Gość: Kasica IP: *.tnt5.hnr2.deu.da.uu.net 23.02.05, 14:32 przyslesz mi zdjecie, sasiadko z reichu? ja ci posle maila, to bedziesz miala moj adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: beatach1 23.02.05, 15:21 Chciałam się przy okazji podłączyć i powiedzieć, ze masz ślicznych chłopaków! Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: beatach1 23.02.05, 15:25 Dziekuje slicznie ;) pozdrawiam __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: beatach1 23.02.05, 15:24 Ale na jaki adres??? Pozdrawiam __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: beatach1 IP: *.tnt5.hnr2.deu.da.uu.net 23.02.05, 15:26 zaraz ci przysle maila Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: beatach1 23.02.05, 15:27 ok, czekam ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: beatach1 23.02.05, 16:07 No, dziecioczki pikne, tylko nie wiem do końca, które to twoje. Ten mały czy większy na karuzeli? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: beatach1 23.02.05, 16:14 Ten na karuzeli. Chyba odwrotnie podpisalam zdjecia ;). Dzieki Pozdrawiam __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś