Gość: mm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:23 bo jam mam paste jajeczno-serową z majonezikiem i do tego chrupiacy chlebek,pycha:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: a co na śniadanko???:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:34 i ze skwarkami,pycha ale nie za rano;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: a co na śniadanko???:-) 28.02.05, 12:35 nie nie! teraz to jakas skromna kanapka jeno:)) Odpowiedz Link Zgłoś
spazmus Re: a co na śniadanko???:-) 28.02.05, 12:34 Łooooooo na sniadanie wcinasz pyzy z ziemniakami ?? A na obiad co ??bo nie wspomne juz o kolacji Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: a co na śniadanko???:-) 28.02.05, 12:35 to jest z kabaretu OTTO.... i zasmażka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: a co na śniadanko???:-) 28.02.05, 12:45 Ja już po 5 kanapkach, 2 kawusiach i litrze soku pomarańczowo-grejpfrutowego, ale cóż, wolno mi, nie śpię dzisiaj od 3.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: a co na śniadanko???:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:35 a co o linijke dbamy..ja tez ale jak sie zdrowo najem;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: a co na śniadanko???:-) 28.02.05, 12:50 o linijkę i ekierkę, o nic więcej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spazmus Re: a co na śniadanko???:-) 28.02.05, 12:33 A ja jem bakusia i przegryzam ciastem od babci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: a co na śniadanko???:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:35 jakie ciasto?? Odpowiedz Link Zgłoś
loker661 Re: a co na śniadanko???:-) 28.02.05, 12:47 to ja sie wlasnie wybieram na nie i mial bede chyba...... w sumie to nie wiem ale nawet te pyzy z ziemniakami to by mi nie przeszkadzalo co to za roznica co jem na sniadanie wazne zeby byc najedzonym:D... Odpowiedz Link Zgłoś
spazmus Re: a co na śniadanko???:-) 28.02.05, 12:47 drożdżowe z rodzynkami i pyszną posypką mniam mnioam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: a co na śniadanko???:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:00 a ja kanapecki zagryzłam kiwi:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
patrywi Re: a co na śniadanko???:-) 28.02.05, 12:56 pyszny omlet z bananem i muesli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm dawaj przepis!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:59 Odpowiedz Link Zgłoś
ilo10 Re: a co na śniadanko???:-) 28.02.05, 13:45 płatki kukurydziane+otręby pszenne+mleko i kawka oczywiście;) też chcę ten omlet!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osteoporoza Re: a co na śniadanko???:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:47 je..ko Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: a co na śniadanko???:-) 28.02.05, 13:52 Na śniadanko - jogurt z musli i z jabłkiem. Ale kiedy to było, panie dzieju, kiedy to było? Przed chwilą zjadłam kanapkę z serem i pesto i mam straszną chcicę na jakąś zupę. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x ..to już pora obiadowa więc.. 28.02.05, 13:55 Gość portalu: mm napisał(a): > bo jam mam paste jajeczno-serową z majonezikiem i do tego chrupiacy > chlebek,pycha:-) ___ ...zaraz nastawiam wodę do gotowania ryżu ..gulasz mam gotowy w brytfannie, surowka pekińska /ze sklepu / ..a dla psa puszka wołowinowa.I obiad tym sposobem odfajkowany.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ..to juz˙ pora obiadowa wie˛c.. 28.02.05, 13:57 eeee... nieladnie... to z psem sie gulaszem nie podzielisz? dla psa to tylko puszka? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: ..to juz˙ pora obiadowa wie˛c.. 28.02.05, 14:08 mamdylemat napisała: > eeee... nieladnie... to z psem sie gulaszem nie podzielisz? dla psa to tylko > puszka? _______ ..teraz akurat mnie zaczepia ta moja czworonożna 'zmora'..nie, nie daję jej naszego /a przynajmniej staram się/ jedzienia , bo to jednak nie służy pdu.Zbyt lubię pikantne jedzenie, a gulasz jest mocno doprawiony..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrywi omlet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.05, 18:03 a banalnie prosty: trzy jajka, banan, troche muesli (moga byc inne owoce oczywiscie) ubijam bialka, do zoltek wrzucam pokrojonego banana i muesli, nastepnie calosc wrzucam do bialek i hop na patelnie, gdy brzegi sie zetna dolewam troszke oleju zeby sie nie przypalil, gdy sie odpowiednio zetnie zmniejszam ogien, skladam na pol i pod przykryciem smaze jeszcze chwilke. gdy chodzilam na silownie polecil mi go trener w odpowiedzi na moje pytanie 'jak zrec mniej chleba?' :))) Odpowiedz Link Zgłoś