kwik 29.05.02, 07:32 mam nadzieję, że was nie podtopiło. prąd włączyli? :) dzisiaj jest giełdowy ranek. będzie też jakieśtam popołudnie. oby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gucio Re: (b)o IV.....................................szkwał IP: 194.181.183.* 29.05.02, 08:29 kwis, swit ledwie a ty juz w necie? wielki brat jest pod wrazeniem. dziendobry, g ps. wiem z dobrych zriodel, ze popoludnia dzisiaj nie bedzie. tylko psst kwik napisał(a): > mam nadzieję, że was nie podtopiło. prąd włączyli? :) > > dzisiaj jest giełdowy ranek. będzie też jakieśtam popołudnie. oby. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czesc gutek 29.05.02, 09:12 7.30 to świt? świt był o 5.45:) ps. ja poproszę 1/2 porcji tego popołudnia. potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:24 czesc kwik, dzisiaj popoludnia nie bedzie tylko bedzie od razu wieczor. sama zobaczysz. nie moge ci wiele dac, nie moge ci wiele dac bo sam taratataaam kwik napisał(a): > 7.30 to świt? świt był o 5.45:) > > ps. ja poproszę 1/2 porcji tego popołudnia. potrzebuję. > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc wiara... 29.05.02, 09:28 wpadam wczoraj wieczorem do bagna i co widzę..? no właśnie, co ja widzę - jakieś ludzie nie polskie, mafia latynoska, ukraińska blondynka... a królik z kreskówek disneya to co, pies...? ściema, ściema - popołudnia nie będzie - w nocy je zalało.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc wiara... 29.05.02, 09:34 cześć kochana. widzę, że proszeczek już przestał działać. mam tu dla Ciebie drugi:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc wiara... 29.05.02, 09:42 dawaj, dawaj..... muszę jakoś prztrwać do 14:00.... a potem na mazury...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc wiara... IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:47 a co, kwis nie jedzie na mazury? przeciez wszyscy jada na mazury. nie sie kwis nie zarywa w warszawie tylko wskakuje w beemke i biegusiem do szczytna scigac sie z guciem na rowerach. kwik napisał(a): > jezu, nie mów mi tego .. > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc wiara... 29.05.02, 09:52 do szczytna? u ha aha ahaha. w szczytnie mam swój poligon, a nie rowery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc wiara... IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:53 to ty z policji? a nie szkola tam was na rowerach? kwik napisał(a): > do szczytna? u ha aha ahaha. w szczytnie mam swój poligon, a nie rowery. > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc wiara... 29.05.02, 09:55 nie, nie z policji:) gutek, nie podpuszczaj, bo ci zrobie takie szkolenie ...:) > to ty z policji? a nie szkola tam was na rowerach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc wiara... IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:56 nie obiecuj... u mnie czy u ciebie? kwik napisał(a): > > nie, nie z policji:) gutek, nie podpuszczaj, bo ci zrobie takie szkolenie ...:) > > > to ty z policji? a nie szkola tam was na rowerach? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc wiara... 29.05.02, 09:59 u mnie...w Berdyczowie. zapraszam. > nie obiecuj... u mnie czy u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc wiara... IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:02 ok. any time from now - jak mowia w nigerii:) kwik napisał(a): > u mnie...w Berdyczowie. zapraszam. > > > nie obiecuj... u mnie czy u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc wiara... 29.05.02, 10:11 Gość portalu: gucio napisał(a): > ok. any time from now - jak mowia w nigerii:) no to się dogadaliśmy:))) tak mówią też w nibylandii, słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc wiara... IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:24 nie wiem, nie bylem. kwik napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > ok. any time from now - jak mowia w nigerii:) > > no to się dogadaliśmy:))) tak mówią też w nibylandii, słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc wiara... 29.05.02, 10:31 wszystko przed tobą. > > Gość portalu: gucio napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc wiara... 29.05.02, 10:05 ile ja mam [cenzura][cenzura] [cenzura] .... !!!! no i muszę nurkować... Dawać te proszki....!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc wiara... 29.05.02, 10:06 masz całą fiolkę, tylko się nie struj, bo kto mi opowie o mazurach! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ze smutkiem zawiadamiam, że.... 29.05.02, 10:11 muszę zrobić coś czego się nie robi czyli over&out...... ale myślą oraz dużym palcem u lewej nogi będę w bagnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc gutek 29.05.02, 09:31 ale ja mam już wypełniony terminarz na popołudnie. i jak to będzie wyglądało (albo właściwie nie będzie wyglądało). jak ja się ludziom pokażę jutro. jestem skończona. nie dokazuj, miły nie dokazuj, przecież... tam tam tararaaaaaaaaaaaaaa ram:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:36 to klapa kwisiu. spotkania z popoludnia muszisz sobie przestawic na wieczor. tylko min nocy nie zarywaj! naprawde jaka jestes nie wie nikt ta ti tu tatatata... kwik napisał(a): > ale ja mam już wypełniony terminarz na popołudnie. i jak to będzie wyglądało > (albo właściwie nie będzie wyglądało). jak ja się ludziom pokażę jutro. jestem > skończona. > > nie dokazuj, miły nie dokazuj, przecież... tam tam tararaaaaaaaaaaaaaa ram:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc gutek 29.05.02, 09:40 nie ma takiej możliwości. oni nie funkcjonują wieczorem. ich powietrzny statek odlatuje o 17.59. a od czego jest noc? od zarywania przecież. ta da da ta da tu tu tu i co z tego dziś masz ... pa pa re tu tu tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:48 ? przeciez juz spiewalem, ze niewiele mam. kwik napisał(a): > nie ma takiej możliwości. oni nie funkcjonują wieczorem. ich powietrzny statek > odlatuje o 17.59. a od czego jest noc? od zarywania przecież. > > ta da da ta da tu tu tu i co z tego dziś masz ... pa pa re tu tu tu Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc gutek 29.05.02, 10:02 zaintonuj coś wesołego, bo żal me serce ściska (te, które oddałam, ściślej rzecz biorąć). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:04 niestety nie moge. mam podly nastroj. pamietasz byla jesien tarataratara kwik napisał(a): > zaintonuj coś wesołego, bo żal me serce ściska (te, które oddałam, ściślej rzec > z > biorąć). > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc gutek 29.05.02, 10:07 > niestety nie moge. mam podly nastroj. pamietasz byla jesien tarataratara gutek, czemu można przypisać taki sentymentalny nastrój? gdzie Ty wczoraj byłeś, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:24 ach mowie ci kwis. troche jestem egeszmege. bylem wczoraj w szpilce i dokladnie o 18:03 weszla ona. usiadla przy stokliku obok bezwsydnie wywalajac te swoje superkonczyny dolne, spojrzala na mie i bylo po mnie. a potem przyszedl lysol i ja zabral. polej, kurka wodna. kwik napisał(a): > > > niestety nie moge. mam podly nastroj. pamietasz byla jesien tarataratara > > gutek, czemu można przypisać taki sentymentalny nastrój? gdzie Ty wczoraj byłeś > , > co ? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 10:26 to byłam ja !!!!! wczoraj w szpilce gapił się na mnie jakiś gość i coś mamrotał pod nosem - kolanka, egeszemege, ten tego tam...... a łysy to mój eeeee..yyyy....nie było żadnego łysego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:31 dzik, nie sciemniaj. mialas sie wziac za p(cenzura):) agick napisał(a): > to byłam ja !!!!! > wczoraj w szpilce gapił się na mnie jakiś gość i coś mamrotał pod nosem - > kolanka, egeszemege, ten tego tam...... > > a łysy to mój eeeee..yyyy....nie było żadnego łysego. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 10:35 jaki dzik...??? a z tą no, p,p.. p ra.. pra [cenzura] to wiesz jak jest - nie zajć, nie ucieknie... mam problemy z koncentracją.... nie wierzysz, że to byłam ja...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:37 agick, wez sobie noe rob jaj z pogrzebu. tu cierpi czlowiek! agick napisał(a): > jaki dzik...??? > > a z tą no, p,p.. p ra.. pra [cenzura] to wiesz jak jest - nie zajć, nie > ucieknie... mam problemy z koncentracją.... > nie wierzysz, że to byłam ja...??? > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 10:46 gutek, gutek... człowieku małej wiary... właśnie przechodzi taka okazja koło nosa bo chciałam powiedzieć, że nawet twarzowy jesteś... do mnie twarzowy oczywiście - pasujesz do mojego koloru włosów.... ale wiesz - nie to nie...łaski bez.... amor latino do mnie na priv napsał, że jestem świetna i tak dalej... glen mnie wczoraj przytulał.... ale wiesz, ja jestem patriotką, ja z polakiem chciałam - jak ta wanda co nie poszła za niemca...ale skoro nie to nie.... już nie patrotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:51 agick, nie rob sobie jaj z pogrzebu, co? bardzo cie prosze. a moze ty to ta, ktora siedziala przy oknie, jadla makaron (penne), pila redbulla i puszczala mi znaczace spojrzenia? agick napisał(a): > gutek, gutek... człowieku małej wiary... właśnie przechodzi taka okazja koło no > sa > bo chciałam powiedzieć, że nawet twarzowy jesteś... do mnie twarzowy oczywiście > - > pasujesz do mojego koloru włosów.... > ale wiesz - nie to nie...łaski bez.... amor latino do mnie na priv napsał, że > jestem świetna i tak dalej... glen mnie wczoraj przytulał.... ale wiesz, ja > jestem patriotką, ja z polakiem chciałam - jak ta wanda co nie poszła za > niemca...ale skoro nie to nie.... > > już nie patrotka. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 10:55 myślałam, że napiszesz, że puszczała ale coś innego niż spojżenia....:)) ale nie - to nie byłam ja... pogrzeb powiadasz... a gdzie ja mam pogrzebać...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:58 jesli to rzeczywiscie bylas ty to pogrzeb w torebce i daj wizytowke:) agick napisał(a): > myślałam, że napiszesz, że puszczała ale coś innego niż spojżenia....:)) > ale nie - to nie byłam ja... > pogrzeb powiadasz... a gdzie ja mam pogrzebać...? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 11:01 pogrzebałam i mogę Ci dać: - pilnik do paznokci - chujsteczki - szminkę - dwa cukierki - kosmetyczkę - pusty portfel - zdjęcie psa koleżanki - okulary przeciwsłoneczne - wyładowaną komórę - otwieracz do butelek... wizytówek nie namierzyłam. co wybierasz..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:03 no jakto co? czoywiscie otwieracz agick napisał(a): > pogrzebałam i mogę Ci dać: > - pilnik do paznokci > - chujsteczki > - szminkę > - dwa cukierki > - kosmetyczkę > - pusty portfel > - zdjęcie psa koleżanki > - okulary przeciwsłoneczne > - wyładowaną komórę > - otwieracz do butelek... > wizytówek nie namierzyłam. > co wybierasz..? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 11:05 zawsze zabierasz mi najfajniesze rzeczy - ja się tak nie bawię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:12 agick, zabieranie ci najfajniejszych rzeczy mamy jeszcze przed soba:) agick napisał(a): > zawsze zabierasz mi najfajniesze rzeczy - ja się tak nie bawię... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 11:16 (cholera.... a już myślałam, że odwróciłam jego uwagę od kosmetyczki) naprawdę gutku...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:18 naprawde:) agick napisał(a): > (cholera.... a już myślałam, że odwróciłam jego uwagę od kosmetyczki) > naprawdę gutku...? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 11:23 detale: jak kiedy gdzie powód sposób ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:29 nie wiem jeszcze. musze sie troche zastanowic nad "powod", "sposob" i "....". zaskozylas mnie rzeczowoym podejsciem do tematu:) i co ja teraz biedny zrobie? musze stanac na wysokosci zadania bo mnie glen obsmieje. uff, agick napisał(a): > detale: > jak > kiedy > gdzie > powód > sposób > ...... Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: czesc gutek 29.05.02, 11:38 glen nie obśmieje, co najwyżej może doradzić, po latynoskiej znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:43 a tak tak, doradz. to jak? glen.medeiros napisał(a): > glen nie obśmieje, co najwyżej może doradzić, po latynoskiej znajomości. > Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: czesc gutek 29.05.02, 11:45 powód: dobry jak każdy inny sposób: każdy jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:47 aha. a "...."? glen.medeiros napisał(a): > powód: dobry jak każdy inny > sposób: każdy jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: czesc gutek 29.05.02, 11:49 ja mam cię uczyć? no przeciez "...." to trzeba normalnie "....", a nie "------" Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: czesc gutek 29.05.02, 11:50 dla Ciebie mogę być kimkolwiek zechcesz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 11:55 ojejku.. a możesz być przez chwilę waldkiem goszczem z adama i ewy...? on taką miał piękną dykcję......:) Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: czesc gutek 29.05.02, 11:56 przybywam z daleka, jeszcze nie wiem kim jest waldek goszcz ale jeśli ładnie poprosisz....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:51 a skad. gdyby onn byl prawdziwy latynos to na twoje rzeczowe pytanie "..." odpowiedzial by "xxxxx" agick napisał(a): > glen.... Ty powaznie jesteś latynos..? Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: czesc gutek 29.05.02, 11:58 i tu wpadłeś bo nie "xxxxx" tylko "YYYY". Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 11:46 glen - Ty nie bdż taki mądry.... to nie są zajęcia grupowe...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:49 niebojsa agick. glen to tylko konsultant. oni zawsze doradza ci cos co juz wiesz a potem zrujnuja finansowo. ps. zadnych zajec w grupach. chyba zeby... agick napisał(a): > glen - Ty nie bdż taki mądry.... to nie są zajęcia grupowe...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:56 no co? gutka nie znasz? szkoda. agick napisał(a): > żeby co...? > gutek, ja Cię nie poznaję.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 12:01 gutek - nie poznaję boś odmienion... a znać znam. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: czesc gutek 29.05.02, 12:32 a gdziez ja tam odmieniony. troche za egeszmege po wczorajszym i tyle. przejdzie mi jak jeszcze troche pochlipie albo zastosuje terapie walka. agick napisał(a): > gutek - nie poznaję boś odmienion... > a znać znam. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 11:46 no i z kim ja muszę pracować..? amatorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:34 az tak mnie nie egeszmege:) wlosy rzecz swieta u 35 latka. kwik napisał(a): > to co, dzisiaj jesteś u fryzjera? > :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc gutek 29.05.02, 10:35 uff, to teraz polewam. co pan sobie życzy, rozumiem, że nie sawiniona i kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:39 no oczywiscie. jak mozna czerwone wytrawne z kawa? z rana to poprosze lampke chardoney. i chusteczke do oceirania lez. kwik napisał(a): > uff, to teraz polewam. co pan sobie życzy, rozumiem, że nie sawiniona i kawę? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czesc gutek 29.05.02, 10:40 Gość portalu: gucio napisał(a): > no oczywiscie. jak mozna czerwone wytrawne z kawa? z rana to poprosze lampke > chardoney. i chusteczke do oceirania lez. w stanie wyższej konieczności można. masz lampkę, abażur i chusteczkę haftowaną, co ma cztery rogi. i nie rozczulaj się chłopie, jesteś macho latino, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: czesc gutek 29.05.02, 10:44 gutek, napijmy się i ponarzekajmy sobie. po męsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:46 och tak. co te kobiety wiedza o prawdziwej milosci... tylko jedno im w glowie (wiadomo co). chlip chlip glen.medeiros napisał(a): > gutek, napijmy się i ponarzekajmy sobie. po męsku. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 10:49 gutku... właśnie napisałą do mnie taka jedna - że kocha Cię skrycie ale nie ma śmiałości... chcesz zdjęcie..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:52 aha. slij na amor_latino to ja pociesze. g agick napisał(a): > gutku... właśnie napisałą do mnie taka jedna - że kocha Cię skrycie ale nie ma > śmiałości... chcesz zdjęcie..? Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: czesc gutek 29.05.02, 10:49 gutek, no nie poznaję cię normalnie, tego kwiatu pół świata. no, weź się w garść, przeciez nie będę cię głaskał w tym pubie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 10:52 glen, a może by mu tak syrop na kaszel dać..? pomóc nie pomoże ale i nie zaszkodzi... wmówimy mu, że to lek na porost włosów i męską urodę... co Ty na to..? proponuję ten z babki (w końcu to babka) lancetowatej (brzmi jak szczupła)..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: czesc gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:54 moze byc syrop byle by mial jakies procenty. agick napisał(a): > glen, a może by mu tak syrop na kaszel dać..? pomóc nie pomoże ale i nie > zaszkodzi... wmówimy mu, że to lek na porost włosów i męską urodę... > co Ty na to..? > proponuję ten z babki (w końcu to babka) lancetowatej (brzmi jak szczupła)..... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: czesc gutek 29.05.02, 10:56 glen, dolej do syrop wody przemysławki w koszyczku.... i wstrząśnij, nie mieszaj... i jeszcze oliwka... no pychota. Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros agick 29.05.02, 10:54 kobieto, to są poważne męskie problemy, a ty z syropem na kaszel wyjeżdżasz... no nie moge z tymi ...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: agick 29.05.02, 11:01 agick napisał(a): > a co, też coś przegapiłeś...? Nie ja przegapiłem, jeszcze w życiu nie przegapiłem przeznaczenia, to przeznaczenie mnie przegapiło. A miało byc tak fajnie wywiady te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick 29.05.02, 10:57 glen, syropku..?? włosy ładnie rosną i mężniejesz to tu to tam... zobacz jak gutek ładnie pije swooją porcję... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: glen... 29.05.02, 11:02 proponuję zalew zegrzyński - blisko, łatwy dojazd, w sam raz do zalania... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume metro wczoraj zalało 29.05.02, 10:05 ale szybko odpompowali i ja się nie załapałam na próbę generalną potopu :( zawsze, jak jest coś fajnego, to mnie tam nie ma :((( dzień dobry (?) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: metro wczoraj zalało 29.05.02, 10:13 su, możemy dziś powtórzyć? deal? :) witam z rana Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o IV.....................................szkwał 29.05.02, 11:01 jest piękny dzień. i popołudnie będzie, gutek nie ma racji. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)o IV.....................................szkwał 29.05.02, 11:08 kwik... przestań się patrzeć na fototapetę w pokoju szefa.. słoneczne popołudnie wyjechało do vegas pograć na jednorękim bandycie - sama widzaiłam na lotnisku.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik agick 29.05.02, 11:15 :)))))))) mój szef nie ma pokoju. to są aniołki charliego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick 29.05.02, 11:18 dobra, dobra... patrzysz się na tę fototapetę i Ci się lęgną różne teorie... słońca nie ma i dziś nie będzie - jest na gościnnych występach w Bułgarii... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: agick 29.05.02, 11:20 że niby moje słońce w Bułgarii..agick, chyba ja wiem, gdzie jest moje słońce. tutaj, obok mnie. i do Bułgarii się nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: (b)o IV.....................................szkwał IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.05.02, 11:28 rany boskie i czyje popadnie, kompa mi oddali! Hurra! Do pracy rodacy, kobiety na traktory, niech żyje rewolucja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio kolezanko IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:30 kolezanka raczy zauwazyc, ze tu sie pewnych slow nie uzywa, m.in. p[...] Gość portalu: Mia napisał(a): > rany boskie i czyje popadnie, kompa mi oddali! Hurra! Do pracy rodacy, kobiety > na traktory, niech żyje rewolucja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: kolezanko IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.05.02, 11:34 okornie rzepraszam, oniosło mnie...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: kolezanko IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:41 ok. wybaczone. prosze sie zglosic do kpt. kwika na przeszkolenie z wysykoprocentowej broni chemicznej i ogladania slonca. g ps. prosze uwazac na wasie. dobrze radze Gość portalu: Mia napisał(a): > okornie rzepraszam, oniosło mnie...! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kolezanko 29.05.02, 11:43 droga maju gutek Ci do końca nie wytłumaczył.. chodzi o wszystkie słowa związane z p...pra..c....cc...o...m [tfuj !!] i takie y=tam pochodne.. to jest porządne bagno i tutaj się nie p[cenzura] tylko śpi, tańcz, śpiewa pije calvadosa i prowadzi długie rozmowy zupełnie bez sęsu... (sęs sprzedajemy za rogiem, po 12 zeta za kilogram}....no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: kolezanko IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:45 kolazanko maju, droga agick jednak cie troche wprowadzila w blad. tutaj sie rozmawia z sensem tylko, ze troche innym. pzdr, agick napisał(a): > droga maju gutek Ci do końca nie wytłumaczył.. > chodzi o wszystkie słowa związane z p...pra..c....cc...o...m [tfuj !!] > i takie y=tam pochodne.. > to jest porządne bagno i tutaj się nie p[cenzura] tylko śpi, tańcz, śpiewa pije > > calvadosa i prowadzi długie rozmowy zupełnie bez sęsu... (sęs sprzedajemy za > rogiem, po 12 zeta za kilogram}....no. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kolezanko 29.05.02, 11:50 koleżanko maju, nie słuchaj trutnia gutka bo on jest opóźniony... nikt nie chciał kupić jego sęsu i dlatego tak teraz gada... jego sęs jest kompletnie bez sęsu - nawet tego innego.. poruszona agick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: kolezanko IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.05.02, 11:52 Uch, wiem, poniosło mnie... a potem mnie dopadły wyrzuty sumienia... choć w zasadzie sumienie u mnie zanikło jako narząd nieuzywany... Ale żeby porządną Mię od pszczółek wyzywać, to już przesada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: kolezanko IP: 194.181.183.* 29.05.02, 11:55 mia mio, przepraszam za te pszczolke ale mnie sie dzisiaj wszystko myli bo jestem troche egeszmege po takiej jednej szpilce. a agick nie ma racji bo to tylko ona nie rozumie innego sensu. bez sensu. Gość portalu: Mia napisał(a): > Uch, wiem, poniosło mnie... a potem mnie dopadły wyrzuty sumienia... choć w > zasadzie sumienie u mnie zanikło jako narząd nieuzywany... > > Ale żeby porządną Mię od pszczółek wyzywać, to już przesada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: kolezanko IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.05.02, 11:57 co tylko dowodzi zależności, że jak kupisz skrzypce, to ci prąd wyłączą... zimno mi, ide na jakąś herbatkę... nisko - psiakrew - elektryczną... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kolezanko 29.05.02, 11:57 ja też przepraszam za tę maję ale tak jakoś się złożyła, była wojna, było ciężko, sama rozumiesz - a jak nnie to my i tak wszystko fersztejen. a jeśli chodzi o gutka to nie mogę się zgodzić z pokrętnym gutkowym stwierdzeniem, że to ja nie rozumiem... agick na prezydenta...! gutek na leppera...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: kolezanko IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.05.02, 12:08 ...Mia na wakacje i wcale nie na traktory! Hurra! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kolezanko 29.05.02, 12:13 jakie wakacje? jakie wakacje, ja się pytam koszary czekają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: kolezanko IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.05.02, 12:18 Nie bede! Żadne takie! na wakacje długie, słoneczne, w wyjątkowo apetycznym towarzystwie najchętniej, skoro już moge wybierać... Towarzystwa tak apetycznego, żebyu się zgodziła z nim na koszary, to ja jeszcze nie widziałam... choc może ilośc w jakoś przechodzi? Zakałapućkałam się.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kolezanko 29.05.02, 12:20 > Towarzystwa tak apetycznego, żebyu się zgodziła z nim na koszary, to ja jeszcze > > nie widziałam... mia, jest tu na stanie amor latino ... a latino, sama wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: kolezanko IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.05.02, 12:26 Oj ja jestem obrzydliwie wybredna... (ale ten kolega z sąsiedniego pokoju, to mniam, mniam... tak bym sie z nim skoszarował, że mamma mia! tylko sza! nikomu nie mówić...) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kolezanko 29.05.02, 12:27 wiesz, przekonywać Cię nie będę, ale zobacz sama ... ps. scenicznym szeptem: gutek kamon! Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: kolezanko 29.05.02, 12:29 siii siniorina, slysze, zem potrzebny na gwalt. kwik napisał(a): > wiesz, przekonywać Cię nie będę, ale zobacz sama ... > > > ps. scenicznym szeptem: gutek kamon! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik mia 29.05.02, 13:00 no i jak? towar prima sort, co nie? ps. amor, zaprezentuj się lepiej, bo chyba ma jakieś obiekcje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: mia IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.05.02, 13:21 Ugh... hrrr... chiiii!!! Ojojojoj! A jak się nie ten... tego... nie dam skoszarować, to grzech będzie straszny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mia 29.05.02, 13:27 nie ma czegoś takiego, jak "nie dać się skoszarować", nie ma. amor nie pasuje? a może glen medeiros byłby całkiem w porządku? zobacz jacy jesteśmy dobrzy: masz nawet możliwość wyboru (w wojsku jej nie ma, doceń to). Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Wycieli mi... 29.05.02, 12:30 ... kubek smakowy (nie frasujcie się drogie panie i panowie) mogli na przykład wyciąć opuszki palców abo co.... Rozszyfrowałem doktora nazywał się Nowosad i tak sobie myślę że to potomek markiza de Sade!!!!!!! ale przeprowadził się i zmienił nazwisko..... teraz jest nowo-czesnym sadystą europejskim i daje znieczulenie ale właśnie przestało działać i nie pytajcie co to oznacza dla waszego interlokutora ~~~~~~~~~~ (to powyżej, to są rybki, które mi pływają przed oczami, wiecie, takie zwariowane gupiki...) jak chcecie się ustrzec- nie gryźcie kubków smakowych!!!! nawet dla jaj ... bo was przerosną i warga opada.... Gość portalu: Mia napisał(a): > na wakacje długie, słoneczne, w wyjątkowo apetycznym towarzystwie najchętniej, > skoro już moge wybierać... cholera jak są nowe ładne dziewczyny to ja zawsze nie-apetyczną facjatę prezentuję... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Wycieli mi... 29.05.02, 13:03 no proszę, też sie szlaja nie wiadomo gdzie, ale przynajmniej wiadomo po co! > Rozszyfrowałem doktora > nazywał się Nowosad albo jakiś nowoczesny sąd, oczy miał piwne jak barbara? haben sie modern kubek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon pierwszorzędne cięcie 29.05.02, 13:14 kwik napisał(a): > albo jakiś nowoczesny sąd, oczy miał piwne jak barbara? nie wiem jakie miał oczy i czy był w ogóle człowiekiem bo założyli mi maskę na twarz i pracowali z pilnikiem i palnikiem dobrze że nie zrobili mi jesieni średniowiecza... :))))) > haben sie modern kubek? :) ma się dobrze tylko zaraził całą głowę swym cudownym bólem... i chyba wycieli mi na trochę poczucie humoru :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pierwszorzędne cięcie 29.05.02, 13:17 > dobrze że nie zrobili mi jesieni średniowiecza... > :))))) albo nie daj boże operacji "mandragora" > i chyba wycieli mi na trochę poczucie humoru > :((( może odrośnie albo jak wątroba zregeneruje zupa regeneracyjna z wkładką brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr co tam panie w polityce? Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Polityczna zagrywka 29.05.02, 13:21 kwik napisał(a): > > co tam panie w polityce? cięcia pani budżetowe człowiek przygryza wargi bo mu nie w smak ten cały harmider a tu takie niesmaczne gry na górze aż się nóż w kieszeni otwiera na premiera Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ewakuacja/asekuracja 29.05.02, 13:25 czyli nici z igłą (tańcowała igła z nitką)? a niech ich czort i Rappaport! pochłonie jamochłony jedne Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon loty 29.05.02, 13:35 jamochłony wszystko pochłoną ale nie mówmy już o jedzeniu... pójdę najpierw publicznie potem prywatnie wszystko nabiera kolorów oprócz cholernego kubka one day we gonna get so high p a p a Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Wycieli mi... 29.05.02, 13:54 raszu, raszu..... ręce precz od łapek jak herbatniki elfa, który orze jak może... drużyna koszykówki cała zakręcona - ale fajnie, że cały czas jesteś na liście.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik !!!!! 29.05.02, 14:12 zaraz, zaraz... la la la.... tu tu tu... nie ważne, że leje.... nie ważne, że zimno.... zaraz spadam do domu i jedziemy a mazury..... na koniki..... ale się cieszę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik agocck!!! 29.05.02, 14:21 > zaraz spadam do domu i jedziemy a mazury..... na koniki..... ale się cieszę !!! > ! toś mnie pocieszyła! :))))))))))))))))))) baw się dobrze i wypij za moje zdrowie (marne, bo marne, ale jest). Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agocck!!! 29.05.02, 14:23 będę żłopać ni tylko pić.... i to prosto z butli - za kapitana kwika, co się burzy nie bał...! a Ty co - long weekend znów w stolicy..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: agocck!!! 29.05.02, 14:29 > będę żłopać ni tylko pić.... i to prosto z butli - za kapitana kwika, co się > burzy nie bał...! wzniosę toast w kierunku rynu za agicka + koszykarzy:) > a Ty co - long weekend znów w stolicy..? to jest to co tygrysy lubią najbardziej...no, prawie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:kłik.. 29.05.02, 14:40 no ślicznie dziękuję - ja + koszykarze... dygam i nóżką zamaitam po wykładzinie....ałć... rymsnęłam w ścianę.. Ty masz karę za nie ładne zachowanie, że drugi long weekend siedziesz w big city..? jak chcesz, napiszę Ci usprawiedliwienie do słońca i dyrekcji w pr [cenzura]... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 14:42 > no ślicznie dziękuję - ja + koszykarze... > dygam i nóżką zamaitam po wykładzinie....ałć... rymsnęłam w ścianę.. proszeczek? :))))) > Ty masz karę za nie ładne zachowanie, że drugi long weekend siedziesz w big > city..? jak chcesz, napiszę Ci usprawiedliwienie do słońca i dyrekcji w pr > [cenzura]... powiem Ci w sekrecie, że to nie kara, to nagroda....:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:kłik.. 29.05.02, 14:59 nic nie fersztejen - nagroda...? już nie mogę proszeczków więcej bo widzę myszki na biurku.... wiesz co robią..? tańczą hip hopa... zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 15:01 > nic nie fersztejen - nagroda...? wszystko zależy od punktu widzenia i siedzenia. tylko tyle moge tu powiedzieć. > już nie mogę proszeczków więcej bo widzę myszki na biurku.... wiesz co robią..? > tańczą hip hopa... zgroza. psst. to ja, agick, nie myszki:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:kłik.. 29.05.02, 15:11 nic więcej nie powiem, o nic wiecej nie zapytam - pracować musi ktoś by na koniku mógł jeździć inny ktoś... kwik - podciągnij te spodnie bo Ci wiszą... i nie mów mi, że to traki niski krok.... a ta druga myszka to kto..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 15:13 już widzisz podwójnie? :))))))))))))))))))) oj przyda ci się ten łykend, oj przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:kłik.. 29.05.02, 15:16 no co ja na to poradzę, że mnie wykorzystują i muszę ciężko p[cenzura]...? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 15:19 > no co ja na to poradzę, że mnie wykorzystują i muszę ciężko p[cenzura]...? nie daj się złym mocom! :)) może jakiś urok rzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 15:26 ty juz kwisiu wiecej nikogo nie zauroczaj, ok? no kwik napisał(a): > > no co ja na to poradzę, że mnie wykorzystują i muszę ciężko p[cenzura]...? > > nie daj się złym mocom! :)) może jakiś urok rzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gucior, serce Ty moje 29.05.02, 15:28 znasz kogoś nieszczęśliwego z tego powodu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gucior, serce Ty moje IP: 194.181.183.* 29.05.02, 15:30 psst to tajemnica. tzn. nasza slodka tajemnica:) kwik napisał(a): > znasz kogoś nieszczęśliwego z tego powodu? > :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gutek 29.05.02, 15:33 ok, nikomu nie powiem. na mnie możesz liczyć, w końcu co kpt. to kpt. tajemnice wojskowe nie są jej obce. ps. jak tam egeszmege, przeszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gutek IP: 194.181.183.* 29.05.02, 15:35 troche przeszlo. ale nie bede chodzil do szpilki przez najblizsze 3 tygodnie bo juz nie chce tych koszmarow wewnetrznych wiecej przezywac kwik napisał(a): > ok, nikomu nie powiem. na mnie możesz liczyć, w końcu co kpt. to kpt. > tajemnice wojskowe nie są jej obce. > ps. jak tam egeszmege, przeszło? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: gutek 29.05.02, 15:37 przerzucisz się do szpulki? i znowu te nici..... koszmary wewnętrzne wzbogacają gutek, będziesz miał co wnukom opowiadać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:kłik.. 29.05.02, 15:36 kwisiu - ja tam ich chromolę... zaraz idę do domu i mam wszystko w nosie...... tylko muszę skończyć jakieś super urgent sprawy i już mnie nie ma... korki straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 15:38 agick napisał(a): > kwisiu - ja tam ich chromolę... zaraz idę do domu i mam wszystko w nosie...... > tylko muszę skończyć jakieś super urgent sprawy i już mnie nie ma... korki > straszne... chodnikiem agick, co Twoja ropucha się nie zmieści? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:kłik.. 29.05.02, 16:04 nie wiem - ale sprawdzę to... w poniedziałek dam znać ile ofiar... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 16:06 agick napisał(a): > nie wiem - ale sprawdzę to... w poniedziałek dam znać ile ofiar... jedź, daj znać jak już dojedziesz do domu:))) baw się dobrze. ściskam Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 16:18 agick napisał(a): > oki over&out z bagna for now... przyjmuję pozycję horyzontalną, okopuję się i barykaduję. krótkofalówka w pogotowiu.czekam na sygnal:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:kłik.. 29.05.02, 16:32 bez odbioru... out, kurka out jak gutek powiedział...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 16:23 jezuu, jaki over and out??? ile razy mam mowic wojsku jak pracowac z radiem? ty sobie tu bedziesz over and outowala minutami a tam moze jakis zolnierz wzywac mayday mayday albo sanitariuszka marusia moze wzywac dowodztwo w sprawie niecierpiacej zwloki. out. kurka wodna out! agick napisał(a): > oki over&out z bagna for now... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 16:25 gutek, frustracja na urodę szkodzi. zachów się. byle jak ale się zachów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 16:31 sorry kwisiu ponioslo mnie, ale widzisz z kim ja tu musze pracowac? co sie stanie jam mnie nastepnym razem strajkujace pielegniarki zaatakuja w alejach ujazdowskich i bede wzywal mayday mayday a agick sobie bedzie overoutowala, kurka wodna. kwik napisał(a): > gutek, frustracja na urodę szkodzi. zachów się. byle jak ale się zachów! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 16:33 chyba jakieś klepki mi się poprzestawiały albo nie kojarzę, od kiedy gutek wzywasz mayday mayday w czasie ataku pielęgniarek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 16:34 no moze to rzeczywiscie nie byl najlepszy przyklad:) kwik napisał(a): > chyba jakieś klepki mi się poprzestawiały albo nie kojarzę, od kiedy gutek > wzywasz mayday mayday w czasie ataku pielęgniarek? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 16:41 to moze ten? a jak bede chcial przeradiowac wam dane na temat zrzutu plynow bojowych i nie zdaze bo bukos wszystko w miedzyczasie wypije? kwik napisał(a): > masz jeszcze jakiś celniejszy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 16:43 a to dobry przykład, dobry. a bukosia to z dala od zapasów trzymaj. czy on trenuje wrestling? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 16:48 a skad mam wiedziec? w zyciu czlowieka nie widzialem na oczy. ale chyba nie. jak by trenowal to by byl bramkarzem w dicho (pieniadze i seks - sama wiesz co go kreci) a jest chyba ksiegowym (pieniadze innych a o seksie nawet nie wspomne). kwik napisał(a): > > a to dobry przykład, dobry. a bukosia to z dala od zapasów trzymaj. czy on > trenuje wrestling? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 16:55 może dorabia sobie po godzinach? a w banku przecież jest full seksu, gutek nie wiedziałeś? TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 16:58 kwisiek, w banku to sa pieniadze. nie mieszajmy pieniedzy z seksem bo to nie po bozemu:) kwik napisał(a): > może dorabia sobie po godzinach? > a w banku przecież jest full seksu, gutek nie wiedziałeś? TY? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:02 od... czekaj niech sie zastanowie. nooo... od 5:45 moze (nie sorry, od 6:20) kwik napisał(a): > a od kiedy jesteś taki pobożny? :)))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:17 zadajesz niedyskretne pytania:) moge tylko powiedziec, ze z msza mialo to dwie wspolne cechy: czas trwania i podniesienie:) kwik napisał(a): > byłeś na porannej mszy? :) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 17:20 chyba nie tylko to.jeszcze:...idźcie do domu ofiara spełniona". masz krótką pamięć? > zadajesz niedyskretne pytania:) moge tylko powiedziec, ze z msza mialo to dwie > wspolne cechy: czas trwania i podniesienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:22 nie. tak sie dzentelmen nie zachowyje. wrecz przeciwnie. bylo przekazanie znaku pokoju (nr 8) kwik napisał(a): > chyba nie tylko to.jeszcze:...idźcie do domu ofiara spełniona". masz krótką > pamięć? > > > zadajesz niedyskretne pytania:) moge tylko powiedziec, ze z msza mialo to > dwie > > wspolne cechy: czas trwania i podniesienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 17:24 a nie przyszło Ci do głowy, że to Ty jesteś ofiarą? ps. żałujesz za grzechy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:30 a co, w ksiedza sie zabawiasz? chcesz mnie wyspowiadac? kwik napisał(a): > a nie przyszło Ci do głowy, że to Ty jesteś ofiarą? > > ps. żałujesz za grzechy? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 17:31 wyspowiadać, nie, skądże znowu. raczej puścić na drogę krzyżową:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:33 wiedzialem. wszystkie kobiety sa takie. zrobiles swoje i krzyzyk na droge. lamiesz mi serce, kwisiu kwik napisał(a): > wyspowiadać, nie, skądże znowu. raczej puścić na drogę krzyżową:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 17:37 ile droga krzyżowa ma stacji? :)) to Ty wbijasz szpilę w moje serce, którego w dodatku już nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:45 ja szpile? masz na mysli male egeszmege w realu? przeciez real sie nie liczy. my nie istniejemy w realu. my zdies emigranty:) kwik napisał(a): > ile droga krzyżowa ma stacji? :)) > to Ty wbijasz szpilę w moje serce, którego w dodatku już nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 17:48 gutek, nie ucz kpt. z reala wolę real madryt. szpila pojawiła się niefortunnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:50 kurde nie badz taka bo wprowadzasz mnie w zaklopotanie. a chodzilo ci o ta szpile ze szpilki? (przestan mi ja przypominac) kwik napisał(a): > gutek, nie ucz kpt. z reala wolę real madryt. > szpila pojawiła się niefortunnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 17:54 nie, nie chodziło mi o szpile na szpilkach w szpilce. chodziło mi o przysłowiową szpilę wbijaną w wirtualne serce krwawiące. ps. pozazdrościłam Ci cierpienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:56 to ja juz nic nie rozumiem... a dlaczegoz to serduszko raczy krwawic? przez gustava? to chyba niemozliwe. kwik napisał(a): > nie, nie chodziło mi o szpile na szpilkach w szpilce. > > chodziło mi o przysłowiową szpilę wbijaną w wirtualne serce krwawiące. > > ps. pozazdrościłam Ci cierpienia :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 18:01 > to ja juz nic nie rozumiem... a dlaczegoz to serduszko raczy krwawic? przez > gustava? to chyba niemozliwe. (szeptem: gutek, kurczę, może byś się politował nad rozedrganą duszą kobiecą trochę. oj tak, bez przyczyny). no pokaż na co cię stać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 18:05 politowac sie? czyli mam polewac?:) ps. no dobra. zartowale, przytul sie do meznej piersi (nie rycz bo koszule poplamisz tuszem) kwik napisał(a): > > to ja juz nic nie rozumiem... a dlaczegoz to serduszko raczy krwawic? prze > z > > gustava? to chyba niemozliwe. > > (szeptem: gutek, kurczę, może byś się politował nad rozedrganą duszą kobiecą > trochę. oj tak, bez przyczyny). no pokaż na co cię stać.:) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 18:08 > ps. no dobra. zartowale, przytul sie do meznej piersi (nie rycz bo koszule > poplamisz tuszem) to sobie upierzesz, cholero jedna! :) a gdzie ta mężna pierś? tak mi źle tak mi źle tak mi szaro...na nikogo nie można liczyć, normalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 18:12 no jakto gdzie mezna piers? o tuu przeciez! .. kazdy dzien ciagnie sie jak makaron... kwik napisał(a): > > ps. no dobra. zartowale, przytul sie do meznej piersi (nie rycz bo koszule > > > poplamisz tuszem) > > to sobie upierzesz, cholero jedna! :) a gdzie ta mężna pierś? tak mi źle tak mi > > źle tak mi szaro...na nikogo nie można liczyć, normalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 18:14 to jest chyba kurza pierś a nie mężna? myslisz, że jak było winko to już niedowidzę... wykorzystać i porzucić..wszyscy faceci to... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re:kłik.. IP: 194.181.183.* 29.05.02, 18:15 obrazasz mie kobieto to ide sobie, o;( dowidzenia panstwu. zly gucio kwik napisał(a): > to jest chyba kurza pierś a nie mężna? myslisz, że jak było winko to już > niedowidzę... wykorzystać i porzucić..wszyscy faceci to... > :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:kłik.. 29.05.02, 18:17 gutek, nie nerwujsia. to jakieś zaćmienie było. oczywiście, już się przytulam do tej mężnej piersi. pozdrawiam ps. i nie złam nogi ze złości. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume może "ale babko"? 29.05.02, 16:20 "zakwita raz, tylko raz biały kwiat, przez jedną noc pachnie tak - ach!" Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: może 29.05.02, 16:25 kwik napisał(a): > jej chodziło o rondo babka, chyba. :) > albo o babkę lancetowatą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: może 29.05.02, 16:26 > albo o babkę lancetowatą :) ale to właśnie było grane, agick robila za sanitariuszke leczac chlopow syropem.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: może 29.05.02, 16:28 kwik napisał(a): > > albo o babkę lancetowatą :) > ale to właśnie było grane, agick robila za sanitariuszke leczac chlopow > syropem.... i babką z bakaliami Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: może 29.05.02, 16:29 hmmmm. to chyba rzeczywiście mnie coś ominęło:)) babką z bakaliami.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: może 29.05.02, 16:31 kwik napisał(a): > hmmmm. to chyba rzeczywiście mnie coś ominęło:)) > > babką z bakaliami.... i babkami z piasku Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: może 29.05.02, 16:36 kwik napisał(a): > su kochana, a co Ty dzisiaj serwujesz? > :)) nic dzisiaj żyjemy ogniem i mieczem Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: może 29.05.02, 16:51 kwik napisał(a): > a wołodyjowski suflet odgrzewa...:) nieee, suflet to odgrzewa pan zagłoba, zwracając się do niego "mów mi wuju" Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: może 29.05.02, 16:56 > > a wołodyjowski suflet odgrzewa...:) > nieee, suflet to odgrzewa pan zagłoba, zwracając się do niego "mów mi wuju" a kmicic im polewa... i tak duch w narodzie nie ginie:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 16:21 a skąd mam wiedzieć "niby skąd"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 16:29 kwik napisał(a): > no stamtąd przecież:) nie, no stamtąd to sie wie zupełnie inne rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 16:30 > nie, no stamtąd to sie wie zupełnie inne rzeczy ;) samo się wie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 16:32 kwik napisał(a): > > nie, no stamtąd to sie wie zupełnie inne rzeczy ;) > samo się wie? :) > sie wie ps: a co z obiecanką? metro zalane? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 16:36 > ps: a co z obiecanką? metro zalane? kochana, czekalam studencki kwandrans (ten od bukowskiego 17 minutowego), brak sygnału od Ciebie. dywersja przełożona na inny termin, niech zerknę do kalendarza...... jutro chyba nie, niech ludziska zdążą na procesję, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) IP: *.mcps.com 29.05.02, 16:40 zgodnie z tradycją , pod koniec dnia sie melduję Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 16:41 gero, broń przygotowana? do ataku! Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 16:45 kwik napisał(a): > > > gero, broń przygotowana? do ataku! zapomniałem się zalogować kurka wodna, mauzera też zapomniałem i ataku wyznaczonym na dzisiaj tez zapomniałem. Jakos takos funkcjonuje na pół gwizdka. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 16:53 > zapomniałem się zalogować kurka wodna, mauzera też zapomniałem i ataku > wyznaczonym na dzisiaj tez zapomniałem. Jakos takos funkcjonuje na pół gwizdka > . to leć na ojcowiznę, wykop mauzera i zgłaszaj się tu szybko z musztardówkami. pól- gwizdka? gero, nie poznaję.. to co, napijemy się? ps. i nigdy więcej nie wspominaj o Bródnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 16:57 Nie będę, chociaż problem nazewnictwa mieszkanki Bródna nie został rozwiązany. Doświadczyłem altruizmu szefostwa, dostałem bilet na Pata, niestety pojedyńczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:02 > Nie będę, chociaż problem nazewnictwa mieszkanki Bródna nie został rozwiązany. > > Doświadczyłem altruizmu szefostwa, dostałem bilet na Pata, niestety pojedyńczy Problem może zostać rozwiązany, jeżeli chcesz. Jestem z zielonego i solonego. Niestety mój szef nie dał mi biletu na Pata. nawet pojedynczego. włączę sobie cd. i poprasuję trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:07 kwik napisał(a): > > Nie będę, chociaż problem nazewnictwa mieszkanki Bródna nie został rozwią > zany. > > > > Doświadczyłem altruizmu szefostwa, dostałem bilet na Pata, niestety pojed > yńczy > > > Problem może zostać rozwiązany, jeżeli chcesz. Jestem z zielonego i solonego. > Niestety mój szef nie dał mi biletu na Pata. nawet pojedynczego. włączę sobie c > d. > i poprasuję trochę. W oryginale była inna przyprawa, to mieszkamy, ze tak powiem po biegunie, czyli po przeciwnej stronie. A który kompakt sobie włączysz? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:11 Włączę ale nie Pata. Do prasowania się nie nadaje kompletnie. Do żelazka pasuje np. Ewa Bem, Hanna Banaszak albo RHChP. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:14 kwik napisał(a): > Włączę ale nie Pata. Do prasowania się nie nadaje kompletnie. Do żelazka pasuje > > np. Ewa Bem, Hanna Banaszak albo RHChP. do żelazka pasuje "ironic", spiewa taka jedna, co sie z samochodu wychyla Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:17 > do żelazka pasuje "ironic", spiewa taka jedna, co sie z samochodu wychyla > > a skąd Ty możesz wiedzieć co pasuje do żelazka? prasujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:23 kwik napisał(a): > > do żelazka pasuje "ironic", spiewa taka jedna, co sie z samochodu wychyla > > > > > > a skąd Ty możesz wiedzieć co pasuje do żelazka? prasujesz? Prowadzę jednoosobowe gospodarstwo domowe, którego jestem głową, wiec znam sie i na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:26 Odpowiedź nieprecyzyjna. Znać się, a prasować, to dwie zupełnie inne rzeczy. A czego słuchasz przy prasowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:28 kwik napisał(a): > Odpowiedź nieprecyzyjna. Znać się, a prasować, to dwie zupełnie inne rzeczy. > A czego słuchasz przy prasowaniu? > Najczęsciej salonu politycznego trójki, Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:30 > Najczęsciej salonu politycznego trójki, czyli masz poprzepalane rękawy w koszulach? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:33 kwik napisał(a): > > Najczęsciej salonu politycznego trójki, > czyli masz poprzepalane rękawy w koszulach? wszystko piko belo. O prasowaniu rękawów był tu niedawno ciekawy wątek, który z uwagą przeczytałem. Nie mam niestety takiego dinga do prasowania rękawów, więc moje są z immanuelem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:40 > uwagą przeczytałem. Nie mam niestety takiego dinga do prasowania rękawów, więc > moje są z immanuelem. grunt to niezła kątownia albo kantownia. albo kantyna. a już sama nie wiem co. może podpowiesz kpt? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:43 kwik napisał(a): > > uwagą przeczytałem. Nie mam niestety takiego dinga do prasowania rękawów, > więc > > moje są z immanuelem. > > grunt to niezła kątownia albo kantownia. albo kantyna. a już sama nie wiem co. > może podpowiesz kpt? ten wihajster. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:46 > ten wihajster. zwichrowany ster? burza była wczoraj. gero zalany się ostał na swoim biegunie? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:52 kwik napisał(a): > > ten wihajster. > > zwichrowany ster? burza była wczoraj. gero zalany się ostał na swoim biegunie? Kwiku tą pasjonującą dyskusję dokończymy w poniedziałek, teraz spadam, muszę sie przebrać przed koncertem, aby nie wyglądać jak szpiser. Miłego prasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:56 baw się dobrze. i rozprasuj kanty w tea-szercie. żebyś nie przyniósł wstydu kpt. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 16:52 kwik napisał(a): > jutro chyba nie, niech ludziska zdążą na procesję, co? a co? pierwsza ursynowka procesja metrem? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 16:58 > a co? pierwsza ursynowka procesja metrem? ale ty niesiesz monstrancję:) gutka przebierzemy w rajstopki (białe obowiązkowo) i będzie sypał płatkami róż he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:01 he he... a moze popiolem, co? kwik napisał(a): > > a co? pierwsza ursynowka procesja metrem? > > ale ty niesiesz monstrancję:) gutka przebierzemy w rajstopki (białe obowiązkowo > ) > i będzie sypał płatkami róż he he he > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:03 chyba święta Ci się pomyliły. a tak się zarzekał, że pobożny i w ogóle:))) a diamenty zostaw w spokoju. Gość portalu: gucio napisał(a): > he he... a moze popiolem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:07 tylko wianuszka nie dostanie, hihi > > he he... a moze popiolem, co? popiołem to się gutek może posypywać dla pokuty... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:13 suzume napisał(a): > tylko wianuszka nie dostanie, hihi a dlaczegóż by nie? > popiołem to się gutek może posypywać dla pokuty... może jeszcze chcialabys włosiennicę mu włożyć na grzbiet, su nie badź już taka... no Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:17 kwik napisał(a): > a dlaczegóż by nie? a co? ciągle jest dziewicą??? > może jeszcze chcialabys włosiennicę mu włożyć na grzbiet, su nie badź już taka. nie... kolczugę na gołe ciałko :) > no > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:20 najmilejsza, no wiesz co? niewinnego gucia dziewica w kolczuge? to jak ja bede zbieral kwiatki na lace dla najmilejszej? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:21 nie wiem, czy to kara, czy nagroda:) może on się wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:23 nie wypowie sie:) kwik napisał(a): > nie wiem, czy to kara, czy nagroda:) > może on się wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:26 kara czy nagroda? - a to już jak gucio woli kwiatki dla su zbierane przez gucia na łące? - srutututu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:31 a dlaczegoz to najmilejsza srutututu? suzume napisał(a): > kara czy nagroda? - a to już jak gucio woli > > kwiatki dla su zbierane przez gucia na łące? - srutututu... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:32 Gość portalu: gucio napisał(a): > a dlaczegoz to najmilejsza srutututu? doświadczenie z guciem mi podpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:36 najmilejsza raczy wyciagac pochopne i jakze mylne wnioski niezasluzenie oskarzajac gucia o srutututu. ze wspanialych 10 miesiecy narzeczenstwa najmilejsza raczy pamietac tylko jeden nieprzyjemny incydent. och, jakie to typowe dla prawdziwej kobiety:) suzume napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > a dlaczegoz to najmilejsza srutututu? > > doświadczenie z guciem mi podpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) 29.05.02, 17:40 > najmilejsza raczy wyciagac pochopne i jakze mylne wnioski niezasluzenie > oskarzajac gucia o srutututu. a czy ja gucia o coś oskarżam? tak sobie podążam wolnymi skojarzeniami.. > ze wspanialych 10 miesiecy narzeczenstwa > najmilejsza raczy pamietac tylko jeden nieprzyjemny incydent. 1? > och, jakie to > typowe dla prawdziwej kobiety:) wątpiłeś w stuprocentowość najmilejszej??? do poniedziałku, su Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: nie wiem, bo niby skąd? :)))) IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:43 do poiedzialku. baw sie dobrze i przemysl to co wiesz. g suzume napisał(a): > > najmilejsza raczy wyciagac pochopne i jakze mylne wnioski niezasluzenie > > oskarzajac gucia o srutututu. > > a czy ja gucia o coś oskarżam? tak sobie podążam wolnymi skojarzeniami.. > > > ze wspanialych 10 miesiecy narzeczenstwa > > najmilejsza raczy pamietac tylko jeden nieprzyjemny incydent. > > 1? > > > och, jakie to > > typowe dla prawdziwej kobiety:) > > wątpiłeś w stuprocentowość najmilejszej??? > > do poniedziałku, su Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio tylko obiecujesz a potem zmykasz z komand(n/txt) IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:51 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio ale przeciez ja mam mundur admiralski??;)) (n/txt) IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:56 wasia napisał(a): > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Do munduru trzeba jeszcze mieć warunki :P (n/txt) 29.05.02, 18:00 Gość portalu: gucio napisał(a): > wasia napisał(a): > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio najwazniejszy jest wezyk na apoletach :P (n/txt) IP: 194.181.183.* 29.05.02, 18:06 wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia e tam wężyk... żaden z ciebie mundurowy :P (n/txt) 29.05.02, 18:16 Gość portalu: gucio napisał(a): > wasia napisał(a): > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Karanie Gucia... 29.05.02, 17:35 kwik napisał(a): > nie wiem, czy to kara, czy nagroda:) > może on się wypowie Kwiś, oczywiście, że nagroda. Gutek może na to nie wygląda, ale masochosta jest jak cię patrzy. Wiem, bo wypróbowałam i niedługo chyba nadejdzie czas na powtórzenie doświadczenia ;-)))) pzdr, blondina :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Karanie Gucia... IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:36 wasia, poczekaj. miotle zostawilas!!! wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > nie wiem, czy to kara, czy nagroda:) > > może on się wypowie > > Kwiś, oczywiście, że nagroda. Gutek może na to nie wygląda, ale masochosta jest > > jak cię patrzy. Wiem, bo wypróbowałam i niedługo chyba nadejdzie czas na > powtórzenie doświadczenia ;-)))) > > pzdr, blondina :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio strutututu;))) (n/t) IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:45 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio majtki z drutu? ;))) (n/t) IP: 194.181.183.* 29.05.02, 17:46 Gość portalu: gucio napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Wy to normalnie nienormalnie jestescie IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.05.02, 18:23 Kto to widzial takie dlugie watki ciagnac i to pewnie same goopoty ( nie czytalam, bo kto by to przeczytal, jesli nie jest w waszym bagnie, ale czuje, ze same goooopoty ;))) haha. Szczerze podziwiam wytrwalosc Serdecznosci, renia Odpowiedz Link Zgłoś