Gość: Blaire IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:12 To moje agentki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: Masywne dziewczyny z cycami 03.02.05, 16:19 w sensie, że co chcesz przez to powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek ze takie są i czekają za akcją:))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:22 Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: ze takie są i czekają za akcją:))))) 03.02.05, 16:29 ZA akcją? heniek, co Ty wygadujesz?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniu Czekają..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:38 aby rozładowac kryzys przed wyborczy w POlsce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota ale ich jeszcze nie ma!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Nadlatują jak bombowce RAF na Berlin!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Masz racje IP: *.block.alestra.net.mx 03.02.05, 20:07 Gdyby nie moj upór by tu nie było tego całego zamieszania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: Nadchodżą IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 09:34 "UWAGA! Uwaga! Przeszedł!Koma trzy!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciu Re: Nadchodżą IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 09:43 Ktoś biegnie po prezerwatywy. Trzasnęły gdzieś sprezyny. Ze zgiełku i wrzawy Dźwięk jeden wybucha rośnie, Kołuje jękliwie, Głos jękliwy- rozkoszy Opada - i wznosi się jęk: "Ogłaszam alarm dla miasta Berlina!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniu Re: Nadchodżą IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 09:48 I cisza Gdzieś z góry Brzęczy, brzęczy, szumi i drży. I pękł Głucho w głąb Raz, dwa, trzy, Seria jęków. To gdzieś dalej. nie ma obawy. Pewnie Poczdam. A teraz bliżej, jeszzce bliżej. Tuż, tuż. Jęk jak strzęp raju. I cisza, cisza, która się wzmaga. "Uwaga! Uwaga! Odwołuję alarm dla miasta Berlina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Nadchodżą IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 09:52 Nie, tego alarmu nikt już nie odwoła. ten alarm trwa. Wyjcie, syreny! Bijcie, werble, płaczcie, dzwony kościołów! i wy klerykały Niech gra Orkiestra z Titanica, Chwyćcie ten jęk, regimenty,Bataliony - armaty i tanki, niech buchnie, Niech trwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Nadchodżą IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 09:59 Kiedy w południe ludzie wychodzą z balang Kiedy po niebie wiatr obłoki gna, Kiedy na Paryż ciemny spada sen, Któż mi tak ciągle nasłuchiwać każe? Któż to mnie budzi i woła? Słyszę szum nocnych nalotów. Cycatych i masywnych dziewczyn Płyną nad miastem. To nie samoloty. Płyną blondynki, Ogrody rozkoszy Ulice i domy z czewonymi laterniami znajome z nocnych imprez Pigalaki róznych miast I płynie miasto na skrzydłach rozkoszy I spada kamieniem na serce. Do dna. Ogłaszam alarm dla miasta Berlina. Niech trwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Wiosna z cycatą IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 10:16 Zapach mokrych fiołków i deszczu kałuże... Wiosennej burzy ślad na płytach chodnika... Powietrze było zasnute ciemnoscią Stanęłem przy bloku mieszkalnym Gdy ujrzałem Ją w ciemnym palaszczu. Pamiętam głos jej pełen czaru: -Wróciłam z Londynu. - Odrzekłem: - WSpaniale wiem to od brata. -Taaak - powiedziałaś. Uśmiech... Oczy mrużę. Nie rzekłem nic, choć milczeć nie miałem zamiaru. Dziś, gdy mnie wiatr pachnący wiosenny owionie, Gdy strąconych bzów mokry osypie mnie wianek, Jakby w omdleniu, serce we wspomnieniu tonie. Jestem jak chłopiec chory, co w słoneczny ranek Pierś poddaje otwartą i wychudłe dłonie Tchnieniom wiatru, co igra z koronką firanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henie Re: Wiosna z cycatą part 2 IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 10:22 Gdy Cię spotkałem raz pierwszy Mokre pachniały kasztany Zbyt długo Ciebie widziałem -Ogromnie byłem zmieszany. Pod mokre płaty gałęzi Szedłem za Tobą w krok. Serce me trzymał w uwięzi Twój fiołkowy wzrok. Dawno zużyte słowa Wróciły do mnie znów I zrozumiałem od nowa Znaczenie prostych słów I tak się jakoś stało, Że bez tak pachniał - jak bez, I słowo pachnieć - pachniało, I łzy były pełne łez. Tęsknota, słowo zużyte... Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Cycata i ksiązka IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 10:32 Słowa miłośne do uszu szeptała boska, Kiedy drżąca, wzruszona z pięknych ust moich Pierwsze pocałowanie swe miłosne wzięła Gdym ujrzał ją ledwo jedenascie wiosen miała Noc swe czarne, gwieździste namioty rozpięła, Gdy z dzieweczki wykwitła kobieta... Noc jest porą miłości i błysku rapiera. O nocy, w aragońskich ogrodach pachnąca!... Gdy do nóg ksieciaJ upadła ksiezniczka, We łzach słodkiej miłości i żalu tonąca. Już lampa gaśnie... Książkę zamykam Szekspira.. O nocy... nocy pusta, samotnie płynąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poeowiec(smutny) Slub z ksieciem IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 10:41 Szczęśliwa jestem. O! szczęśliwa Złoty mi pierścień zdobi dłoń, Zasłona bladą twarz okrywa, Gałązka mirtu wieńczy skroń. Bezcenne zdobią mnie klejnoty Na palcu pierścień błyska złoty. Pan mój, co kocha mnie nad miarę Miłość ślubuje mi i wiarę, Miłośnie pieści moją dłoń. A gdy mi przysiąg słowa głosi Pierś mi westchnieniem się podnosi. Bo w mowie jego słyszę głos, T e g o c o m a r t w y p a d ł n a b ł o ń I spoczął wśród mogilnej niwyGdzie mu krew bladą plami skroń I gdzie już j e s t s z c z ę ś l i w