Dodaj do ulubionych

mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobietą

10.02.05, 12:25
Został bym wyklety z rodziny i straciłbym ludzi w ktorych mam opracie ogolnie
całe zycie by mi sie zawaliło. Poprostu za duzo do stracenia za mało do
zyskania, przeciez lepiej sie cieszyc zyciem z piekna młodsza o 2 lata niz
zkłocic sie ze wszystkimi.
Pamietam jak mama zle zareagowała gdy miałem 18 lat i spotkałem sie raz z 22
letnia dziewczyną, usłyszałem wtedy ze rok starsza to jeszcze ale nie cztery
i co ja z taką bym robił za jakis czas.
Ogolnie moja mama zawsze nazywała kobiety biorące młodszych jako głupie pudła
i chyba dzieki temu ja tez tak uwazam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasica Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie IP: *.ecofis.de 10.02.05, 12:27
      a niunius kiedy od maminej spodnicy sie odczepi?
      • boski.zawodowiec Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie 10.02.05, 12:28
        Ja sie juz odczepiłem i nie mieszkam juz z rodzicami ale ciagle mi zalezy aby
        czasem mi pomogli w czyms z czym nie daje sobie rade.
        • Gość: margie niunius nie daje sobie rady z czyms? IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 10.02.05, 13:49
    • mamdylemat Re: mama by mnie zabi?a za bycie ze starsza˛ kobie 10.02.05, 12:30
      recze, ze wolalaby starsza babke niz intymny zwiazek z przyjacielem!
      • boski.zawodowiec Re: mama by mnie zabi?a za bycie ze starsza˛ kobi 10.02.05, 12:31
        a ty odrazu o homoseksualizmie, ja jestem antyhomo i wreszcie to pojmij!
        • mamdylemat Re: mama by mnie zabi?a za bycie ze starsza˛ kobi 10.02.05, 12:34
          dobra, dobra... kazdy gajowy tak mowi.
          a swoja droga, jaki heteryczny mezczyzna wysylalby swoje zdjecia do oceny, a
          potem chwalil sie punktacja?
          nie wstydz sie, to zadna choroba. moj kolega gajowy, z ktorym dziele biurko tez
          wysyla swoje zdjecia. i tez jest gajowy.
          • boski.zawodowiec Re: mama by mnie zabi?a za bycie ze starsza˛ kobi 10.02.05, 12:39
            rachela ci pokazała linka!!! oj , oj , oj dobrze ze nie potrafisz utryzmac
            jezyka za zebami.
            Nie jestem gejem , nigdynie miałem takich skłonnosci i pewnie miał juz nie bede.
            a tak swoją droga podobam ci sie prawda?.
            • Gość: boski.zawodowiec [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:41
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • boski.zawodowiec klonie daj sobie spokoju troche 10.02.05, 12:41

• mamdylemat Re: klonie daj sobie spokoju troche 10.02.05, 12:48
                  o matko! ty masz jakies galopujace rozdwojenie jazni...
                  • boski.zawodowiec Re: klonie daj sobie spokoju troche 10.02.05, 12:50
                    ten boski ktorego skasowana to jakis przygłup z ktorym tu sobie nie mogą
                    poradzić.
            • mamdylemat Re: mama by mnie zabi?a za bycie ze starsza˛ kobi 10.02.05, 12:41
              cieniutki z ciebie detektyw. rachela mi niczego nie pokazala. zreszta i tak
              mnie nie obchodzi wizualizacja twojej osobki, harcerzyku.
              • boski.zawodowiec Re: mama by mnie zabi?a za bycie ze starsza˛ kobi 10.02.05, 12:42
                tak jasne tylko ze pewnei juz marzysz o mnie słoneczko:)))
                pokaz te swoje fotki:)
    • Gość: kopov [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:37
    • Gość: mm Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:46
      bużka boski jak zwykle boski:-))))
      • boski.zawodowiec Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie 10.02.05, 12:48
        :)
      • boski.zawodowiec Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie 10.02.05, 12:48
        a co ze zdjeciami?
        • Gość: mm Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:50
          ami czy em;-)))))))))))))))
          myslę i myslę jak sie namysle to dam znać:-)))
          • boski.zawodowiec Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie 10.02.05, 12:51
            no wyslij zesz:) trzydziecha wczoraj wsyłała.
            • Gość: mm Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:16
              hehehehe napewni Ci wysłała;PPPP
              właśnie doszłam do wniosku ze u nas to genetyczne,kilka moich cioteczek ma tez
              duuuuzo młodszych chłopów i mężów:-DDDDD
              • boski.zawodowiec Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie 10.02.05, 14:01
                zapytaj jej to ci powie, wysłała mi juz w sumie dwa zdjecia, wyslij to ci
                powiem co o tobie sądze.
                • Gość: mm Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:10
                  :DDD ale ja nie jestem pewna czy chce wiedziec co ty o mnie sadzisz:-)))))
                  • boski.zawodowiec Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie 10.02.05, 14:18
                    no nie boj sie:)
                    • Gość: mm Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:24
                      alez boski to nie chodzi o strach..no czego miała bym sie bać,ze nie spodobam
                      ci się,no co ty dziecko drogie;-))))
                      • boski.zawodowiec Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie 10.02.05, 14:32
                        no pokaz tylko przeciez nic z tym zdjeciem nie zrobie.
    • lenka.1 Facet.. ty masz jakiś kompleks. 10.02.05, 12:51
      Może to właśnie jakieś chore relacje ze staro wyglądającą matką.
      Nie wiem.
      Może przejdź się do psychologa...
      • Gość: ff [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:53
      • boski.zawodowiec Re: Facet.. ty masz jakiś kompleks. 10.02.05, 12:53
        bez jaj ze mama powiedziała że ze starszymi sie nie wypada zadawać to odrazu to
        trzeba na chore relacje przekładać?
        • Gość: BĘKART [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:54
        • Gość: ss [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:54
        • lenka.1 Re: Facet.. ty masz jakiś kompleks. 10.02.05, 12:58
          To nie mama jest chora, tylko Ty.
          • boski.zawodowiec Re: Facet.. ty masz jakiś kompleks. 10.02.05, 12:59
            sama jesteś chora! nie wiem skad u ciebie takie przekonanie
            • lenka.1 Re: Facet.. ty masz jakiś kompleks. 10.02.05, 13:00
              boski.zawodowiec napisał:

> sama jesteś chora! nie wiem skad u ciebie takie przekonanie

Z milionów Twoich tekstów.
              Również z tego, że mnie obrażasz bez powodu.
              • boski.zawodowiec Re: Facet.. ty masz jakiś kompleks. 10.02.05, 13:01
                a ty mnie nei obrazasz sugerujac chorbe psychiczną?
                • lenka.1 Re: Facet.. ty masz jakiś kompleks. 10.02.05, 13:02
                  W moim przypadku jest to troska.
                  Ty czerpiesz przyjemność z obrażania.
                  To chore.
                  • boski.zawodowiec Re: Facet.. ty masz jakiś kompleks. 10.02.05, 13:04
                    ja nie potrzebuje takij troski, ja tez moge napisac ze sie troszcze o cibie i
                    sugeruje ci chorobe abys sie udała do poradni.
          • Gość: margie mama tez jest chora IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 10.02.05, 13:52
            zeby tak zaszczepiac niewinnemu dziecieciu bakcyla rasizmu, nietolerancji i
            egocentryzmu?
            • boski.zawodowiec nie pozwalaj sobie ok? 10.02.05, 13:59
              akurat w kwestii innych ras moja mama ma inne zdanie i jest bardzo tolerancjyna.
              Ja tez zreszta jestem tylko ty nie rozumiesz słow rasizm i nietolrancja.
              • Gość: margie ja nie rozumiem? IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 10.02.05, 14:07
                • boski.zawodowiec Re: ja nie rozumiem? 10.02.05, 14:08
                  twoja mama moze być chora i głupia, ja o twojej tak nie pisze wiec ty tez tak
                  nie pisz o mojej ok?
                  • Gość: margie Re: ja nie rozumiem? IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 10.02.05, 15:04
                    sam napisales ze to mama cie nauczyla takiego sposobu myslenia, wiec tym samym
                    dales mi prawo do wyrazenia mojej opinii co do takiego spososbu wychowania....
    • trzydziecha1 Juz ci dawno mówiłam 10.02.05, 13:06
      że jesteś emocjonalnie uzalezniony od matki i siostry, a ojcieec - nawet jeśli
      był z Wami, to albo go nie szanujesz za bardzo albo nie masz z nim dobrego
      kontaktu.
      • boski.zawodowiec Re: Juz ci dawno mówiłam 10.02.05, 13:08
        bez przesady! przeciez nie mieszkam z mamą ani z siostrą.
        • trzydziecha1 To nie kwesita mieszkania z kimś 10.02.05, 13:10
          jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Jesli będzie tak dalej, to współczuję
          Twojej przyszłej.
          • boski.zawodowiec Re: To nie kwesita mieszkania z kimś 10.02.05, 13:55
            moja przyszła bedzie młoda i bedzie szczesliwa a moja mama napewo nie pozwoli
            abym był dla zony niemiły.
            • trzydziecha1 Re: To nie kwesita mieszkania z kimś 10.02.05, 14:04
              Twoja mama na pewno NIE POZWOLI, aby to twoja przyszła była niemiła dla ciebie,
              boski, a to róznica ;))
              A przy okazji będzie sprawdzać, czy żonka cie nie głodzi, dba o twoje koszule,
              dobre samopoczucie i robi kanapki do pracy, itd. Jednym słowem, twoja żonka
              bedzie kolejną nieszczśliwą synową wypłakująca żale na tym forum....
              • boski.zawodowiec Re: To nie kwesita mieszkania z kimś 10.02.05, 14:10
                oj pomyłka , mama mi ani nie robi kanapek, wie ze sam dbam o własny zołądek , o
                samopoczucie tez nie dba.
                Juz dawno mi powiedziała ze własną rodzine trzeba szanowac a jak nie to sie
                rozwiesc i nie meczyc kogos lub siebie samego.
                • trzydziecha1 Re: To nie kwesita mieszkania z kimś 10.02.05, 14:17
                  I przeprowadza rozmowy kwalifikacyjne z kandydatkami ? ;PPP
                  • boski.zawodowiec Re: To nie kwesita mieszkania z kimś 10.02.05, 14:19
                    nie zupełnie nawet obecnie nie chce sie z nimi poznawac dopoki nie bede z jakąs
                    naprawde blisko.
                    Ale wiem ze obraziłby sie na wiesc o starszej dziewczynie.
                    • trzydziecha1 Re: To nie kwesita mieszkania z kimś 10.02.05, 14:26
                      Sam fakt, ze uważa, że cos w tej kwestii do powiedzenia, swiadczy o tym, że
                      wtrąca się w twoje życie i twoje wybory. Jęsli się na to godzisz, to niestety
                      jesteś meskim odpowiednikiem starych panien, których klasyczne przypadki
                      poznałam trzy: trzy PIĘKNE, INTELIGENTNE, wydzwaniające do mamusi co godzinkę
                      panny, obecnie 30 lat na karku i żadnego dłuższego zwiazku.
                      • boski.zawodowiec Re: To nie kwesita mieszkania z kimś 10.02.05, 14:35
                        no ale przeciez nie da sie odseparowac całkowiecie od rodziny! w ameryce to
                        najnormlaniejsza rzeczą jest to ze rodzice chcą odrazu poznac wybranka/wybranke
                        (mimo iz na filmach pokazują inaczej) wiesz dorosli rodzcie potrafią dostrzec
                        to czy przypadkiem miłosc ci nie przysłania oczu i czy nie bedziesz cierpiał w
                        przyszłosci.
        • Gość: mm Re: Juz ci dawno mówiłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:19
          aaaa boski nie lubi starszych kobiet bo mu matkę przypomniają aaaaa to ja juz
          wiem w czjom deło:-)))
          pewnie ledwo wytrzymywałeś z matka jako dzieciak i nastolatek,bidulek ale boski
          bidukek:-))
          • mamdylemat Re: Juz ci dawno mówi?am 10.02.05, 13:25
            cholera! to boski wsrod samych kobietek byl chowany? aaaa, to wszystko
            wyjasnia. to dlatego jest takim kryptogajowym.
            • boski.zawodowiec Re: Juz ci dawno mówi?am 10.02.05, 13:56
              przesadzasz juz troche w pisaniu tych badziewnych tekstow.
          • boski.zawodowiec Re: Juz ci dawno mówiłam 10.02.05, 13:56
            normlanie mi sie zyło jak byłem nastolatkiem.
    • anka2413 Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie 10.02.05, 13:22
      Zawodowiec, czy ty masz jakies szczegolne kompleksy, ze tak ciagle o tych
      starszych kobietach??, a moze wymowki szukasz?? :)
      • mamdylemat hehehe... 10.02.05, 13:41
        ... to sie chyba kompleks edypa nazywa!
        • boski.zawodowiec Re: hehehe... 10.02.05, 13:59
          i ty sie dziwisz ze potem ktos cie nazywa cielakiem.
      • boski.zawodowiec Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie 10.02.05, 13:57
        do czego wymowki? poprostu wkurza mnie to ze tu na tym forum kobiety nie
        rozumeija jak powinno sie zyc aby zycie było ciekawe.
    • Gość: margie Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 10.02.05, 13:49
      mama to cie powinna zabiuc zanim sie urodziles:))
      • Gość: mm Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:54
        hehe widze ze cie wkurzył?:-)
        • Gość: margie nie, nie wkurzyl:)) IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 10.02.05, 14:06
          ja siedze pzred kompem i sie smieje bo mnie jego texty dotyczace mojej osoby
          ani troche nie obchodza, swoje wiem. A smieje sie, bo takiej niekonsekwencji w
          wypisywanych tu bzdurach to w zyciu nie widzialam. On naprawde reaguje jak
          dziecko, cos tam powie, pewnie jakis poglad ktory gdzies uslyszal, nie
          przemyslal, bo i po co i powiela dumny i blady jaki to on madry. Ale jak
          zaczynasz drazyc temat, to sie placze w zeznaniach. teraz wysmarowal, ze to
          wina mamusi ze on uwaza takie zwiazki za patologiczne. Cos zreszta w tym jest,
          ze on albo rzeczywiscie gajowy, albo siedzi w nim kompleks edypa i chyba
          generalnie nienawisc do kobiet. No i ten narcyzm, wg mnie to zle ukrywana
          bardzo niska samoocena i koniecznosc ciaglego dowartosciowywania sie. Dla mnie
          to on jest patologiczny, chociaz swoja droga ciekawy z niego przypadek, jak w
          jednej osobie moglo sie nagromadzic tyle nienawisci, taki konglomerat
          negatywnych pogladow na wszytsko co choc troszke odbiega on ogolnie przyjetego
          schematu. Chetnie bym uslyszla co np boski sadzi o wspolczesnej literaturze,
          sztuce, architekturze. Bo pzreciez wsztsko co kiedys lamalo ogolnie przyjete
          zasady bylo odsadzane od czci i wiary a tera uchodzi za najwieksze osiagniecie.
          Moim zdaniem ciekawsza bylaby dyskusja, skad sie nagle takie zwiazki jak
          starsza kobieta i duzo mlodszy partner pojawily, bo to jest ciekawe, a nie
          wyczytywanie steku inwektyw rodem z rynsztoka jakie to one ( te baby znaczy)
          wstretne i jacy to oni ( ci biedni mlodociani)ucisnieni sa.... Pozdrawiam cie
          ememko sedercznie:)))
          • mamdylemat Re: nie, nie wkurzyl:)) 10.02.05, 14:10
            oooooo! to sie nie spodoba harcerzykowi... hehehe... z polotem i blyskotliwie
            do niego? eeee, zbyt trafnie to ujelas. on tego nie zrozumie.
          • Gość: mm Re: nie, nie wkurzyl:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:12
            wczoraj Cie poparłam na całej liniii;-)))))))))))))))))))
          • boski.zawodowiec Re: nie, nie wkurzyl:)) 10.02.05, 14:13
            tez cie kocham a na reszte nto nawet mi sie nie chce odpisywac bo brnoisz sie
            tak durnie ze jedynie mnie obrazasz i wyzywasz.
            Stwierdziłem moj poglad na twoj temat i zorbiłem to delikatnie a ty teraz sie
            chcesz odegrac i zrobic tak abym to ja był niby z patologicznej rodziny.
            • mamdylemat Re: nie, nie wkurzyl:)) 10.02.05, 14:17
              ojej... a teraz sie bedzie zalil...
              • boski.zawodowiec Re: nie, nie wkurzyl:)) 10.02.05, 14:20
                a wiesz co przestan ze juz dylemacie.
      • boski.zawodowiec to sie nazywa kultura, dobrze ze pokazujesz ze 10.02.05, 14:01
        jednak pochodzisz z patologicznej rodziny margie.
        • Gość: margie a jak wg ciebie wyglada patologiczna rodzina? IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 10.02.05, 14:18
          a kultura kultura, ale dowcipu to ewidentnie nie lapiesz..... Zim ja zreszta
          wogole rozmawiam....
          • boski.zawodowiec Re: a jak wg ciebie wyglada patologiczna rodzina? 10.02.05, 14:22
            dowcipem nazywasz słowo ze powina cie była zabic zanim sie urodziłes? no wiesz
            ja nawet o muzułmanach takiego zdania nie mam i bym go nie napisał.
            Teraz bedziesz robic ze to niby był dowcip:))) a co do edypa to masz blizej do
            tego bo sama coraz to młodszych szukasz i wciagasz do łozka, moze to z toba cos
            nie tak.
      • mamdylemat Re: mama by mnie zabi?a za bycie ze starsza˛ kobie 10.02.05, 14:04
        no margie, co z ta fotka dla mnie?
        • Gość: margie fotka, siur, a na jaki adresik? IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 10.02.05, 14:16
          • trzydziecha1 Re: fotka, siur, a na jaki adresik? 10.02.05, 14:18
            Wpisujesz nasz login, małpę, gazeta.pl
          • boski.zawodowiec a wyslij i mi ocenie cie czy faktycznie jestes 30 10.02.05, 14:24
            jak to niby sie przedstawiasz bo pisałas ze masz 47 ale wygladasz na 30.
            • Gość: margie mama bymnie zabila, gdybym ci wyslala fotke:) IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 10.02.05, 15:15
              to tak a propos dowcipu z tym ze ciebie mama powinna zabic:) Jezu, ty ejdnak
              jestes potwoernie zaslepiony i tak zapatrzony w to, ze tylko ty mas zracje, ze
              kompletnie nie czujesz bluesa: piszesz w naglowku, ze mam m by cie zabila, to
              komentarz sam sie nasuwa bluskotwiwej i inteligentnej osobie, takiej jak ja:))
              • mamdylemat Re: mama bymnie zabila, gdybym ci wyslala fotke:) 10.02.05, 15:20
                hehehe... oj margie, badz wyrozumiala... nie wymagaj od harcerzyka rozumienia
                blyskotliwosci... hehehe
          • mamdylemat DO MARGIE 10.02.05, 15:07
            mamdylemat@gazeta.pl
            • margie do dylemata i 30stki:)) 10.02.05, 15:35
              wyslalam wam zdjecia:))
              • mamdylemat Re: do dylemata i 30stki:)) 10.02.05, 15:38
                zacieram lapki z ciekawosci i pozdrawiam...
      • trzydziecha1 Re: mama by mnie zabiła za bycie ze starszą kobie 10.02.05, 14:05
        Drastyczna jesteś.
        • mamdylemat Re: mama by mnie zabi?a za bycie ze starsza˛ kobie 10.02.05, 14:07
          ja?
          • trzydziecha1 Re: mama by mnie zabi?a za bycie ze starsza˛ kobi 10.02.05, 14:09
            Nie, sorry, to było do margie, za ten tekst że mama go powinna przed
            urodzeniem... Przerasta moje (może cienkie) poczucie humoru.
            • mamdylemat Re: mama by mnie zabi?a za bycie ze starsza˛ kobi 10.02.05, 14:11
              fakt, ale sam sie o to prosil.
            • boski.zawodowiec bo margi to taki prostak jak np. mario, niby miły 10.02.05, 14:17
              grzeczny , wspierajacy ale gdy ktos mu powie co o nim sadzi to jakos ta cała
              otoczka upada i zaczyna sie totalne i niewyszukane chamstwo jakie mozna chyba
              spotkac tylko gdzies w najgorszej dzielnicy.
              Aby tylko mnie maksymlanie obrazic pisze juz nawet o edypie , a moze nie wie w
              ogole co robił edyp a moze to jej blizej to tego bo przeciez do łozka zaprasza
              tylko duzo młodszych i coraz młodszych.
              • mamdylemat Re: bo margi to taki prostak jak np. mario, niby 10.02.05, 14:22
                nie sposob zrozumiec, dlaczego tak cie boli zwiazek dojrzalej babki z mlodszym
                mezczyzna. to jej sprawa. ciebie to nie dotyczy, wiec po co wogole zabierasz
                glos w tej sprawie?
                • boski.zawodowiec Re: bo margi to taki prostak jak np. mario, niby 10.02.05, 14:26
                  a co nie wolno mi napisac co sadze na dany temat? ja napsiałem to co napsiałęm
                  a margie najpierw odpowiedziała ze niby jej sie rzygac chce na co jej odpisałem
                  ze widziałem u drzyzgi taki program własnie o starszych kobietach i młodszych
                  menach i tam wiekszosc nie miała uzebienia.
                  I tak sie zaczeło bezgraniczne chamstwo.
                  • mamdylemat Re: bo margi to taki prostak jak np. mario, niby 10.02.05, 14:29
                    glownie z twojej strony...
                    za duzo telewizji ogladasz i kolorowych pisemek czytasz.
                    • boski.zawodowiec Re: bo margi to taki prostak jak np. mario, niby 10.02.05, 14:36
                      a bo ty masz jakies uprzedzenia do mnie i automatycznie wolisz trzymac storne
                      nawet najwiekszego prostaka np. margi
                      • Gość: Kasica Re: bo margi to taki prostak jak np. mario, niby IP: *.ecofis.de 10.02.05, 14:41
                        a buuuuuuuu
                      • mamdylemat Re: bo margi to taki prostak jak np. mario, niby 10.02.05, 14:48
                        bynajmniej, jestes w bledzie, bowiem az takich emocji we mnie nie wzbudzasz,
                        bym sie do ciebie uprzedzala. po prostu z reguly jest tak: jestes chamski,
                        jedni to olewaja, inni tez staja sie chamscy i schodza do twojego poziomu.
                        potem ty sie zaczynasz uzalac nad soba, ze wszystcy cie wyzywaja, histeryzujesz
                        i robisz z siebie biednego zuczka. to smieszne. albo jestes konsekwentnie
                        chamski albo sie nie osmieszaj.
                        • boski.zawodowiec Re: bo margi to taki prostak jak np. mario, niby 10.02.05, 14:50
                          a gdzie to niby byłem tak chamski ze pisałem ze lepiej by było gdyby kogos
                          matka zabiła zanim sie urodził.
                          Nigdy takiego chamstwa nie prezentowałem!
                          • mamdylemat Re: bo margi to taki prostak jak np. mario, niby 10.02.05, 14:54
                            a jednak...
                          • margie Re: bo margi to taki prostak jak np. mario, niby 10.02.05, 15:33
                            po pierwsze boski, nie napisalam ze byloby lepiej
                            tylko.. aaaajuz nie che mi sie pisac. jak napisalam, nie bede udowadniac, ze
                            nie jestem wielbladem.
                            Wylewasz najpierw stek pomyj nie zadajac sobie trudu, zeby tak naparwde
                            zobaczyc jak to wyglada, a potem sie dziwisz.. Poza tym, sprowokowales mnie,
                            ten watek znalazl sie w bezposredniej bliskosci twoejego watku o aborcji, wiec
                            o skojazrenie nie bylo trudno. Moze rzeczywiscie przesadzilam, ale mimo
                            najszczerszych checi nie potrafie cie polubic. Przepraszam, bo ja akurat jestem
                            taka, ze z klucza wszytskich lubie, dopiero potem eliminuje, jak ktos mi zrobi
                            krzywde. I nie pisz mi tu prosze, ze jestem prostakiem, bo to akurat nieprawda.
                            Mozesz jedynie napisac ze jestem impulsywna i spontanicznie reaguje i nie
                            znosze ogolnie przyjetych zasad i regul, jak rowniez zascianka, stereotypow i
                            malostkowosci.
    • pimpek_sadelko maminsynek:PPPPPPP:-)))) 10.02.05, 14:05
      mamusia wydaje synciowi zgody na randki?:-)
      • Gość: Kasica Re: maminsynek:PPPPPPP:-)))) IP: *.ecofis.de 10.02.05, 14:14
        Czesc Pimpek,
        jak tam zdrowko?
        pozdr.
        • pimpek_sadelko Re: maminsynek:PPPPPPP:-)))) 10.02.05, 14:15
          Gość portalu: Kasica napisał(a):

> Czesc Pimpek,
          > jak tam zdrowko?
          > pozdr.

dzis bardzo az sie martwie czy to w porzadku w ciazy tak sie czuc:D
          • Gość: Kasica Re: maminsynek:PPPPPPP:-)))) IP: *.ecofis.de 10.02.05, 14:16
            sadzac po wypowiedziach grubaski masz pewnie prawo miec wyrzuty sumienia z
            powodu dobrego samopoczucia ciazowego. Ale,dyc nasci tobie.
      • boski.zawodowiec Re: maminsynek:PPPPPPP:-)))) 10.02.05, 14:18
        sam wybieram dziewczyny.
        • Gość: Kasica Re: maminsynek:PPPPPPP:-)))) IP: *.ecofis.de 10.02.05, 14:20
          ja sam ja sam ja sam!

..hehe
          • boski.zawodowiec Re: maminsynek:PPPPPPP:-)))) 10.02.05, 14:28
            ale co cie tak boli? mama nie oglada moich dziewczyn ,jesli bym sie spotykał z
            jakas poł roku to bym ją przedstawił ale wiem ze bardzo krytycznie ocenia
            starsze kobiety z młodszymi menami.
        • pimpek_sadelko Re: maminsynek:PPPPPPP:-)))) 10.02.05, 14:24
          boski.zawodowiec napisał:

> sam wybieram dziewczyny.
          to skad ten post o mamusi?
          • boski.zawodowiec Re: maminsynek:PPPPPPP:-)))) 10.02.05, 14:29
            bo wiem ze by sie obraziła i na mnie i na moją dzieczyne gdyby ona była starsza.
            Nie chciała by mnie widziec i pewnie bym niemogł nigdy juz liczyc na jakies
            wsparcie.
          • kotekkk Re: maminsynek:PPPPPPP:-)))) 10.02.05, 14:30
            biedaku!
            jakas starsza laskia Cie zostawiła
            i teraz płaczesz po niej
            i dlatego że z mamusią nie możesz sie ożenic...
            współczuje...
            • Gość: Kasica Re: maminsynek:PPPPPPP:-)))) IP: *.ecofis.de 10.02.05, 14:33
              Boski, ty to wszystko naprawde mowisz? Przyznaj sie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka