Gość: kaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:17 duzo trenuje i po treningu troche odemnie "wali" co polecacie w sprayu w kulce czy w sztyfcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula731 Re: Jakim dezodorantem zabic silna wan potu 19.02.05, 20:41 zaden dezodorant nie zabije "zapachu" potu, zabije go woda z mydłem. A przed treningiem użyj go aby zabezpieczyc sie przed nadmiernym poceniem. dla mnie najskuteczniejszy jest sztyft. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Jakim dezodorantem zabic silna wan potu 19.02.05, 20:42 po trenigu prysznic, to nie bedzie walic "brudasku". Odpowiedz Link Zgłoś
andapka Re: Jakim dezodorantem zabic silna wan potu 19.02.05, 20:43 polecam on duty z avonu, kosztyje niecale 10zl jest w kulce i ma zapachy do wyboru, ma podobnie ;) wiec polecam co samam uzywam:) moze byc jeszce Herbina tez dobre choc w sumie to 1 lepsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Jakim dezodorantem zabic silna wan potu 19.02.05, 22:50 Swiezy pot z zasady jest bezwonny (chyba ze sie bierze leki, albo sie regularnie chleje). Jak zaczyna gnic to wtedy "woni". Najlepiej miec ubranko na zmiane, albo poczynic szubki prysznic. A najlepiej jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jakim dezodorantem zabic silna wan potu 20.02.05, 09:51 zmień dietę, mniej smażonego, tłustego i mięsnego, no, ale wtedy możesz nie mieć siły na ćwiczenia... No i jeszcze prysznic z mydłem po treningu, ubranie na zmianę i jakikolwiek antyperspirant, może być rexona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!! Re: SIE KURNA MYJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 11:26 a często sie myj Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Jakim dezodorantem zabic silna wan potu 20.02.05, 11:36 po treningu trzeba sie najpierw umyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panirada Re: Jakim dezodorantem zabic silna wan potu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:32 1. wygolić pachy 2. prysznic ciepły lub chłodny 3. wysuszyć pachy 4. użyć dezodorantu z napisem antyperspirant lub w aptece kupić preparat na pot 5. trening 6. jak przy punkcie 2 7. jak przy punkcie 3 i 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener zNRD nie tulko pachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:43 na drogi raz prosze mi nie przychodzic na trening z trzy-dniowym zarostem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunstella Jakim dezodorantem zabic silna wan potu - Re IP: *.range81-129.btcentralplus.com 20.02.05, 19:14 Troche niefortunne to okreslenie... Ale niewazne, zeby nic nie bylo czuc i na treningu i po, polecam Lady Speed Stick w zelu - jest niezastapiony. Ma kilka zapachow: aloesowy, kwiatowy i owocowy i nie zostawia bialych sladow na ubraniach. Stosuje od wielu lat i nigdy mnie nie zawiodl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: Jakim dezodorantem zabic silna wan potu 20.02.05, 19:16 mydlem, moze byc nawet komunistyczne szare mydlo Odpowiedz Link Zgłoś