Dodaj do ulubionych

czlonkinie klubu 3M witajcie:)))

03.03.05, 09:46
jak tam dziewczynki? Bylo super, prawda? kiedy powtorka?
Calej reszcie kompani mowimy gremialnie DZIEN DOBRY!!!!!! ( ale jestem
niewyspana, najpierw gadki z laskami do nocy, a potem sex sex sex:)
Obserwuj wątek
    • listek_a Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:46
      Ja tu Was bronie przed Boskim a zadnej pomocy z Waszej strony:(
      • mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:51
        eeee... listek_u, do obrony przed harcerzykiem finka wystarczy! sciskam.
        • listek_a Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:52
          nawet sie dowiedzialam ze pod kilkoma nickami jestem. niezle co?
          • mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:56
            taaaa... ale wiesz, chorzy na schizofrenie zawsze twierdza, ze to ich lekarze
            niedomagaja!
            • margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:58
              my to jednak myslimy tak samo, pzreczytaj sobie moj dopisek ponizej ( to tak a
              propos tej schizofrenii:))
              • mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:59
                a to dobre!
                • margie uderz w stol:))) 03.03.05, 10:03
                  a nozyce, prawda dylematko? he he he:)))
                  • mamdylemat Re: uderz w stol:))) 03.03.05, 10:05
                    hmm... polemizowalabym, czy to nozyce... jak dla mnie to cos to bardzie obcazki
                    do paznokci przypomina!
                    • margie Re: uderz w stol:))) 03.03.05, 10:06
                      i to tepe:)))
                      • mamdylemat Re: uderz w stol:))) 03.03.05, 10:07
                        taaaa... i deczko zapuszczone!
            • boski.zawodowiec Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 10:00
              słuchaj teraz na powaznie ci napisze, trzba by było być imbecylem aby nie
              wiedziec ze napewno moja osoba sie przewineła w rozmowie jesli w gole było
              jakiekolwiek spotaknie.
              Po drugie twoje chamstwo jest na o wiele nizszym poziomie niz moje, ja
              przynajmniej obrazm z gracją, ty tego nie potrafisz. ja nie twierdze ze wy
              macie niską samoocene bo toego wiedziec nie moge za tro wiem ze napewno
              jesteście bardzo proste i raczej niewychowane.
              dziekuje za uwage.
              • listek_a Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 10:03
                Ale sie piknie denerwuje:))))))
                • boski.zawodowiec Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 10:04
                  smieje sie teraz bo głupi nie jestem i swoje wiem:)
              • kathathea ja tez ci napisze powaznie 03.03.05, 13:16
                Chamstow na wyzszym i nizszym poziomie???
                Obrazam z gracja??
                Chlopczyku nie znam cie ale z calym szacunkiem to ciebie jako przedstawiciela
                rodzaju ludzkiego - jakies glupoty piszesz. Chamstwo to chamstwo, albo ktos
                jest chamem albo nie, a gracja inaczej "wdziek, powab (zwlaszcza w potuszaniu
                sie)" i jak to ma sie do obrazania.
        • boski.zawodowiec wiem juz ze pół czasu przegadałas na moj temat 03.03.05, 09:54
          jednak mnie kochasz!
      • margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 09:53
        listeczku, ja tu postepuje zgodnie z zasadami zabawy:)) No powiedz mi, o czym
        ja mam z boskim rozmawiac?

Aha, i taka ciekawa obserwacja- zauwazylyscie, nawet nie tu, na forum,a le tak
        ogolnie, ze czlowiek zwykle osadza innych uzywajac wlasnej oceny swojej osoby?
        Tzn, jesli ktos mowi mysle, ze masz niska samoocene, to zwykle sam ma taka w
        stosunku do siebie. To gwoli komentarza do watku boskiego.... On to chyba
        umiera z ciekawosci, zeby sie dowiedziec, co mysmy tam robily i wogole:)))
        Pozdrawiam:))
        • boski.zawodowiec och jejeku umeieram z ciekawosci!!!!!!!!!!! 03.03.05, 09:55
          co robiłyscie!!!??? czy były minety!!!???
    • boski.zawodowiec a moze spotkanie było w jednej chorej główce:)) 03.03.05, 09:47
      bo i taka mozliwosc istnieje.
      • Gość: xy2 nie moze a napewno IP: .48.242.* / 80.51.176.* 03.03.05, 10:07
    • mamdylemat witaj druhno! 03.03.05, 09:49
      hmm... jeszcze sie przeciagam powoli i leniwie.
      niespodziewanie podobne zakonczenie wieczora mialam!
      • margie Re: witaj druhno! 03.03.05, 09:54
        mmmmmmmm:)))))
        • mamdylemat Re: witaj druhno! 03.03.05, 09:58
          ty mi tu nie mrucz, tylko za biznes plan sie zabieraj.
          hmm... trzeba by przyklad z mamby wziac: jak mroweczka od rana pracuje. no,
          chyba, ze jej komputera jeszcze nie podlaczyli!
          • margie mamba 03.03.05, 10:05
            jak znam ja i zycie, to nie podlaczyli komputera:)))) A ty mi nastepnym razem
            ne wysylaj takich sms-ow jak prowadze samochod, bo sie zabije:)) Musialm sie
            zatrzymac, zeby go przeczytac, bo mnie ciekawosc zrzerala, a jako zem stara i
            slepa nie moglam przeczytac na zestawie ( za male literki:)))
            • mamdylemat Re: mamba 03.03.05, 10:25
              taaaa... wezme to pod uwage nastepnym razem.
              hmmm... a moze to jaskre? albo zacma? wiesz, z wiekiem klopoty ze wzrokiem sie
              pojawiaja. ja juz slepam calkowicie, gdyby nie pomoc harcerzy, na druga strone
              ulicy bym nie przeszla!
              • margie harcerze 03.03.05, 10:34
                nie wywoluj wilka z lasu:))
                A, zapomnialam ci powiedziec, ze twoj pan B. jest nie dosc ze przystojny, to
                bije od niego taka serdecznosc i cieplo, ze az przyjemnie sie robi:))) I jak
                ladnie mowi o tobie:)) Fajnie:)))
                • mamdylemat Re: harcerze 03.03.05, 10:37
                  hmmm... sie wzruszylam. bardzo. i lapki zacieram, kiedy to na twojego pana sz.
                  okiem rzuce.
                  i rzekne ci tylko - co bys w piorka za bardzo nie obrosla - ze imponujace
                  wrazenie na panu be. zrobilas...
                  • margie wrazenie 03.03.05, 10:43
                    imponujace? ze nuby taka wielka jestem? ( w sensie wzrostu:)) Z ciebie bije
                    energia i chec zycia:)) A tak wogole, to mam wrazneie, ze powinnysmy sobie
                    takiego marszlaka klubu zafundowac, ktory by udzielal glosu, bo wszytskim tzrem
                    geby sie nie zamykaja i kazda gada pzrez druga:)) ale to fajnie akurat, bo
                    oznacza, z enam sie tematy dluuuugo nie skoncza;)))))
                    • mamdylemat Re: wrazenie 03.03.05, 10:47
                      no ba! ale w sumie nie ma sie czemu dziwic, na inauguracjach zawsze o glos jest
                      ciezko. a taki marszalek i owszem by sie przydal: najepiej w przyciasnym
                      podkoszulku i z nieodlacznym atrybutem: znaczy sie palka marszalkowska!
                      ps. hehehe! imponujace bynajmniej nie w sensie wzrostu, a calej oprawy, droga
                      siostro
                      • margie Re: wrazenie 03.03.05, 10:57
                        matko boska:)) ( tfu, na psa urok, juz mi sie slowo boski do konca zycia bedzie
                        kojarzylo:))
                        Mamba ozyla netowo?????
                        • mamba30 Re: wrazenie 03.03.05, 10:58
                          No tak jakby, ale zaraz mnie wywiozą do tworek przez tego kompa... buuuuu
            • mamba30 Re: mamba 03.03.05, 10:50
              Witajcie druhny :) Kompa podłączyli, ale starego laptopa. Informatyk miał
              wypadek i dopiero jutro będę miała swój nowy sprzęt. Na tym starym trupie każdy
              post się otwiera przez 0,5 minuty, więc nie będe na forum, bo kur.wicy dostanę.
              Margie, jaki SMS masz na myśli????
              • mamdylemat Re: mamba 03.03.05, 10:57
                znaje sie, ze twoj laptop cierpliwosci zamierza cie nauczyc! hej mamba! a
                mialas tak zboznie pracy sie oddac!
                • mamba30 Re: mamba 03.03.05, 11:00
                  Dylemaciku, pracujemy tak blisko siebie, więc uważaj :))) Zaraz przyjdę do
                  Ciebie i ja zagonię Cię do roboty :) Ja już tyle czasu pracowałam inie włazilam
                  na FK. mam teraz dużo zaległości w czytaniu ...
              • margie Re: mamba 03.03.05, 11:00
                ta ona, dylematka, mnie napisla sms-a jak wracalam.... sprobuj prowadzic
                samochod, dosc szybko, jednoczesnie usilujac pzreczytac na malutkim ekraniku co
                ta cholera napisala:)) literki malutkie, komora na zestawie, no po prostu
                horror!!!:))
                • mamba30 Re: mamba 03.03.05, 11:02
                  a to ci dopiero. A ja wczoraj sexu nie miałam :(((( strzeliłam focha i
                  odwróciłam się rzycią, ale dzisiaj juz żałuję swego niecnego postepku
                  • mamdylemat Re: mamba 03.03.05, 11:04
                    hmmm... no tak... ktos wczoraj mowil cos na temat cholerycznego charakterku.
                    nie przejmuj sie, dzis nadrobisz w nocy zaleglosci. juz my cie z margie
                    przypilnujemy! i zadnych fochow, to zle na cere dziala!
                  • margie Fochy?! 03.03.05, 11:07
                    a mowilam, nie pij tyle:)))) Ja ci dam focha:0 my z dylematka sie wyszalalasmy,
                    ja dzisiaj ide spac, bo sie nosem podpieram, a ty masz dzisiaj 300% normy
                    wykonac, jak Wincenty Pstrowski:))
                    • mamba30 Re: Fochy?! 03.03.05, 11:11
                      Jak wykonam 300% to jutro do pracy nie dotrę :)))) A focha mam nawet teraz...
                      • margie Re: Fochy?! 03.03.05, 11:13
                        jezu, a to czemu?!
                        • mamba30 Re: Fochy?! 03.03.05, 11:16
                          ja już nawet za bardzo sama nie wiem, gdzieś tam się przewinął temat ex mojego
                          chłopa. Głupia flądra wiecznie du.pe zawraca
                          • margie Re: Fochy?! 03.03.05, 11:18
                            :(( daj spokoj, zapomnij. Ja wiem,z e to nie ejst proste, ale szkoda nerwow...
                            • mamba30 Re: Fochy?! 03.03.05, 11:24
                              no staram się, staram :)))) ale co sobie pofochuję to moje :)))
    • sagis Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:34
      To jakiś klub lesbijek?
      Nie jestem nietolerancyjna, ale tak wynika z Twojej wypowiedzi:-)))
      Róbcie, co chcecie. Niech Wam dobrze będzie!
      • margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:45
        I to jest wlasnie inteligencja- czytaj zdrolnosc do abstrakcyjnego myslenia:))
        • mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:48
          taaa... blyskotliwosc i polot w pigulce. i co za niebywala logika. ech! ze tez
          ja taka madrusienka nie jestem.
          hmm... a moze glodnemu chleb na mysli?
          • margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:50
            rece mi opadaja.....
            • mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:53
              to co by ci sie nieco podniosly, pomysl lepiej kiedy nastepny miting.
              • margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:00
                hmmm, ja next week od czwartku chodze na ten festiwal swieto niemego kina, wiec
                do niedzieli jestm off, w poniedzialek ide na basen, sama nie wiem? wtorek?
                sroda?
                • mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:02
                  dla mnie jak najbardziej. znaczy sie ustali jeszcze. no i penie miejsce inne.
                  moze ten sense?
                  • margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:04
                    to na Nowym swiecie? Moze byc:))) a moze to jeziorko? labedzie? jakie tam maja
                    drynky......
                    • mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:06
                      o ja glupia pipa! jasne, ze jeziorko. zem zapomniala. i fakt! alez tam drynky
                      daja... hmm... oj wodzisz na pokuszenie, siostro!
                      • margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:07
                        no wiem...... ile razy ja tam jestem, zawsze wychodze w stanie nietrzezwosci:))
                        Ostatnio tak namieszlama, pol karty wytestowalam:)) to najgorsza z mozliwych
                        metod:)))
                        • mamdylemat Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:11
                          moze i najgorsza, ale jaka przyjemna w chwili konsumpcji. no, ale tym razem to
                          cie przypilnuje, co bys az nadto nie namieszala. znaczy sie ja bede pilnowac
                          ciebie a ty mnie hehehe
                          • boski.zawodowiec Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:14
                            przeczytałem kawałek waszej rozmowy i normalnie mi słabo, ja bym sie z taką
                            dziewczyna jak ty zanudził na smierc . Przeciez ty tak jestes nudna i dziecinna
                            ze powinnas szukac licealisty na swojego faceta a nie mnie. Zby szukac
                            dojrzałego mezczyzny trzeba jakis poziom sobą reprezentować ty bardziej
                            pasujesz na przedszkolaka. Zresztą napsiałem ci w mailu co o tobie sądze i
                            mysle.
                          • margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:18
                            Tu pan wladza ma calkowita racje. :))
        • sagis Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:53
          Abstrakcja, a myślałyście inaczej?:-))))
          Takie wnioski można było wysnuć z tych słów:
          "( ale jestem niewyspana, najpierw gadki z laskami do nocy, a potem sex sex
          sex:)"
          :-)))))
          Przecież nie posądzam Was o to, a jedynie sobie zażartowałam. Trzeba uważać na
          to, co pisze się:-)))
          Pozdrawiam panie 3M.
    • omcrew Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 11:53
      twoj podpis... dobre, dobre... szkoda ze takie dno ;)
    • nasza_maggie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:12
      dobra marg, nie owijaj w bawełne typo opowiedz o tym sex sex sex?:) to nie
      wiedzialam ze takie spotkania teraz sie odbywaja!!!:)))
      • margie Re: czlonkinie klubu 3M witajcie:))) 03.03.05, 12:17
        oj, sex to ja mialam w domu z Sz. A mamdylemat tez. Ze swoim Be. a mamba
        stroila fochy:)) Jej strata, ale ma nadrobic dzisiaj:)) Za to spotkanie bylo
        pirwsza klasa, cosmy sie usmialy, to nasze:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka