Gość: Kasica IP: *.pool.mediaWays.net 07.02.05, 20:07 ja wlasnie slucham doorsow wracajac pamiecia do czasow liceum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagis Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 07.02.05, 20:38 Właśnie żadnej, ale doorsów też lubię. Teraz nie ma wiele osób, które lubią ich muzykę. A, tak w ogóle to słucham wszystkiego, co jest dobre do słuchania, albo tańczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyli Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? IP: *.aster.pl 07.02.05, 20:43 Wszyscy ktorych znam lubia muzyke doorsow. Ja nie przepadam. Slucham teraz Portishead. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 07.02.05, 20:46 Też nie bardzo, więc już jest nas dwie/dwoje:) Co więcej nie lubię Dżemu, a tego to już nikt nie rozumie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 07.02.05, 20:50 Ja rozumię, bo nie musisz lubić. Moja przyjaciółka nie lubi słuchać The Doors'ów, ale mamy inne wspólne ulubione rytmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 07.02.05, 23:22 Ja tez nie lubie Dzemu, solidaryzuje sie z Toba. Ale Doorsow lubie, jak wszyscy;> A tak w ogole rozna muze lubie, troche punka, troche metalu (bardzo malo), reggae do zabawy. Raczej punk/ska/reggae dominuje. Pozdrawiam, kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 07.02.05, 23:17 sagis napisała: > Właśnie żadnej, ale doorsów też lubię. Teraz nie ma wiele osób, które lubią ich > > muzykę. A, tak w ogóle to słucham wszystkiego, co jest dobre do słuchania, albo > > tańczenia. szczerze powiedziawszy to znam mnóstwo ludzi i wszyscy słuchają doors`ów.Ja również. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 07.02.05, 20:42 Rusłana, N.R.M., Kult, KnŻ, Kukiz... ale też Vivaldi, Mozart, Haydn :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defraudator Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:48 rachela180 napisała: > Rusłana, N.R.M., Kult, KnŻ, Kukiz... ale też Vivaldi, Mozart, Haydn :))))) Pięknie się komponują ten Vivaldi z Kukizem. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 07.02.05, 20:53 Kukiz jest odlotowy:-))W tym roku udało mi się znowu jego na żywo zobaczyć z zespołem "Piersi". Nie ma lepszej zabawy:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defraudator Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:56 sagis napisała: > Kukiz jest odlotowy:-))W tym roku udało mi się znowu jego na żywo zobaczyć z > zespołem "Piersi". Nie ma lepszej zabawy:-)))) Niektórym mało potrzeba do szczęścia.Zobaczyć kukiza(z zespołem Piersi) i umrzeć hehehe."Odlotowy" co za słownictwo wogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 08.02.05, 08:33 Ale, ja w ogóle żyję:-)))) A, koncert był odlotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 08.02.05, 08:32 To było w zeszłym roku. Jak ten czas szybko leci:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 07.02.05, 21:05 Najchętniej jednak N.R.M.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? IP: *.pool.mediaWays.net 07.02.05, 20:49 Kult tez uwielbiam. w gruncie rzeczy najbardziej lubie faith no more, ale tez mam szerokie spektrum. tendencyjnie muzyka ciezsza, ale nie za ciezka. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 07.02.05, 20:51 Mozart jest wspaniały. Ale, to nie jest dziwne, jeśli był takim geniuszem. Szkoda tylko, że ktoś jemu pozazdrościł takiego talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyli Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? IP: *.aster.pl 07.02.05, 21:11 Sprobuj z Pergolesim. Boski. Mozart byl mlodszy i brzmi jak powtorka Pergolesiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 07.02.05, 23:28 Oczywiscie kult i kazik. Tych tez chyba wszyscy z reszta sluchaja, nawet ci, ktorcyh kazik w swych tekstach wysmiewa... Nb dawno nie sluchalam, a nie sorry, jakis czas temu krew boga, konsument itd z bialej plytki. POzdrawiam, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 08.02.05, 08:35 naprawde cofasz sie w czasie a nie dodalas sobie kilku latek? Odpowiedz Link Zgłoś
atmen Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 08.02.05, 08:47 ostatnio maniakalnie wrecz fisza...ooo fisza, tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosik79 Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 08.02.05, 09:28 a ja gotyckiej:)) najczęściej, tzw. "grunge" ze starych dobrych licealnych czasów, uwielbiam kilara, klasyczne koncerty fortepianowe, ale nie gardzę też rammstein, kornem, sepulturą. z bardziej "popowych"? melodii podoba mi się dido i joss stone. nie znoszę wycia celinodionowych panienek. to by było na tyle;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? IP: *.ecofis.de 08.02.05, 09:34 Pod antycelinodionizmem podpisuje sie z calego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nino Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? IP: 62.29.136.* 08.02.05, 11:23 doorsi są w porządku. Wangelis to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? 08.02.05, 12:43 Mój chłop kocha Vangelisa. Mam pomysł na prezent walentynkowy: ścieżkaq dżwiękowa do Aleksandra. Eeeech, ta randka, kiedy przytulaliśmy się na podłodze przy Vangelisie... mmmm... na samo wspomnienie... aaaaach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? IP: *.crowley.pl 08.02.05, 12:31 bhangra, reggaetony ciekawe czy ktoś kojarzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
true_oveja snobka ;)))) 08.02.05, 12:57 w sumie nie wiem czy to można do reggaetonu zaliczyć ale mi się podoba Orishas. Z muzyki popularnej pozostaję wierna U2, Stingowi i Madonnie ;)))) Natomiast ostatnio z moim facetem zdecydowanie słuchamy tylko jazzu we wszystkich odmianach: tradycyjny, nowoczesny, blues, acid.. etc. leszek możdzer i miles davis ostatnio no clubowe: fashion tv, hotel costes, skladanka miedzy nami, pozytywne wibracje, te klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: snobka ;)))) IP: *.crowley.pl 09.02.05, 10:58 Jaka tam snobka od razu, po prostu lubie muzyke mniej popularna... :P Orishas jest w porzadku, ale to kubański rap :-) A do U2 i Stinga to i ja mam sentyment. I pomimo tego, ze na codzien slucham czegos innego, milo do nich wrocic raz na jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: czesc baby, jakiej muzyki sluchacie? IP: *.crowley.pl 09.02.05, 15:39 Ale tak w ogóle moja ulubiona muzyka? Za dużo by opowiadać :D A to, co gości ostatnio często w moim radiu czy odtwarzaczu - to muzyka klubowa (progressive, breaki, chętnie oldskulowe :) - na przykład Chemical Brothers) - to najczęśćiej, Kaliber 44 (Abradaba ostatnia płyta też do mnie trafiła), Apocaliptica, ściażka do Matrixa dwójki, Tata 2 Kultu, System of a Down, Wish you were here Floydów, w radiu Jazz dobra muzyka leci... Odpowiedz Link Zgłoś