Gość: Magdalena IP: *.idea.pl 01.03.05, 18:38 Co robicie w wolnych chwilach ? Co Was relaksuje a co pochlania bez reszty ? Dlaczego warto żyć ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagis Re: Jaką macie pasję ? 01.03.05, 19:36 Mam kilka pasji, ale nie będę tutaj pisać o nich, bo są kobiety, które zazdroszczą innym tego, czego same nie mają, a nie chce im się po to sięgnąć. Kiedyś mawiałam, że moje życie jest pasją i wszystko co robię:-) Taka jestem, że jak coś lubię, to angażuję się bez reszty:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoja imienniczka Re: Jaką macie pasję ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:41 Podróże i książki; włóczęgi, wędrówki i obserwacje ludzi; długie fascynujące rozmowy przy kawie lub brandy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena To nie tylko imię mamy wspólne :))) IP: *.idea.pl 03.03.05, 18:14 . Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka Re: Jaką macie pasję ? 01.03.05, 21:07 Człowiek i analiza jego zachowania Sztuka - np. Malarstwo ................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Jaką macie pasję ? 01.03.05, 21:45 i narciarstwo;) aureliana napisała: > narty Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: moją pasją 01.03.05, 23:25 jest nawracanie dewot takich jak np. sagis. Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka Re: moją pasją 02.03.05, 08:31 Lena, i to jest Twoja Pasja??? Jakoś mało masz zainteresowań... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: moją pasją 02.03.05, 08:41 kklamerka napisała: > Lena, i to jest Twoja Pasja??? > Jakoś mało masz zainteresowań... a co ty tak interesujesz się moim nickiem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka Re: moją pasją 02.03.05, 08:56 Twój nick mnie nie interesuje bardziej niz każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: a nie widac? btxt 02.03.05, 08:59 Maluje. Uprawiam sporty (fitness, biegam, gram w kosza i w siatkowke). Pichce cos w kuchni. I uwielbiam jezdzic samochodem ;) Pozdrawiam __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: a nie widac? btxt 06.03.05, 22:52 o kurcze :) grasz w kosza to niezwykłe jak na dziewczyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jaką macie pasję ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:40 Ja nie mam przyjacół bo zostawili mnie w potrzebie i teraz jak już jestem zdrowa zajmuje się robieniem serwetek bo to wycisza mam rower treningowy na którym jeżdże godzinę co dziennie i chodzę na spacery z synem bo muszę nadrobić czas żeby wiedział że może znowu na mnie liczyć. Podłączyłam sobie internet żeby rozmawiać z ludzmi bo to tylko tu mogę swoje myśli uwolnić. Pozdrawiam wszystkich wspaniałych ludzi co wiedzą co to przyjaźń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Jaką macie pasję ? IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.05, 19:49 Wspolczuje, ze zawiedli Cie przyjaciele. Trzymam kciuki za Ciebie, obys poznala niebawem jakichs nowych zyczliwych ludzi! A moje pasje to: - pisze cos w rodzaju kroniki-pamietnika, dla dzieci, ktore kiedys zaadoptujemy. Zbieram tam zdjecia, obrazki, wpisuje cytaty, mysli, wierszyki i pomysly oraz opisuje czasem moje uczucia, obawy, sytuacje z dnia codziennego - zbieram ksiazki dla tych przyszlych dzieci (basnie, wiersze, obrazkowe) i zapisuje w zeszycie gry, piosenki - sadze kwiatki, nasionka i patrze jak rosna - duzo czytam - chodze na spacery z moim narzeczonym i psiakiem - podrozuje, dwa razy do roku; raz zwiedzam miasta (Londyn,Rzym,Paryz itd) a raz lece daleeeko, pod palmy i slonce gorace - bywam w teatrze, kinie, muzeach itp.. - gotuje, tylko kurde czemu nikt potem nie chce tego jesc ;p - uwielbiam robic zakupy, nawet te male - lubie robic porzadki na polkach z ksiazkami, zeszytami, ukladac i przekladac - internet i to forum, jak widac :) - latem jezdzimy na rowerze, zima chodzimy na basen - jestem romantyczka wiec uwielbiam usiasc z narzeczonym w parku pod drzewem i sluchac, jak czyta mi na glos poezje badz opowiadania erotyczne To chyba na tyle, pasji, ktorym oddaje sie sporadycznie wymieniac nie bede. No i jakichs szczegolnie kosztownych pasji raczej nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Jaką macie pasję ? 02.03.05, 11:42 pies:) architektura, malarstwo, literatura.... rozmowy z ludzmi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysica Re: Jaką macie pasję ? IP: 62.29.136.* 03.03.05, 08:22 Projektowanie tkanin takich aby kobiety były w nich jeszcze piękniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Jaką macie pasję ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:35 kobiety rozwijają się do 2 roku życia, potem tylko tyją i odchudzają się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixs Re: Jaką macie pasję ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:21 uważaj bo jak wywołasz dyskusję o filmie to zabraknie pamięci na serwerze. Ja nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Jaką macie pasję ? IP: *.lublin.mm.pl 02.03.05, 16:17 Mimo iz mam teraz pelno problemow zwlaszcza wewnetrznych, chociaz i inne tez sa, to niegdy nie powiem ze nie warto zyc. Kocham taniec i praktukuje go w kazdej wolnej chwili, w domu, na uczelni wszedzie. Lubie tez spiewac, mimo iz mam drewniane uszy, hehe. Polecam wszystkim ! mam nadzieje ze uporam sie z deprecha i powroce do pasji, narazie jest ciezko. :( pozdrowienia z pieknego Lublina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia OGRÓD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:26 To jest mój konik absolutny, a zaczęło się tak niewinnie, od kupna działki pod budowę domu. A potem posadziłam jeden krzaczek, żeby tak łyso nie było, a potem brzozy i sosnę, a potem to już nie pamiętam co, a teraz tam rożnie tak ok. 300 roślin i na parapecie kiełkują następne, a 19 marca będę siać pomidory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dechuAnge Re: Jaką macie pasję ? IP: *.promax.media.pl 02.03.05, 22:33 maluje, rysuje...kocham wszytskie aspekty sztuki. spiewam w chorze. plywam. i kocham ambitny,Polski hip-hop. do tego uwielbiam poznawac nowych ludzi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Jaką macie pasję ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:10 Moja wielką i jedyną pasją są góry . uwielbiam chodzić i wspinac się po górach o każdej poże roku , i latem i zimą chociaz wtedy jest bardzo niebezpiecznie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jaką macie pasję ? IP: *.studio / *.studio-p.pl 03.03.05, 10:03 Konie, jazda konna, wycieczki rowerowe, lazenie po lakach i podgladanie zwierzat. Chodzenie wieczorami wczesna wiosna do lasu i sluchanie kosow. Robimy to wszystko razem z mezem. Corka bierze udzial w tym wszystkim jak ma ochote. No te nascie lat..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic. Re: Jaką macie pasję ? IP: 81.210.97.* 03.03.05, 12:14 Wspinaczka - w każdej formie, ale najbardziej kręci mnie w górach. Dziala jak narkotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
mona88 Re:OGRÓD 03.03.05, 18:51 to jest moja najwieksza pasja w ogrodzie uprawiam, projektuję , rzeźbię, maluję i zmieniam , uwielbiam bonsai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re:OGRÓD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:56 Bosai to konik mojego brata. Ten to ma dopiero fioła! Odpowiedz Link Zgłoś
mona88 Re:OGRÓD 04.03.05, 20:53 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Bosai to konik mojego brata. Ten to ma dopiero fioła! no to ma fajnego fioła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: Jaką macie pasję ? IP: *.iscnet.pl 03.03.05, 19:40 Narty zima, latem rower. Oprócz tego literatura francuska XIX wieku ( zwlaszcza druga polowa, a w szczególnosci Emil Zola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jaką macie pasję ? IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 21:59 moja pasja jest fotografia. ale poki co jestem w snie zimowym. bo najbardziej uwielbiam fotografowac przyrode, nature. a pozatym... mnóstwo tych pasji mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Jaką macie pasję ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:38 Moją pasją jest życie we wszystkich jego odmianach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: Jaką macie pasję ? IP: *.torun.mm.pl 04.03.05, 00:58 Sex, literatura, Czechy, długie dyskusje (najlepiej żarliwe), z doskoku (falami)... robótki ręczne, gotowanie i jedzenie tego, co ugotowane, góry... i nie wiem co jeszcze ;) Życie jest super. A najlepsze jest to, że w zasadzie swoje studia i pracę tez moge tak nazwać :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spojrz na to forum pasja kobiet tutaj na forum podana jest na talerzu IP: 194.219.131.* 04.03.05, 07:46 wiekszosc, zdecydowana wiekszosc ludzi spedza na forum wlasnie wolny czas, wiec latwo zorientowac sie w ich pasjach - na forum kobieta pasja wszechogarniajaca sa faceci, mezczyzni, chlopaki, mezowie, kochankowie, seks z nimi, zdrady, czy wybaczy(c) i lzy po porzuceniu. To jest naprawde smutne, ze 90% watkow na tym forum to pitu pitu o niczym forumowej grupki wzajemnej adoracji oraz watki o facetach i nic wiecej. A jeszcze smutniejsze jest to, ze zwrocenie uwagi na ten wlasnie zenujacy stan rzeczy wywoluje zawsze agresje, a nigdy refleksje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: pasja kobiet tutaj na forum podana jest na ta IP: *.idea.pl 04.03.05, 09:46 A jednak odpowiedzi, których udzielono mi w tym wątku wskazują, że bywają tu bardzo ciekawe osoby. Aż jestem zaskoczona. Większość odpowiedzi jest od osób, które mają fantastyczne zainteresowania i piszą o nich z wyczuwalnym entuzjazmem. To wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojasia Re: pasja kobiet tutaj na forum podana jest na ta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 20:50 Wszyscy piszą o swoich pasjach, to ja też, a co?! Moją wielka pasją jest ornitologia, już nawet nie pamiętam od ilu lat biegam z lornetką i podglądam wszelkiego rodzaju skrzydlate bractwo, pochłaniam tony literatury na ten temat i otaczam się przedmiotami z tym związanymi (rózne figurki ptaszków, ciekawe okazy piór). Latem zawsze wyjeżdżam w jakieś miejsce, gdzie można poobserwować ptaki. I nawet mojego męża tym zaraziłam, bo w lipcu jeździł i liczył ze mną gniazda bocianie. A poza tym uwielbiam literaturę iberoamerykańską (niech żyje Marquez!!!!!). Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mona88 Re: pasja kobiet tutaj na forum podana jest na ta 04.03.05, 21:50 na szczęście nie wszyscy tacy są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veroniq Re: pasja kobiet tutaj na forum podana jest na ta IP: *.devs.futuro.pl 08.03.05, 19:12 wyrazy uznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quleczka Re: Jaką macie pasję ? IP: 217.153.29.* 06.03.05, 18:14 żeglarstwo i łażenie po górach. A poza tym tez czasem fotografia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Jaką macie pasję ? 06.03.05, 19:57 Internet. Każda wolną chwilę spędzam właśnie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: różne IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.05, 20:21 ´Moja pasja jest szycie patchworkow,marze o tym zeby zajmowac sie tym zawodowo nie wiem ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: różne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:39 szukam kogoś kto szyje "paczłorki". Chcę otworzyć sklep z rękodziełem w Irlandii. To poważna propozyxja! Napisz na Ika.w@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejka Re: Jaką macie pasję ? IP: 82.177.73.* 08.03.05, 14:52 a ja mam troche nietypowa pasje-nikt tajiej tu nie podał wiąze sie ona z moimi studiami (jestem na biologi)-lubie klonowacc roslinki i małe żyjatka,ale robire to tylko w domu bo na uczelni mi nie pozwalają (na razie :( )bo jestem dopiero na 1 roku ale mam w domu piekne tulipany hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetbaby Re: Jaką macie pasję ? IP: 82.177.73.* 08.03.05, 15:00 a ja lubie ryzyko -kocham ryzyko moja pasja jest ryzyko-np chodzimy z kumplem za miasto i kładziemy sie na tory- kto dłuzej wytrzyma i nie ucieknie nim nadjedzie pociąg,moze komus sie to wyda głupie,ale ja nie umiem bez tego zyc,to jest jak narkotyk,nawet mój kolega juz sie leczy z tego powodu,i na razie bawie sie sama ale nie pozwole mu odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Jaką macie pasję ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:15 Ja mam pasję sportową inni się trochę dziwią i mówią ,że to dla chłopaków ,ale ja tam się nie przejmuję otóż Kocham żużel i najlepiej się relaksuje na żużlowym meczyku szczególnie derbach Polonia -Apator.Już się nie mogę doczekać początku sezonu.Póję sobie na Polonię na meczyk i będzie ok. bo narazie mam kiepski nastrój !!! Polonia moja jedyna miłość !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiua Re: Jaką macie pasję ? 08.03.05, 19:21 Samoloty! Przede wszystkim uwielbiam je obserwować!Mieszkam co prawda z dala od większego lotniska, ale ileż widac na niebie! Wystarczy lornetka. Często stoję na ulicy z zadartą głową i wpatruję się w mały punkt na niebie. Lornetki nie noszę ze sobą codziennie, bo troche za ciężka i za duża, ale gdy dobra pogoda , można sporo zobaczyć i bez niej. Mam za to szczęście spędzać wakacje blisko jednego z największych lotnisk europejskich i tam w zasadzie mogłabym zamieszkać :-)! Ubolewam, że nie mogłam pojechać do Katowic kilka dni temu, żeby obejrzeć Mriję. Ale za to osobiście widziałam Belugę! Byłam też na pokładzie Concorde'a i w ładowni AN-22! Zajrzyjcie na moją ulubioną stronę www.airliners.net, to zobaczycie, o czym piszę. Oczywiście nazbierałam sporo książek o samolotach i coraz więcej o samolotach wiem. I mimo wielu osobiście odbytych podróży lotniczych, pewnej porcji wiedzy teoretycznej, mogę godzinami gapic się na te tony żelastwa ;-) i ciągle z lekkim niedowierzaniem :-) I jeszcze inna rzecz: zbieram słonie. Ale nie tak : figurki dla figurek, słonie muszą mieć jakiś aspekt użytkowy:-) ! Mam deskę do krojenia w kształcie słonia, wycieraczkę ozdobioną słoniową rodziną, zegar w kształcie słonia, filiżanki i kubki z uchwytami -trąbami słoniowymi i wymalowaną "resztą słonia", że o dwóch kompletach pościeli w słonie nie wspomnę! Itd itd...Słoni ci u nas dostatek! Pozdrowienia dla Wszystkich Mających Pasje! gosiua Odpowiedz Link Zgłoś