Gość: Kasica IP: *.pool.mediaWays.net 01.03.05, 14:46 czy ktos mi moze napisac, co sie wczoraj na forum dzialo, bo doszly mnie sluchy, ze sie niezle dzieje. blagam o skrot wydarzen! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasica Re: co tu sie wyprawia? IP: *.pool.mediaWays.net 01.03.05, 14:49 dawali boskie kabanosy za pol ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: co tu sie wyprawia? 01.03.05, 14:56 Mnie nie było, ale słyszałam, że pakowali je w kartki z "Wprost" (do doooopy) czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: co tu sie wyprawia? 01.03.05, 14:49 No wreszcie jesteś!!! Na @ ci napiszę, bo nie chcę tutaj rozgrzebywac przyschniętej sprawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: co tu sie wyprawia? IP: *.pool.mediaWays.net 01.03.05, 14:52 super! zaraz sprawdze maile! a gdzie sa inne foremki? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: co tu sie wyprawia? 01.03.05, 14:54 Załóż jakiś analny wątek, to się wszyscy znajdą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: co tu sie wyprawia? 01.03.05, 14:54 a no musimy wysluchiwac jak to grubaska raczy sie sledziami lisnera w smietanie, a poprawia to ciastem orzechowym, ktore robi sie trzy godziny pod prysznicem. nastepnie musimy odpowiadac na pytania madrej ankiety, co robimy z robalem, jak go zobaczymy i jesli go nie zobaczymy - tez. poza tym boski jak zwykle przyjmuje rozne postaci, ktore najczesciej nie maja nic wspolnego z boskoscia, ale jemu sie ciagle wydaje , ze tak. odwiedzil nas mario w nartach i goglach, podłączony od rana do pradu. no i jak zwykle problem oralu. ale nie jestem pewna czy nie chodzi czasami o paste Oral B. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach aha 01.03.05, 14:55 zapomnialam jeszcze, ze niektorzy grzeja tu sobie parówy. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach a wszystkie te wątki spina zgrabnie... 01.03.05, 14:56 ...kklamerka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: W skrocie...... IP: *.pool.mediaWays.net 01.03.05, 14:57 lo matko bosko, czlowiek dzien nie uwaza a tu jak nic istny cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: W skrocie...... 01.03.05, 14:58 Gość portalu: Kasica napisał(a): > lo matko bosko, czlowiek dzien nie uwaza a tu jak nic istny cyrk. na szczescie to nie moje małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: W skrocie...... 01.03.05, 14:57 istna napisała: > Nio nio nio, głowa do góry:) a parówa na dół? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: W skrocie...... 01.03.05, 14:56 grogreg napisał: > Jestem zakompleksiony i zalosny. jestem dobrze wychowana, więc nie zaprzecze. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: W skrocie...... 01.03.05, 14:58 k... jakbym wiedziała, że tak sobie to do serca weźmiesz, ugryzłabym się w klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: W skrocie...... 01.03.05, 14:59 trzydziecha1 napisała: > k... jakbym wiedziała, że tak sobie to do serca weźmiesz, ugryzłabym się w > klawiaturę. do kogo pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: W skrocie...... 01.03.05, 15:00 do gregorega, jakoś mit ak wyszło, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: W skrocie...... 01.03.05, 15:14 malo sie nie udlawilam ze smiechu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: czy Kasica i Trzydziecha to to samo? 01.03.05, 15:07 nie, nie to samo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Kasica to co lubisz najbardziej było {anal -oral} IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:02 Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Kasica to co lubisz najbardziej {anal -oral 01.03.05, 15:06 anal i oral? to sie kupy nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: pragne cie tylko dawaj fote! 01.03.05, 15:07 boski.zawodowiec napisał: nie dla psa kielbasa. > Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: co tu sie wyprawia? 01.03.05, 15:05 A właśnie, trwa jeszce kampania identyfikacyjna: kto jest kim? Wychodzi na to, że na tym forum pisze tylko jedna osoba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach brak odpowiedzi jest potwierdzeniem 01.03.05, 15:08 istna napisała: > A właśnie, trwa jeszce kampania identyfikacyjna: kto jest kim? Wychodzi na to, > że na tym forum pisze tylko jedna osoba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica jesli chodzi o to, ze nie odpowiedzialam IP: *.pool.mediaWays.net 01.03.05, 15:13 to dlatego ze pisalam do istnej e-mail. Istna, masz e-mail. Istna to nie ja. Boski, ty zdjecia mojego nie dostaniesz. Boski to nie ja. Jak juz trzydziecha pisala, kasica to nie to samo co trzydziecha, ale sie wlasnie zastanawiam, co sklania do takiego przemyslenia. no nic, zabawa w ciuciubabke na forum moze miec rozny przebieg wypadkow Odpowiedz Link Zgłoś