boski.zawodowiec 28.01.05, 14:08 cholera zegarek mi stoi , ktora godzina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.zawodowiec co tam słychac w ummmie (wspolnocie wiernych)? 28.01.05, 14:13 sensacją jest dla mnie ze pozwalaja ci korzystac z internetu, przeciez to dzieło szatana! Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: co tam słychac w ummmie (wspolnocie wiernych) 28.01.05, 14:17 no, Internet to zdradziecki wytwór ameryki!!! mimo wszystko widzę, że się cieszysz na mój widok. szkoda, że tylko zegarek Ci staje...inaczej to można by było pogadać na jakieś ciekawe tematy, a tak? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: co tam słychac w ummmie (wspolnocie wiernych) 28.01.05, 14:21 dla odpowiednich kobiet i penis mi staje. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: co tam słychac w ummmie (wspolnocie wiernych) 28.01.05, 14:25 przepraszam, czy mówisz o tych, co to możesz wszystkie je mieć? Czy o tych, które mogłyby mieć Ciebie? (mowa o tych z plakatów). bo już sie pogubiłam. Albo wszystkie możesz mieć, albo tylko odpowiednie! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: co tam słychac w ummmie (wspolnocie wiernych) 28.01.05, 14:26 Wszystkie mnie pragną i porządają ale ja stawiam tylko dla tych ktore mi sie spodobają, pierszenstwo mają te z plakatów:) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: co tam słychac w ummmie (wspolnocie wiernych) 28.01.05, 14:29 hahahahaha dam Ci przykład. Ja Cię nie pragnę ani ne poŻądam...i co Ty na to?wszystkie...? PS...a da się to zrobić z plakatem?dziure trzeba wybić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: co tam s?ychac w ummmie (wspolnocie wiernych) 28.01.05, 14:36 oj nat.ka, jakas ty retardee... dziurke to on juz dawno w plakacie zrobil... no bo ile mozna byc prawiczkiem, sie pytam?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: co tam s?ychac w ummmie (wspolnocie wiernych) 28.01.05, 14:39 etam, ja maśle en avance, co będzie, jak tylko zegarek będzie mu stawał??? spadam, miłej konwersacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat ooo! harcerzyk come back (to po angielsku) i... 28.01.05, 14:16 ...i zarcikiem chlapnal! cholera, i ja myslalam, ze mu sytek stanal! Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: ooo! harcerzyk come back (to po angielsku) i. 28.01.05, 14:20 ale widzisz, jakże udana prowokacja? ho ho, co za finezja! winszuję, zuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ooo! harcerzyk come back (to po angielsku) i. 28.01.05, 14:25 no nie! to ty nie wiedzialas, ze finezja to drugie imie harcerzyka? wstydz sie na.tka, wstydz! Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: ooo! harcerzyk come back (to po angielsku) i. 28.01.05, 14:31 ach, kajam się niczym dziecko, co pracy domowej nie odrobiło! tak swoją drogą, ile jeszcze można wymyślić "prowokacji"? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: stoi mi:((( 28.01.05, 14:19 perwersem by było gdybym stwierdził ze stoi mi wskazowka . Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: stoi mi:((( 28.01.05, 14:22 fiu, fiu, jaki harcerzyk dowciapny... i jaki inteligientny. widac studencik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: stoi mi:((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:30 to za sam tytuł:PPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... to ty też wrażliwy jesteś?:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:18 ... na działanie księżyca?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to ty też wrażliwy jesteś?:)))) 28.01.05, 14:22 no jasne co kolwiek to tylko znaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: to ty tez˙ wraz˙liwy jestes´?:)))) 28.01.05, 14:24 no wiesz, harcerzyku, takie rzeczy ci trzeba tlimaczyc... cokolwiek sie pisze razem, cielaczku Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: w prawym dolnym rogu monitora:)))))) nt 28.01.05, 14:24 własnie ten mi jakims cudem chodzi zle, ktos go przestawił. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat TYLKO NIE POSPADAJCIE Z KRZESEL ZE SMIECHU!!! 28.01.05, 14:34 harcerzyk mi napisal: "osmieszeniem jest dla mnie ze taka rura obsmarowana pasztetem sie buja we mnie." koniec cytatu. hehehe... wyrafinowany ten nasz harcerzyk, co? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: TYLKO NIE POSPADAJCIE Z KRZESEL ZE SMIECHU!!! 28.01.05, 14:35 hahahahaha zabujałaś sie, jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: TYLKO NIE POSPADAJCIE Z KRZESEL ZE SMIECHU!!! 28.01.05, 14:40 cholera, ze zdemaskowal mnie ociezaly umyslowo harcerzyk to jeszcze rozumiem, ale ty? jak moglas? (mow mi cielaku, to mnie wyszczupla) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: TYLKO NIE POSPADAJCIE Z KRZESEL ZE SMIECHU!!! 28.01.05, 15:16 Ojej, a ja juz myślałam że jestem osamotniona w moi niespełnionym uczuciu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: TYLKO NIE POSPADAJCIE Z KRZESEL ZE SMIECHU!!! 28.01.05, 15:21 he, chcialabys... hehehe mi sytki twardnieja na sama mysl o harcerzyku. ha! poza tym ja mam fory, tylko mnie nazywa pieszczotliwie cielakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: TYLKO NIE POSPADAJCIE Z KRZESEL ZE SMIECHU!!! 28.01.05, 15:33 Ale Ci dooobrze, taki fajny komplement! :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: TYLKO NIE POSPADAJCIE Z KRZESEL ZE SMIECHU!!! 28.01.05, 15:36 nie słuchaj tej idiotki o nicku dylemat , podobnie jak i six-a one poprostu maja jakis uraz. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat harcerzyku, harcerzyku... 28.01.05, 15:39 ... alez ci cisnienie poszlo w gore... uwazaj to grozi zejsciem. wiesz, ze martwie sie o twoje 17 cm i sytki! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: TYLKO NIE POSPADAJCIE Z KRZESEL ZE SMIECHU!!! 28.01.05, 15:51 No i co ja mam teraz zrobić? Lubię jedno i drugie :( Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: TYLKO NIE POSPADAJCIE Z KRZESEL ZE SMIECHU!!! 28.01.05, 15:56 otoz to, rachelka! bo madra z ciebie babeczka ismiac sie z siebie potrafisz. to rzadkosc! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: TYLKO NIE POSPADAJCIE Z KRZESEL ZE SMIECHU!!! 28.01.05, 15:57 wybierz to ktore ma wiecej kultury w stosunku do drugiego i ktore nie lata za drugim i nie piszesz prostackich kometarzy pod kazdym jego wpisem.(dylemat uprawia cos takiego) przeslij fotke:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat harcerzyk sie licytuje? no, no, niezle... 28.01.05, 15:59 ojjjjjjeeeeeeej! harcerzyku! alez mnie przestraszyles! tak tu znienacka wpadles. uf! jak to dobrze, ze to tylko ty... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Boski sprawdż skrzynkę :)))))))))) 28.01.05, 16:10 fajne ale mozna prosić o zwykłe zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Boski sprawdz˙ skrzynke˛ :)))))))))) 28.01.05, 16:14 tylko nie poplam nasieniem fotki. byloby to nieeleganckie! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Chamstwo mnie nie śmieszy :(! 28.01.05, 15:04 Mogę tylko z politowaniem pokiwac głową.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Chamstwo mnie nie s´mieszy :(! 28.01.05, 15:06 ha! znaczy nie cierpisz na ociezalosc umyslowa jak harcerzyk. i chwala ci za to! no, ale my to sie juz polubilysmy jakis czas temu! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: stoi mi:((( 28.01.05, 16:02 Czy po tym jakze sprytnie wmontowanym w posta linku, nalezy wnosic, ze dla ladnych dziewczyn jestes w stanie lyknac pare tabletek wiagry, to i ci stanie penis? Sam o wlasnych silach nie staje ci nawet na ladne kobiety? Ty to nie masz kompleksow, zawo. Odpowiedz Link Zgłoś