Gość: zizi IP: *.access.as9105.com 06.02.05, 22:45 No wlasnie,ile u Was trwa? U mnie znikoma,nawet czesto nie jestem gotowa na stosunek.A kiedys piescilismy sie godzinami. Dlaczego mezczyzni przeskakuja ten etap im dluzej sa ze swoja kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: men30 Re: Gra wstepna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:10 Może to on nie wzbudza w Tobie takiej namietności jak kiedyś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Gra wstepna IP: *.access.as9105.com 06.02.05, 23:20 Niekoniecznie-bo fantazje mamy niesamowita,pozycje,miejsca,w ktorych sie kochamy,itp.Tylko ta gra wstepna...Rozmawialismy na ten temat przyznal mi racje,zmienilo sie moze na kilka dni , i dalej ta sama spiewka. Nie jestem wymagajaca-chociaz 15 min,by wystarczylo...A tu-ni dudu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Gra wstepna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 00:03 Niejeden facet to nawet i na lampie chetnie by numer zrobił. I nie koniecznie do tego uczucie jest potrzebne. Najwyraźniej twojemu nie zależy na sprawianiu Tobie przyjemności. Widac tak ma. Są podobno tacy którym dawanie przyjemności partnerce daje duzo radochy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Gra wstepna 06.02.05, 23:52 no, ale chyba po paru chwilach nie rzuca sie na ciebie, tez mozesz cos z tym zrobic, przedluzac gre wstepna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Gra wstepna IP: *.dialup.sprint-canada.net 06.02.05, 23:59 No wlasnie, ty pewnie czekasz zeby on gral, a on zeby ty zagrala. Wyglada na to, ze facet ma swoja trabe (trombe) nastrojona, a twoja gitara potrzebuje podstrojenia strun by zaczac gre wspolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia1 Re: Gra wstepna 07.02.05, 01:26 >Dlaczego mezczyzni przeskakuja > ten etap im dluzej sa ze swoja kobieta? Z tych samych powodow, z ktorych kobiety przestaja o siebie dbac? Odpowiedz Link Zgłoś