Dodaj do ulubionych

precz od przystojniaków brzydale!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:10
jestem najladniejsza [wiele razy mi to mowiono] i zle mi z tym, ze brzydkie
dziewczynki mi zabieraja chlopcow z mojej polki. szczerze uwazam, ze brzydkie
dziewczyny powinny sie zainteresowac brzydkimi chlopakami, bo musi byc jakas
roznowaga chyba.
Obserwuj wątek
    • niedzwiedzica_sousie mylisz pojęcia 25.02.05, 15:11
      równowaga to jest wtedy, kiedy brzydka z ładnym i ładna z brzydkim.
      społeczeństwo się uśrednia.
      • Gość: WENUS Re: mylisz pojęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:17
        czyli co? jak ktoś niech lepszy, to niech ma przynajmniej gorsze dzieci, wnuki
        itd. wtedy przynajmniej wasi potomkowie będa mieć łatwiej, bo nie będą się czuć
        gorsi od innych, tak? o to wam chodzi? chcecie zeszmacić mój materiał
        genetyczny?! MÓWIĘ NIE!
        • niedzwiedzica_sousie Re: mylisz pojęcia 25.02.05, 15:18
          materiał genetyczny to także potencjał intelektualny, u cibie tego bardziej
          zeszmacić już się nie da
          • Gość: wenus Re: mylisz pojęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:22
            intelekt nadrobię materiałem partnerów, jak tylko odbiję ich tym szkaradom ;)
            • istna Re: mylisz pojęcia 25.02.05, 15:24
              No proszę, zdrowy autokrytycyzm! Jestem zaskoczona!
    • pierozek_monika Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:12
      ja to się nawet interesuję brzydkimi, ale to nie moja wina, że jestem w typie
      tych ładnych chłopaków :(
      • sagis mam ten sam problem:-((( 25.02.05, 17:10
        Wolę brzydszych, a ładni wokół mnie kręcą się:-( Brzydsi są lepsi i lepiej
        potrafią kochać. Przystojni kochają tylko siebie.
        Brzydsi/mniej przystojni chyba boją się mnie, że może ładniejsza kobieta nie
        zechce ich.
        Teraz to jest nieaktualne, ale w życiu wszystko może zmienić się.
      • Gość: precz Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:04
        precz
    • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 15:18
      ja też jestem najładniejsza. wiem z autopsji, bynajmniej nie wymyśliłam sobie
      tego sama. wielu męzczyzn mówiło mi, że jestem wyjątkowo atrakcyjna, jak z
      telewizji. dlatego chciałabym okazać solidarnośc koleżance. często spotykam się
      z sytuacją, kiedy bardzo atrkacyjni faceci chodzą z naprawde brzydkimi
      dziewczynami. nie chciałbym się mądrzyć ale naukowo udowodnione jest, że lepsze
      geny powinny się łączyć z sobie podobnymi i naprawdę wręcz oburzające jest
      takie działanie wbrew naturze. eugenika rządzi.
      • 2paco Re: precz od przystojniaków brzydale! 27.02.05, 03:58
        Gość portalu: kwiatuszek napisał(a):

> wielu męzczyzn mówiło mi, że jestem wyjątkowo atrakcyjna, jak z
        > telewizji.

tiaaa.. i pewnie każdemu z nich zależało tylko na tym, żeby sobie z Tobą porozmawiać na różne interesujące tematy :)))
      • Gość: brzydula ale wy naiwne ;) IP: *.attu.pl / 85.128.90.* 27.02.05, 10:00
        glupia jestes dziewucho mi tez mowia ciagle ze jestem najladniejsza to zwykly
        kit kazdy facet tak mowi jak chce... ;) ale wy naiwne!!!!!!!!!
    • Gość: kwiatuszek !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 15:24
      Oburzajace jest wysnuwanie wniosków o naszej niższości intelektualnej. to, że
      ktoś jest ładny nie znaczy, że mało inteligentny [przykładem choćby doda
      elektroda]. po prostu ważne jest dla nas przkazyanie najlepszej puli
      genowejswoim potomkom a poprzez bezczelna zachowania mniej hmm...
      zaawansowanych ewolucyjnie kobieta nie mamy to utrudnione, bo musimy walczyc o
      swoje.
      • istna Re: !!! 25.02.05, 15:25
        Doda, genialny przykład:)
        A o waszym ograniczeniu umysłowym świadczy nie wasza uroda, tylko wasze posty w
        tym wątku:)
      • Gość: wenus Re: !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:27
        brawo kwiatuszku! musimy się trzymać razem! nabardziej mnie wkurza, ze te
        gorsze mają NAWET równe nam prawa polityczne! i jeszcze na beszczela chcą
        naszych męszczyzn! co za tupet!
        • istna Re: !!! 25.02.05, 15:28
          No dobra, dałam się złapać na prowokację...
      • kklamerka Re: !!! 27.02.05, 09:57
        Z tą Dodą toś mnie przekonała. Dodam jeszcze Mandarynę.
        ha-ha-ha
    • nihiru Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:26
      A tak w ogóle to "Brzydkie na księżyc!" Robią złą opinię wszystkim prawdziwym
      kobietom!!!!!
      • Gość: wenus Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:32
        no co ty, serca nie masz? na księżyc chcesz je wysłać? tam podobno nawet tlenu
        nie ma! /nie doświadczyłam osobiście, ktoś wspominał/

ja znam swoją wartość, ale mam dobre serce. nie chcę zeby umarły, tylko, żeby
        nie odbierały mi najlepszych partii. żeby udowodnić swą dobroć dodam, że
        finansuję młego chłopca w afryce a rodzice kupują karmę dla schroniska na
        paluchu.
        • 2paco Re: precz od przystojniaków brzydale! 27.02.05, 04:00
          biedna.. aż tak jesteś piękna, że się Tobą przystojniaki nie interesują... :))))))))))
    • kathathea Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:31
      poziom pierwszej wypowiedzi jest zenujacay.
      >uwazam, ze brzydkie
      > dziewczyny powinny sie zainteresowac brzydkimi chlopakami
      a co ma piernik do wiataka? a moze blondyni powinni interesowac sie tylko
      blondynkami? a moze ci co studiowali finanse nie powinni sie spotykac z tym co
      studiowali bilogie? a moze ci z zadartymi nosami tez powinni wybierac partnerow
      z takimi samymi nosami? PARANOJA!!!
      dziewczyno uroda to rzecz wzgledna, jednemu podoba sie ktos bardzo chudy,
      innemu ktos okragly. zreszta po co ja to pisze, po tresci twojego posta
      widac,ze inteligencja to ty nie grzeszysz.
      • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 15:34
        no wiesz.. istnieja pewne kanony piekna.. to co pisze swiadczy o tym, ze jestes
        albo chuda albo okragla, na pewno nie piekna
        • kathathea Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:42
          To nie miejsce na rozmowe o moim wygladzie ale jesli chcesz to prosze bardzo -
          jestem wysoka i szczupla ale nie szkielet, ale jesli o tym czy jestem piekna
          maja decydowac wypowiedzi jakichs tam facetow to powiem ci wielu mi to mowilo a
          ja uwazam wylacznie,ze jestem kobieta ladna i zadbana.
          • Gość: wenus Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:43
            gdyby tak było, to byś się tak nie oburzała
            • kathathea Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:50
              Inni mowia,ze twoje wypowiedzi to prowokacja ale
              po 1 nie moge uwierzyc,zeby ktos tracil czas na wymyslanie takich glupot
              po 2 wiem,ze istanieja ludzie o tak narcystycznym i egositycznym podejsciu
              razem z raczej mierna inteligencja emocjonalna i ty chyba do nich nalezysz.
              • pierozek_monika Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:51
                w tym momencie to mnie rozśmieszyłaś do łez :)))))
                • 2paco Re: precz od przystojniaków brzydale! 27.02.05, 04:02
                  hehe, patrząc na niektóre posty nie mogę sie nie utwierdzić w przekonaniu, że kobiety, przynajmniej duża ich część, mają problem z podchodzeniem do wielu spraw z rezerwą :DDD ale tak 3mać, moje drogie, wspaniale się to czyta :)
            • kklamerka Re: precz od przystojniaków brzydale! 27.02.05, 10:01
              Kwiatuszku i Wenus,
              myśle, że przekonac Was się nie da.
              Ale nie macie racji - chociaż macie do tego prawo.

KObiety piękne mogą być inteligentne. I odwrotnie.
              Tylko, że inteligentne widzą coś poza swoim wyglądem
              - nie muszą nikomu mówić, że są Piękne,
              bo to widać.

Znam wiele pięknych kobiet niemówiących o swoim wyglądzie.
              Bo na wyglądzie ich życie i zainteresowania się nie kończą.

Bodajże Agnieszka Maciąg jest Piękna i Inteligentna moim zdaniem.
              Poczytajcie może wywiady z nia - ile miejsca poświęca swojemu wyglądowi.
          • istna Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:43
            Kathatea przeczytaj ostatnie posty na wątku "to forum jest przereklamowane":)
            • kathathea Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:46
              wiem,wiem ale jeszcze mnie ta rozmowa bawi.
              • istna Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:49
                Eh, ale szkoda, że te panieneczki nie są prawdziwe, byłoby jeszcze śmieszniej:)
                • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 15:51
                  co to znaczy prawdziwe?? nie mam wsobie anie troche silikonu/kolagenu/botoksu!!
                  wszystko organiczne
                  • istna Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:54
                    Popełniłaś literówkę, chyba miało być "ograniczone" a nie "organiczne"? Heh, że
                    ci czasu nie szkoda. A że mnie czasu nie szkoda na odpisywanie, to dopiero...:)
                • kathathea Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:54
                  Nie jestem taka pewna, mialam kolezanke, ktora jak widziala "przystojniaka"
                  z "brzydka" kobieta to mowila,ze dziewczyna ma pewnie duzo kasy i dlatego z nia
                  jest.
                  • istna Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:55
                    A ja wolę nie wierzyć, że taka głupota rozsiewa się po świecie za pośrednictwem
                    kształtnej dupki:)
                    • kathathea Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:58
                      :-)
                    • 2paco Re: precz od przystojniaków brzydale! 27.02.05, 04:03
                      niestety tak jest :( ;)
    • Gość: kwiatuszek :* Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 15:39
      można by jeszcze wspomnieć o wstydliwym szczególe.. brzydkie kobiety nie
      zadowolą żadnego mężczyzny bo zżerane kompleksami nie będą potrafiły
      odpowiednio nakręcić atmosfery... nie mówiąc już o tym, że nago żadnemu się nie
      spodobają
      • niedzwiedzica_sousie Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:43
        uff, to jednak jestem ładna :)))))))
        • pierozek_monika Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:45
          żem brzydka to przypadku mojego chłopa przyjemność - to tylko mechanika.
      • kklamerka Re: precz od przystojniaków brzydale! 27.02.05, 10:02
        Kwiatuszek, a Ty - skoro tyle o tym rozprawiasz - nie masz aby kompleksu swojego wyglądu? Odpowiedz sama sobie (jeśli dasz radę)...
    • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 15:47
      szczerze mówiąc nie spodziewałam się takich bezczelów na forum. liczyłam na
      pokorną reakcję.
    • pimpek_sadelko Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 15:48
      faktycznie, jestes pieknie poje..a.
      • ilo10 Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 16:33
        e ...........
    • Gość: WW [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:54
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • pierozek_monika ostre, tylko przydługie 25.02.05, 15:56

• istna Re: ostre, tylko przydługie 25.02.05, 15:57
          E tam, fantazji chłopakowi brakuje, ciągle to samo:)
      • kathathea Re: OTO MOJE PODSUMOWANIE 25.02.05, 15:57
        Tylko jedna mysl mi przechodzi przez glowe - szkoda mi tej chorej psychicznie
        osoby.
        • istna Re: OTO MOJE PODSUMOWANIE 25.02.05, 15:58
          Witamy na forum kobieta. Ta osoba odwiedza nas systematycznie i ma nadzieję, że
          kogoś oburzy - to jego cała radość życia. Trzeba ignorować, można też kliknąć
          na ikonę kosza obok jego "wypowiedzi".
          • kathathea Re: OTO MOJE PODSUMOWANIE 25.02.05, 16:00
            Ja widze,ze ja to jeszcze sie duzo musze nauczyc jesli chodzi o glupote ludzi :-
            )
            • istna Re: OTO MOJE PODSUMOWANIE 25.02.05, 16:03
              Uroki anonimowości:)
        • Gość: smarty Re: OTO MOJE PODSUMOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:09
          Mi nie szkoda, ale powinno się jej dać cos na uspokojenie
      • Gość: wenus do niejakiego ww IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:01
        jesteś nie miły. nie zyczę sobie twoich postów w moim watku!
        • pimpek_sadelko Re: do niejakiego ww 25.02.05, 16:01
          Gość portalu: wenus napisał(a):

> jesteś nie miły. nie zyczę sobie twoich postów w moim watku!
          tupnij nozkami!:D
          • Gość: wenus Re: do niejakiego ww IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:03
            tupnęłam. i język bym pokazała, ale nie wiem jak on by to odczytał, więc się
            powstrzymam. beszczelny jesteś kolego!
            • pimpek_sadelko Re: do niejakiego ww 25.02.05, 16:06
              weypraszam sobie kolege! po pierwsze jestem kobieta a po drugie bez poufalosci,
              z byle kim sie nie koleguje:)
              • Gość: wenus Re: do niejakiego ww IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:10
                ale ja do ww. ty beszczelna nie jesteś.
              • Gość: wenus Re: do niejakiego ww IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:12
                i nie jestem byle kim!
        • kathathea Re: do niejakiego ww 25.02.05, 16:02
          :-)))dawno nikt mnie tak nie rozbawil, ty i on to ta sama osoba? jesli nie to
          i tak bardzo do siebie pasujecie.
          • Gość: wenus Re: do niejakiego ww IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:05
            próbujesz mnie zeswatać z jakimś prostakiem? żeby dla ciebie zostawić
            przystojniaków, mimo, ze na nich nie zasługujesz! jesteś przebiegła, ale ja
            przejrzałam twoje niecne plany i nici z intrygi. powalczę o najlepsze okazy! w
            końcu kto, jak nie ja ma do tego prawo?
            • kathathea Re: do niejakiego ww 25.02.05, 16:07
              :-))))) rozbawilas lub rozbawiles mnie teraz do lez ale ide stad bo jeszcze
              troche poczytam twoich postow i zaczne sie wkurzac,ze stracilam na taka glupia
              gadke tyle czasu. ide pod prysznic i robie sie na bostwo ;-)
              • Gość: wenus Re: do niejakiego ww IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:16
                teraz sugerujesz mi, że mam fiutka? otóż dla twojej wiadomości: nie jestem
                miriam! to na prawdę przykre, ze z braku argumentów, lub z czystej zazdrości
                podważasz moją kobiecość!
          • Gość: smutny kwiatuszek Re: do niejakiego ww IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 16:05
            nie życze sobie, żeby obrażano moją pokrewną duszę z forum. naprawdę godne
            pożalowanie jest, że zamaiast zrobić coś pożytecznego [np. skończyć swoje
            żałsne związki]ubliżacie innym, naprawdę wartościowym osobom
            • kathathea Re: do niejakiego ww 25.02.05, 16:08
              moze gdyby moj zwiazek byl zalosny to bym nie robiala tego co teraz czyli nie
              plakala ze smiechu
    • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 16:16
      jak myslisz wenus jak to jest byc brzydka? ja bym chyba popelnila samobojstwo
      gdyby sie wszyscy nie odwracali z zachwytem, kiedy ide ulica!!!
      • istna Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 16:19
        Kochany kwiatuszku,
        Do udanej prowokacji potrzebna jest FINEZJA. Można się dobrze bawić, ale w
        pewien stopień debilizmu już nie da się uwierzyć. Po prostu tak głupia osoba
        nie byłaby w stanie nauczyć się pisać. Twoja postać jest psychologicznie
        niewiarygodna. Poćwicz trochę, ćwiczenie czyni mistrza. Pozdrawiam i życzę
        bardziej udanych próbek stylistycznych:)
      • Gość: wenus Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:23
        kwiatuszku, nie chcę wiedzieć. ja zdaję sobie sprawę, że taki problem istnieje
        na świecie /w końcu założyłam ten wątek/ ale nie podejmuje się próby zwalczania
        go /oczywiście udostępniam ludzkości swój materiał genetyczny, ale to jedyny
        mój wkład w walkę z powszechną brzydotą społeczeństwa/. ja po prostu się na tym
        nie znam, ten problem mnie nie dotyczy, dlatego pozwolę innym się tym zająć. ja
        mogę odwiedzać schroniska, szpitale i domy dziecka, mieć własną fundację i być
        nową księżnoą diną.

buziaczki kochana! dobrze, ze są jeszcze na tym świecie ludzie troskający się o
        losy genów ludzkości! cmok!
    • Gość: >>>> Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: 212.191.74.* 25.02.05, 16:49
      Skoro jesteś najładniejsza, to masz na pewno ładnego chłopaka.
      Przeważnie, tak bywa.
      • Gość: wenus Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:57
        ale to nic nie zmienia! najlepsze jednostki powinny się parzyć, by udoskonalać
        gatunek! a jak brzydka zajmie ładnego, to tylko zmarnują dobre geny!

ja nawet jestem w stanie zrozumieć, ze czasem ci najlepsi łączą się w pary z
        brzydkimi dla pieniędzy czy przez uczucia. ale nie powinni być takimi
        egoistami! chodzi o przyszłość ludzkości! powinnismy doskonalić nasz gatunek.

wszystkie brzydule, króre sa z dobrymi okazami: WSTYDŹCIE SIĘ!
        • Gość: aska Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:01
          to na co ty sliczna czekasz lacz sie ze slicznym i robcie bachorki tez
          sliczne!widocznie jestes za glupia aby zlapac jakiegos?albo........nie
          jestes sliczna
          • Gość: >>> Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: 212.191.74.* 25.02.05, 17:12
            Śliczne nie muszą zabiegać o facetów.
            A przystojny facet przeważnie zostawia brzydką partnerkę dla ślicznej.
            • Gość: wenus Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:14
              no na szczęście! to się nazywa instynkt samozachowawczy czy jakoś tak...
              • Gość: aska Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:15
                to chyba jakos tych slicznych facetow zawodzi bo ty nadal sama!
                • Gość: wenus Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:17
                  ale przeciez ja nie jestem sama! tylko mnie krew zalewa jak widzę że jakas
                  paskuda spaceruje sobie dumna z chłopcem-ciasteczkiem!
    • Gość: xy2 boska komedia:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 25.02.05, 17:15
      • Gość: aska Re: boska komedia:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:22
        a swoja droga ty bedziesz moze najladniejsza jak mnie szlag trafi a teraz
        siedz cicho i dalej gap sie w lustro bo ksiazek chyba nie masz co?
        • Gość: wenus Re: boska komedia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:27
          uuuuuuuu... stara panna? posłuchaj mnie moja droga.. nie odmawiam ci prawa do
          uczuć i do posiadania wybranka serca, do swego rycerza. uważam, że nawet takie
          jak ty zasługuja na coś tak pięknego jak miłość. tylko dobierz sobie partnera o
          podobnej atrakcyjności. jeśli nie chcesz zrobić tego dla mnie, to zrób to dla
          ogółu ludzkości.

a książki mam, czytam i nic ci do tego. jak ładna to od razu głupia? to chyba
          ty jestes jakaś ograniczona, jeśli tak myślisz.
        • Gość: xy2 eeee, to chyba nie do mnie:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 25.02.05, 17:31
          • Gość: aska Re: eeee, to chyba nie do mnie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:34
            ja cie wenus zapraszam do siebie na dyzur moze jeszcze cos z twoja psyche da
            sie zrobic,choc watpliwa sprawa haha......
            p.s. nie panna i nie stara
            • loker661 Re: eeee, to chyba nie do mnie:) 25.02.05, 17:49
              Ale wy to macie problemy, naprawde jest sie czym przejmowac. Nawet nie
              wiedzialem ze mozna sie tak dobrze bawic czytajac jakies takie watki...
              HAHAHAHAHA
            • Gość: PrawdziwyMężczyzna SAMIEC!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:06
              Jestem przystojny,
              - w trakcie aplikacji adwokackiej
              PODOBAJĄ MI SIĘ TYLKO PIĘKNE SAMICE
              • Gość: wenus Re: SAMIEC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:15
                mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

dobrze! o to chodzi! trzeba lansować swój materiał genetyczny!
              • Gość: kwiatuszek Re: SAMIEC!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 18:21
                takich mężczyzn szukamy, żeby z nimi płodzić młode ideały; jeżeli Twoje IQ jest
                odpowiednio wysokie zapraszamy do nas na wstępne oględziny
            • Gość: wenus Re: eeee, to chyba nie do mnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:11
              eeeeeeeeee.. mogłabys coś lepszego wymyślić. takie niby żarty i sugerowanie
              choroby psychicznej jest tak samo śmieszne jak wytykanie błędów ort. i zawsze
              robią to te same osoby: bez pomysłów, argumentów, inteligencji i oczywiście
              pozbawione atrakcyjności pod każdym względem w świecie realnym.

jesteś psychologiem? to może pomyśl, zanim coś napiszesz. mądrość, że "jak
              ładna to głupia" jest tak samo prawdziwa jak "jak psycholog, to ma problemy ze
              sobą"
    • kathathea wenus a ty to dalej ciagniesz? 25.02.05, 18:01
    • crazy_little_girl Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 18:06
      haha, taki temat to na forum "między nami dzieciakami", ale nieźle ktoś wkręca
      całą resztę
      • Gość: aska Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:08
        ale jak czas szybciej mija!
      • Gość: SAMIEC Re: precz od przystojniaków brzydale!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:09
        Jestem przystojny,
        - w trakcie aplikacji adwokackiej
        PODOBAJĄ MI SIĘ TYLKO PIĘKNE SAMICE

• Gość: aska Re: precz od przystojniaków brzydale!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:11
          samice mowisz? poszukaj w chlewiku.......
          • Gość: SAMIEC Re: precz od przystojniaków brzydale!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:16
            Nie kazda zwierzę rodzaju żeńskiego homo sapiens sapiens zasługuje na miano
            samicy. Samice to piękne o ładnym zapachu kobiety.
            1% kobiet to samice reszta to szmelc
            • Gość: aska Re: precz od przystojniaków brzydale!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:19
              sam tworzysz teorie?jakies malo logiczne..........
            • Gość: wenus Re: precz od przystojniaków brzydale!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:22
              o właśnie właśnie! święte słowa samcu! tak samo jest z samcami ;)

tak to już jest, życie jest nie fair! i bardzo dobrze, bo na naszą korzyść!
              • Gość: aska Re: precz od przystojniaków brzydale!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:24
                o samica wenus znalazla samca swego !pasujecie do siebie!!!!!!
                • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 18:29
                  miano samicy jest bardzo nobilitujące. szacunek do siebie nie wyraża się w
                  krytykowaniu szczerego i otwartego podejścia w imię jakichś abstrakcyjnych norm
                  obowiązujących w społeczeństwie. o ile łatwiej by było gdyby każdy samiec
                  zapłodniał odpowiednią samice i z tego roslo pokolenie-z-MTV.. bo taka jest
                  przyszlosc. czy tego chcecie czy nie
                • Gość: wenus do aska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:00
                  no, samiec jest chyba z tej samej kategorii co ja. ale nie martw się. właśnie
                  pojawił się na forum kandydat dla ciebie. tylko się śpiesz z podrywaniem go, bo
                  zaraz go zablokują!
                  • Gość: aska Re: do aska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:54
                    dzieciuchu debilny ja mam swoj skarb w domku !i nie musze podrywac obcych
                    facetow!
    • crazy_little_girl Re: precz od przystojniaków brzydale! 25.02.05, 18:23
      Gość portalu: wenus napisał(a):

> jestem najladniejsza [wiele razy mi to mowiono]

Te, wenus, ale najładniejsza gdzie, wśród jakich dziewczyn? Czy naładniejsza we
      Wszechświecie? buahhahhaa
    • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 20:55
      zakładam Stowarzyszenie na Rzezcz Polepszenia Jakości Puli Genowej Społeczeństwa
      • Gość: SAMIEC Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:23
        Ja chcę mieć ładne dzieci i takie, które będą zdrowe. To wymaga odpowiedniej
        samicy. Jeśli samica jest piękna to jest to tożsame ze zdrowiem i dobrym
        materiałem genetycznym.
        PIĘKNE SAMICY I SAMCE GÓRA
        NANCY ASCROFT(chyba takie nazwisko) "PRZETRWAJĄ NAJPIĘKNIEJSI"-poczytajcie
        PSYCHOLOGIA EWOLUCYJNA - naukowo udowodniona przewaga pięknych i z zasobami nad
        szmelcem
        • Gość: Julia Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:25
          kobieta wybierając mężczyznę patrzy też pod kątem rozrodczym, ja na samym
          początku wiedziałam ,że będziemy mieć ładne dzieci i nie pomyliłam się -teraz
          jak patrzymy co nam wyrosło to się śmiejemy , że już na początku to wiedziałam
          • Gość: wenus Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:22
            no ja patrzę na męszczyzn jak na materiał genetyczny. romantyczką to ja nie
            jestem. może nowy wątek o tym założyć? chyba każda kobieta tak ma, nie? na co
            najbardziej zwracacie uwagę?

dla mnie ważne, zeby facet miał dobre geny ;) tj. bardzo patrzę na wzrost i
            włosy. nie chcę żeby wyłysiał, bo łysi mi się nie podobają /oprócz bruce'a
            willisa/ no i zęby. i nie wiem już teraz czy myślę wtedy o nim /że taki ładny/,
            o sobie /że z takim ładnym/ czy o dzieciach /ze też będą ładne/.
            • Gość: me Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:21
              JA patrzę na to co facet ma w środku, ale może to już przeżytek... żal mi
              niektórych na tym forum.... ale co tam...
            • kklamerka Re: precz od przystojniaków brzydale! 27.02.05, 10:13
              No tak, to może wybierz się do Banku Spermy - tam podobno możesz wybierać z wielu różnych nasieni (fenotypów)

A co do łysienia - ono nie jest tylko i wyłącznie kwestią genów. Czasem można wyłysieć przez stresy (Jeśli wiesz co to znaczy???)
              Zęby i wzrost - faktycznie bardzo ważna sprawa

Kochana, jakie będą dzieci - nie możesz wiedzieć - bo nie wiesz, jak się poukładają chromosomy. A jeśli chcesz mieć zdrowe i piękne dzieci, to może patrz też na krew (Rh+/Rh- - zeby nie było konfliktu serologicznego)

Proponuję tez odwiedzić psychologa, bo na wygląd dzieci bardzo wpływa atmosfera panująca w domu. A u Ciebie miałabym wiele obaw i zastrzeżeń...

Pozdrawiam Cię, klam :)))
              • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 14:09
                Śmieszne, że chwalisz się swoją szeroką znajomością zawiłości genetyki.
                • kklamerka Re: precz od przystojniaków brzydale! 28.02.05, 08:36
                  Co w tym śmiesznego???
            • Gość: kala Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:15
              heh,to chyba tez jest tak, że inteligentni męzczyźni wybierają inteligentne
              kobiety tak??? to sie nie dziwię, dlaczego nikt ciebie nie wybrał ;P
              to, że jestes samotna, zrozpaczona i zdesperowana wyjaśnia twoje podejście do
              tematu;
              nie ma takiej reguły, że ładni sa z brzydkimi, a brzydcy z ładnymi; ale jeśli
              twierdzisz, że jednak tak jest to znajdz sobie jakiegoś brzydala; tylko nie
              wiem czy ktos cie jeszcze zechce...hehe
              • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 18:24
                Inteligentna kobieto. Co robisz na kretyńskim forum, na którym dwie idiotki
                lansują paranzistowskie wątki i próbują nawrócić ludzi na eugenikę. nie masz
                lepszych zajęć? posdrawiam :)
            • ledzeppelin3 Re: precz od przystojniaków brzydale! 28.02.05, 09:31
              To prowokacja.Pewnie masz ptaka, i to chyba niewielkiego.
              • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.05, 15:27
                a Ty cipke
    • Gość: . Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.dialup.telenergo.pl 26.02.05, 23:53
      .
      • Gość: aska Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 02:51
        wenus ty jestes pusta !!!!!okropnie przebrzydlo pusta!nie masz zadnych
        wartosci!a co powiesz jak cie choroba dopadnie co oszpecic moze-nigdy nie
        wiadomo co komu,choc nie zycze.a co z mijajacym czasem?kiedys bedziesz
        siedziec sama i pomyslisz -bylam ladna i co z tego?nawet jak bedziesz miec
        pana pieknisia to ty zestarzejesz sie a on poszuka mlodszej i ladniejszej
        niz ty!!!!!!!!to sie zdarza!
        • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 14:13
          Nie wyrokuj. I nie zarzucaj wenus, że odrzuca te katolickie farmazony, kore od
          lat przysłaniają świat tznw. opinii publicznej. Nie widze powodu, żeby
          zdroworozsądkowa selekcja przy doborze partnerów miała decydować o opowodzeniu
          związku. Ja np. mogę godzinami rozmawiać o sztuce i filozofii i właśnie z
          lektury NieNietzschego wzięła się moja determinacja w dążeniu do Nadczłowieka
        • Gość: wenus Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:45
          jestem saharą w skórzanym worku. ale jakim worku!

każda kobieta jest trochę pusta. zaprzeczysz?
    • kklamerka Re: precz od przystojniaków brzydale! 27.02.05, 09:54
      Wenus, a poza Pięknem Zewnętrznym masz coś jeszcze do zaoferowania ładnym chłopcom???

De gustibus non dispuntandum (żebyś zrozumiała: O gustach się nie dysktuje; co oznacza, że każdy ma prawo do swojego gustu i smaku)

A jeśli facet zobaczy Twoje Piękne Oczka, Włoski, Ciałko...
      i zrozumie, że nie znajdzie u Ciebie nic więcej,
      to na odtrutke pójdzie do Twojego przeciwieństwa - brzydulki...

Rozumiem, Wenus, że skoro piszesz w ten sposób, to czujesz się samotna.
      Zastanów się, Drogie Dziecko, dlaczego tak się dzieje???

Pozdrawiam Cie ciepło, klam :)))
      • kklamerka Re: precz od przystojniaków brzydale! 27.02.05, 10:07
        Do Wenus i Kwiatuszka.:
        Co to znaczy lepsze i gorsze geny???

Jestem właśnie po egzaminie z genetyki i bardzo chciałabym wiedzieć, co Wy macie własciwie na myśli...

Pozdrawiam, klam :)))
      • Gość: wenus Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:08
        caeca invidia est.
        • Gość: aska Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:16
          wenus raczej niedorobiona jestes!
          • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 20:20
            jaka rzeczowa krytyka. no prosze. doskonale swiadczy o inteligencji i
            rozbudowanym systemie wartosci.
            • Gość: aska Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:31
              tu przyznaje racje ja posiadam system wartosci!
              nie wszystko zloto co sie swieci!
              • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 20:32
                przyslowia ludowe znasz. wiedza krzyzowkowa ponad przecietna :)
                • Gość: aska Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:36
                  z pewnoscia wieksza niz 18 -latki!
                  • Gość: kwiatuszek Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 20:37
                    a-h-a nie badz taka pewna siebie. wiek nie swiadczy o inteligencji i ilsoci
                    przeczytanych ksiazek
                    • Gość: aska Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:43
                      pewnie ze wiek nie musi swiadczyc o niczym,a pewna jestem i tego nie zmienisz.
    • Gość: niuńka Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.piotrkow.net.pl 01.03.05, 00:08
      głupia jestes ja tez jestem ladna i wogóle ale czy tylko ty masz prawo
      do ladnych facetów a charakter...???
      • Gość: wenus Re: precz od przystojniaków brzydale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:30
        przeczytaj wszystkie posty, to dowiesz się dlaczego.

> głupia jestes ja tez jestem ladna i wogóle ale czy tylko ty masz prawo
        > do ladnych facetów a charakter...???

charakter też mam super, tylko o tym nie piszę, bo poruszam w tym wątku inny
        problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka