yola13 Re: Jaką macie pasję ? 09.03.05, 12:01 Przede wszystkim Tarot,a poza tym podróże i skoki narciarskie na żywo, to jest to co uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jaką macie pasję ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:38 Witam! Ja od pewnego czasu zaczęłam zbierać aniołki i mam już dużą kolekcje. Wszystkie dostaje w prezencie od rodziny. Uwielbiam robić serwetki szydełkiem, spacerować i jeździć rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: Jaką macie pasję ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:10 A ja to uwielbiam siedzieć na tarasie nad jeziorem w kompletnej ciszy, pić kawę i gapić się na wodę...i jeszcze ogień w kominku-to "odpoczynek czynno-bierno-pół-aktywny":)poza tym fotografia, archeologia, snowboard, podróże (Kochana Afryka Moja!!!!)rower. i żadnej pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fromka Re: Jaką macie pasję ? 14.03.05, 19:55 mówimy tu o pasjach a nie odrobnym hobby,czy kobieta szczególnie ta, która ma rodzinę, tak naprawe może z pasją tylko prowadzić dom Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria100 Re: Jaką macie pasję ? 15.03.05, 12:28 Kocham Ateny,mogłabym mieszkać na Akropolis,a nie dość,że mieszkać się tam nie da to w dodatku nawet kawałeczka marmuru dotknąć nie można (a co dopiero wziąć na pamiątkę-no,ja bym już miała gruzowisko w domu).Uczę się greki klasycznej i o starożytnych Atenach wiem prawie wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Jaką macie pasję ? 15.03.05, 12:32 mam fioła na punkcie psów. A już na punkcie mojego psa to mam BIG FIOŁA inne moje zaintersowania jeszcze bardziej banalne Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: Jaką macie pasję ? 15.03.05, 14:33 Ja też uwielbiam psy... jak będe na emeryturze założę hodowlę jakiejś rasy. Teraz na topie są labradory :) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Jaką macie pasję ? 15.03.05, 22:38 Lubie rysować, ale wole jednak pisanie... coś jak wiersze, czasem rozważania pisane poezja lub prozą. To kocham i to będę robić chyba już zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel zamieść coś na forum, pośmiejemy się :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:40 ja bardzo lubię poezję huhuhu Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: zamieść coś na forum, pośmiejemy się :) 16.03.05, 00:25 ja się moge pośmiać i bez tego Śmiej się... zanim życie ciebie wyśmieje. Odpowiedz Link Zgłoś