ramyus 16.02.05, 13:03 Czy boicie sie, ze ktos kto szybko poszedl do lozka z Wami, szybko pojdzie do niego rowniez z innymi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ruru Re: A skad ten spokoj ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:45 Ja się nie boję ,ja wiem że tak jest. Dlatego jeżeli panienka da Ci na drugiej randce to koniecznie załóż " skarpetę". No chyba że szukasz zonka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
macho30 Re: A skad ten spokoj ? 16.02.05, 15:47 Wszystko zależy w jakich okolicznościach do tego doszło, czas nie ma tu nic do rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Szybko do lozka IP: *.ecofis.de 16.02.05, 15:48 a o co ja mam sie bac? skoro na pierwszej randce, to on mi moze byc rybka. trza sie tylko zabezpieczyc. jeju...a ja to se nie pojde juz na pierwsza randke. ach, rozmazylam sie Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Nie. 16.02.05, 15:51 Skąd spokój? - nie mam i nie miałam żadnych przesłanek świadczących o zdradzie męża, - sądząc po sobie spokojnie oceniam Twoje sugestie jako absurdalne (skoro m. poszedł ze mną szybko do łóżka to ja też z tym nie czekałam, prawda) bo nie zdradzam i nie zamierzam, - jesteśmy dorośli i jak ktoś miał poszaleć to poszalał, - tempo pójścia do łóżka nie ma wpływu na rozwój uczuć i zaufania Odpowiedz Link Zgłoś