listek_a 24.02.05, 09:20 czy edzia moze mi przeslac Twoje zdjecie? zzera mnie ciekawosc jak wygladasz:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miawalles pewnie:) 24.02.05, 09:23 ja nie mogę, bo jak juz pisze po raz 10000000 - rano nie działa mi poczta:((( Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: pewnie:) 24.02.05, 09:24 No to ide wyslac gwiazde nasza :)))... Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: pewnie:) 24.02.05, 09:26 Edzia, Ty żartów sobie ze mnie nie strój!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Mia 24.02.05, 09:27 wysyłałam na kasialewa@tlen.pl dobry adres? i skrzynka mi nie odbiła:( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mia 24.02.05, 09:28 no to poszły w kosmos, albo do jakiegoś innego lewusa. Wyślij na kasialewa@aster.pl to jest właściwy adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek_a Re: Miawalles! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:57 Miawalles!! Szczena mi opadła. Jestem wypłoszem przy Tobie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Miawalles! 24.02.05, 09:58 a może Listek może mi przesłać Twoje zdjęcie, skoro już je ma???? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles tak, pewnie. 24.02.05, 10:00 nie wiem, czemu mi ta cholerna poczta nie działa rano!!!! zaraz się wścieknę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Listku, wyślij mi proszę zdjęcie Mii 24.02.05, 10:01 na kasialewa@aster.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek_a Re: Listku, wyślij mi proszę zdjęcie Mii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:02 wysle Ci ale tez z innego adresu, nie "gazetowego":)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Listku, wyślij mi proszę zdjęcie Mii 24.02.05, 10:03 Oki, to czekam. Dzięki wielkie. Tak się zachwycasz naszą szanowną koleżanką, więc niech i ja się pozachwycam, Mam nadzieję, że nie złapię doła i nie zakompleksię się do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Listku, wyślij mi proszę zdjęcie Mii IP: *.ecofis.de 24.02.05, 10:26 JA CHCE MII ZDJECIE; JA UZ SIE DAWNO MELDOWALAM; JA BEDE DALEJ PISAC DUZYMI LITERAMI I GLOSNO JAK GO NIE DOSTANE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Miawalles! 24.02.05, 10:04 A czy ja tez moge dostac ??? ;)))) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles a ja Tobie wczoraj tez wysyłałam:) 24.02.05, 10:08 na McChrob@aol.pl czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: a ja Tobie wczoraj tez wysyłałam:) 24.02.05, 10:10 moze byc __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: a ja Tobie wczoraj tez wysyłałam:) 24.02.05, 10:11 ale dostałaś??? czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: a ja Tobie wczoraj tez wysyłałam:) 24.02.05, 10:17 A z Astera pisalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: a ja Tobie wczoraj tez wysyłałam:) 24.02.05, 10:23 No to nie dostalam..... buuu __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: a ja Tobie wczoraj tez wysyłałam:) 24.02.05, 10:24 kurka, to mi chyba wczoraj komputer sfiksował:(( ja Twoje mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: a ja Tobie wczoraj tez wysyłałam:) 24.02.05, 10:27 Wjec czekam na Twoje ;). __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: a ja Tobie wczoraj tez wysyłałam:) 24.02.05, 10:28 Jak Mia się zgodzi, to mogę Ci przesłąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: poczty, miało być:) 24.02.05, 10:30 He he dobre ;) (piczty) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles QrD, bo tu od rana anal, oral, 24.02.05, 10:31 ktoś tyłek wystawiał na schodach i skupić się nie mozna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: QrD, bo tu od rana anal, oral, 24.02.05, 10:32 Nooo, noooooo. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś