Dodaj do ulubionych

Co sądzicie...

IP: *.2city.net 04.02.05, 11:02
Co sądzicie o chłopaku któremu sie nie chce pracowac ,ale zdobywa dziewczyne
na seks ,dobre jedzenie i przyjazn?Chłopak chce pracowac tylko za granica ale
ciagle wyjazd sie przedłuza i przedłuża juz pół roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Co sądzicie... IP: *.block.alestra.net.mx 04.02.05, 11:04
      Może to kumpel doradcy premiera!
    • pimpek_sadelko Re: Co sądzicie... 04.02.05, 11:09
      jeden z tych, ktorych powinno sie szeroko omijac.
    • Gość: Agnieszka Re: Co sądzicie... IP: *.2city.net 04.02.05, 11:19
      zapewnia ja o milosci sa ze soba 1,5 roku zawsze cos ugotujejak ona do niego
      przyjdzie i dogodzi cieleśnie,w kraju nigdy nie pracowal i nie ma zamiarua za
      granica miesiac .Woli przesiedziec pol roku na utrzymaniu mamy niz rozejrzec
      sie za praca czy to milosc czy czekac?
      • Gość: ciekawska Re: Co sądzicie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:43
        Uciekać od niego i to jak najszybciej.Wygląda na klasyczny typ pasożyta!
        A zapewnienia o miłości są ekwiwalentem za wikt, opierunek i całą resztę.
    • Gość: Agnieszka Re: Co sądzicie... IP: *.2city.net 04.02.05, 11:51
      ona go nie utrzymuje ale czy z taka osoba mozna zbudowac milosc?Czy ona sie
      zmieni?
      • Gość: ciekawska Re: Co sądzicie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:00
        Ona go nie utrzymuje, a skoro on nie pracuje to znaczy, że utrzymuje go obecnie
        ktoś inny. Pewnie "mamusia". Nie łudź się! W przpadku zalegalizowania związku z
        nim obowiązek ten automatycznie przejdzie na żonę:))
        • Gość: Andrzej Re: Co sądzicie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:24
          a może "firma"
      • pimpek_sadelko Re: Co sądzicie... 04.02.05, 12:35
        Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> ona go nie utrzymuje ale czy z taka osoba mozna zbudowac milosc?Czy ona sie
        > zmieni?
        chyba nikt Cie nie przekona. badz sobie z nim jak nie umiesz sie oderwac, ale
        stracisz mase czasu, emocji, szacunku do siebie. pasozyt to najlepsze
        okreslenie tego faceta. ciekawi mnie co on ma za matke, ze doroslego palanta
        utrzymuje a nie kaze mu isc do roboty. PATOLOGIA.
        • Gość: ti proste Re: Co sądzicie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:25
          Władza!!
      • Gość: Andrzej kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:23
        władza!!!
        zawsze jest jakaś!!
    • Gość: ajaja Re: Co sądzicie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 11:56
      nie mysl ze on jest tym jedynym, i ze mozesz byc szczesliwa bez niego. on nie
      musi warunkowac twojego szczescia...w zwiazku musisz dawac, ale tez
      bierzesz...czy on cos daje? to pytanie dla ciebie. nie radze ci, zebys go
      rzucila, ale pomysl o sobie :)
    • Gość: Agnieszka Re: Co sądzicie... IP: *.2city.net 04.02.05, 12:21
      chodzi o moja kolezanke ,ktora mowi ze on ma wiele zalet,ale ja jej nie umiem
      zrozumiec.Czy jestem zla kolezanka -uwazam ze facet powinien pracowac rozumiem
      ze pracy nie ma ale zeby jej nie szukac?Stracilam do niej resztki
      szacunku ,kiedy widze smsa czy przyjdziesz do mnie rano nie ma rodzicow?na
      bzykankojak sie domyslam.Pyt. ja a co jak zajdziesz w ciaze?
      • pimpek_sadelko Re: Co sądzicie... 04.02.05, 12:36
        Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> chodzi o moja kolezanke ,
        przepraszam, ale nie wierze. moim zdaniem chodzi o Ciebie, po prostu sie
        wstydzisz.
      • Gość: Andrzej co za brednie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:27
        moze byc jak kameleon kimkolwiek chce!!!
        • Gość: Tomciaj Re: co za brednie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:37
          Kto chce i zna sposoby moze wszystko!!!
          moze np doskonale funkcjonowac w dziedzinie promocji i bezpieczeństwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka