pierozek_monika Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 08:21 rąbnij sobie jakiś napój energetyzujący - typu redbull Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: umieeeeram, co na kaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 09:13 ja zwykle (jesli nie ma prawdopodobieństwa, że wszystko zwrócę) jem rano jajecznice z ogórkiem kiszonym i piję kawę; są też tacy, którzy lubia to mieszać i piją kawę z surowym żółtkiem z cukrem; ponoc dobre, ale nigdy nie czułam się na siłach żeby spróbować; poza tym pij duzo wody z cytryną, baaaaaaaaaardzo dużo; cytryna działa jak nic innego ;D może troche kapusty kiszonej; jesli nie zwrócisz wody po ogórkach to tez możesz; a najwazniejsze jest, żeby mało palić jak się pije a w nocy pić wodę, bo kac to po cześci wysuszenie organizmu i zatrucie tytoniem, bądź alkoholem; a jesli jest juz bardzo źle to łyknij sobie alkaprim miłego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 09:21 Goracy kubek - Zurek Konorra. Pomaga blyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandi.ole Re: umieeeeram, co na kaca? IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.01.05, 09:24 oj chyba źle bo już po zwykłej wodzie mam cofkę :((( Odpowiedz Link Zgłoś
haniballecter123 Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 09:52 Coca-cola najlepsza dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: umieeeeram, co na kaca? IP: *.4web.pl 29.01.05, 13:15 O mój boże!!!Raz spróbowałam Coca-coli...rezultat: Jechałam tramwajem do domu 3 godziny, co przystanek wysiadka i "zabawa z wymiotami" , a następnie czekanie na następny tramwaj i znów przystanek do przodu...nigdy wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 11:56 Widziałam jakąś reklamę nowego środka na kaca "Alibi". Podobno można dostać w apteka itp. A, nawet u barmanów. Tylko nie wiem, czy to przed, czy po piciu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 13:18 Jest 13- wcale nie jest mi lepiej, na samą myśl o wczoraj mnie chwyta :(( dlaczego JA??? dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x ..stary pijak radzi..8) IP: *.tvgawex.pl 29.01.05, 13:44 ...dobrej firmy sok z pomidorów lekko schłodzony w lodówce,a następnie półgodzinny spacer..jesteś po spacerku jak nowonarodzone dziecię..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 a ja nie mam kaca:)))))))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 29.01.05, 13:58 Odpowiedz Link Zgłoś