Dodaj do ulubionych

darmowa impreza dla singli latem

25.01.05, 17:50
Hej dziewczyny! w czerwcu ma sie odbyc impreza w kolobrzegu dla singli. beda
faceci z niemiec, polski. oni placa (za nocleg, jedzenie, przyjazd) a kobiety
maja za darmo. jestescie zainteresowane?sobota impreza cala noc mozna kogos
poznac, za darmo spedzic weekend...
Obserwuj wątek
    • boski.zawodowiec jestes naganiaczką dla sexturystow? 25.01.05, 17:54
      piszesz oni płaca za wszystko wiec ja na to chyba abrdziej sie opłaca kobiecie
      uprawiac seks z kims za pieniadze niz za drinki i noclegi.
      • kowalskaangelika Re: jestes naganiaczką dla sexturystow? 25.01.05, 18:00
        nie. bede robic taka impreze zeby ludzie sie poznali a przy okazji mozna
        zarobic sianko na szwabkach
        • boski.zawodowiec Wiec podziel sie kasa z tymi dziewczynami!!! 25.01.05, 18:04
          sama piszesz ze robisz impreze dla szwabow aby zarobic na tym wiec to odrazu
          cuchnie, domniemam ze szwaby zjawią sie z tabletkami gwałtu i dziewczyny bedą
          wykorzystywane przez cały wekeend a potem nawet nie bedą nic pamietać.
          Szukaj w swoim miescie, dlaczego tam nie dajesz ogłoszeń? ja wiem bo sie boisz!
          a tak sciagniesz jakies naiwne z polski i juz po kłopocie.
    • Gość: smarty a potem darmowy wyjazd do Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:55
      i darmowe przymusowe obsługiwanie gosci w jakims burdelu, gdzie będą te
      delikwentki bić i traktowac tak jak na zdjeciach pokazanych przez aa?
      Dziewczyny uważajcie.
      • boski.zawodowiec raczej panowie znikna po wekeendzie 25.01.05, 17:57
        i wroca do swoich partnerek lub swojego zycia , poprostu zapłaca za wycieczke
        z atrakcjami.
    • Gość: kukurydziany inzyn Re: darmowa impreza dla singli latem IP: 80.53.160.* 25.01.05, 18:00
      no to juz będzie wieksza impreza niz jarocim żary czy kostrzyn wzięty razem to
      sie bedzie działo? Zlot wszystkich starych panien i rozwódek zastanawiam sie
      czy kołobrzeg to pomieści?
      Powodzenia
    • Gość: smarty Re: darmowa impreza dla singli latem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:03
      a w ogóle za kogo ty masz singielki z tego forum? za idiotki, które polecą na
      kogoś dlatego że jest Niemcem albo mówi po niemiecku?

smarty - nie singielka.
      • Gość: kukurydziany inzy Re: darmowa impreza dla singli latem IP: 80.53.160.* 25.01.05, 18:22
        Przepraszam czy to aluzja dotyczy mojej osoby bo nie bardzo rozumiem.
        • Gość: smarty Re: darmowa impreza dla singli latem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:29
          Nie, to jest odpowiedź na ogłoszenie "kowalskiej angeliki". Swoja drogą
          zaintrygowało mnie, może to byłby materiał do zbadania dla jakichś służb
          porządku publicznego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka