Dodaj do ulubionych

czEmu mariAnek to takI poDly cHam ???????

05.06.02, 13:37
macie jakies pomysly?

moim zdaniem jego nienawisc do calego prawie swiata ma podloze w jego
kompleksach, ktore sa wynikiem braku zarowno mozgu jak i narzadu
kopulacyjnego...

( a marianek jesli juz ozbaczyl ten watek to pewnie wlasnie siedzi ze swoim
ukochanym slownikiem wyrazow powszechnie okreslanych jako wulgrane i mysli jak
mnie zniszczyc intelektualnie uzywajac do tego celu swoich jedynych przyjaciol-
wulgaryzmow...)

Obserwuj wątek
    • bukowski27 ja musze powiedziec 05.06.02, 13:45
      chociaz wiem ze moje zdanie maria nie obchodzi, co juz sobie wyjasnilismy, ze
      mario wlasciwie to jakby odchamial... wiersze pisze... piosenki spiewa.. ale
      chyba w takim razi enie wszystkie watki czytam...
    • Gość: anE Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.06.02, 13:45
      myślę, że się nie przejmuje co inni o nich myślą.
      nie szanuje innych i ma wszystko gdzieś..
      niektórzy nie mają odwagi powiedzieć co myślą, a on ma! ale forma tych
      przpekazów..
      • Gość: anE Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.06.02, 13:47
        myślę, że się nie przejmuje co inni o nich myślą.
        "o nim" oczywiście być powinno (wg mojego zamysłu, :-)
      • sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 05.06.02, 13:48
        Gość portalu: anE napisał(a):

> myślę, że się nie przejmuje co inni o nich myślą.
        > nie szanuje innych i ma wszystko gdzieś..
        > niektórzy nie mają odwagi powiedzieć co myślą, a on ma! ale forma tych
        > przpekazów..

forma tych przekazow swiadczy o tym, ze jesli zalozyc, ze marianek ewentualnie
        posiada mozg, to ma on wiecej gowna niz szarych komorek w tymze mozgu...
    • pastwa Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 05.06.02, 14:23
      Dziwne są te rozważania, bo jak ktoś założył wątek, że "Te forum zeszło na psy"
      to się ludzie oburzyli jak ktoś śmie nazywać ich "debilami", przecież kulturka
      sobie tutaj rozmawiają,a na innych wątkach śmiało juz rzucają ten jest "chuj",
      a ta, to "pizda".
      Co do mario2, to się on podpisuje obok swoich postów( wątków), kto nie lubi
      (potrafi) z nim rozmawiać niech się od niego z daleka buja i po kłopocie.
      Jest tu jakaś mania włażenia umyślnie w "gnojówkę" i narzekania potem, że sie
      upaprało buuuuu....
    • Gość: mario2 Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 14:37
      Z roszkosza skonfudowalem, ze nasza Schiza zna takie slowo jak "mozg" wprawdzie
      jest to znajomosc stricte teoretyczna, ale to juz cos. Zgodnie z prawem
      ewolucji, moze sie nawet taka Schiza dorobic tego organu i zaczac go uzywac. Na
      razie jednak pozostaje jej tylko postrzeganie tego w/g niej ewenementu u
      innych. Nie kusze sie - jak ma to w zwyczaju ten polkretynek Schiza - analiza
      jej watpliwej osobowosci wypranej z uczuc wyzszych, przyzwoitosci i pozbawionej
      nawet cienia inteligencji. Probuje wylezc jak wrzod na czyichs plecach po to by
      zaistniec. Z nia nie nalezy sie zadawac, tylko potraktowac tak, jak traktuje
      sie wrzody- wycisnac! Czytajac jej teksty mozna zaczac wierzyc w reinkarnacje i
      dojsc w 100% do tego jakim zwierzeciem byla ona w poprzednim wcieleniu. Jej
      peroracje pozbawione polotu dowodza, ze moze ona byc genetycznie popierdolonym
      owocem malzenstwa miedzy kuzynami. Cokolwiek ja gryzie musi cierpiec na
      straszna niestrawnosc. Nie dziwie sie wiec, ze jej posty sa przepelnione tym,
      co gryzaca jej sumienie istota wyrzyga. Chyba nie powinienem jej prosic by
      zachowywala twarz i wyrazala sie bardziej inteligentnie- tacy jak ona nie
      potrafia udawac! Na pewno meczy ja stale wlasne towarzystwo i nawet jej wlasny
      cien ja unika, dlatego szuka guza tutaj. Nalezy ona przeciez do osob, ktore gdy
      nie dostaja w ryja- nie potrafia egzystowac. Powinna ona od razu oskarzyc swoj
      mozg o niewywiazywanie sie z obowiazkow. I na koniec jeszcze prosba do
      Schizolki: pisz duzo, zeby wszyscy wiedzieli ze nie myslisz. Nie przecze ze
      masz swoj styl- ale jest to niestety styl zalosny!
      • poison1 Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 05.06.02, 14:55
        Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Z roszkosza skonfudowalem, ze nasza Schiza zna takie slowo jak "mozg" wprawdzie
        >
        > jest to znajomosc stricte teoretyczna, ale to juz cos. Zgodnie z prawem
        > ewolucji, moze sie nawet taka Schiza dorobic tego organu i zaczac go uzywac. Na
        >
        > razie jednak pozostaje jej tylko postrzeganie tego w/g niej ewenementu u
        > innych. Nie kusze sie - jak ma to w zwyczaju ten polkretynek Schiza - analiza
        > jej watpliwej osobowosci wypranej z uczuc wyzszych, przyzwoitosci i pozbawionej
        >
        > nawet cienia inteligencji. Probuje wylezc jak wrzod na czyichs plecach po to by
        >
        > zaistniec. Z nia nie nalezy sie zadawac, tylko potraktowac tak, jak traktuje
        > sie wrzody- wycisnac! Czytajac jej teksty mozna zaczac wierzyc w reinkarnacje i
        >
        > dojsc w 100% do tego jakim zwierzeciem byla ona w poprzednim wcieleniu. Jej
        > peroracje pozbawione polotu dowodza, ze moze ona byc genetycznie popierdolonym
        > owocem malzenstwa miedzy kuzynami. Cokolwiek ja gryzie musi cierpiec na
        > straszna niestrawnosc. Nie dziwie sie wiec, ze jej posty sa przepelnione tym,
        > co gryzaca jej sumienie istota wyrzyga. Chyba nie powinienem jej prosic by
        > zachowywala twarz i wyrazala sie bardziej inteligentnie- tacy jak ona nie
        > potrafia udawac! Na pewno meczy ja stale wlasne towarzystwo i nawet jej wlasny
        > cien ja unika, dlatego szuka guza tutaj. Nalezy ona przeciez do osob, ktore gdy
        >
        > nie dostaja w ryja- nie potrafia egzystowac. Powinna ona od razu oskarzyc swoj
        > mozg o niewywiazywanie sie z obowiazkow. I na koniec jeszcze prosba do
        > Schizolki: pisz duzo, zeby wszyscy wiedzieli ze nie myslisz. Nie przecze ze
        > masz swoj styl- ale jest to niestety styl zalosny!

A tfu, czarci pomiocie!
      • sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 05.06.02, 15:02
        marianku, ty idz lepiej jakiemus koledze loda zrob, chyba , ze nie mozesz , bo
        cala buzie sobie masz wlasnym gownem zapchana, i co to sie stalo w ogole,
        zadnych wulgaryzmow? wyglada na to , ze nawet one ciebie opuscily... no jaka
        szkoda... marianku ty masz zaburzenia powazne, lepiej sie zglos do odpowiedniej
        instytucji, bo ty zagrozeniem dla spoleczenstwa jestes, owszem ja nie jestem
        madra, ale jak moge byc skoro czytam wypowiedzi takich napastliwych patalachow
        twojego pokroju? i po co ty wchodzisz na to forum>? tylko po to,z eby innych
        obrazac, co? nie masz lepszego zajecia?
        • Gość: mario2 Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 15:08
          Nie zaperzaj sie tak bardzo. Ponoc takim jednokomorkowcom jak ty to szkodzi.
          Przypomnij sobie poldebilko, ze to ty wlazilas na moje watki i probowalas w
          formie najczesciej napastliwej mnie deprecjonowac. Tak mnie, bo na temat nie
          mialas nigdy nic interesujacego do powiedzenia. Piszesz o komplekasch, a mnie
          sie wydaje, ze za czesto slyszysz to slowo u weterynarza do ktorego uczeszczasz
          i potem stosujesz je zawsze, kiedy pasuje ci ono gramatycznie do wypowiedzi.
          Tylko gramatycznie bo wypowiedzi twoje z logika nie maja wiele wspolnego.
          • sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 05.06.02, 15:14

> Nie zaperzaj sie tak bardzo. Ponoc takim jednokomorkowcom jak ty to szkodzi.
            > Przypomnij sobie poldebilko, ze to ty wlazilas na moje watki i probowalas w
            > formie najczesciej napastliwej mnie deprecjonowac. Tak mnie, bo na temat nie
            > mialas nigdy nic interesujacego do powiedzenia. Piszesz o komplekasch, a mnie
            > sie wydaje, ze za czesto slyszysz to slowo u weterynarza do ktorego uczeszczasz
            >
            > i potem stosujesz je zawsze, kiedy pasuje ci ono gramatycznie do wypowiedzi.
            > Tylko gramatycznie bo wypowiedzi twoje z logika nie maja wiele wspolnego.

marianku, moze sobie damy spokoj, na poczatku twoje pretensje mnie bawily, ale
            teraz juz mi sie to znudzilo, ja ciebie nienawidze, ty mnie nie szanujesz, to
            sobie po prostu juz nie odpoisujmy, nie mam ochoty czytac juz twoich polkretynsko-
            debilskich wypowiedzi, bo to negatywnie wplywa na moja psychike, nie chce zeby
            doszlo do tego, ze gdy bede w twoim wieku to rowniez sie stane taka zgryzliwa i
            zgorzchniala jak ty...a wiec jak mawia moja koleznaka ' nicht sehen any more !'
            • Gość: mario2 Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 15:48
              sfizofremia napisał(a):

> marianku, moze sobie damy spokoj, na poczatku twoje pretensje mnie bawily,

**** twoje bawia mnie do teraz. Tak zabawnego gowna jeszcze nie widzialem

ale teraz juz mi sie to znudzilo,

**** to po co stale odpisujesz. Masz racje cos takiego jak ty zawsze wyplywa i
              nie jest to oliwa

ja ciebie nienawidze,

*** coz za chrescijanskie podejscie do tematu!!

ty mnie nie szanujesz,

**** Schlebiasz sobie. Na brak szacunku tez trzeba zasluzyc.

to sobie po prostu juz nie odpoisujmy,

*** zaczelas i rakiem sie wycofujesz?

nie mam ochoty czytac juz twoich polkretyns ko- debilskich wypowiedzi, bo to
              negatywnie wplywa na moja psychike,

***** Przeczytaj swoje to od razu na sygnale do Tworek cie wywioza

nie chce zeby doszlo do tego, ze gdy bede w twoim wieku to rowniez sie stane
              taka zgryzliwa i zgorzchniala jak ty...a wiec jak mawia moja koleznaka ' nicht
              sehen any more !'

*** ty nawet takiego wieku nie dozyjesz. Drobnoustroje maja ograniczony czas
              wegetacji

I jak mawia moj kolega: Leck mich am Arsch

• sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 05.06.02, 18:56
                >
                >
                > I jak mawia moj kolega: Leck mich am Arsch
                >
                >

chyba snisz, sam sie pocaluj, albo niech cie jakis twoj kolega w tę twoją dupe
                pocaluje, w podziece, ze mu tak ladnie loda robisz
                i jak mawiaja moi znajomi z innych krajow:

lapai mi kura! ,
                schleich dich ,
                suksi vittuun! ,
                va te faire foutre! ,
                caccati in mano e prenditi a schiaffi ,
                ano shipal ,
                Dra til helvete ,
                Vai para a puta que te pariu! ,
                chingate ,
                Sug min kuk! itd...

• Gość: mario2 Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 19:38
                  Lecz sie dziewczynko. A w przerwach ucz sie jezykow obcych. Gdzie ja ci
                  calowanie proponowalem. Zwracam uwage, ze w jezyku niemieckim "calowac" to
                  kuessen, a nie lecken!
                  • sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 05.06.02, 19:45

> Lecz sie dziewczynko. A w przerwach ucz sie jezykow obcych. Gdzie ja ci
                    > calowanie proponowalem. Zwracam uwage, ze w jezyku niemieckim "calowac" to
                    > kuessen, a nie lecken!

Leck' mich -
                    -kiss my ass -Shortform of "Leck mich am Arsch";

• Gość: mario2 Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 20:55
                      A o idiomach juz slyszala, czy tylko o alweysach ze skrzydelkami?
                      • Gość: mario2 Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 21:01
                        Weil grade Sprichwort "leck mich am Arsch" ein Idiom in der Sprache ist. Ich
                        kannes verstehen, dass es Leute gibt, denen schwer ist die gramatische, bzw.
                        ortografische Regeln zu verstehen. Denn du Probleme sogar in der polnischen
                        Sprache hast, sei bitte so gut und ergreift keine Flucht in die Fremdsprachen.
                        • sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 05.06.02, 21:05
                          Nieskończenie wielu mężczyzn ma wygląd myslicieli, chociaż nigdy nie mieli ani
                          jednej my?li.

Christian Friedrich Hebbel
                          • sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 05.06.02, 21:14
                            To, co bywa najbardziej w mężczyznie - głupota.

Stefan Napierski
                            • Gość: mario2 Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 21:32
                              o sufrazystka sie z naszej Schzolce odezwala!

"Od wzniosłości do śmieszności tylko jeden krok"

Napoleon I
                              • Gość: mario2 Scizol IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 21:33
                                Cat's foot iron claw
                                Neuro-surgeons scream for more
                                At paranoia's poison door.
                                Twenty first century schizoid man.

Blood rack barbed wire
                                Polititians' funeral pyre
                                Innocents raped with napalm fire

Death seed blind man's greed
                                Poets' starving children bleed
                                Nothing he's got he really needs

• ignatz Re: Scizol 06.06.02, 00:59
                                  King Crimson. Dobrze mowie?
                                  • Gość: mario2 Re: Scizol IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 07:03
                                    Masz racje co do wykonawcy :o))
                                    • sfizofremia Re: Scizol 06.06.02, 18:34

Mężczyzni starzeją się, lecz nigdy nie stają sie lepszymi.

Oscar Wilde

• Gość: annabl Re: Scizol IP: *.bwk.tue.nl 06.06.02, 19:37

> Cat's foot iron claw
                                  > Neuro-surgeons scream for more
                                  > At paranoia's poison door.
                                  > Twenty first century schizoid man.
                                  >
                                  > Blood rack barbed wire
                                  > Polititians' funeral pyre
                                  > Innocents raped with napalm fire
                                  >
                                  > Death seed blind man's greed
                                  > Poets' starving children bleed
                                  > Nothing he's got he really needs
                                  >
                                  >
                                  cholera, ale ja ten kawalek lubie...
                                  a.

• sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 06.06.02, 18:35
                                Dlaczego mężczyźni mówią po imieniu do swoich penisów?
                                Bo chcą być 'po imieniu' z tymi, którzy podejmują wszystkie decyzje.

• Gość: JiP Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 18:40
                                  Witaj sfizofremio-już się zaniepokoiliśmy , dobrze że jesteś .Miłego wieczoru
                                  J i P.Rozdwoiłam się ale to w imieniu nas dwojga :))
                                  • sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 06.06.02, 18:45
                                    Gość portalu: JiP napisał(a):

> Witaj sfizofremio-już się zaniepokoiliśmy , dobrze że jesteś .Miłego wieczoru
                                    > J i P.Rozdwoiłam się ale to w imieniu nas dwojga :))

elo, elo, dopsze, ze Wy tez jestescie, ale mnie tu niedlugo moze juz nie byc, bo
                                    ja wrazliwa dziefczynka jestem i przez marianka chyba w depresje
                                    popadne...bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

• Gość: JiP Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 18:48
                                      No co ty nie warto nawet o tym myślec - możesz ignorować i tyle :))nie on
                                      jeden na tym forum , teraz mnie się dostanie cha cha cha pozdr.
                                      • sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 06.06.02, 19:12
                                        Gość portalu: JiP napisał(a):

> No co ty nie warto nawet o tym myślec - możesz ignorować i tyle :))nie on
                                        > jeden na tym forum , teraz mnie się dostanie cha cha cha pozdr.

chgyba masz racje, trzeba go ignorowac, bo co on sobie wyobraza psychol jeden -
                                        wyzywa sie na mnie za swoje nieudane homoseksualne zwiazki...
    • Gość: mario2 Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:06
      O tu tez.

Wiecej szukac mi sie nie chce!
      • sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 11.06.02, 18:16

>
        >
        >
        > Wiecej szukac mi sie nie chce!

szukac sie nie chce... hehe... do tego wszystkiego jeszcze leń paskudny....
        • Gość: mario2 Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 21:00
          Czy ty jestes od urodzenia taka glupia, albo zostalo ci to z poprzedniego
          wcielenia jak bylas glisda?
          • sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 11.06.02, 21:09

> Czy ty jestes od urodzenia taka glupia, albo zostalo ci to z poprzedniego
            > wcielenia jak bylas glisda?

nie, blisko jestes, ale nie do konca... :):) to mi zostalo od wakacji, kiedy w
            Tworkach bylam twoją panią psycholog, twoje problemy z wlasna osobowaoscia
            sprawilty, ze chwilowo w szalenstwo popadlam, ale juz mi troche lepiej jednak
            zawod musialam zmienic, ale ty jak widze nadal tam mieszkasz, jedankze widze duzy
            postep, skoro ci dali dostep do netu to chyba ci sie polepszylo :):) gratuluje,
            zdrowka zycze marianku kochany :):)

• Gość: mario2 Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 08:12
              Nie dosyc, ze glupota galopujaca, to jeszcze mitomania krzywi twoj charakter.
              Zeby sie tylko nie okazal, ze jestes Napoleonem, albo Katarzyna II.
              Paranoidalne kompleksy miotajace toba wprawdzie nie sa dla ciebie bolesne,
              jednak uciazliwe dla nas jako otoczenia. I wiem juz dlaczego tak niewyraznie
              mowisz! Z kagancem jest trudno inaczej cokolwiek wyartykulowac.
              • sfizofremia Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 12.06.02, 15:00
                Niektórzy mezczyzni tak powaznie siebie traktuja, iz wcale nie dostrzegaja,
                jacy sa komiczni.
                Harold MacMillan
                • rozum_ Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? 12.06.02, 16:30
                  Wspolczuje obracania sie w takim towarzystwie! Nie dziwi mnie to jednak- swoj
                  do swego ciagnie jak mucha do gowna, kretyn do kretyna, a glupia baba do
                  wyzywania sie na facetach, u ktorych szans nie ma!

"Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie."

Jean Paul Sartre
                  • Gość: schiza Re: czEmu mariAnek to takI poDly cHam ??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 19:31
                    rozum_ napisał(a):

> Wspolczuje obracania sie w takim towarzystwie! Nie dziwi mnie to jednak- swoj
                    > do swego ciagnie jak mucha do gowna, kretyn do kretyna, a glupia baba do
                    > wyzywania sie na facetach, u ktorych szans nie ma!
                    >
                    >

ty jestes kretyn i glupia baba w jednym, ja sie tu na nikim nie wyzywam i w ogole
                    co to znaczy 'na facetach, u ktorych szans nie ma!' niby marianek ma byc tym
                    facetem ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no bez takich hardkorowych zarcikow, dopra ?
                    ja bym nie chciala takiego zgorzchnialego staruszka jak marianek, ktory ma do
                    tego wszystkiego jakies prymitywne sokstniale poglady :P:P a Twa ksywka 'rozum'
                    to pewnie Twoje marzenie, tak ? nie no spoko, kiedys moze sie spelni :P:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka