margie 03.03.05, 09:46 jak tam dziewczynki? Bylo super, prawda? kiedy powtorka? Calej reszcie kompani mowimy gremialnie DZIEN DOBRY!!!!!! ( ale jestem niewyspana, najpierw gadki z laskami do nocy, a potem sex sex sex:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listek_a Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:46 Ja tu Was bronie przed Boskim a zadnej pomocy z Waszej strony:( Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:51 eeee... listek_u, do obrony przed harcerzykiem finka wystarczy! sciskam. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:52 nawet sie dowiedzialam ze pod kilkoma nickami jestem. niezle co? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:56 taaaa... ale wiesz, chorzy na schizofrenie zawsze twierdza, ze to ich lekarze niedomagaja! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:58 my to jednak myslimy tak samo, pzreczytaj sobie moj dopisek ponizej ( to tak a propos tej schizofrenii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
margie uderz w stol:))) 03.03.05, 10:03 a nozyce, prawda dylematko? he he he:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: uderz w stol:))) 03.03.05, 10:05 hmm... polemizowalabym, czy to nozyce... jak dla mnie to cos to bardzie obcazki do paznokci przypomina! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 10:00 słuchaj teraz na powaznie ci napisze, trzba by było być imbecylem aby nie wiedziec ze napewno moja osoba sie przewineła w rozmowie jesli w gole było jakiekolwiek spotaknie. Po drugie twoje chamstwo jest na o wiele nizszym poziomie niz moje, ja przynajmniej obrazm z gracją, ty tego nie potrafisz. ja nie twierdze ze wy macie niską samoocene bo toego wiedziec nie moge za tro wiem ze napewno jesteście bardzo proste i raczej niewychowane. dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 10:03 Ale sie piknie denerwuje:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 10:04 smieje sie teraz bo głupi nie jestem i swoje wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea ja tez ci napisze powaznie 03.03.05, 13:16 Chamstow na wyzszym i nizszym poziomie??? Obrazam z gracja?? Chlopczyku nie znam cie ale z calym szacunkiem to ciebie jako przedstawiciela rodzaju ludzkiego - jakies glupoty piszesz. Chamstwo to chamstwo, albo ktos jest chamem albo nie, a gracja inaczej "wdziek, powab (zwlaszcza w potuszaniu sie)" i jak to ma sie do obrazania. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec wiem juz ze pół czasu przegadałas na moj temat 03.03.05, 09:54 jednak mnie kochasz! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:53 listeczku, ja tu postepuje zgodnie z zasadami zabawy:)) No powiedz mi, o czym ja mam z boskim rozmawiac? Aha, i taka ciekawa obserwacja- zauwazylyscie, nawet nie tu, na forum,a le tak ogolnie, ze czlowiek zwykle osadza innych uzywajac wlasnej oceny swojej osoby? Tzn, jesli ktos mowi mysle, ze masz niska samoocene, to zwykle sam ma taka w stosunku do siebie. To gwoli komentarza do watku boskiego.... On to chyba umiera z ciekawosci, zeby sie dowiedziec, co mysmy tam robily i wogole:))) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec och jejeku umeieram z ciekawosci!!!!!!!!!!! 03.03.05, 09:55 co robiłyscie!!!??? czy były minety!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a moze spotkanie było w jednej chorej główce:)) 03.03.05, 09:47 bo i taka mozliwosc istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat witaj druhno! 03.03.05, 09:49 hmm... jeszcze sie przeciagam powoli i leniwie. niespodziewanie podobne zakonczenie wieczora mialam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: witaj druhno! 03.03.05, 09:58 ty mi tu nie mrucz, tylko za biznes plan sie zabieraj. hmm... trzeba by przyklad z mamby wziac: jak mroweczka od rana pracuje. no, chyba, ze jej komputera jeszcze nie podlaczyli! Odpowiedz Link Zgłoś
margie mamba 03.03.05, 10:05 jak znam ja i zycie, to nie podlaczyli komputera:)))) A ty mi nastepnym razem ne wysylaj takich sms-ow jak prowadze samochod, bo sie zabije:)) Musialm sie zatrzymac, zeby go przeczytac, bo mnie ciekawosc zrzerala, a jako zem stara i slepa nie moglam przeczytac na zestawie ( za male literki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: mamba 03.03.05, 10:25 taaaa... wezme to pod uwage nastepnym razem. hmmm... a moze to jaskre? albo zacma? wiesz, z wiekiem klopoty ze wzrokiem sie pojawiaja. ja juz slepam calkowicie, gdyby nie pomoc harcerzy, na druga strone ulicy bym nie przeszla! Odpowiedz Link Zgłoś
margie harcerze 03.03.05, 10:34 nie wywoluj wilka z lasu:)) A, zapomnialam ci powiedziec, ze twoj pan B. jest nie dosc ze przystojny, to bije od niego taka serdecznosc i cieplo, ze az przyjemnie sie robi:))) I jak ladnie mowi o tobie:)) Fajnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: harcerze 03.03.05, 10:37 hmmm... sie wzruszylam. bardzo. i lapki zacieram, kiedy to na twojego pana sz. okiem rzuce. i rzekne ci tylko - co bys w piorka za bardzo nie obrosla - ze imponujace wrazenie na panu be. zrobilas... Odpowiedz Link Zgłoś
margie wrazenie 03.03.05, 10:43 imponujace? ze nuby taka wielka jestem? ( w sensie wzrostu:)) Z ciebie bije energia i chec zycia:)) A tak wogole, to mam wrazneie, ze powinnysmy sobie takiego marszlaka klubu zafundowac, ktory by udzielal glosu, bo wszytskim tzrem geby sie nie zamykaja i kazda gada pzrez druga:)) ale to fajnie akurat, bo oznacza, z enam sie tematy dluuuugo nie skoncza;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: wrazenie 03.03.05, 10:47 no ba! ale w sumie nie ma sie czemu dziwic, na inauguracjach zawsze o glos jest ciezko. a taki marszalek i owszem by sie przydal: najepiej w przyciasnym podkoszulku i z nieodlacznym atrybutem: znaczy sie palka marszalkowska! ps. hehehe! imponujace bynajmniej nie w sensie wzrostu, a calej oprawy, droga siostro Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: wrazenie 03.03.05, 10:57 matko boska:)) ( tfu, na psa urok, juz mi sie slowo boski do konca zycia bedzie kojarzylo:)) Mamba ozyla netowo????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: wrazenie 03.03.05, 10:58 No tak jakby, ale zaraz mnie wywiozą do tworek przez tego kompa... buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba 03.03.05, 10:50 Witajcie druhny :) Kompa podłączyli, ale starego laptopa. Informatyk miał wypadek i dopiero jutro będę miała swój nowy sprzęt. Na tym starym trupie każdy post się otwiera przez 0,5 minuty, więc nie będe na forum, bo kur.wicy dostanę. Margie, jaki SMS masz na myśli???? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: mamba 03.03.05, 10:57 znaje sie, ze twoj laptop cierpliwosci zamierza cie nauczyc! hej mamba! a mialas tak zboznie pracy sie oddac! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba 03.03.05, 11:00 Dylemaciku, pracujemy tak blisko siebie, więc uważaj :))) Zaraz przyjdę do Ciebie i ja zagonię Cię do roboty :) Ja już tyle czasu pracowałam inie włazilam na FK. mam teraz dużo zaległości w czytaniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: mamba 03.03.05, 11:00 ta ona, dylematka, mnie napisla sms-a jak wracalam.... sprobuj prowadzic samochod, dosc szybko, jednoczesnie usilujac pzreczytac na malutkim ekraniku co ta cholera napisala:)) literki malutkie, komora na zestawie, no po prostu horror!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba 03.03.05, 11:02 a to ci dopiero. A ja wczoraj sexu nie miałam :(((( strzeliłam focha i odwróciłam się rzycią, ale dzisiaj juz żałuję swego niecnego postepku Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: mamba 03.03.05, 11:04 hmmm... no tak... ktos wczoraj mowil cos na temat cholerycznego charakterku. nie przejmuj sie, dzis nadrobisz w nocy zaleglosci. juz my cie z margie przypilnujemy! i zadnych fochow, to zle na cere dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Fochy?! 03.03.05, 11:07 a mowilam, nie pij tyle:)))) Ja ci dam focha:0 my z dylematka sie wyszalalasmy, ja dzisiaj ide spac, bo sie nosem podpieram, a ty masz dzisiaj 300% normy wykonac, jak Wincenty Pstrowski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Fochy?! 03.03.05, 11:11 Jak wykonam 300% to jutro do pracy nie dotrę :)))) A focha mam nawet teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Fochy?! 03.03.05, 11:16 ja już nawet za bardzo sama nie wiem, gdzieś tam się przewinął temat ex mojego chłopa. Głupia flądra wiecznie du.pe zawraca Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Fochy?! 03.03.05, 11:18 :(( daj spokoj, zapomnij. Ja wiem,z e to nie ejst proste, ale szkoda nerwow... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Fochy?! 03.03.05, 11:24 no staram się, staram :)))) ale co sobie pofochuję to moje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:34 To jakiś klub lesbijek? Nie jestem nietolerancyjna, ale tak wynika z Twojej wypowiedzi:-))) Róbcie, co chcecie. Niech Wam dobrze będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:45 I to jest wlasnie inteligencja- czytaj zdrolnosc do abstrakcyjnego myslenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:48 taaa... blyskotliwosc i polot w pigulce. i co za niebywala logika. ech! ze tez ja taka madrusienka nie jestem. hmm... a moze glodnemu chleb na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:50 rece mi opadaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:53 to co by ci sie nieco podniosly, pomysl lepiej kiedy nastepny miting. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:00 hmmm, ja next week od czwartku chodze na ten festiwal swieto niemego kina, wiec do niedzieli jestm off, w poniedzialek ide na basen, sama nie wiem? wtorek? sroda? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:02 dla mnie jak najbardziej. znaczy sie ustali jeszcze. no i penie miejsce inne. moze ten sense? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:04 to na Nowym swiecie? Moze byc:))) a moze to jeziorko? labedzie? jakie tam maja drynky...... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:06 o ja glupia pipa! jasne, ze jeziorko. zem zapomniala. i fakt! alez tam drynky daja... hmm... oj wodzisz na pokuszenie, siostro! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:07 no wiem...... ile razy ja tam jestem, zawsze wychodze w stanie nietrzezwosci:)) Ostatnio tak namieszlama, pol karty wytestowalam:)) to najgorsza z mozliwych metod:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:11 moze i najgorsza, ale jaka przyjemna w chwili konsumpcji. no, ale tym razem to cie przypilnuje, co bys az nadto nie namieszala. znaczy sie ja bede pilnowac ciebie a ty mnie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:14 przeczytałem kawałek waszej rozmowy i normalnie mi słabo, ja bym sie z taką dziewczyna jak ty zanudził na smierc . Przeciez ty tak jestes nudna i dziecinna ze powinnas szukac licealisty na swojego faceta a nie mnie. Zby szukac dojrzałego mezczyzny trzeba jakis poziom sobą reprezentować ty bardziej pasujesz na przedszkolaka. Zresztą napsiałem ci w mailu co o tobie sądze i mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:18 Tu pan wladza ma calkowita racje. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:53 Abstrakcja, a myślałyście inaczej?:-)))) Takie wnioski można było wysnuć z tych słów: "( ale jestem niewyspana, najpierw gadki z laskami do nocy, a potem sex sex sex:)" :-))))) Przecież nie posądzam Was o to, a jedynie sobie zażartowałam. Trzeba uważać na to, co pisze się:-))) Pozdrawiam panie 3M. Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:53 twoj podpis... dobre, dobre... szkoda ze takie dno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:12 dobra marg, nie owijaj w bawełne typo opowiedz o tym sex sex sex?:) to nie wiedzialam ze takie spotkania teraz sie odbywaja!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:17 oj, sex to ja mialam w domu z Sz. A mamdylemat tez. Ze swoim Be. a mamba stroila fochy:)) Jej strata, ale ma nadrobic dzisiaj:)) Za to spotkanie bylo pirwsza klasa, cosmy sie usmialy, to nasze:))) Odpowiedz Link Zgłoś