kwik 03.06.02, 08:59 mam dla wszystkich medale. do odznaczenia wystąp! miłego dnia życzy kapitan:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:06 melduję się na wezwanie kapitanie kwik... konie ujeżdżone, za zdrowie wypite, dieta od dziś... houk. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:13 witaj! komary nie pocięły za bardzo? kpt zapomniała dorzucić parę skrzynek off'a :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ja oczywiście 03.06.02, 09:20 natychmiast wypinam moją kształtną pierś, w której bije mężne serce dziń dybry su Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja oczywiście 03.06.02, 09:23 medal za dobre samopoczucie, su:))) witam Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ja oczywiście 03.06.02, 09:30 kwik napisał(a): > medal za dobre samopoczucie, su:))) > > witam a co mi tam. :) pogoda ładna to i samopoczucie nie szwankuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja oczywiście 03.06.02, 09:34 nie wiedziałam, że to takie proste...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ja oczywiście 03.06.02, 09:50 kwik napisał(a): > nie wiedziałam, że to takie proste...:))) jak spirala dna :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja oczywiście 03.06.02, 10:24 widzę, że koleżanka przyjaźni się z Siergiejem Bubką:))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume dementi 03.06.02, 10:36 kwik napisał(a): > widzę, że koleżanka przyjaźni się z Siergiejem Bubką:))) nie przyjaźnię się z bubkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:26 pocięły france ja cholera... był jakiś wylęg nie kontrolowany... cięły przez bryczesy i nogi mam w cętki.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:29 lampart? yyyyyyyyhhh kpt zwija żagle:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:34 Ja też poproszę medal! Za odważne zwleczenie się z łóżka dzisiejszego ranka i wtargnięcie do MZA gdzie ludzki ścisk panował. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:36 dla Ciebie Ellen to mam jeszcze zaległy medal za konwersację nt. terakoty:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:42 O, to obciąż mnie medalami równo po obu stronach! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:45 grunt to prawidlowe zanurzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:42 co tam Strzygo nowego Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:46 same nowości:)))))))))))))))) pobawiłam się trochę z immanuelami:) jak pat? słyszałam, że trochę kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:46 a medal za poświęcenie i picie zdrowia przy ognisku chociąz wiatr..?? kpt kwik - pierś do medalu wypięta jak należy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:47 A JA JESTEM CIEKAWA KIEDY KTOŚ WPADNIE na pomysł i przyzna mi medal? gdzie mój przełożony się podział? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 03.06.02, 09:54 Słyszałłaś pewnie od takich, którym byłoby źle, gdyby im ktoś tyłek miodem smarował. Pat poruszył każdą struną mojej duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gero 03.06.02, 09:59 pewnie masz rację (a nie krytycy:). ja za to poruszałam się przy secret story. ps. jesteś strunowcem? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 kwik 03.06.02, 10:19 z definicji jestem strunowcem tak jak ryba albo inny gad. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 03.06.02, 10:43 kwik napisał(a): > gadów nie cierpię. organicznie. Rzecz gustu, ale zeszliśmy od tematu. Na czym to ostatnio staneliśmy? Chyba na tym, co kto słucha przy prasowaniu. Otóż dziś przy prasowaniu leciał Roger Waters a potem REM I losing my religion. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gero 03.06.02, 10:50 ja dziś nie prasowałam. ale obudziłam się przy Jeffie Buckley'u, znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: gero 03.06.02, 11:06 kwik napisał(a): > ja dziś nie prasowałam. ale obudziłam się przy Jeffie Buckley'u, znasz? Je n'en connais pas la fin tra la la la la bęc Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: gero 03.06.02, 11:16 nie potłucz się i nie spadaj z wysokości. tak radzi kpt, a kpt wie co mówi (albo mówi co wie). Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: gero 03.06.02, 11:18 nie przeszło wszystko, cholera. wolę grace i koncert w olimpii. to jest dopiero ruszanie strunami zmysłów! Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: gero 03.06.02, 12:11 nie jestem zaznajomiony z cala kariera tej jednostki wykonawczej, ale w spawiach brzdekania na harfie duszy zgaszam swoje propozycje; 1. a. man (polubiłem po filmie magnolia) 2. b.b king i pat, czyli impas. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: gero 03.06.02, 12:59 generalnie gero duszę mą porusza muzyka. konkrety zmieniają się co jakiś czas. aktualnie na topie (rewelacyjne podczas przytulania się do podłogi - to mój ulubiony sposób słuchania): 1. buckley 2. vera bila 3. ours > i pat, czyli impas. im pas, a tamtym talię? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 kwik 03.06.02, 13:31 a przyłapał was kiedys ktoś in fragranti? ja zdecydowanie wole wyłożyć sie w fotelu, nalac sobie winka, jesli mam, jesli nie mam może być herbata, tą na ogół mam. Potem znalezć punkt zawieszenia wzroku, a widoki również mam, bo mieszkam na 13 piętrze no i tak sobie siedziec w błogim stanie nicnierobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 03.06.02, 13:48 mówię o słuchaniu muzyki a nie frangrantowaniu. leżenie na podłodze nie przeszkadza w rozbrajaniu wysokoprocentowej broni chemicznej. wzroku nie zawieszam, bo go wyłączam. ewentualnie słuchawki + taniec. to też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 03.06.02, 14:19 kwik napisał(a): > mówię o słuchaniu muzyki a nie frangrantowaniu. > leżenie na podłodze nie przeszkadza w rozbrajaniu wysokoprocentowej broni > chemicznej. wzroku nie zawieszam, bo go wyłączam. > ewentualnie słuchawki + taniec. to też lubię. Moze i nie przeszkadza ale i nie pomaga. Ja tez wyłączam jak już mi się znudzi zawieszanie go to tu to tam. Sluchawek nie posiadam, bo nie musze. Zapuszczam zwykle z dedykacja, najczesciej dla gero udany lub nieudany dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 03.06.02, 14:25 widzę, że gero ma zapędy konferansjersko-wodzirejskie:) składasz sobie życzenia "nieudanego dnia" ???? to mi się wcale nie podoba. tego nie ma w regulaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 03.06.02, 14:33 Nie kazdy lew to lew salonowy, nie mam zapedów. Dedykacja jest na osłodę. A życzyc sobie też trzeba wiedzieć co, bo los kiedy drwi z człowieka, spełnia jego życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 03.06.02, 14:39 w takim razie tobie moge życzyć "nie spełnienia marzeń"? wreszcie ktoś to zrozumie. a jak sytuacja na poligonie? bez zmian czy są jakieś pomyślne dla strzelca rokowania? ps. oglądałeś "winę woltera"? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 03.06.02, 14:52 jakie rokowania, to kapitan rokuje (nadzieje na przykład). Strzelec jest od tego, aby strzelał (celnie). Ujał to pewien generał napoleoński: zołnierze ich jest 2000 a nas setka, a wiec szanse są fifty fifty, grunt to celnie strzelać. Winy woltera nie widziałem, za to optymizm czyli Kandyda. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 03.06.02, 15:03 to strzelec wspominał kiedyś o nienormowanym zaleganiu poligonu i głębokim poważaniu starszyzny. chciałam być po prostu miła. jak to kpt. ma w zwyczaju i regulaminie (tylko nikt w to nie wierzy, nawet strzelec, pora umierać). Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 03.06.02, 15:17 kwik napisał(a): > to strzelec wspominał kiedyś o nienormowanym zaleganiu poligonu i głębokim > poważaniu starszyzny. chciałam być po prostu miła. jak to kpt. ma w zwyczaju i > regulaminie (tylko nikt w to nie wierzy, nawet strzelec, pora umierać). > a tak zgadza się, jestem wolny strzelec, mogę strzelac w sposób nienormowany byle do celu. Starszyzna nie jest taka zla, na jutro na przykład ogłosiła rozejm na czas trwania meczu. A za okazaną kurtuazje dziękuję. Dobro okazane z czystosci serca wraca do okaziciela. Tak mówia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 03.06.02, 15:21 > a tak zgadza się, jestem wolny strzelec, mogę strzelac w sposób nienormowany by > le > do celu. Starszyzna nie jest taka zla, na jutro na przykład ogłosiła rozejm na > czas trwania meczu. A za okazaną kurtuazje dziękuję. Dobro okazane z czystosci > serca wraca do okaziciela. Tak mówia. przeważnie tylko mówią. ale w wojsku nie ma czasu na rozczulanie się nad swym żywotem marnym. to może o meczu: jaki wynik strzelec typuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 03.06.02, 15:32 skosni sie zawzieli, sa ambitni, ale Polska to tez nie w kij dmuchał, 2:1 dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 03.06.02, 15:43 gero1 napisał(a): > skosni sie zawzieli, sa ambitni, ale Polska to tez nie w kij dmuchał, > 2:1 dla Polski. marzenia, marzenia..te duże i te maleńkie.. mimo mego oddania sprawie, powiem nieśmiało, że tak, 2:1 ale nie dla nas. raczej spodziewam się porażki. może przegrana podziała na nich mobilizująco? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 03.06.02, 15:55 kwik napisał(a): > gero1 napisał(a): > > > skosni sie zawzieli, sa ambitni, ale Polska to tez nie w kij dmuchał, > > 2:1 dla Polski. > > marzenia, marzenia..te duże i te maleńkie.. > mimo mego oddania sprawie, powiem nieśmiało, że tak, 2:1 ale nie dla nas. > raczej spodziewam się porażki. może przegrana podziała na nich mobilizująco? Takich działań mobilizujących i wyciągania wniosków było aż naddto. Na mistrzowstwa jedzie sie po to, aby wygrać. nie siej defeszyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 03.06.02, 16:12 > Takich działań mobilizujących i wyciągania wniosków było aż naddto. Na > mistrzowstwa jedzie sie po to, aby wygrać. masz rację, gero. ale i tak nie wierzę. > nie siej defeszyzmu na pewno tego mam nie siać? :)))) rozumiem, że masz "sz" na klawiaturze, zamiast "t". Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 03.06.02, 16:18 Defetyzmu :) Purystko językowa, proszę mi tu nie antycypować:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 03.06.02, 16:22 ja? skądże znowu1 zaczęłam się tylko zastanawiać czy zajmujesz się zawodowo modą i nie lubisz stylu retro? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 03.06.02, 16:37 kwik napisał(a): > ja? skądże znowu1 > zaczęłam się tylko zastanawiać czy zajmujesz się zawodowo modą i nie lubisz sty > lu > retro? :)))) nie zajmuję sie modą, ani zawodowo, ani prywatnie, chociaż modelką prywatnie nie wzgardzę. (byle nie taką z "wysokich obcasów"). Styl metro, to taki bordowy garniturek z niebieska koszulą i czapeczka z daszkiem, nie bardzo do mnie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 03.06.02, 16:51 no to kpt. życzy ci powodzenia. metro, retro, swetro Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 03.06.02, 17:00 kwik napisał(a): > no to kpt. życzy ci powodzenia. > > metro, retro, swetro Na powodzenie nie narzekam, chociaz od przybytku głowa nie boli. Wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 03.06.02, 17:11 kpt zarządza tymczasową ewakuację z płonącego wieżowca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 09:55 kwik, a kto jest Twój przełożony..? jak chcesz to Ci dam medal za wybitne zasługi na rzecz bagna..... bierzesz..? jeszcze ciepły.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 10:01 od Ciebie biorę. a przełożonego będę usilnie szukać:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 10:30 bierz.... na razie out.... dopadł mnie szef... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 10:32 kwik napisał(a): > > od Ciebie biorę. a przełożonego będę usilnie szukać:) a na cholerę Ci przełożony? lepiej sama się udekoruj, albo ogłoś dzień kwika, a my Ci przyniesiemy kwiatki i laurki Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 10:42 i może jeszcze paprotkę mam sobie na głowie postawić i przykryć się zielonym suknem, niedoczekanie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume o to przykrywanie 03.06.02, 10:49 to zapytaj chłopaków - jak ich znam, to wolą wersję nieprzykrytą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o to przykrywanie 03.06.02, 10:54 nie będę się spierać, ale chyba wolą inną :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: o to przykrywanie 03.06.02, 10:58 kwik napisał(a): > nie będę się spierać, ale chyba wolą inną :) na skromność się zebrało? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o to przykrywanie 03.06.02, 11:00 chodziło o oczywistość (a właściwie jej brak), a nie wstydliwość:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: o to przykrywanie 03.06.02, 11:02 kwik napisał(a): > chodziło o oczywistość (a właściwie jej brak), a nie wstydliwość:) > to też mówię... poza tym, zapytaj chłopaków, bo nie obraź się, ale ja to bym wolała np. bukowskiego bez sukna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o to przykrywanie 03.06.02, 11:03 w jego imieniu nie będę się przecież obrażać:) może zapytaj się jego? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: o to przykrywanie 03.06.02, 11:20 kwik napisał(a): > w jego imieniu nie będę się przecież obrażać:) > może zapytaj się jego? > :))) a co ja się będę czarlsa pytać - ma być bez sukna. paprotkę może mieć Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o to przykrywanie 03.06.02, 11:21 a może jeszcze zatańczy? np. na suknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: o to przykrywanie 03.06.02, 11:34 kwik napisał(a): > a może jeszcze zatańczy? np. na suknie:) a ta rurka koło sabmarina, to niby dla kogo była instalowana? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o to przykrywanie 03.06.02, 11:43 upojony i tańczący na suknie, eeeeee. od razu spadłby ze schodów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: o to przykrywanie 03.06.02, 11:46 dlatego koło rurki nie ma schodów - za to jest barierka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o to przykrywanie 03.06.02, 11:47 suzume napisał(a): > dlatego koło rurki nie ma schodów - za to jest barierka :) ani słowa o barierce. źle mi się kojarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: o to przykrywanie 03.06.02, 11:53 kwik napisał(a): > ani słowa o barierce. źle mi się kojarzy:) to może ogrodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o to przykrywanie 03.06.02, 11:54 > to może ogrodzenie? mam złe przeczucia. chcesz urządzić wybieg?:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: o to przykrywanie 03.06.02, 12:01 kwik napisał(a): > mam złe przeczucia. chcesz urządzić wybieg?:) kojec - dla jego własnego dobra... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o to przykrywanie 03.06.02, 12:03 > kojot w kojcu? mozna jakiś filmik zmontować...:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: o to przykrywanie 03.06.02, 12:10 kwik napisał(a): > > > kojot w kojcu? mozna jakiś filmik zmontować...:) taaa i jeszcze strusia pędziwiatra tam dorzucić :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: o to przykrywanie 03.06.02, 13:01 kwik napisał(a): > i pankracego, żeby placki smażył:) dla pani babci sąsiadki... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o to przykrywanie 03.06.02, 13:03 to w drugiej turze, najpierw dla nas, bo jesteśmy GŁODNI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: o to przykrywanie 03.06.02, 13:10 kwik napisał(a): > to w drugiej turze, najpierw dla nas, bo jesteśmy GŁODNI!!! a stać Was na chleb, czy pozostają już tylko ciastka? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o to przykrywanie 03.06.02, 13:11 > a stać Was na chleb, czy pozostają już tylko ciastka? one na razie leżą. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: o to przykrywanie 03.06.02, 13:16 kwik napisał(a): > one na razie leżą. odłogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 12:04 Jako element anarchistyczny odmawiam przyjęcia medalu. Chętnie za to przyjmę ekwiwalent w postaci prawnych środków płatniczych. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 12:05 a po co anarchiście prawne środki płatnicze? witam! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 12:12 Dzień dobry. Potrzebne mi są na prowadzenie działań resocjalizacyjnych, w ramach których będę powoli odchodził od anarchii i przesuwał się w stronę kapitalizmu. Bedzie to o tyle korzystne, że społeczeństwu ubędzie jeden kontestator a przybędzie apologeta (to dwie osoby do przodu), zaś ja mam zamiar w ramach tychże działań postawić sobie willę i kupić merca. A dlaczego pytasz? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 12:48 zmieniasz orientację, jak widzę. to może i ja zmienię, a co mi tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Kwiś, nie wierzysz w moją cnotę?? 03.06.02, 13:07 W sumie mam imię po świętej i do tego dziewicy, to zobowiązuje ;-)))) pzdr, (w)asia :P Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie, no skądże znowu ale 03.06.02, 13:09 cnoty się nie dziedziczy z imieniem, waśka. jak tam komandor? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: WASIA 03.06.02, 13:23 wasia, mnie interesuje twoje adiutanckie oddanie. po wojskowemu. na przepustce masz wolną rękę. hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Jestem oddana, jak trzeba ;)))) 03.06.02, 13:55 Ale jak się raz oddam, to już nie będę dziewicą, niezależnie, czy orleańską, czy nie... :-(((( pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Kwiś, nie wierzysz w moją cnotę?? 03.06.02, 13:14 wasia napisał(a): > W sumie mam imię po świętej i do tego dziewicy, to zobowiązuje ;-)))) Ja tam mam imię po ewangeliście i nie czuję się do niczego zobowiązany. :-))) > pzdr, (w)asia :P Ładne imię. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 13:04 Kwik, w ten sposób do niczego nie dojdziemy. Jak Ty przestaniesz dawać (kasę, oczywiście), to skąd ja będę brać? I wszystko zostanie po staremu. Nie. Jedyną szansą jest to, ze ja się zacznę zmieniać, dojdę (w sensie kapitalistycznym) do czegoś, a potem pociągnę Cię za sobą. Co ty na to? Umowa stoi? Chyba, że piszesz o innych orientacjach. W takim razie nie. Wolę pozostać hetero i nigdzie nie pisałem, że jest inaczej (skąd pani to ma? to nie moje pismo! ktoś podrobił podpis!) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 13:08 ydorius napisał(a): > > a potem pociągnę Cię za sobą. Co > ty na to? Umowa stoi? ale gdzie? do czyszczenia tego merola, którego się dorobisz? > Chyba, że piszesz o innych orientacjach. W takim razie nie. Wolę pozostać > hetero i nigdzie nie pisałem, że jest inaczej (skąd pani to ma? to nie moje > pismo! ktoś podrobił podpis!) już my wszystko wiemy. mamy na to dowody, papiery i świadków. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 13:16 Nic nie macie. To bluff. blef. blif. Czyszczenie merola? A po co? Będzie brudny. No co ty, kupimy Ci drugą połowę Białowieży, co Ty na to? nowobogack.y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 13:25 > No co ty, kupimy Ci drugą połowę Białowieży, co Ty na to? a konkretnie którą macie na myśli, współprezesie nowobogacky? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 13:34 tę ładniejszą. Po białoruskiej stronie. :-)) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dzisiaj ..................................... 03.06.02, 13:44 chcesz mnie zesłać? Odpowiedz Link Zgłoś