Dodaj do ulubionych

Mother's baby, father's maybe

25.01.05, 09:36
Co może zrobić mężczyzna kobiecie? Może ją zdradzić albo mieć dziecko z
kochanką albo z kilkoma :)
Co może zrobić kobieta mężczyźnie? Zdradzić, mieć dziecko z kochankiem i
podrzucić mężowi kukułcze jajo do wychowywania.

Tak mnie naszło po wczorajszej lekturze Spiegla, gdzie pisali m.in. o
zrobionych w balona tatusiach, którzy po latach wychowywania nie swoich
dzieci żądają od mamuś zwrotu kosztów.

Wszelkie refleksje na temat mile widziane.
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 09:51
      kiedys widziałem film bergmana chyba? jak kobitka chciała ukarać męża to
      włozyła sobie potłuczony kieliszek? wredna jędza i jeszcze co odszkodowanie
      takiej?;)
      • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 09:54
        A ta co w USA odgryzła mężowi ptaka i go na autostradzie przez okno wyrzuciła?
        • ticoqp Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:01
          takiej to sądownie, trzeba nakazać usunięcie zębów od jedynek do piatek i
          przydzielic kuratora, zeby sztucznych nie wstawiła:)
          • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:03
            Trzonowymi też można cuś nie cuś szkody narobić :-D
            • ticoqp Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:07
              ale takiej to chyba zdrowy na umysle nie ruszy?;)
              • Gość: mm Kopov oszalał;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:09
                :-))))))))))))))))))))))))) Mistrza Mokrych Slipek ja nie mogie;-))))) myślisz
                ze masz szanse;-))))??
                • ticoqp Re: Kopov oszalał;-))) 25.01.05, 10:23
                  raz juz wygrałem:) to czemu nie?:)))))))))))))) wątpisz? moja mocna strona sa
                  posladki:)))))))))
                  • Gość: mm Re: Kopov oszalał;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:32
                    co Ty..ale mam fajnego znajomka:-)))posladki i owszem ale wiesz ta cudowna
                    wypukłosc z przodu.....masz taką???;-)))))))))))))))))))))
                    • ticoqp Re: Kopov oszalał;-))) 25.01.05, 10:34
                      :)))) nie, mam wklęsłość z przodu:))))) ale za oryginalność własnie
                      wygrałem:)))))
                      • Gość: mm Re: Kopov oszalał;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:37
                        wklęsłość powiadasz...hmmmmm myslałam ze juz wszystko widziałam..ale chyba nie;-
                        ))))
                        • ticoqp Re: Kopov oszalał;-))) 25.01.05, 10:43
                          ciesze się ze mogłem poruszyc Twoja wyobraźnie:))))))
                      • six_a Re: Kopov oszalał;-))) 25.01.05, 10:38
                        urośniesz, to będzie dobrze,
                        mm, on ma trzynaście lat to co ma mieć? :))))
                        • ticoqp Re: Kopov oszalał;-))) 25.01.05, 10:44
                          startuje w ktegorii juniorów:))))
                          • Gość: mm Re: Kopov oszalał;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:48
                            no tak zapomniałam ze to jeszcze malczik;-))
                            Kopov Renia tu krąży:-)))
                            • ticoqp Re: Kopov oszalał;-))) 25.01.05, 10:51
                              widziałem,:))) strzeż sie ciązy renia krązy?;)
                              • Gość: mm Re: Kopov oszalał;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:52
                                jastem zabezpieczona;-)))
                                • ticoqp Re: Kopov oszalał;-))) 25.01.05, 10:56
                                  ....powiedziała zakonnica zakładając prezerwatywe na świeczkę:)))
                                  • Gość: mm Re: Kopov oszalał;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:56
                                    gumę to ja guję;-))))
                                    • ticoqp Re: Kopov oszalał;-))) 25.01.05, 11:12
                                      niewyraźnie mówisz :))))
                                      • Gość: mm Re: Kopov oszalał;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:44
                                        bo miałam gumę w buzi;))))))))))))))))))))
                                        • ticoqp Re: Kopov oszalał;-))) 25.01.05, 13:50
                                          a jaki smak-zapach preferujesz?;)))))))))
                                          • Gość: mm Re: Kopov oszalał;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:13
                                            banan albo truskawka:PPPP
                                            a Ty???;-)))))))))
                                            • ticoqp Re: Kopov oszalał;-))) 25.01.05, 15:23
                                              mięta:)
                                              • Gość: mm Re: Kopov oszalał;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:27
                                                kiedyś była taka gumka w paskach spearmint,białe opakowanie,lekko jakby z
                                                anyzkiem,była ssuuper....od lat jej nie widze a ta co jest to nie to:-))
                                                • ticoqp Re: Kopov oszalał;-))) 25.01.05, 15:28
                                                  aaaaaaa to o te gumki chodzi;)))))
              • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:17
                A ilu to jest niezdrowych? Nawet długo nie trzeba szukać :-DDD
                • ticoqp Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:24
                  tych nie załuje:)
                  • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:27
                    TYCH to można sądownie w majestacie prawa "poogryzać" :-DDD
                    • six_a Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:39
                      myślisz, że takie np. sędziny korzystają z tego prawa? ;))))
                      • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:50
                        To trzeba by stworzyć instytucję kaciny. Bo żaden kat-facet przy zdrowych
                        zmysłach nie odgrycie ptaka drugiemu facetowi, a wariat na kata to chyba
                        nienajlepszy pomysł :-DDD Solidarność plemników :-DDD
            • six_a Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:08
              jak usuną do piątek, to wystarczy jej uśmiech, żebyś nie pchał palca między.
        • Gość: mm Re: Mother's baby, father's maybe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:13
          w samochodzie mu gryzła;-)))??
          • six_a Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:16
            to musiał być przypadek ;))) zaszedł mu jelcz na zakręcie i dlatego, a okno
            było akurat otwarte, to wyleciało i już - normalnie wypadek przy pracy ;)))))
            • six_a Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:17
              następnym razem niech se okno najpierw zamknie (znaczy jak mu zrekonstruują, bo
              jak nie to se może wentylacje na maksa robić ;)))))
              • Gość: mm Re: Mother's baby, father's maybe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:20
                a to podobno mozna przyszywać,szkoda ze nie znalazł ogryzka;-)))
            • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:19
              Nie !!! W domu mu odgryzła, wybiegła na zewn., wsiadła do samochodu, wyjechała
              na autostradę i wyrzuciła przez okno. A potem policjanci w nocy przeszukiwali
              pobocze. O ile pamiętam znaleźli i przyszyli, ale czy funcjonuje ok, to nie
              znaju :-DDD
              • Gość: mm Re: Mother's baby, father's maybe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:22
                no to musiał się zasłużyć i dobrze mu tak.....chyba wezmę przykład z tej
                kobitki..jak by co oczywiście:-))))))
                • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:23
                  A no zasłużył, dlatego ja taki potulny jezdem :-DDD
              • ticoqp Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:28
                i wszystko jest ok, tylko nieraz na targu złapie sam z siebie jabłko i do tyłka
                wkłada:)) jakby mu przyszyli trabe młodego słonia:))))
              • six_a Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:28
                no widzę, że przebadałeś ten przypadek dokładnie. Masz jakieś obawy? A może
                mieszkasz przy autostradzie? Na wszelki słuczaj noś przy sobie numer
                najbliższego posterunku ;))))
                • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:33
                  Nie badałem, tylko na Discovery był film. Ale może mnie zainspiruje i przeniosę
                  się bliżej autostrady, jak ją w końcu wybudują, bo teraz to najbliżej mam do
                  Poznania... znaczy do najbliższej autostady :-)
                  • six_a Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:37
                    a nie, jak daleko do autostrady, to nie ma co się na zapas martwić. ;))))
                    W Polsce szansa na to, że w okolicy jest autostrada, to jak szansa na wygraną w
                    lotto.
                    • ticoqp Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:45
                      albo inaczej mówiąc twój szczęśliwy numerek:)))))))
                      • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:51
                        A jak się przeniosę pod Poznań, to wzrosną moje szanse w Lotto ? :-)
                        • ticoqp Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:55
                          nie, tylko na szczęsliwy numerek:) w poznaniu jest sporo agencji:)
                          • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:58
                            A są takie agencje, gdzie w cenniku mają zawarte odgryzanie?
                            • ticoqp Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 11:11
                              to mozna podciągnąc pod - "specjalne" :)))
                      • six_a Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 10:56
                        ten z odgryzionym pewnie by inaczej to nazwał, ale niech będzie :)))))
                        • ticoqp Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 11:10
                          french kiss?;)
                          • six_a Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 11:23
                            also called frencher? no, no, no. it was definitely a vampire's kiss :)))
                            • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 11:27
                              What does it means? Frencher? I don't know this word.
                              • six_a Re: french kiss = frencher :) nt 25.01.05, 11:29
                            • ticoqp Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 11:49
                              to juz wiem skąd to zbawienne działanie czosnku, nazywane przez niektóre
                              kobiety smrodem:)))))
                              • pietrek666 Re: Mother's baby, father's maybe 25.01.05, 11:57
                                Ufff... Ale mi ulżyło... Moja połowica lubi czosnek, czyli nie mam się co
                                bać!!! On też!!!
                                • six_a Re: Wespół w zespół 25.01.05, 11:58
                                  Jak zjadać czosnek to nie indywidualnie... ;))))
    • six_a Re: No i co 25.01.05, 12:00
      ja mam sobie myśleć? Podrzucanie kukułczych jaj to norma, że tak wszyscy
      unikają???? :)))
      • pietrek666 Allle ło cooo chodzi? Miało być o kotach 25.01.05, 12:04
        a nie kukułkach. Czy je też kastrować?
        • six_a Re: Allle ło cooo chodzi? Miało być o kotach 25.01.05, 12:07
          Ty się lepiej zastanów, czyje dziecko utrzymujesz albo będziesz :))))
          • pietrek666 Re: Allle ło cooo chodzi? Miało być o kotach 25.01.05, 12:09
            Nie mam, a być może wogóle nie będę miał tego problemu. Hihihiii... Niestety :-(
            • six_a Re: Allle ło cooo chodzi? Miało być o kotach 25.01.05, 12:20
              Taaa, każdy tak mówi, a potem piątka dzieci w portfelu i szóste w drodze :)
              • pietrek666 Re: Allle ło cooo chodzi? Miało być o kotach 25.01.05, 12:44
                To się okaże... Ale geny tak na wsiaki słuczaj sprawdzić?
      • ticoqp Re: No i co 25.01.05, 12:26
        pamietam mine moich starych, jak badania krwi odebrali i ojcu sie pomylił + z -
        , :)))))))) w nocy jechali do szpitala sprawdzić co było napisane, ale widok
        ich twarzy był boski:)))))))))))
        • six_a Re: Nareszcie 25.01.05, 12:40
          ktoś docenił ciężar tematu :). Jakbym była facetem, to zawał na miejscu chyba...
          • ticoqp Re: Nareszcie 25.01.05, 12:59
            przyjechali okazało sie, ze jednak - był, ale ja w zasadzie nie wiem jakie oni
            grupy mają, moze oszukuja?;)))))) Miny do oscara mogły pretendować:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka