lena_zet 25.02.05, 19:01 co sądzicie o takim związku?Bo obawiam się, że nic jednak z tego nie będzie. ps. aśka, cicho siedź i się nie dopisuj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: ja rak, on strzelec 25.02.05, 19:12 Ona strzelec, on....hihihi "Zastalem Jolke?" M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: ja rak, on strzelec IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.05, 10:59 U mnie jest taka sama sytuacja, ale nie wiem jaki to ma wpływ na długość związku... To czy i jak długo ludzie są ze sobą nie zależy chyba od znaku zodiaku tylko od tego czy się kochają czy nie. A my jesteśmy ze sobą już 3 lata i niedługo ślub :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 11:10 chyba wpływają mojadroga, bo ja z moim strzelcem jestem już 9 lat i jest dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: ja rak, on strzelec IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.05, 11:33 To po co pytasz co sądzimy o takich związkach? jeśli się kogoś kocha to nie ważne czy jego znak zodiaku to strzelec, koziorożec czy nie daj Boże skorpion... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 11:34 oj wiem, ten wątek to był tylko podpuchą :) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 11:37 > To po co pytasz co sądzimy o takich związkach? jeśli się kogoś kocha to nie > ważne czy jego znak zodiaku to strzelec, koziorożec czy nie daj Boże skorpion.. Wazne bo... strzelcow trzeba kochac najbardziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: ja rak, on strzelec IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.05, 11:36 rozrywka.onet.pl/horoskopy/horoskop_part.html.php3 Poczytaj sobie to. To o związku pani rak i pana strzelca. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 11:36 > chyba wpływają mojadroga, bo ja z moim strzelcem jestem już 9 lat i jest > dobrze :) Bo wszystkie strzelce sa debest:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 11:38 > Bo wszystkie strzelce sa debest:) i raki, oczywiście! :) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 11:41 > i raki, oczywiście! :) Szczegolnie jesli sa oswietlone blaskiem strzelcow :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 11:47 > Szczegolnie jesli sa oswietlone blaskiem strzelcow :) nie zgadzam się, jest na odwrót! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: ja rak, on strzelec IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.05, 11:38 rozrywka.onet.pl/horoskopy/16,lista.html Pomyłka, ten jest chyba dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 12:44 Gość portalu: Rak napisał(a): > U mnie jest taka sama sytuacja, ale nie wiem jaki to ma wpływ na długość > związku... To czy i jak długo ludzie są ze sobą nie zależy chyba od znaku > zodiaku tylko od tego czy się kochają czy nie. A my jesteśmy ze sobą już 3 lata> i niedługo ślub :-) ha,ha juz 3 lata! a co powiesz na moje 15? mam napisac juz czy dopiero? tak naprawde poznacie sie dopiero po slubie, po paru latach. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach ja tez jestem rakiem Leno:) 26.02.05, 12:43 juz sam fakt, ze pytasz swiadczy na niekorzysc. poczytaj sobie droge partnerskich horoskopow. prof. Jung daje tej parze tylko 1 pkt w skali do 5:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: cześć kobieto 26.02.05, 12:44 tak naprawdę wątek ten jest podpuchą i zwisa mi to spod jakiego jestem znaku, czy spod jakiego znaku jest mój małżonek.Zupełnie się na tym nie znam i nie interesuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: cześć kobieto 26.02.05, 13:15 lena_zet napisała: > tak naprawdę wątek ten jest podpuchą i zwisa mi to spod jakiego jestem znaku, > czy spod jakiego znaku jest mój małżonek.Zupełnie się na tym nie znam i nie > interesuję :) to co mi dupe zawracasz? ja latam po ksiazki, wertuje, zeby sprawdzic, a ty mi tu takie numery wykrecasz! ide robic placek ze sliwkami, przynajmniej cos pozytecznego zrobie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja tez jestem rakiem Leno:) 26.02.05, 12:45 a z którego lipca jesteś?a może z końca czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ja tez jestem rakiem Leno:) 26.02.05, 13:03 lena_zet napisała: > a z którego lipca jesteś?a może z końca czerwca? 28 czerwca:) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: ja tez jestem rakiem Leno:) 26.02.05, 12:48 > juz sam fakt, ze pytasz swiadczy na niekorzysc. poczytaj sobie droge > partnerskich horoskopow. prof. Jung daje tej parze tylko 1 pkt w skali do 5:) Jasne - jeszcze "ksiege zaklinaczy dzikich kamieni" profesora Bzdurneidee i "kolor aury a szczescie zwiazku" profesora Terefere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re:Ja jestem panną i on też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:58 wg horoskopu powinniśmy sie zanudzić przy sobie i wionąć z sypialni lodem , ale to się nie zgadza. Oczywiście ,że pewne cechy charakteru nasze wspólne np. zamiłowanie do porządku czasem przeszkadza po sprzątamy sobie z pod rąk , ale z tym da się żyć.Ważna jest miłośc bez niej wszystko będzie nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ja tez jestem rakiem Leno:) 26.02.05, 13:03 starywyjadacz napisał: > > Jasne - jeszcze "ksiege zaklinaczy dzikich kamieni" profesora Bzdurneidee > i "kolor aury a szczescie zwiazku" profesora Terefere. nie chcesz sie przejsc na dwor, taka ladna, mrozna pogoda:)? Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: ja tez jestem rakiem Leno:) 26.02.05, 13:05 > nie chcesz sie przejsc na dwor, taka ladna, mrozna pogoda:)? Bym sie przeszedl ale mam problem i musze kisic przed kompem #@!%% Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ja tez jestem rakiem Leno:) 26.02.05, 13:13 starywyjadacz napisał: > > nie chcesz sie przejsc na dwor, taka ladna, mrozna pogoda:)? > > Bym sie przeszedl ale mam problem i musze kisic przed kompem #@!%% no to sie kiś i innych w to nie mieszaj Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 13:16 olej znaki. jak nic nie bedzie...??? jestes kobieta, to Ty wybierasz faceta, Ty go przy sobie trzymasz. sprytnie 'omamiony' facet bedzie z Toba tak dlugo jak ebdziesz tego chciala. nie widze problemu. glowa do gory Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 13:18 magdzie napisała: > olej znaki. > jak nic nie bedzie...??? jestes kobieta, to Ty wybierasz faceta, Ty go przy > sobie trzymasz. sprytnie 'omamiony' facet bedzie z Toba tak dlugo jak ebdziesz > tego chciala. nie widze problemu. > glowa do gory nie kazda jest taka sprytna jak ty. ja lubie grac w otwarte karty. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 13:23 wszystko zalezy od tego czego oczekujesz od faceta, czy zwiazku dlugiego czy krotkiego. gdybym szukala kogos na stale-nie mialabym wyjscia jak tylko grac w otwarte karty. a Wy niedobre, to taka podpucha tak?ten watek?:D Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja rak, on strzelec 26.02.05, 13:24 > a Wy niedobre, to taka podpucha tak?ten watek?:D tak, podpucha!Błagam was, mam gdzieś znaki zodiaku :) Odpowiedz Link Zgłoś