boski.zawodowiec 18.02.05, 13:34 ale nie jest to płcz z bolesci tylko z rozkoszy i szczescia, niezły jestem co nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macho30 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:34 widocznie płacze ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:35 przeczytałem . Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:36 Dziwne. Ja zemdlałam z rozkoszy gdy mój chłop zorganizował erotyczną medytację. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:36 to cos chyba nie tak , a moze podał ci jakies tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:41 No widzisz, to przerasta Twoje możliwości zazdrośniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:46 przeciez ja nie jestem zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:51 Ale mojego chłopa nie przebijesz :)))))))) i w życiu nie będzesz miał takiej babki jak ja :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:51 ja mam inne gusta, np. szukam tylko blondynki i innych nie chce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:52 Uff, to dobrze, możemy się bezpiecznie kumplować :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:53 dokładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z orga 18.02.05, 13:37 hehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:38 :))) taka jest prawda:) łezki w oku ze szczescia to taki peikny widok Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:39 marzenia dobra rzecz! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:40 to jest prawda, byc moze wpływ na to ma moj bardzo długi jezyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:41 Może język długi to Ty masz, ale jak na panią Hilton patrzysz :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:43 nie wystawiam nigdy jezora gdy na cos patrze. Odpowiedz Link Zgłoś
macho30 Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:42 Głąbie nie w długości języka leży tajemnica sukcesu tylko w odpowiedniej technice, wsadzając język głeboko do pochwy wcale nie powodujesz większych bodźców, trzeba wiedzieć gdzie włożyć język jak nim ruszać i gdzie i jak dotykać palcami ale ty pewnie o tym nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:45 włoz sobie swoje 2 cm jezyka to zobczysz czy cokowliek zdziałasz, a tak pozatym to nichce mi sie na twoje chamskie posty odpisywać, jesli chcesz aby odpisał to uzywaj kulturalnych słow. Odpowiedz Link Zgłoś
macho30 Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:51 Dowodzisz nadal swojej niewiedzy w tym temacie, jesteś żałosny i zadufany w sobie, nie masz pojęcia o potrzebach kobiet i o tym co sprawia im przyjemność, to że władujesz im jęzor na 5cm to nic nie da, ważne jest odpowiednie stymulowanie 2 punktów w pochwie palcem i pieszczoty łechtaczki i cewki moczowej językiem , a w tym przypadgu długość języka jest nie ważna Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:59 eeeee... litosci macho, przeciez z prawiczkiem rozmawiasz... nie zrozumie ani slowa z tego, co mu tu klarujesz. on jest na etapie transmisji swego kodu genetycznego na plakat z miss hilton. Odpowiedz Link Zgłoś
macho30 Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 14:02 masz rację ale próbuję go oświecić zanim skrzywdzi jakąś kobietę jak się do niej dorwie Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 14:04 eeee... o to akurat sie nie obawiam... no chyba ze ja dorwie za pomoca paralizatora. innego sposobu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:43 Boski co Ty robiłeś na Kozmo-gerlz, szukałeś kandydatki na dziewczynę? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:46 odwiedziłem na.tke Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:50 Aaahaaa,ładne rzeczy, podrywasz kozmodziewczynę a tu uwodzisz Dylemat! Mamy cię! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:52 natka to wybitna islamsitka z forum kobieta wiec ja odwiedziłem klikajac na sygnaturke. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Widzisz dylemacie 18.02.05, 13:53 I jeszcze się tłumaczy ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonata Re: Widzisz dylemacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:18 Pewnie gorącym woskiem Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:20 Brauje już sznurka do snopowiązałki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonata Re: Widzisz dylemacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:20 No od razu z armatą na muchy? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:23 hehehehehe... no dobra. to moze peelingiem wloski wyciera? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:29 Same się wycieraja o bokserki zmechacone od nieprania :) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 22:19 jaki tam z niego kozmo?? niestety, nie nadaje się na fajnego misiadżga ;)))) a Ty, quasi-boska miernoto, skończ już z tym islamem, bo to żałosne, lepiej powyciskaj pryszcze, bo nadal okazujesz się być zakompleksionym domorosłym erotomanem. kolejny to twój wątek na potwierdzenie mojej teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 18.02.05, 13:45 placze z rozkoszy i szczescia ze nareszcie skonczyles i ona moze w koncu zajac sie czyms przyjemnym:))) np sexem z innym facetem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:47 zazdroscisz rencistko? pewnie twoj nawet boi sie schylac ponizej twojego pasa aby przypadkiem sobie nie obrzydzic kobiet do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z orga 18.02.05, 13:54 taaaa. to sie nazywa kultura osobista... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 14:56 a ona ma kulture osobistą? napsiałęm cos bardzo zblizonego do jej wywodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:55 nie mam czego zazdrosic, ze niby co? mam ci zazdrosic ze wsadasz jezora w pochwe? dla mnie to akurat zadna atrakcja:)) A na temat zwyczajow sexualnych mojego partnera wypowiadac sie tu nie bede. Powiem tylko, z emam tyle ile chce, gdzie chce i jak chce. I ty na pewno mu do piet nie dorastasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 14:58 ha bo nie miałas dobrego pieszczenia przez wiekszosc swojego zycia, faceta szukasz od powiedzmy 2 lat skoro rok poszedł na starszych wiec do 45 roku byłs pewnie dziewica lub tez miałąs jeden marny stosunek seksualny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:59 krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje.......ale pociesz sie:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a przysłowie to wymyslił brzydal jakis niechciany 18.02.05, 15:05 przez zadną i ktory przegrywał z prawdziwymi facetami o wzgeldy pieknych kobiet:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:11 dobrze, ze zaznaczyles, ze z prawdziwymi facetami heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:13 no wiesz kazdy lubi sie mocno zakcentować:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:16 no tak, niektorzy musza akcentowac, inni po prostu sa prawdziwymi facetami. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:19 a ja akcentuje i jestem prawdziwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:20 taaaa... ja tez sie czasami dopieszczam cieplym slowem. to zaden wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:27 no widzisz jak sie wreszcie zrozumielismy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: a przysłowie to wymyslił brzydal jakis niechc IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:22 niewiem kto wymyslil to przyslowie mam jednak wrazenie ze pasuje do ciebie,ale nie smuc sie czyms trzeba nadrabiac :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia nudny jesteś i wcale nie taki boski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati1984 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.customer.m-online.net 21.02.05, 17:11 boski powiem jedno ZAINTRYGOWALES mnie i tyle!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:14 co niedopieszczona???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati1984 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.customer.m-online.net 21.02.05, 17:21 nio wlasnie ostatnio nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia lipa Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 21:05 po ilości komentarzy widać , ze jest duże zapotrzebowanie . W jakim rejonie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia To, co napisal Boski jest szczera prawda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:15 Tylko niektore nie umieja sie na nim poznac. Odpowiedz Link Zgłoś