y. Pan mój pochyla się nade mną Usta na bladą kładąc skroń Wówczas wspomnienia falą ciemną Niosą mnie na cmentarną błoń Gdzie wiecznym snem w mogile śpi Z bladego czoła krew mu spływa, Tam jestem z nim szczęśliwa. Przysięga śluby nasze wieńczy. Już złoty pierścień złączył nas, A choć stargany sen młodzieńczy, Choć serce moje we łzach jęczy Już złoty pierścień złączył nas, W błyszczące zakuł mnie o g n i w a, Na z n a k, ż e m j e s t s z c z ę ś l i w a. Och! ze snu tego zbudź mnie Boże! Co bladą mi odurzył skroń Bo się dziś jednym tylko trwożę, Że t e n, co martwy padł na błońI spoczął wśród mogilnej niwy, Gdzie mu krew bladą plami skroń Nie jest tam może dziś szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entuzjasta Orgie IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 10:50 OPIS SABATU Około północy rozbierze się młoda kobieta, co już w moc Szatanapopadła, smaruje się maścią. (...)Natychmiast wpada w kamienny sen, który atoli chwilkę tylko trwa. Ciało pozostaje bez ruchu w katalepsji, dusza budzi się, wyzwala się z ciała, dopada miotły albo jakiegokolwiek przedmiotu i dalej w drogę. Nie zawsze jednak potrzebuje czarownica jakiegoś wehikułu. Po części idzie pieszo. Remigius i de Lancre, którzy razem spalili przeszło dwatysiące czarownic, a więc ludzie zupełnie kompetentni, potwierdzają to.(...) Jest to osławione miejsce na górze, pełne strachu i grozy, niedostępna puszcza bez dróg i ścieżek, a jak daleko oko sięga, nie ma mieszkania ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciu Piekno ciała IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 11:00 Piersi twe Piersi twe wonne zakwitły różowym głogiem -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Masywne dziewczyny z cycami IP: *.crowley.pl 04.02.05, 11:06 Och! A ja taka zalatana nad tym Berlinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Masywna z cycami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:44 Bombardowanie dywanowe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Masywna z cycami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:45 Jak rzuca sie na Mnie na dywan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Masywna z cycami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:47 Rzuca sie miedzy kolejnymi nawrotami bombowych dziewczyn z Anglii Przerwa na konwersacje!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Czy nocne naloty były domeną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:05 Angielek czy Amerykanek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Angielek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:11 W dzień pojawiały sie stada amerykańskich latających fortec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diablo1987 ciekawe:)))) 04.02.05, 14:14 Ja tez bym chciał chociaz Angielke średniego zasięgu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio No tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:17 Na amerykanke JamboJet długo poczekam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy A co na to Niemcy czy nie stosowali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:26 rakiet V1 V2 jako broni odwetowej przeciwko bestialskim nalotom Angielek i Amerykanek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:28 ale zasięg rakiet był ograniczony paliwem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz Dzisiaj są tez systemy antyrakietowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:45 Ewelinka 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio albo rakiety Patriot:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:48 Te to mają zasięg kazdej angielce dogodzą:))))) lekko wkurzony po wizycie Ewelinki u brata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniu masywne dziewczyny z Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:03 Gdzie jesteście???!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając na Godota Masywna odezwij się!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Gdzie Masywne z tamtych lat, czas zatarł slad? IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Masywne mają masywne cyce!!!! IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 22:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Masywne angielki z cycami testowały okęcie IP: *.block.alestra.net.mx 05.02.05, 09:09 Nic dziwnego miały chętke na Polaków.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Te cyce ach te cyce!!! IP: *.freedom255.com / 81.144.240.* 05.02.05, 10:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wójcio Lepszy cyc niż nić IP: *.freedom255.com / 81.144.240.* 05.02.05, 10:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Cyc na dzień dobry IP: *.freedom255.com / 81.144.240.* 05.02.05, 12:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Mnostwo masywnych i cycatach z baz danych IP: *.freedom255.com / 81.144.240.* 06.02.05, 08:18 To jak sen na jawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Lwie serce Oddam królestwo za cyce!!!! IP: *.block.alestra.net.mx 07.02.05, 11:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sauron Ktos obiecał namiar IP: *.block.alestra.net.mx 08.02.05, 13:38 i Co!!!! Teraz milczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniu Co dwa cyce to nie jeden:))) IP: *.block.alestra.net.mx 09.02.05, 17:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolter Sniły mnie masywne cyce! IP: *.block.alestra.net.mx 10.02.05, 10:05 Jak Tatry:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor To jak sen o Edenie na jawie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:42 Odpowiedz Link Zgłoś