - to bardzo miłe.... > no dobra - dawaj buziaka... buzi, buzi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kacha.k Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:49 A mój facet tyle pracuje, że jak wypije parę piw to zasypia i nic nie mówi. Jedyny sposób pogadania to wieczorne spacery z psem. Wtedy sobie opowiadamy co było w ciągu dnia. Coraz częściej wraca jednak za późno.... P.S. Czytam sobie Wasze posty już od jakiegoś czasu (dopiero nieśmiało odkrywam ten sposób rozmowy). Niektóre osoby rozpoznaję i lubię (np. lalka74) Specjalnie nie mam odwagi się włączać. To chyba jakaś chorobliwa nieśmiałość mimo anonimowości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:54 kacha.k napisał(a): > A mój facet tyle pracuje, że jak wypije parę piw to zasypia i nic nie mówi. > Jedyny sposób pogadania to wieczorne spacery z psem. Wtedy sobie opowiadamy co > było w ciągu dnia. Coraz częściej wraca jednak za późno.... > > P.S. Czytam sobie Wasze posty już od jakiegoś czasu (dopiero nieśmiało odkrywam > > ten sposób rozmowy). Niektóre osoby rozpoznaję i lubię (np. lalka74) Specjalnie > > nie mam odwagi się włączać. To chyba jakaś chorobliwa nieśmiałość mimo > anonimowości. > Pozdrawiam Nie przejmuj się, to minie. Mnie się na początku trzęsły ręce i waliło serce. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha.k Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 09:58 Dzięki wierna. Ciebie też rozpoznaję i lubię. Mam niestety też mało czasu, żeby stale śledzić wątki. Ale jest to przyjemne i będę wracać. Opuszczam klawiaturę. Narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Mi, mężczyźnie, smuto 27.05.02, 10:00 kacha.k napisał(a): > A mój facet tyle pracuje, że jak wypije parę piw to zasypia i nic nie mówi. > Jedyny sposób pogadania to wieczorne spacery z psem. Wtedy sobie opowiadamy co > było w ciągu dnia. Coraz częściej wraca jednak za późno.... > > P.S. Czytam sobie Wasze posty już od jakiegoś czasu (dopiero nieśmiało odkrywam > > ten sposób rozmowy). Niektóre osoby rozpoznaję i lubię (np. lalka74) Specjalnie > > nie mam odwagi się włączać. To chyba jakaś chorobliwa nieśmiałość mimo > anonimowości. > Pozdrawiam Cześć Kacha no co ty odwagi my tu na forum nie gryziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Mi, kobiecie melancholijnie też IP: 2.4.STABLE* 27.05.02, 12:45 Wczoraj wieczorem, po cieeeżkiej rozmowie z moim-niemoim dowiedzialam się, że jest niemój na pewno. Lubi, jest mu miło i generalnie nie oczekuje za dużo, tak właściwie to sam nie wie, czego chce ode mnie. Dla mnie to droga donikad no i siadło coś, co się tak fajnie zaczęło... Szkoda mi tego, kurczę... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, kobiecie melancholijnie też 27.05.02, 13:02 Przykro mi Pom. Musisz to z cierpieć. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Mi, kobiecie melancholijnie też IP: 2.4.STABLE* 27.05.02, 13:23 Ano trzymam się. Nie ma do niego żalu, to świetny facet, nie jego wina, ze jest jak jest. On by chcial ten układ utrzymać, ja nie jestem w stanie być weekendową dziewczyną. Wiem, że będziemy się jeszcze spotykać czasem, jak ktoremuś będzie ciężko na duszy i poczuje się bardzo samotnie. Ale dla mnie to już nie będzie to samo. Niech to wszystko szlag jasny trafi. Dzięki za słowa otuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mi, kobiecie melancholijnie też 27.05.02, 13:29 Gość portalu: Pom napisał(a): > Ano trzymam się. I o to chodzi ! > > Dzięki za słowa otuchy. Buzi, buzi Odpowiedz Link Zgłoś