Dodaj do ulubionych

umieeeeram, co na kaca?

29.01.05, 07:53

Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 08:21
      rąbnij sobie jakiś napój energetyzujący - typu redbull
      • Gość: kala Re: umieeeeram, co na kaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 09:13
        ja zwykle (jesli nie ma prawdopodobieństwa, że wszystko zwrócę) jem rano
        jajecznice z ogórkiem kiszonym i piję kawę; są też tacy, którzy lubia to
        mieszać i piją kawę z surowym żółtkiem z cukrem; ponoc dobre, ale nigdy nie
        czułam się na siłach żeby spróbować;

poza tym pij duzo wody z cytryną, baaaaaaaaaardzo dużo; cytryna działa jak nic
        innego ;D
        może troche kapusty kiszonej; jesli nie zwrócisz wody po ogórkach to tez możesz;

a najwazniejsze jest, żeby mało palić jak się pije a w nocy pić wodę, bo kac to
        po cześci wysuszenie organizmu i zatrucie tytoniem, bądź alkoholem;
        a jesli jest juz bardzo źle to łyknij sobie alkaprim
        miłego dnia...
      • spazmus Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 10:49
        walnij sobie kolejne piwko
    • ramyus Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 09:21
      Goracy kubek - Zurek Konorra. Pomaga blyskawicznie.
      • Gość: mandi.ole Re: umieeeeram, co na kaca? IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.01.05, 09:24
        oj chyba źle bo już po zwykłej wodzie mam cofkę :(((
        • haniballecter123 Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 09:52
          Coca-cola najlepsza dla mnie
          • Gość: Klara Re: umieeeeram, co na kaca? IP: *.4web.pl 29.01.05, 13:15
            O mój boże!!!Raz spróbowałam Coca-coli...rezultat: Jechałam tramwajem do domu
            3 godziny, co przystanek wysiadka i "zabawa z wymiotami" , a następnie czekanie
            na następny tramwaj i znów przystanek do przodu...nigdy wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • anja.riddle Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 10:31
      Mi pomaga kefirek :).
    • sagis Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 11:56
      Widziałam jakąś reklamę nowego środka na kaca "Alibi". Podobno można dostać w
      apteka itp. A, nawet u barmanów. Tylko nie wiem, czy to przed, czy po piciu:-))
    • mandi.ole Re: umieeeeram, co na kaca? 29.01.05, 13:18
      Jest 13- wcale nie jest mi lepiej, na samą myśl o wczoraj mnie chwyta :((
      dlaczego JA??? dlaczego???
      • Gość: charlie_x ..stary pijak radzi..8) IP: *.tvgawex.pl 29.01.05, 13:44
        ...dobrej firmy sok z pomidorów lekko schłodzony w lodówce,a następnie
        półgodzinny spacer..jesteś po spacerku jak nowonarodzone dziecię..8)
    • Gość: xy2 a ja nie mam kaca:)))))))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 29.01.05, 13:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka