Gość: Dobry mąż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:19 może źle ztytułowałem post. Czy którąs z Pań pomoże mi dobrać prezent dla żony na 50-kę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Prezent na 50-kę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:21 nie pomoże bo nie znamy twojej dyrektorskiej zony...sam pomyśl co juz ma,co by chciała,co mozesz i na ci cię stać,kup jej kolję:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Prezent na 50-kę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:24 Haaa,pisałeś ze jest elegancka..to kup jej jakąś droga piekna torebkę i do tego pantofelki,obraz??,cudo pierscionek z brylantami,piękny i drogi telefon komórkowy....myśl sam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Re: Prezent na 50-kę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:50 Kurcze, faceci by mi pomogli, dlaczego kobity tak nie lubią kobitek i wszystkie chcą, żeby moja żona dostała byle jaki prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Prezent na 50-kę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:01 Trudno powiedzieć co może sprawić radość komuś kogo się nie zna i nigdy nawet nie widziało. Ja miałam teraz urodziny i dostałam od męża wymarzony zegarek ze srebra. Mnie zawsze cieszy biżuteria. To wszystko zalęzy ile chcesz wydać na ten prezent. Moja znajoma dostała samochód:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Prezent na 50-kę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:20 bredzisz i poczytaj co wyzej napisałam:-) Odpowiedz Link Zgłoś