matrek 11.06.02, 08:53 aby przedmiotem dyskusji na forum, czynić tego czy innego forumowiacza. Wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: Co za głupota 11.06.02, 08:55 Cześć Matrek na pierwszy ogień wzięli Wierną, ona odeszła to innych sobie znależli! Ot co! Taka jest mentalność ludzi. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Co za głupota 11.06.02, 08:59 lastka napisał(a): > Cześć Matrek na pierwszy ogień wzięli Wierną, ona odeszła to innych sobie > znależli! Ot co! Taka jest mentalność ludzi. :o) Witaj lastko - w tych wątkach o the_manie i Andrzeju, wypada się zgadzać, czy polemizować ? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Co za głupota 11.06.02, 09:03 Moje zdanie jest takie, że należałoby je zignorować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Co za głupota 11.06.02, 08:59 Cześć MatreK! A co Cię tak nagle oświeciło? Jak wszyscy na mnie najeżdżali to nie założyłeś takiego wątku? Przecież plotkowanie o innych to od wiek wieków najprzyjemniejsza forma leczenia kompleksów. Ja właśnie sobie siedzę od paru dni przed ekranem i leczę kompleksy czytając, że są też inni niemile widziani na tym forum. To mnie wspaniale dowartościowało. Nie martw się, nad Tobą nikt się nie będzie pastwił, bo masz mało kontrowersyjną osobowość. I tak trzymaj! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Co za głupota 11.06.02, 09:01 Cześć Wierna! Gdzie jesteś jak ciebie nie ma? Pozdrówka i całuski :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Co za głupota 11.06.02, 09:11 lastka napisał(a): > Cześć Wierna! > Gdzie jesteś jak ciebie nie ma? Pozdrówka i całuski :o))) A na Marsie, przecież pisałam. Wyobraź sobie, że tu jest nawet nieźle. Nie chce się wcale jeść ani pić. Idealne warunki dla kobiet. Trzymasz linię bez wyrzeczeń i pokus. Bardzo wyosko rozwinięta technologia, właśnie przed chwilą zadalam sobie pytanie - kto mnie tak urządził, bo do życia jest tu wszystko, oprócz ludzi. Mam naturę indianina, więc czuję się sama dobrze. Ale nie wiem, jak długo wytrzymam (nawet bez chłopa). Jak będziesz miała ochotę to się do mnie przeteleportuj. Miejsca nie brak. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Co za głupota 11.06.02, 09:13 wierna1 napisał(a): > lastka napisał(a): > > > Cześć Wierna! > > Gdzie jesteś jak ciebie nie ma? Pozdrówka i całuski :o))) > > A na Marsie, przecież pisałam. Wyobraź sobie, że tu jest nawet nieźle. Nie chce > > się wcale jeść ani pić. Idealne warunki dla kobiet. Trzymasz linię bez wyrzecze > ń > i pokus. Bardzo wyosko rozwinięta technologia, właśnie przed chwilą zadalam sob > ie > pytanie - kto mnie tak urządził, bo do życia jest tu wszystko, oprócz ludzi. Ma > m > naturę indianina, więc czuję się sama dobrze. Ale nie wiem, jak długo wytrzymam > > (nawet bez chłopa). Jak będziesz miała ochotę to się do mnie przeteleportuj. > Miejsca nie brak. Pa! > Dzięki za zaproszenie nie wiem czy dzisiaj tego nie zrobię bo mam chyba nie najlepszy dzień ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Co za głupota 11.06.02, 09:15 lastka napisał(a): > Dzięki za zaproszenie nie wiem czy dzisiaj tego nie zrobię bo mam chyba nie > najlepszy dzień ;))) > No coś Ty lastko, kto jak kto, ale Ty ? Głowa do gry i keep smile !!! Za kilka dni pogoda będzie słoneczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Co za głupota 11.06.02, 09:20 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > Dzięki za zaproszenie nie wiem czy dzisiaj tego nie zrobię bo mam chyba ni > e > > najlepszy dzień ;))) > > > > No coś Ty lastko, kto jak kto, ale Ty ? Głowa do gry i keep smile !!! Za kilka > dni pogoda będzie słoneczna ! No chyba masz rację Matruś to napewno ten dzeszcz który od rana u mnie pada tak kiepsko wpłynął na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Co za głupota 11.06.02, 11:36 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > Dzięki za zaproszenie nie wiem czy dzisiaj tego nie zrobię bo mam chy > ba ni > > e > > > najlepszy dzień ;))) > > > > > > > No coś Ty lastko, kto jak kto, ale Ty ? Głowa do gry i keep smile !!! Za k > ilka > > dni pogoda będzie słoneczna ! > > No chyba masz rację Matruś to napewno ten dzeszcz który od rana u mnie pada tak > > kiepsko wpłynął na mnie. > > Lastko, skarbie, u mnie też pada - pomoknijmy razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Co za głupota 11.06.02, 11:50 No to przyjeżdzaj do mnie, będziemy moknąć a co, w końcu nie roztopimy się z cukru nie jesteśmy, tylko u mnie troszkę zimno, a ja szybko marznę :( Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Co za głupota 11.06.02, 11:55 lastka napisał(a): > > No to przyjeżdzaj do mnie, będziemy moknąć a co, w końcu nie roztopimy się z > cukru nie jesteśmy, tylko u mnie troszkę zimno, a ja szybko marznę :( O ile się nie mylę, mieszkamy w jednym mieście. Nie martw sie, jestem dobrym kaloryferem. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Co za głupota 11.06.02, 11:56 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > > > No to przyjeżdzaj do mnie, będziemy moknąć a co, w końcu nie roztopimy się > z > > cukru nie jesteśmy, tylko u mnie troszkę zimno, a ja szybko marznę :( > > O ile się nie mylę, mieszkamy w jednym mieście. > Nie martw sie, jestem dobrym kaloryferem. Powiedz mi czy jesteś z Białegostoku czy z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Co za głupota 11.06.02, 12:02 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > No to przyjeżdzaj do mnie, będziemy moknąć a co, w końcu nie roztopim > y się > > z > > > cukru nie jesteśmy, tylko u mnie troszkę zimno, a ja szybko marznę :( > > > > O ile się nie mylę, mieszkamy w jednym mieście. > > Nie martw sie, jestem dobrym kaloryferem. > > > Powiedz mi czy jesteś z Białegostoku czy z Warszawy? Z Wwy - tylko nie pisz, że Ty z Bialegostoku... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Co za głupota 11.06.02, 12:05 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > No to przyjeżdzaj do mnie, będziemy moknąć a co, w końcu nie roz > topim > > y się > > > z > > > > cukru nie jesteśmy, tylko u mnie troszkę zimno, a ja szybko marz > nę :( > > > > > > O ile się nie mylę, mieszkamy w jednym mieście. > > > Nie martw sie, jestem dobrym kaloryferem. > > > > > > Powiedz mi czy jesteś z Białegostoku czy z Warszawy? > > Z Wwy - tylko nie pisz, że Ty z Bialegostoku... Niestety tak a co? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Co za głupota 11.06.02, 12:06 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > No to przyjeżdzaj do mnie, będziemy moknąć a co, w końcu ni > e roz > > topim > > > y się > > > > z > > > > > cukru nie jesteśmy, tylko u mnie troszkę zimno, a ja szybko > marz > > nę :( > > > > > > > > O ile się nie mylę, mieszkamy w jednym mieście. > > > > Nie martw sie, jestem dobrym kaloryferem. > > > > > > > > > Powiedz mi czy jesteś z Białegostoku czy z Warszawy? > > > > Z Wwy - tylko nie pisz, że Ty z Bialegostoku... > > Niestety tak a co? > Byłem przekonany, że jesteś z Warszawy, a swoją drogą, to jest Was tu trochę z Białegostoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Co za głupota 11.06.02, 12:09 Jest nas tam pełno niestety wszyscy umykają nam z miasta z nadzieją na lepsze życie i lepszą pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Lastuś 11.06.02, 09:28 lastka napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > Cześć Wierna! > > > Gdzie jesteś jak ciebie nie ma? Pozdrówka i całuski :o))) > > > > A na Marsie, przecież pisałam. Wyobraź sobie, że tu jest nawet nieźle. Nie > chce > > > > się wcale jeść ani pić. Idealne warunki dla kobiet. Trzymasz linię bez wyr > zecze > > ń > > i pokus. Bardzo wyosko rozwinięta technologia, właśnie przed chwilą zadala > m sob > > ie > > pytanie - kto mnie tak urządził, bo do życia jest tu wszystko, oprócz ludz > i. Ma > > m > > naturę indianina, więc czuję się sama dobrze. Ale nie wiem, jak długo wytr > zymam > > > > (nawet bez chłopa). Jak będziesz miała ochotę to się do mnie przeteleportu > j. > > Miejsca nie brak. Pa! > > > Dzięki za zaproszenie nie wiem czy dzisiaj tego nie zrobię bo mam chyba nie > najlepszy dzień ;))) > Lastuś, złe dni mamy po to, żeby docenić te dobre. Omijaj drażliwe wątki, bo ci się nastrój pogorszy. Ja tak zaczęłam robić, bo żyłam przez jakiś czas w permanentnym dole, właśnie przez forum. Przemogłam się i piszę tylko w te dni, kiedy mam dobry nastrój. I dzisiaj, mimo podlej pogody, tak jest. Czekam na Marsie! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastuś 11.06.02, 09:30 Dzięki Wierna, ale to nie przez foruma, to awanturka z moim facete tak na mnie wpłynęła, mamy troszkę odmienne zdanie na niektóre tematy, czy mogę napisać do ciebie na skrzynkę? Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Lastuś 11.06.02, 09:41 lastka napisał(a): > Dzięki Wierna, ale to nie przez foruma, to awanturka z moim facete tak na mnie > wpłynęła, mamy troszkę odmienne zdanie na niektóre tematy, czy mogę napisać do > ciebie na skrzynkę? Będzie mi bardzo miło i ogromnie się cieszę. czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Lastuś 11.06.02, 09:48 poison1 napisał(a): > lastka napisał(a): > > > Dzięki Wierna, ale to nie przez foruma, to awanturka z moim facete tak na > mnie > > wpłynęła, mamy troszkę odmienne zdanie na niektóre tematy, czy mogę napisa > ć do > > ciebie na skrzynkę? > > > Będzie mi bardzo miło i ogromnie się cieszę. czekam. Co za numery? To nie do ciebie Lastka pisała to co się wcinasz. Lastka, oczywiście, możesz na skrzynkę napisać. Czekam na wiadomość. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Co za głupota 11.06.02, 09:09 wierna1 napisał(a): > Cześć MatreK! > A co Cię tak nagle oświeciło? Jak wszyscy na mnie najeżdżali to nie założyłeś > takiego wątku? Przecież plotkowanie o innych to od wiek wieków > najprzyjemniejsza forma leczenia kompleksów. Ja właśnie sobie siedzę od paru > dni przed ekranem i leczę kompleksy czytając, że są też inni niemile widziani > na tym forum. To mnie wspaniale dowartościowało. > Nie martw się, nad Tobą nikt się nie będzie pastwił, bo masz mało > kontrowersyjną osobowość. I tak trzymaj! Powodzenia! Witaj wierna - milo Cię widzieć, ale sugerujesz, że powinienem zacząć rzucać na forum paniami, czepiac się błachostek, zacząć pisać w ordynarny i obleśny sposób ? Żaden problem, nie mam problemów z elokwencją, zasób słow mam spory, a "pióro" lekkie. Tylko po co ? O wiele bardzie wolę zabierać głos ad rem, albo pożartować - wystarczy mi stresów w realnym zyciu. Sorki wierna, na prawde Cie lubię - nie muszę chyba tego udowadniać - ale czyżbyś miala jakiś kompleks ? Nie raz i nie dwa zabierałem glos w twojej sprawie, ale Twoje dopominanie się o to, po prostu mi się nie podoba, tak jak czynienie tematem dyskusji konkretną osobę (tą, czy inną) i stąd ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Co za głupota IP: *.man.polbox.pl 11.06.02, 09:07 Materku, temat psow i kotow sie wyczerpal, :-) a jak Ci sie nie podoba, to po prostu omijaj watek, w koncu zejdzie na 2strone Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Co za głupota 11.06.02, 09:11 Gość portalu: anE napisał(a): > Materku, temat psow i kotow sie wyczerpal, :-) > > a jak Ci sie nie podoba, to po prostu omijaj watek, w > koncu zejdzie na 2strone Nie chodzi mi o ten, czy inny konkretny wątek, lecz bardziej generalnie. A co do Twojej rady, to i bez niej nie zabieram glosu w wątkach tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Co za głupota IP: *.man.polbox.pl 11.06.02, 10:19 a niegeneralnie?! :-) zaleta forum jest to, ze mozna pisac wszystko (albo prawie wszystko co sie chce) nie wytlumaczysz przecie ludziom, ze watek jest bez sensu, bo moze dla nich sens ma.. i tak wkołko.. to o czym pogadamy?! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Co za głupota 11.06.02, 10:52 Gość portalu: anE napisał(a): > a niegeneralnie?! :-) > > zaleta forum jest to, ze mozna pisac wszystko (albo > prawie wszystko co sie chce) nie wytlumaczysz przecie > ludziom, ze watek jest bez sensu, bo moze dla nich > sens ma.. i tak wkołko.. to o czym pogadamy?! Ja też przecie nie zamierzam tlumaczyć. Ale włśanie z uwagi na tą samą zalete o ktrej piszesz, mogę wyrazić swoją opinię na temat wątków tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do AnE 11.06.02, 09:30 Wiesz co? Jesteś bardzo mądrą osobą. Im więcej czytam Twoich wypowiedzi, tym bardziej się w tym utwierdzam. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Do AnE IP: *.man.polbox.pl 11.06.02, 10:46 ja po prostu jak materek raczej wchodze tu, zeby poczytac, posmiac sie, rozluznic, moze czegos ciekawego sie dowiedziec, uwazam, ze nie ma sensu sie z nikim klocic, przekonywac do swoich racji.. szoda czasu i energii na ludzi, ktorych sie tak naprawde nie zna.. moja mama uczyla mnie cale zycie, ze z TAKIMI ludzmi bede sie spotyac non-stop. Ty myslisz, ze cos jest super oczywiste i wlasnie tak powinno wygladac, a okazuje sie, ze niektorzy mysla zupelnie na odwrot... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wierna 11.06.02, 10:53 lastka napisał(a): > Napisałam. Ok. Ale ja mam problemy z otworzeniem skrzynki. Jak tylko mi się uda to odpiszę. Zaczyna mi się podobać ta forma korespondencji. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wierna 11.06.02, 10:54 No właśnie ja też mam problem z wejściem do poczty. A i ja nie mam nic przeciwko temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wierna 11.06.02, 11:53 lastka napisał(a): > No właśnie ja też mam problem z wejściem do poczty. > A i ja nie mam nic przeciwko temu. Coś mi się dzisiaj z kompem dzieje jak na złość!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Lastka 11.06.02, 12:00 lastka napisał(a): > lastka napisał(a): > > > No właśnie ja też mam problem z wejściem do poczty. > > A i ja nie mam nic przeciwko temu. > > Coś mi się dzisiaj z kompem dzieje jak na złość!!!! > U mnie to samo. Napisałam spory tekst do Ciebie, jeszcze musiałam się "tajniaczyć" przed wścibskimi oczami, a kiedy go chciałam wysłać to mi go wcięlo. Cholera! Do chyba przez tę pogodę! Lastuś cierpliwości, jestem w pracy, i nie mogę się skoncentrować. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dziewczyny 11.06.02, 12:04 zainstalujci esobi egadu gadu.. bedziecie on line... a texty piszcie w wordzie, a potem wklejcie do poczty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: dziewczyny IP: *.man.polbox.pl 11.06.02, 12:55 nie w kazdej pracy mozna miec gg.. ja tera mam a w nowej nie bede miala, :-( bo w nowej pracy bede pracowac, :-) he he Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wierna 11.06.02, 12:04 wierna1 napisał(a): > lastka napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > No właśnie ja też mam problem z wejściem do poczty. > > > A i ja nie mam nic przeciwko temu. > > > > Coś mi się dzisiaj z kompem dzieje jak na złość!!!! > > > > U mnie to samo. Napisałam spory tekst do Ciebie, jeszcze musiałam > się "tajniaczyć" przed wścibskimi oczami, a kiedy go chciałam wysłać to mi go > wcięlo. Cholera! Do chyba przez tę pogodę! Lastuś cierpliwości, jestem w pracy, > > i nie mogę się skoncentrować. Ja do ciebie też pisałam chyba ze trzy razy i ciągle mi wcinało i cholera mnie trafia, nie wiem co się dzisiaj dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Lastka 11.06.02, 12:35 lastka napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > No właśnie ja też mam problem z wejściem do poczty. > > > > A i ja nie mam nic przeciwko temu. > > > > > > Coś mi się dzisiaj z kompem dzieje jak na złość!!!! > > > > > > > U mnie to samo. Napisałam spory tekst do Ciebie, jeszcze musiałam > > się "tajniaczyć" przed wścibskimi oczami, a kiedy go chciałam wysłać to mi > go > > wcięlo. Cholera! Do chyba przez tę pogodę! Lastuś cierpliwości, jestem w p > racy, > > > > i nie mogę się skoncentrować. > > Ja do ciebie też pisałam chyba ze trzy razy i ciągle mi wcinało i cholera mnie > trafia, nie wiem co się dzisiaj dzieje. > Wysłałam na skrzynkę Reni już dwie wiadomości i obie dotarły. Z Tobą mam problemy. To chyba wina Twojego komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastka 11.06.02, 12:39 spróbuj wysłać na skrzynkę gazety. A ja zaraz coś pokombinuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wierna 11.06.02, 12:52 lastka napisał(a): > Już powinno być dobrze. Wysyłałam na skrzynkę. Ale spróbuję jeszcze. Nie zostawię Cię tak, chociaż sprawa jest delikatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Co za głupota IP: 212.160.156.* 11.06.02, 12:26 Za to ten wątek jest bardzo z sensem ;) i jest bardzo mądry, nie trąci glupotą... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Lastuś 11.06.02, 13:14 Udało się, tylko że na Twoim liście, więc trochę przydługawe. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Co za głupota 11.06.02, 13:19 matrek napisał(a): > aby przedmiotem dyskusji na forum, czynić tego czy innego forumowiacza. > Wybaczcie. To powyżej, to nic nowego... :((( Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś