Dodaj do ulubionych

potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orgazmu

18.02.05, 13:34
ale nie jest to płcz z bolesci tylko z rozkoszy i szczescia, niezły jestem co
nie?
Obserwuj wątek
    • macho30 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:34
      widocznie płacze ze śmiechu
      • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:35
        przeczytałem .
    • rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:36
      Dziwne. Ja zemdlałam z rozkoszy gdy mój chłop zorganizował erotyczną medytację.
      • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:36
        to cos chyba nie tak , a moze podał ci jakies tabletki?
        • rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:41
          No widzisz, to przerasta Twoje możliwości zazdrośniku :)
          • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:46
            przeciez ja nie jestem zazdrosny.
            • rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:51
              Ale mojego chłopa nie przebijesz :)))))))) i w życiu nie będzesz miał takiej
              babki jak ja :))))))))))
              • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:51
                ja mam inne gusta, np. szukam tylko blondynki i innych nie chce:)))
                • rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:52
                  Uff, to dobrze, możemy się bezpiecznie kumplować :)
                  • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:53
                    dokładnie:)
    • mamdylemat Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z orga 18.02.05, 13:37
      hehehehehehehehehe
      • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:38
        :))) taka jest prawda:) łezki w oku ze szczescia to taki peikny widok
        • mamdylemat Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:39
          marzenia dobra rzecz!
          • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:40
            to jest prawda, byc moze wpływ na to ma moj bardzo długi jezyk:)
            • pietrek666 Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:41
              Może język długi to Ty masz, ale jak na panią Hilton patrzysz :DDD
              • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:43
                nie wystawiam nigdy jezora gdy na cos patrze.
            • macho30 Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:42
              Głąbie nie w długości języka leży tajemnica sukcesu tylko w odpowiedniej
              technice, wsadzając język głeboko do pochwy wcale nie powodujesz większych
              bodźców, trzeba wiedzieć gdzie włożyć język jak nim ruszać i gdzie i jak
              dotykać palcami ale ty pewnie o tym nie wiesz...
              • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:45
                włoz sobie swoje 2 cm jezyka to zobczysz czy cokowliek zdziałasz, a tak pozatym
                to nichce mi sie na twoje chamskie posty odpisywać, jesli chcesz aby odpisał to
                uzywaj kulturalnych słow.
                • macho30 Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:51
                  Dowodzisz nadal swojej niewiedzy w tym temacie, jesteś żałosny i zadufany w
                  sobie, nie masz pojęcia o potrzebach kobiet i o tym co sprawia im przyjemność,
                  to że władujesz im jęzor na 5cm to nic nie da, ważne jest odpowiednie
                  stymulowanie 2 punktów w pochwie palcem i pieszczoty łechtaczki i cewki
                  moczowej językiem , a w tym przypadgu długość języka jest nie ważna
                  • mamdylemat Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 13:59
                    eeeee... litosci macho, przeciez z prawiczkiem rozmawiasz... nie zrozumie ani
                    slowa z tego, co mu tu klarujesz. on jest na etapie transmisji swego kodu
                    genetycznego na plakat z miss hilton.
                    • macho30 Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 14:02
                      masz rację ale próbuję go oświecić zanim skrzywdzi jakąś kobietę jak się do
                      niej dorwie
                      • mamdylemat Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 14:04
                        eeee... o to akurat sie nie obawiam... no chyba ze ja dorwie za pomoca
                        paralizatora. innego sposobu nie ma.
    • rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:43
      Boski co Ty robiłeś na Kozmo-gerlz, szukałeś kandydatki na dziewczynę?
      • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:46
        odwiedziłem na.tke
        • rachela180 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:50
          Aaahaaa,ładne rzeczy, podrywasz kozmodziewczynę a tu uwodzisz Dylemat! Mamy cię!
          • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:52
            natka to wybitna islamsitka z forum kobieta wiec ja odwiedziłem klikajac na
            sygnaturke.
            • rachela180 Widzisz dylemacie 18.02.05, 13:53
              I jeszcze się tłumaczy ;)))))))))))))))
              • mamdylemat Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:01
                ach ci dzisiejsi kozmo-bojs!
                • rachela180 Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:02
                  Boski jest kozmoseksualny :)))
                  • mamdylemat Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:05
                    i depiluje se paszki.
                    • rachela180 Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:15
                      Wszystko se depiluje :)
                      • mamdylemat Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:16
                        o cholera! tam tez???????
                        • Gość: Sonata Re: Widzisz dylemacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:18
                          Pewnie gorącym woskiem
                          • rachela180 Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:19
                            Zardzewiałą żyletką :D
                            • mamdylemat Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:19
                              zdaje sie, ze kosiarka!
                              • rachela180 Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:20
                                Brauje już sznurka do snopowiązałki :)
                              • Gość: Sonata Re: Widzisz dylemacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:20
                                No od razu z armatą na muchy? :))
                                • mamdylemat Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:23
                                  hehehehehe... no dobra. to moze peelingiem wloski wyciera?
                                  • rachela180 Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 14:29
                                    Same się wycieraja o bokserki zmechacone od nieprania :)
                • nat.ka Re: Widzisz dylemacie 18.02.05, 22:19
                  jaki tam z niego kozmo?? niestety, nie nadaje się na fajnego misiadżga ;))))

a Ty, quasi-boska miernoto, skończ już z tym islamem, bo to żałosne, lepiej
                  powyciskaj pryszcze, bo nadal okazujesz się być zakompleksionym domorosłym
                  erotomanem. kolejny to twój wątek na potwierdzenie mojej teorii.
    • Gość: margie Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 18.02.05, 13:45
      placze z rozkoszy i szczescia ze nareszcie skonczyles i ona moze w koncu zajac
      sie czyms przyjemnym:))) np sexem z innym facetem:))
      • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:47
        zazdroscisz rencistko? pewnie twoj nawet boi sie schylac ponizej twojego pasa
        aby przypadkiem sobie nie obrzydzic kobiet do konca zycia.
        • mamdylemat Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z orga 18.02.05, 13:54
          taaaa. to sie nazywa kultura osobista...
          • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pies´cic ze kobieta p?acze z org 18.02.05, 14:56
            a ona ma kulture osobistą? napsiałęm cos bardzo zblizonego do jej wywodu:)
        • margie Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 13:55
          nie mam czego zazdrosic, ze niby co? mam ci zazdrosic ze wsadasz jezora w
          pochwe? dla mnie to akurat zadna atrakcja:)) A na temat zwyczajow sexualnych
          mojego partnera wypowiadac sie tu nie bede. Powiem tylko, z emam tyle ile
          chce, gdzie chce i jak chce. I ty na pewno mu do piet nie dorastasz:))
          • boski.zawodowiec Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga 18.02.05, 14:58
            ha bo nie miałas dobrego pieszczenia przez wiekszosc swojego zycia, faceta
            szukasz od powiedzmy 2 lat skoro rok poszedł na starszych wiec do 45 roku byłs
            pewnie dziewica lub tez miałąs jeden marny stosunek seksualny:)
    • Gość: mm no:> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:43
    • Gość: Beti Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:59
      krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje.......ale pociesz sie:-))))))
      • boski.zawodowiec a przysłowie to wymyslił brzydal jakis niechciany 18.02.05, 15:05
        przez zadną i ktory przegrywał z prawdziwymi facetami o wzgeldy pieknych
        kobiet:)
        • mamdylemat Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:11
          dobrze, ze zaznaczyles, ze z prawdziwymi facetami heheheh
          • boski.zawodowiec Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:13
            no wiesz kazdy lubi sie mocno zakcentować:)
            • mamdylemat Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:16
              no tak, niektorzy musza akcentowac, inni po prostu sa prawdziwymi facetami.
              • boski.zawodowiec Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:19
                a ja akcentuje i jestem prawdziwy:)
                • mamdylemat Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:20
                  taaaa... ja tez sie czasami dopieszczam cieplym slowem. to zaden wstyd.
                  • boski.zawodowiec Re: a przys?owie to wymysli? brzydal jakis niechc 18.02.05, 15:27
                    no widzisz jak sie wreszcie zrozumielismy:)
        • Gość: Beti Re: a przysłowie to wymyslił brzydal jakis niechc IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:22
          niewiem kto wymyslil to przyslowie mam jednak wrazenie ze pasuje do ciebie,ale
          nie smuc sie czyms trzeba nadrabiac :-)))))
    • six_a To dmuchane też płaczą? 18.02.05, 18:57

• Gość: julia nudny jesteś i wcale nie taki boski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:03
    • Gość: pati1984 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.customer.m-online.net 21.02.05, 17:11
      boski powiem jedno ZAINTRYGOWALES mnie i tyle!!;)
      • Gość: !!!!! Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:14
        co niedopieszczona????
        • Gość: pati1984 Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.customer.m-online.net 21.02.05, 17:21
          nio wlasnie ostatnio nie...
          • Gość: andzia lipa Re: potrafie tak pieścic ze kobieta płacze z orga IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 21:05
            po ilości komentarzy widać , ze jest duże zapotrzebowanie .
            W jakim rejonie robisz?
            • Gość: lusia To, co napisal Boski jest szczera prawda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:15
              Tylko niektore nie umieja sie na nim poznac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka