Dodaj do ulubionych

musze poronić

23.02.05, 11:40
wiem to co tu pisze jest straszne ja jestem straszna ale nie moge inaczej
zmusza mnie do tego sytuacja.jestem w 3 tygodniu ciąży,nie moge urodzic tego
dziecka.Nie poddam sie zabiegowi tabletek RU 486 tez nie wezme bo wiem jak
dzialaja.
Czy sa jakies naturalne sposoby aby poronić??Slyszalam ze gorąća kapiel i
alkohol moze pomoc ale watpie w to. Prosze nie piszcie mi tez ze mam sie
rzucic ze schodów albo zabic.Nie potrzebuje tez umoralniania potrzebuje
rady.sa jakies zioła ????jakies inne sposoby????Pilnie czekam na odpowiedz
prosze pomozcie

Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: zapytaj swojej mamy! nt 23.02.05, 11:41

• Gość: baba Re: zapytaj swojej mamy! nt IP: *.crowley.pl 23.02.05, 11:57
        jak widac mama nie wiedziala...
    • pierozek_monika Re: musze poronić 23.02.05, 12:01
      gdy wcześnie zaszłam w ciążę, myślałam tak jak Ty. Takie chore pomysły miałam.
      Że za wcześnie, że jestem nieprzygotowana, że to mi skomplikuje życie itd..
      oczywiście właziłam do gorącej kąpieli i takie tam inne "ludowe sposoby".
      Czysta głupota.
      W porę oprzytomniałam i zaczęłam dbać o siebie i to moje dziecko. Teraz ma 10
      lat (trochę skomplikowałam sobie życie) ale za nic nie zmieniłabym tego, ze ją
      mam.
      Porozmawiaj ze swoją mamą - moja pomogła mi bardzo. Zachowałam się jak głupek,
      ale zawsze tak nie można. Wybrałam stawienie czoła problemom. Ty też nie idź na
      łatwiznę.
      • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 23.02.05, 12:17
        wiem jak jest ale ja nie chce zrozum powiedz co robilas zeby poronic prosze
        jesli nie poronie do tygodnia sama sie zabije a mamy nie mam umarla przy
        porodzie
        • pierozek_monika Re: musze poronić 23.02.05, 12:20
          coś Ci nie wierzę.....
          słuchaj, nie pomogę Ci. Czułabym się współwinna, nie ma mowy.
          Raczej nakłaniam Cię do przemyślenia. Zajście w ciążę to nie powód do
          samobójstwa a jeśli sama będziesz kombinować to skończysz jak moja ciotka. Bez
          dzieci. Lepiej mieć dziecko wcześnie niż wcale. Oczywiście to moje zdanie.
        • Gość: istna Re: musze poronić IP: *.chello.pl 23.02.05, 12:22
          Idź do psychologa. Teraz jesteś w skrajnie stresowej sytuacji, nie potrafisz
          myśleć jasno, przewidywać, nie jestes sobą, jestes w panice. Musisz porozmawiać
          z kimś, kto będzie miał spokojny, trzeźwy osąd sprawy, psycholog to fachowiec
          od takich sytuacji. Serio. A jeśli on cię nie przekona - trudno, zrobisz jak
          uważasz. Cokolwiek byś nie zrobiła, będziesz ponosić konsekwencje swojego czynu.
      • kkkkk4 Re: musze poronić 23.02.05, 12:21
        Ile ja bym dała żeby być na twoim miejscu...Pomyśl o swoim życiu dalej niż
        tylko tu i teraz. To nie przypadek, że życie dało ci tą mała kruszynkę. Dziekuj
        za to i niech ci wywietrzeją z głowy te głupi pomysły. Cokolwiek by sie nie
        działo pamiętaj, że dziecko to bedzie ktoś kto pokocha cie bez wzgledu na
        wszystko,najwiekszą miłoscią na świecie i wszystkie trudy, upokorzenia i
        problemy są tego warte.
        • kkkkk4 Re: musze poronić 23.02.05, 12:28
          Hej i nie rób głupot bo możesz mieć chore dziecko i jak ci bedzie wtedy???
          • Gość: AlexDontHurtMe Re: musze poronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:34
            Hej - nie będziesz jedyną nastoletnią mamą na świecie. Czy chcesz życ całe
            życie ze swiadomością, że kogoś zabiłaś??? Nie owijajmy w bawałnę. Jest
            człowiek a ty chcesz mu odebrać życie. A tak wogóle to czemu boisz się urodzić?
            W czym jest problem? Pieniądze? Opinia otoczenia? Choroba? Napisz może wspólnie
            zaradzimy.
            • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 23.02.05, 12:57
              zostalam zgwalcona zadowolone kolezanki...moge usunac legalnie ciaze ale nie
              chce boje sie ze wszyscy sie dowiedza nie chce tez zeby ono roslo we mnie
              bedzie mi jeszcze gorzej jak pomysle ze ono jest juz duze a ja je zabijam ale
              nie potrafie zrozumcie chce to jakos inaczej zalatwic nie chce zabijac 2
              miesiecznego dziecka rozrywac go na strzepy u lekarza pomozcie mi
              • lena_zet Re: musze poronić 23.02.05, 12:58
                zgwałcona, matka nie żyje, a ojciec gdzie?w kryminale?na wszystko masz dziwnie
                przygotowane odpowiedzi.Wydaje mi się prowokacją to co piszesz i przestań
                wreszice robić sobie jaja!
              • pierozek_monika Re: musze poronić 23.02.05, 13:00
                > nie chce zabijac 2
                > miesiecznego dziecka rozrywac go na strzepy u lekarza pomozcie mi

tak czy owak to się stanie :(
                wiesz co trudno na forum komuś zaufać - anonimowość ma swoje plusy i minusy.
                Niestety nie pomogę Ci bo i tak nie potrafię.
                Pomimo wszystko potrzebujesz fachowej porady, a porady cioci-kloci jak usunąć
                ciążę mogą okazać się nieskuteczne.
                Pozdrawiam
                • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 23.02.05, 13:06
                  błagam cie błagam błagam prosi cie zrozpaczona dziewczyna mozecie mnie oceniac
                  jak chcecie wierzyc lub nie to nie ma dla mnie znaczenia ja blagam was o pomoc
                  prosze prosze ja juz nie wiem co mam zrobic prosze pomoz mi. A ojciec nie
                  ojciec nie jest w kryminale kocha mnie bardzo o niczym nie wie serce by mu
                  peklo gdymy wiedzial co sie zdarzylo
              • Gość: AlexDontHurtMe Re: musze poronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:02
                Kochanie przykro mi. Musisz iść do lekarza. Inaczej sie nie da. Gdyby to było
                takie proste - wypić ziółka nie byłoby afery o aborcję. Idź do dobrego
                ginekologa i kliniki bo teraz na szali kładziesz swoje zdrowie i to czy
                kiedykolwiek bedziesz mogła mieć dzieci. To trudne- nie moge ci juz radzić -
                uródź to dziecko chociaż jeżeli tak się stanie to będzie ok. A otoczeniem sie
                nie przejmuj. Żyjesz dla siebie a nie dla obserwatorów.
                • Gość: zuzzzzzzzzz Re: musze poronić IP: 213.17.175.* 23.02.05, 13:05
                  A gdybyś oddała po prostu do adopcji? Od razu w szpitalu... tyle osób czeka z
                  utęskinieniem na dziecko. jak sie zrzekniesz, to nawet do sierocińca nie trafi,
                  tylko do kochajacych ludzi.
                  • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 23.02.05, 13:07
                    oddac dziecko????Nosic w sobie przez 9 miesiecy pod sercem i oddac???nie
                    moglabym ale nie moge go tez pokochac
                    • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 23.02.05, 13:14
                      to nie jest zart pomoze mi ktos???umicie oceniac probowac podniesc na duchu ale
                      nie tego potrzebuje nikt z was nie umi sie zdobyc zeby naprawde mi powiedziec
                      to co uslysze??tak ciezko takie tajemnice???dobrze jestem idiotka kretynka
                      jestem ciekawa tylko jaka ty bys byla gdybys byla w mojej sytuacji
                    • Gość: zuzzzzzzzzz Re: musze poronić IP: 213.17.175.* 23.02.05, 13:25
                      Bzdura. Jesli je kochasz, będziesz wolała, zeby było kochane. A poronienie jest
                      lepsze???
                • truskawka75 Re: musze poronić 23.02.05, 13:15
                  Nie wiem, czy to wszystko prawda,bo jakoś dużo tych tragedii naraz. Ale jeśli
                  faktycznie tak cię los doświadczył, to do cholery idź do lekarza. Myślisz, że
                  jak sama to zrobisz, to nie rozerwiesz dziecka na strzępy? Tymczasem szukając
                  jakichś średniowiecznych sposobów możesz sobie zrobić krzywdę na całe życie,
                  może też być tak, że uszkodzisz płód i urodzisz chore niechciane dziecko. Wiem,
                  że łatwo siedzieć przy kompie i się wymądrzać, ale uwierz mi, będzie lepiej,
                  jak zasięgniesz fachowej porady - lekarza i psychologa. Dziewczyno, nie możesz
                  siebie krzywdzić tylko dlatego, że jakiś sk..wiel już to zrobił. Idź do
                  lekarza... Odwagi!
        • Gość: Magdalena Re: musze poronić IP: *.idea.pl 23.02.05, 16:54
          Skąd się biorą takie oślice, jak Ty ? Nie mam sily dyskutować. A kto da
          ktuszynce żreć nie mówiąc o wyksztalceniu ?!?
      • Gość: nino Re: musze poronić IP: 62.29.136.* 23.02.05, 13:57
        Drogi pierożku jesteś dzielna.Pozdrawiam
    • squirrel9 Re: musze poronić 23.02.05, 13:06
      Jeśli RU-ileśtam działa tak strasznie to są jeszcze naturalne metody- Japonki
      stały godzinami w lodowatej wodzie (był kiedyś taki dobry artykuł w WO). Pora
      roku ci sprzyja.Powodzenia.
      Uważam,że to głupi żart.Takich debilek z dostępem do internetu już chyba nie ma.
      • Gość: AlexDontHurtMe Re: musze poronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:10
        Jejuku napisz, że żartowałaś bo ja nie usnę dzisiaj..Niech to będzie nieprawda,
        prowokacja, głupi kawał..
        • Gość: mm Re: musze poronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:14
          A czemu boisz sie że jak legalnie usuniesz to wszyscy się dowiedzą. Nie musisz
          nikomu chlapać, a lekarzy obowązuje tajemnica lekarska. Nawet jesli mieszkasz w
          małym mieście to możesz wyjechać i zrobić to gdzie indziej. Ja bym urodziła to
          dziecko. Jeżeli tylko ojciec nie był jakiś chory to bym urodziła. PO prostu bym
          kochała i zapomniała ze jest wynikiem gwałtu. Po wiekszej części jest twoje- ty
          będzesz je nosić w brzuchu, potem jak zobavzysz pokochasz i zapomnisz o bólu.
          • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 23.02.05, 13:16
            nie che.jesli zrobie to jakas ze samoistnie wywolam poronienie bedzie mi
            latwiej zapomniec a jak mam zapomniec o aborcji nigdy nie usune w ten sposob
            zrozumcie nigdy!!!
            • niedzwiedzica_sousie Re: musze poronić 23.02.05, 13:21
              a możesz mi wyłuszczyć różnicę, bo jakoś nie łapię...
            • Gość: AlexDontHurtMe Re: musze poronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:23
              Nie ma takiej mozliwości!!! Mam zawodowo doczynienia z medycyną i radzę ci: nie
              słuchaj glupich rad bo co najwyżej wykrwawisz się na śmierć albo wpędzisz się w
              poważna chorobę. Lekarze to wyrozumiali mądrzy ludzie pomogą ci nabrać dystansu
              do całej sprawy a jak bedziesz samoistnie próbować cos zrobić to zostaną ci
              tragiczne wspomnienia. Porozmawiaj z tatą, teraz to ty potrzebujesz wsparcia
              kochającej osoby, porozmawiaj z psychologiem zobaczysz tylko profesjonalna
              opieka pomoże ci wyjść z tego z jak najmniejszą raną.
        • squirrel9 Re: musze poronić 23.02.05, 13:18
          Jeśli ktoś pisze,że RU jest straaaszneeee ( przypuszczam,ze po prostu powoduje
          poronienie czyli to o co chodzi) a szuka "naturalnych metod poronnych" (nie
          wiem czy zimna czy gorąca woda ewentualnie szydełko spełniłyby zadanie) to może
          być albo tylko debilny dowcip.
          Moze ja zbyt logicznie myślę,cóż mam taki feler wrodzony:)
        • Gość: zagubionanastolatk przepraszam cie IP: *.mz.pl / *.mz.pl 24.02.05, 11:38
          sorki za stres bylas jedna z nielicznych osob jakie okazaly serce.Brawo droga
          damo.Ale sama przyzanj ze czytajac te posty mloda dziewczyna naprawde moglaby
          zrobic cos glupiego
    • joisana Re: musze poronić 23.02.05, 13:20
      Jeśli to prawda i jest to 3 tydzień idź do lekarza najlepiej w jakiejś
      prywatnej przychodni z umową z FZ . Powinno obejść się bez zabiegu
      mechanicznego, ale potrzebna jest ścisła kontrola lekarska w trakcie podawania
      specyfików (nie RU486 jej w Polsce rzadko się używa i raczej kupując przez
      internet a nie z przepisu gin.) na tym etapie(jeśli jest tak jak piszesz)
      powinno obejść się bez przykrych następstw w kwestii medycznej, jeśli chodzi o
      psychikę będzie Ci bardzo potrzebne wsparcie. Nawet jeśli poznasz jakieś
      metody "domowe" nie ryzykuj może się skończyć tragicznie (ta zimna woda to
      bzdura-prędzej dostaniesz zapalenia płuc, czy nerek) krwotokiem, zakażeniem lub
      zatruciem, a ciąża może dalej istnieć, to zadanie dla specjalisty. Przykro mi,
      że musisz przez to przechodzić :-(, w głębi duszy mam nadzieję, że to tylko
      prowokacja.
    • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 23.02.05, 13:20
      Błagam niecjh ktos mi pomoze powie co mam zrobic???wiem ze sa takie sposoby nie
      sa 100% ale sa blagam pomozcie mi dla was to temat na forum dla mnie cale zycie
      albo jego brak.
      • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 23.02.05, 13:24
        Ru nie usuwa ciazy od tak...blokuje do plodu dostep substancji
        odzywczych...dziecko umiera z glodu.A szydełko..NIE!!!Nie w taki sposob chodzi
        mi o to zcy alkohol i gorace kapiele moga cos dac, herbata z czarnej malwy???ja
        juz sama nie wiem to nie prowokacja nikt nie chce mi pomoc
        • niedzwiedzica_sousie Re: musze poronić 23.02.05, 13:27
          blokuje dostęp substancji odżywczych? pierwsze słyszę. nieważne. każda metoda
          ma ten sam skutek. nie rozumiesz tego?
          a tak w ogóle - zgłosiłaś gwałt na policji?
          • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 23.02.05, 14:14
            Brawo!!!!
        • Gość: zuzzzzzzzzz Nie ma takich metod!!! Nie ma. nt. IP: 213.17.175.* 23.02.05, 13:37
      • lena_zet Re: musze poronić 23.02.05, 13:25
        dostałaś już odpowiedź na swoje pytanie: takie metody nie istnieją, musisz iść
        do lekarza.A teraz nie trać czasu na pisanie na necie tylko zbieraj tyłek i fru
        do lekarza.
        • Gość: AlexDontHurtMe Re: musze poronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:41
          Słucha jak zaszłaś w ciaże z gwałtu to znaczy że organizm jest tak silny, ze
          mimo stresu dziecko powstało i żyje. Żadna czarna malwa tu nic nie zdziała. W
          średniowieczu używali drutów szydełek i innych cudów, ale zazwyczaj kobiety
          tego nie przeżywały bo dochodziło do zkażenia organizmu. Aborcja to śmierć
          płodu. Jakkolwiek byś to zrobiła: czy ten płód zagłodzisz, przerwiesz na
          kawałki czy udusisz czy zamrozisz- to bez różnicy, z tym, ze tak jak ci już
          pisałam nie ma możliwości usunięcia ciaży w zaciszu domowym bo wówczas nie
          poruszno by tak głośno tematu aborcji. Jak jesteś tak przerazona samym aktem
          aborcji idź na razie do psychologa niech ktokolwiek z toba porozmawia.
          • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 23.02.05, 13:54
            Nie uzyskałam tu pomocy. Zanim zaczniecie oceniac innych siebie ocencie.Dziekuje
            • Gość: kohol Re: musze poronić IP: *.crowley.pl 23.02.05, 14:00
              Dotychczas nikt Cię nie ocenił.
            • niedzwiedzica_sousie Re: musze poronić 23.02.05, 14:01
              to zależy co rozumiesz pod słowem "pomoc"
              Gdybyś zadała pytanie "w jaki sposób ukatrupić wkurzającego sąsiada, tak, żeby
              nie zostawić śladów" też pewnie mało kto by ci "pomógł"
            • Gość: master card Re: musze poronić IP: *.uni.lodz.pl 23.02.05, 14:07
              zrob sobie i nam przysługe i zuc sie pod pociąg nie bedziesz miała dziecka aniw
              wyrzutow sumienia
    • niedzwiedzica_sousie przypomniało mi się: 23.02.05, 14:07
      jest zabobon, że w ciąży nie można rąk podnosić. wywieś wypraną pościel,
      pomaluj sufit albo umyj lampy w całej chacie......
      • Gość: zagubionanastolatk Re: przypomniało mi się: IP: *.mz.pl / *.mz.pl 23.02.05, 14:15
        Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • niedzwiedzica_sousie Re: przypomniało mi się: 23.02.05, 14:19
          ale podkreślam, że to zabobon. mój lekarz powiedział, że medycyna tego nie
          potwierdza, wsród ludzu się tak gada i on na wszelki wypadek radzi nie próbować.
          • dureksis Re: przypomniało mi się: 23.02.05, 14:26
            Nie no to są żarty chyba.Małolato jedna czego nam tu ściemniasz.GDyby to był
            gwałt to zamiast tu pisać bys pewnie wyŁa po nocach!!Walnełaś sie gdzieś na
            imprezie a tera suprise.Kurde jak możesz takie rzeczy pisać!!WIESZ ILE KOBIET
            ZOSTAŁO ZGWAŁOCNYCH,BYŁO W CIĄŻY ALE URODZIŁO I KOCHA SWOJE DZIECI??Daj
            spokój..ciąża to najlepsza szkoła życia..Ale jeśli rzeczywiscie zostałaś
            zgwałocnoa to CZEMU MUSISZ ODPŁACAĆ NIENWINNEJ ISTOCIE ZA WINĘ JAKIEGOŚ
            CH..A??? Kto dał ci prawo do odbierania komus życia???KTO??

NIKT!!!

I RADZĘ CI NIE RÓB CZEGOŚ CZEGO NIE CHCIAŁABYŚ ABY TOBIE ROBIONO!!!!!!!

TOTALNIE CIĘ POTĘPIAM WYBACZ!!!
    • Gość: mm Re: musze poronić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:35
      oj ty głupia cipo,jak by to była prawda to bys tu pomocy nie szukała i
      wiedziała bys co masz robić,na kazde pytanie masz gotowa odpowiedz,bajki to nie
      tu i nie dla nas.Kretynko:>
    • Gość: mm a wogóle to idz na cosmo tam tez sa nastolatki i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:37
      zapewne ci cos doradza:>>>
    • Gość: Magdalena Re: musze poronić IP: *.idea.pl 23.02.05, 16:56
      Idź na forum feminizm, dadzą Ci może jakieś linki. I nie wyglupiaj sie z
      naturalnymi środkami, bo to dziecinne. A ty musisz być teraz dorosla.
    • Gość: wc Re: musze poronić IP: *.chello.pl 23.02.05, 22:51
      sluchaj mala .. jest forum Aborcja tam sie mozesz spytac ale powiem ci osobiscie ze jesli to co piszesz to prawda to nie dziwie sie ze jest Ci ciezko . zapytaj sie dziewczyn z tamtego forum one napewno Ci poradza. nie pastwcie sie nad nia bo jesli naprawde tak jest jak pisze to pokazujemy nasze najgorsze strony potepiajac ja, a Ty nie dziw sie tez ze trudno uwierzyc w to wszystko tu ludzie opisuja ze widzieli marsjan w toaletach publicznych.
      trzymaj sie i daj znac co u Ciebie
    • ruda_szczurka Re: musze poronić 23.02.05, 22:54

Czy sa jakies naturalne sposoby aby poronić??Slyszalam ze gorąća kapiel i
      > alkohol moze pomoc ale watpie w to. Prosze nie piszcie mi tez ze mam sie
      > rzucic ze schodów albo zabic.Nie potrzebuje tez umoralniania potrzebuje
      > rady.sa jakies zioła ????jakies inne sposoby????Pilnie czekam na odpowiedz
      > prosze pomozcie

takie naturalne sposoby to zagwarantuja ci urodzenie niepelnosprawnego dziecka.
      juz lepiej chyba miec zdrowe....?
    • Gość: Położna dobrze jest skakac z wysokiego stolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:52
      ale ty pewnie nie masz w domu stołu?
    • margie Re: musze poronić 24.02.05, 10:07
      zagubiona nastolatka loguje sie z z IP Mostostalu Zabrze.... mam cos jeszcze
      napisac?
      • Gość: obierzyna Re: musze poronić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:09
        a co nas obchodzi skad ona pisze? nieladnie kogos denuncjowac.
    • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 24.02.05, 11:27
      gdyby to wszystko bylo prawda a nie prowokacja to laska by sie chyba powiesila
      po takiej pomocy,jaka tutaj uzyskala tylko nieliczni radzili pomoc psychologa
      inni kazali by sie lasce zabic i kpili ja nie ale napewno wiele jest dziewczyn
      w polsce z takimi problemami.Nie powinno sie podsuwac pomyslow jak poronic ale
      ublizanie takiej osobie jest z tym rownoznaczne.pODZIEKOWANIA DLA TYCH KTORZY
      POCIESZLI WSPIERALI I RADZILI FACHOWA POMOC NAGANA DLA TYCH KTORZY STARALI SIE
      ZGNOIC I ZMIESZAC Z BLOTEM MACIERZYNSTWO TO DAR A BLOGOSLAWIONA KOBIETA TO
      SZCZESCIE SZCZEGOLNIE TERAZ GDY WIEKSZOSC NIE MOZE MIEC DZIECI PAMIETAJCIE O
      TYM.
      • Gość: zagubionanastolatk prowokacja IP: *.mz.pl / *.mz.pl 24.02.05, 11:29
        zrobcie sobie rachunek sumienia po tym co tu napisaliscie(nie wszyscy
        oczywiscie)
        • Gość: obierzyna Re: prowokacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:38
          dobrze ci tez zrobi skok na glowke do pustego basenu:)
          • Gość: ??? Do : zagubionanastolatk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:09
            Wiesz, bardzo nieładnie postąpiłas robiąc sobie taki żart. Byłam jedną z osób,
            która chciała ci pomóc. Oczywiście zostawiła margines na to ,że to prowokacja,
            ale wczoraj cały czas wyrzucałam sobie, ze nie spróbowała nawiazać z tobą
            kontaktu osobistego, że by ci pomóc. Przyznałaś-łeś się że to prowokacja i
            właściwie kamień spadł mi z serca, bo starsznie cierpiałam myślac, że dla
            jakiejś dziewczyny świat sie załamał. Widać, że powinnam nabijać się i żartować
            jak inni bo jesteś głupią kretynką lub , która pewnie nieźle sie ubawiła tym
            wszystkim. Ale pamiętaj, ze każdy kij ma dwa końce. Kiedyś ktoś, albo nawet ty
            nie otrzyma pomocy bo ludzie nauczeni takimi głupimi żartami mu jej nie udzielą
            i to dotyczy nie tylko forum internetowego. Ja juz więcej nigdy nie potraktuję
            takiego wołania o pomoc poważnie. Gratuluję- okrutny żart ci sie udał
            wyśmienicie.
      • Gość: ola Re: musze poronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:11
        Niezły żart- bardzo śmieszny...
    • Gość: vesper Re: musze poronić IP: *.rev.vline.pl 24.02.05, 12:04
      Słyszałam kiedyś o małolacie, która połknęła wszystkie tabletki Diane 35 z
      blistra (3 x 21 tabletek) i poroniła, ale trafiła po tym do szpiatala.
      Osobiście NIGDY nie zdecydowałabym się na coś takiego.
      • Gość: zagubionanastolatk Re: musze poronić IP: *.mz.pl / *.mz.pl 24.02.05, 12:07
        prosze nie piszcie juz takich rzeczy starczy!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: m Re: musze poronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:14
          up
          • Gość: IXIXIX Re: musze poronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:54
            No cóż koleżanko nastolatko zagubiona wypadałoby chociaż owiedzieć przeprasza
            tym, których zraniłaś ale widać nie masz odwagi sie już tu pokazać.
    • Gość: dooorooo Re: musze poronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:42
      Ale fals
    • Gość: lekshey ABORCJA NIE JEST WYJŚCIEM!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:05
      WITAM,

szkoda zycia tego dziecka.Bez trudu oddasz je w dobre ręce.Ludzi,którzy dadzą
      mu miłośc i szczęście.
      Daj mu szanse na dobre życie.Po co brać na swoje sumienie taka
      odpowiedzialność?

Polecam anonimowe telefony:

Ruch Obrony Życia Dzieci Poczętych "Pro Familia"
      ul. Nowogrodzka 44/5, 00-695 Warszawa
      tel. (0-22) 622-29-50
      Informacje, telefon zaufania "Gdy Twoim problemem jest ciąża": (0-22) 628-95-
      24
      (pon.-pn. w godz. 10.00-18.00).

Telefon Adopcyjny
      (pon., wt., pt., godz. 9.00 - 14.00
      śr. i czw. godz. 9.00 - 19.00
      oprócz sobót i niedziel) tel.(0-22) 827 50 01

OM MANI PEME HUNG
      NAMO BODHISATTWA KSITIGARBHA
      lekshey

• kklamerka Re: musze poronić 28.02.05, 21:19
      Jeżeli to był żart - to faktycznie jesteś głupią smarkulą...
    • istna Re: musze poronić 28.02.05, 21:44
      Czemu to niby miało służyć???!!!
      • Gość: ila Re: musze poronić IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:19
        nie wiesz czemu? ludzie się czasami nudzą np. w pracy i wymyślają takie
        totalnie głupie i płytkie rzeczy żeby im szybciej czas zleciał przed pójściem
        do domu.
    • Gość: Dana Re: musze poronić IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 28.02.05, 22:25
      cześć...widzę, że kilka dni nic nie piszesz...ale wiesz co mam
      pytanie...troszkę znam Twój problem...i chciałam zapytać może chcesz pogadać??
      jestem z Zabrza i moze udałoby się nam spotkac i spokojnie pogadac....Jesli
      byłabyś zainteresowana to sie odezwij mój nr gg 5825761
      Pozdrawiam Danka
      • Gość: fesa TO BYŁ KIT!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:34
        LUDZIE!!! Przecież debil sie przyznał że zrobił sobie żart a wy wciąż
        oferujecie pomoc??!!!!
        • dureksis No BYŁ KIT i JA SIĘ WYKUMAŁAM!! 03.03.05, 15:50
          Boże a na takie posty tyle odpowiedzi...Szlag mnie trafia tylko,że znalazły się
          takie s... co oferowały super sposoby.
          Do cholery puknijcie sie w te głowy durne i zajmijcie prawdziwym życiem, bo coś
          go chyba nie znacie albo NIE DOCENIACIE!!!

Mental Revolution
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka