matrek 11.06.02, 13:58 No i co mądrale, jak jest z tą całą kobiecością ? Czym jest kobiecość ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agusja Re: No i co to jest kobiecość ? IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 11.06.02, 14:14 matrek napisał(a): > No i co mądrale, jak jest z tą całą kobiecością ? Czym jest kobiecość ? no więc wydaje mi się ;-) ze jest to - kobieca figura + kobiece zachowanie + kobiecy wygląd :-P Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:17 Gość portalu: Agusja napisał(a): > matrek napisał(a): > > > No i co mądrale, jak jest z tą całą kobiecością ? Czym jest kobiecość ? > > no więc wydaje mi się ;-) ze jest to - kobieca figura + kobiece zachowanie + > kobiecy wygląd > :-P > Ale to niewliele mówi, szczególnie to "kobiece zachowanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: No i co to jest kobiecość ? IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 11.06.02, 14:34 matrek napisał(a): > Ale to niewliele mówi, szczególnie to "kobiece zachowanie" znaczy-nie picie na ulicy,nie plucie,nie przeklinanie ,ładne poruszanie się i sympatyczne zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:36 Gość portalu: Agusja napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Ale to niewliele mówi, szczególnie to "kobiece zachowanie" > > znaczy-nie picie na ulicy,nie plucie,nie przeklinanie ,ładne poruszanie się i > sympatyczne zachowanie > Jak dla mnie, to trochę za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 16:30 Gość portalu: Agusja napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Ale to niewliele mówi, szczególnie to "kobiece zachowanie" > > znaczy-nie picie na ulicy,nie plucie,nie przeklinanie ,ładne poruszanie się i > sympatyczne zachowanie > ... i zamykanie deski od sedesu... hi hi hi hi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: DOWIEM SIĘ W KOŃCU JAK TO JEST Z TĄ KOBIECOŚCIĄ? 12.06.02, 11:43 brak pomyślnych rokowań.:) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: DOWIEM SIĘ W KOŃCU JAK TO JEST Z TĄ KOBIECOŚCIĄ? 12.06.02, 12:34 kwik napisał(a): > brak pomyślnych rokowań.:) > > Zero wiedzy na ten temat w narodzie :( Same babochłopy...? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: DOWIEM SIĘ W KOŃCU JAK TO JEST Z TĄ KOBIECOŚCIĄ? 12.06.02, 12:52 kobiecość jest definiowana przez mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik.. jakbys nie wiedziala... 11.06.02, 14:23 meskosc to ja! hono tu... dawaj kolanko.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czarlree 11.06.02, 14:26 bukowski27 napisał(a): > meskosc to ja! hono tu... dawaj kolanko.. siostrę? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 rodzenstwem to jestesmy na innym kanale.. 11.06.02, 14:27 nie gadaj tyle tylko dawaj to... yyy.. te kolano... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 14:33 kwik napisał(a): > mądralko ;P > a czym jest męskość? > Odpowiedzialność, opanowanie, rozsądek, opiekunczość, skuteczność, mądrość, 180 cm wzwyż i zarost jednodniowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 14:34 matrek napisał(a): > kwik napisał(a): > > > mądralko ;P > > a czym jest męskość? > > > > Odpowiedzialność, opanowanie, rozsądek, opiekunczość, skuteczność, mądrość, 180 > > cm wzwyż i zarost jednodniowy :) jeżeli męskość jest przeciwstawna kobiecości, to odpowiedz sobie na pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 14:35 kwik napisał(a): > matrek napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > mądralko ;P > > > a czym jest męskość? > > > > > > > Odpowiedzialność, opanowanie, rozsądek, opiekunczość, skuteczność, mądrość > , 180 > > > > cm wzwyż i zarost jednodniowy :) > > > jeżeli męskość jest przeciwstawna kobiecości, to odpowiedz sobie na pytanie > :) To nie ja stwierdziem, że kobiecość to przeciwieństwo, czy "przeciwstawna", kobiecości. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 14:37 > To nie ja stwierdziem, że kobiecość to przeciwieństwo, czy "przeciwstawna", > kobiecości. to nie odpowiadaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 14:40 kwik napisał(a): > > To nie ja stwierdziem, że kobiecość to przeciwieństwo, czy "przeciwstawna" > , > > kobiecości. > > to nie odpowiadaj > :) A co z tą męskością, jak jesteś taka mądra ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 14:44 > A co z tą męskością, jak jesteś taka mądra ? ;) ja mądra? przeciez napisaleś, że jestem głupiuuuutka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 14:48 kwik napisał(a): > > A co z tą męskością, jak jesteś taka mądra ? ;) > > ja mądra? > przeciez napisaleś, że jestem głupiuuuutka? > :) > Kiedy ośmieliem sie tak brzydko napisać ? :( > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 14:49 > Kiedy ośmieliem sie tak brzydko napisać ? :( dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 14:55 kwik napisał(a): > > Kiedy ośmieliem sie tak brzydko napisać ? :( > > dzisiaj > :) I feel you I'm dressed in black Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 14:57 > I feel you > I'm dressed in black She's dressed in black again And I'm falling down again Down to the floor again I'm begging for more again But oh what can you do When she's dressed in black :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 15:00 kwik napisał(a): > > I feel you > > I'm dressed in black > > She's dressed in black again > And I'm falling down again > Down to the floor again > I'm begging for more again > But oh what can you do > When she's dressed in black > > :) Qrcze, całą dyskografie znasz na pamięć, czy Ctrl-C ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 15:01 > Qrcze, całą dyskografie znasz na pamięć, czy Ctrl-C ? :) znam :) ale nie całą, czasem robię ctrl+c (po skojarzeniu odpowiedniego wersetu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 15:05 kwik napisał(a): > > Qrcze, całą dyskografie znasz na pamięć, czy Ctrl-C ? :) > znam :) > > ale nie całą, czasem robię ctrl+c (po skojarzeniu odpowiedniego wersetu:)) Napisz jeszcze, jaką płytę najbardziej lubisz. U mnie to zdecydowanie MfM i Construction... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 15:07 > U mnie to zdecydowanie MfM i Construction... MfM ponad wszystkie. w nastepnej kolejnosci Black C i SG Reward. stare dzieje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 15:08 kwik napisał(a): > > U mnie to zdecydowanie MfM i Construction... > MfM ponad wszystkie. w nastepnej kolejnosci Black C i SG Reward. > stare dzieje. > :) Co to znaczy "stare dzieje" Chodzi Ci o płyty, czy zainteresowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 15:09 > Co to znaczy "stare dzieje" Chodzi Ci o płyty, czy zainteresowania ? i jedno i drugie. nie będę teraz chodzić z zębatkami w butach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 15:12 kwik napisał(a): > > Co to znaczy "stare dzieje" Chodzi Ci o płyty, czy zainteresowania ? > i jedno i drugie. nie będę teraz chodzić z zębatkami w butach:)) Ja nigdy nie chodzilem, ba nawet nie żałuję że w ubiegłym roku nie byłem na Stegnach, ale że nie bylem na Torwarze w 86 tego do końca życia nie przeboleję. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 15:16 > Ja nigdy nie chodzilem, ba nawet nie żałuję że w ubiegłym roku nie byłem na > Stegnach, też nie byłam, jak dożyję to gdzieś jeszcze zobaczę i się powzruszam:) - ale że nie bylem na Torwarze w 86 tego do końca życia nie przeboleję. dlaczego? spóźniłeś się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 15:17 kwik napisał(a): > > Ja nigdy nie chodzilem, ba nawet nie żałuję że w ubiegłym roku nie byłem n > a > > Stegnach, > też nie byłam, jak dożyję to gdzieś jeszcze zobaczę i się powzruszam:) > > - ale że nie bylem na Torwarze w 86 tego do końca życia nie przeboleję. > dlaczego? spóźniłeś się? :) > > Moje zainteresowanie DM dopiero zaczynalo zakwitać. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 15:22 > Moje zainteresowanie DM dopiero zaczynalo zakwitać. to była moja pierwsza (muzyczna) miłość. ale sentyment pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 15:25 kwik napisał(a): > > Moje zainteresowanie DM dopiero zaczynalo zakwitać. > to była moja pierwsza (muzyczna) miłość. ale sentyment pozostał. Dla mnie to także pierwsza, ale i ostatnia miłość. Dzisiaj już inaczej wygląda, nie jest tak namiętna - szczegolnie po wydaniu Ultry - ale ciągle istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 15:36 eh, panie matrek:)) to ja teraz panu zaśpiewam : Little 15 Why does she have to defend Her feelings inside Why pretend She's not had a life A life of near misses Now all that she wants Is 3 little wishes She wants to see with your eyes She wants to smile with your smile She wants a nice surprise Every once in a while :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 15:53 kwik napisał(a): > eh, panie matrek:)) > to ja teraz panu zaśpiewam : > > Little 15 > Why does she have to defend > Her feelings inside > Why pretend > She's not had a life > A life of near misses > Now all that she wants > Is 3 little wishes > She wants to see with your eyes > She wants to smile with your smile > She wants a nice surprise > Every once in a while > > :)) To może i ja zaspiewam, co mi w duszy gra: I've got to get to you first Before they do It's just a question of time Before they lay their hands on you And make you just like the rest I've got to get to you first It's just a question of time Well now you're only fifteen And you look good I'll take you under my wing Somebody should They've persuasive ways And you'll believe what they say It's just a question of time It's running out for you It won't be long Until you do Exactly what they want you to You know what I need When my heart bleeds I suffer from greed A longing to feed On the mercy in you I can't conceal The way I'm healed The pleasure I feel When I have to deal With the mercy in you I would do it all again Lose my way and fall again Just so I could call again On the mercy in you Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 15:58 a to pamiętasz: Uuuh, iiih, pimpf ? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 16:05 kwik napisał(a): > a to pamiętasz: > > Uuuh, iiih, pimpf > ? > :)))))))))))) Właśnie naśpiewałem się pimpf ;) Ale jedno z najprzyjemniejszych jest to I heard it from my friends About the things you said I heard it from my friends About the things you said But they know me better than that They know me better than that They know my weaknesses I never tried to hide them They know my weaknesses I never denied them Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 16:06 > Ale jedno z najprzyjemniejszych jest to > I heard it from my friends > About the things you said > I heard it from my friends > About the things you said > But they know me better than that > They know me better than that > They know my weaknesses > I never tried to hide them > They know my weaknesses > I never denied them matrek, uuuuuuuuuuuuuuuuuuh moja pierwsza miłośc wyemigrowała razem z tym utworem. dzięki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 16:10 i dla pana matreka perfekcjonisty mam tu jeszcze jeden kawałek: The sweetest perfection To call my own The slightest correction Couldn't finally have The sweetest infection Of body and mind Sweetest ingestion Of any kind Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Dla Pani kwiczka 11.06.02, 16:15 Here, somewhere in the heart of me There is still a part of me That cares And I'll, I'll still take the best you've got Even though I'm sure it's not The best for me When you're born a lover You're born to suffer Like all soul sisters And soul brothers I, I can see the danger signs They only help to underline Your beauty Odpowiedz Link Zgłoś
kwik dla pana matreka 11.06.02, 16:21 panie matrek, życzę miłej podróży: :) Well if you ever plan to motor west Travel my way, take the highway that's the best Get your kicks on Route 66 Well it winds from Chicago to LA More than two thousand miles all the way Get your kicks on Route 66 Well it goes to St. Louis, down to Missouri Oklahoma City looks so, so pretty You'll see Amarillo, Gallup, New Mexico Flagstaff, Arizona, don't forget Wynonna Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: dla pana matreka 11.06.02, 16:26 kwik napisał(a): > panie matrek, życzę miłej podróży: > :) > > Well if you ever plan to motor west > Travel my way, take the highway that's the best > Get your kicks on Route 66 > > Well it winds from Chicago to LA > More than two thousand miles all the way > Get your kicks on Route 66 > > Well it goes to St. Louis, down to Missouri > Oklahoma City looks so, so pretty > You'll see Amarillo, Gallup, New Mexico > Flagstaff, Arizona, don't forget Wynonna > Kocham tę piosenkę. Dzięki :) A to dla cibie :) You have bound my heart with subtle chains So much pleasure that it feels like pain So entwined now that we can't shake free I am you and you are me No escaping from the mess we're in So much pleasure that it must be sin I must live with this reality I am yours eternally There's no turning back We're in this trap No denying the facts No, no, no No excuses to give I'm the one you're with We've no alternative No, no, no Dark obsession in the name of love This addiction that we're both part of Leads us deeper into mystery Keeps us craving endlessly Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dla pana matreka 11.06.02, 16:32 jeżeli kochasz 66 to pewnie też i to. max volume i jedziemy: I'm taking a ride With my best friend I hope he never lets me down again Promises me I'm as safe as houses As long as I remember who's wearing the trousers I hope he never lets me down again :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Kwiczku 11.06.02, 16:36 kwik napisał(a): > jeżeli kochasz 66 to pewnie też i to. > max volume i jedziemy: > > I'm taking a ride > With my best friend > I hope he never lets me down again > Promises me I'm as safe as houses > As long as I remember who's wearing the trousers > I hope he never lets me down again > > :)) To to nawet przez sen mógłbym śpiewać do przodu i do tyłu... I jeszcze to kobietko dla Ciebie Come with me Into the trees We'll lay on the grass And let the hours pass Take my hand Come back to the land Let's get away Just for one day Let me see you Stripped down to the bone Let me see you Stripped down to the bone Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Matrek - 11.06.02, 16:41 a teraz prosto z pasadena rose bowl: Life Is full of surprises It advertises Nothing Nothing What I'm trying to do What I'm trying to say I'm not trying to tell you anything You didn't know When you woke up today ye ye yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (to była wersja koncertowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Kwik 11.06.02, 16:45 I want you now Tomorrow won't do There's a yearning inside And it's showing through Reach out your hands And accept my love We've waited for too long Enough is enough I want you now My heart is aching My body is burning My hands are shaking My head is turning You understand It's so easy to choose We've got time to kill We've got nothing to lose I want you now Odpowiedz Link Zgłoś
kwik panie matrek 11.06.02, 16:51 to kiedyś zrzucało mnie na podłogę. :)) You wear guilt Like shackles on your feet Like a halo in reverse I can feel The discomfort in your seat And in your head it's worse There's a pain A famine in your heart An aching to be free Can't you see All love's luxuries Are here for you and me Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 11.06.02, 17:14 Maybe I'm still hurting I can't turn the other cheek But you know that I still love you It's just that I can't speak I looked for you in everyone And they called me on that too I lived alone but I was only Coming back to you Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: matrek 11.06.02, 17:22 kwik napisał(a): > nie kojarzę skąd to > :)) Coming Back To You Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: matrek 11.06.02, 17:27 - Coming Back To You nadal nie kojarzę. i pożegnalne: You had something to hide Should have hidden it, shouldn't you? Now you're not satisfied With what you being put through It's just time to pay the price For not listening to advice And deciding in your youth On the policy of truth tu du dum tu du du duuuuuuuuum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 11.06.02, 16:12 kwik napisał(a): > > Ale jedno z najprzyjemniejszych jest to > > I heard it from my friends > > About the things you said > > I heard it from my friends > > About the things you said > > But they know me better than that > > They know me better than that > > They know my weaknesses > > I never tried to hide them > > They know my weaknesses > > I never denied them > > matrek, uuuuuuuuuuuuuuuuuuh > moja pierwsza miłośc wyemigrowała razem z tym utworem. > dzięki.:) Piszesz dosłownie ? W takim razie, nie wiem, czy mam pisać "nie ma za co", czy też raczej "przepraszam" Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: panie matrek 11.06.02, 16:14 > Piszesz dosłownie ? > W takim razie, nie wiem, czy mam pisać "nie ma za co", czy też > raczej "przepraszam" dosłownie. miłości zawsze gdzieś się ulokują głęboko i na zawsze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: panie matrek 12.06.02, 11:20 Czy wy załozyliście jakiś KLUB PIOSENKI ? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie matrek 12.06.02, 11:21 sonija napisał(a): > Czy wy załozyliście jakiś KLUB PIOSENKI ? Fanklub Depeche Mode :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: panie matrek IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 11.06.02, 15:41 matrek napisał(a): > kwik napisał(a): > > > mądralko ;P > > a czym jest męskość? > > > > Odpowiedzialność, opanowanie, rozsądek, opiekunczość, skuteczność, mądrość, 180 > > cm wzwyż i zarost jednodniowy :) to ostatnie nieee ,ale bardzo mile widziane są fajnie ostrzyzone bródki do tej listy dodam jeszcze-zdecydowanie,pewnosc siebie (ale nie zarozumialstwo),dobrze zbudowany(nie chudzina) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:23 No kobiecość...to jest takie coś...Bo mam w sobie coś takiego co nie daje spać kolegom tra ta tatata...Ups ale jestem nieskromna, ale kobiecość generalnie rzecz biorąc to jest coś podobnego do męskośći tylko bardziej kobiece. To wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:25 lastka napisał(a): > kobiecość generalnie > rzecz biorąc to jest coś podobnego do męskośći tylko bardziej kobiece. To > wszystko :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:40 kobiecosc to jest to co kwik wlasnie zrobila:) USMIECHAMY SIE DO WAS LADNIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:41 liloom napisał(a): > kobiecosc to jest to co kwik wlasnie zrobila:) > USMIECHAMY SIE DO WAS LADNIE:) Ja cały czas uśmiecham sie do Was ładnie - jestem kobiecy znaczy się ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom matrek usmiechasz sie po kobiecemu? 11.06.02, 15:29 MATREK JESLI USMIECHASZ SIE PO KOBIECEMU :)))))))))))))))) ja to napisalam przedtem w jakims kontekscie, ktorego Ty wyraznie nie zrozumiales:))) Dla mnie Kwik usmiechnela sie cala soba i po kobiecemu bardzo:pppppppppp Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: matrek usmiechasz sie po kobiecemu? 11.06.02, 15:31 liloom napisał(a): > MATREK JESLI USMIECHASZ SIE PO KOBIECEMU :)))))))))))))))) > ja to napisalam przedtem w jakims kontekscie, ktorego Ty wyraznie nie > zrozumiales:))) > Dla mnie Kwik usmiechnela sie cala soba i po kobiecemu bardzo:pppppppppp A jest jakaś różnica ? W sposobie wykrzywiania ust, w błysku w oku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom matrek wez konieczne lusterko:) IP: *.11.vie.surfer.at 11.06.02, 19:27 matrek napisał(a): > liloom napisał(a): > > > MATREK JESLI USMIECHASZ SIE PO KOBIECEMU :)))))))))))))))) > > ja to napisalam przedtem w jakims kontekscie, ktorego Ty wyraznie nie > > zrozumiales:))) > > Dla mnie Kwik usmiechnela sie cala soba i po kobiecemu bardzo:pppppppppp > > A jest jakaś różnica ? W sposobie wykrzywiania ust, w błysku w oku ? NO OCZYWISCIE JA WYKRZYWIAM PO KOBIECEMU I MOJE OKO BLYSZCZY KOBIECO . nie rozmiesz? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: matrek wez konieczne lusterko:) 12.06.02, 10:47 Gość portalu: liloom napisał(a): > matrek napisał(a): > > > liloom napisał(a): > > > > > MATREK JESLI USMIECHASZ SIE PO KOBIECEMU :)))))))))))))))) > > > ja to napisalam przedtem w jakims kontekscie, ktorego Ty wyraznie nie > > > > zrozumiales:))) > > > Dla mnie Kwik usmiechnela sie cala soba i po kobiecemu bardzo:ppppppp > ppp > > > > A jest jakaś różnica ? W sposobie wykrzywiania ust, w błysku w oku ? > > NO OCZYWISCIE JA WYKRZYWIAM PO KOBIECEMU I MOJE OKO BLYSZCZY KOBIECO . nie > rozmiesz? :)))) > No dobrz, poddaję się :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik liloom 11.06.02, 15:52 liloom, może tylko Tobie tak się wydaje ???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom kwik tzn usmechasz sie po mesku? :) n/txt IP: *.11.vie.surfer.at 11.06.02, 19:25 Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie, po swojemu :)))))))))))))))))))))))) n/txt 12.06.02, 09:06 Gość portalu: liloom napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:42 jeżeli wiara w logiczną kolej rzeczy leży w gruzach a ty na dodatek ulegasz temu wszystkimi zmysłami - to właśnie jest kobiecość. Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:48 nie ma takiego czegoś jak kobiecość czy męskość... ja nie chciałabym być postrzegana jako kobieta. Wolałabym byc postrzegana jako człowiek.Myslę, że takimi samymi cechami charakteru mogą charakteryzować zarówno kobiety jak i mężczyźni.Czasem nawet niektóre kobiety mają więcej cech ogólnie uważane za męskie. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:49 jak na kobietę całkiem dobrze rozumujesz :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:56 Moze po prostu mam więcej cech kobiecych...myslę umysłem Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:57 sonija napisał(a): > Moze po prostu mam więcej cech kobiecych...myslę umysłem Idem per idem :) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 i tu jest odpowiedź 11.06.02, 15:10 to właśnie jest kobiecość. a ja bardzo lubię się droczyć z kobiecością. wszystkie smutki i zmartwienia dnia codziennego stają się łatwiejsze do strawienia. baba i chop to takie stworzenia, które chociaż się droczą to jednak nie wyobrażają sobie życia bez siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: i tu jest odpowiedź 11.06.02, 15:13 muszek0 napisał(a): > to właśnie jest kobiecość. a ja bardzo lubię się droczyć z kobiecością. > wszystkie smutki i zmartwienia dnia codziennego stają się łatwiejsze do > strawienia. baba i chop to takie stworzenia, które chociaż się droczą to jednak > > nie wyobrażają sobie życia bez siebie. W końcu nie bez kozery uzupełniaja sie nawzajem i tu i ówdzie idealnie do siebie pasują :)) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 14:58 czyżbyś sugerowała, że ja mam więcej cech męskich i myślę, no wiesz czym. Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 15:06 Niczego nie sugeruję, każdy rozumie tak jak chce rozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 16:36 Kobiecość, w męskim rozumieniu tego słowa, to permamentny brak logiki w myśleniu i działaniu. Męskość, w kobiecym rozumieniu tego słowa, to kompletny brak odpowiedzialności... Hi hi hi hi hi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 16:39 agniecha27 napisał(a): > Kobiecość, w męskim rozumieniu tego słowa, to permamentny brak logiki w > myśleniu i działaniu. > Męskość, w kobiecym rozumieniu tego słowa, to kompletny brak > odpowiedzialności... > Hi hi hi hi hi :))) Words are trivial Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 16:41 matrek napisał(a): > agniecha27 napisał(a): > > > Kobiecość, w męskim rozumieniu tego słowa, to permamentny brak logiki w > > myśleniu i działaniu. > > Męskość, w kobiecym rozumieniu tego słowa, to kompletny brak > > odpowiedzialności... > > Hi hi hi hi hi :))) > > Words are trivial No i co z tego?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 16:46 agniecha27 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > agniecha27 napisał(a): > > > > > Kobiecość, w męskim rozumieniu tego słowa, to permamentny brak logiki > w > > > myśleniu i działaniu. > > > Męskość, w kobiecym rozumieniu tego słowa, to kompletny brak > > > odpowiedzialności... > > > Hi hi hi hi hi :))) > > > > Words are trivial > > No i co z tego?... ;) Że to co napisałaś to aksjomat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 16:47 I know English... Zarzucasz mi uogólnianie? Dobra to było ogólnie. Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 17:16 agniecha27 napisał(a): > I know English... > Zarzucasz mi uogólnianie? Nie, oczwywistość, no już sie nie zlosc Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: No i co to jest kobiecość ? 12.06.02, 08:50 ... już się nie złoszczę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 12.06.02, 08:58 agniecha27 napisał(a): > ... już się nie złoszczę... :))) I za to Cię lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: No i co to jest kobiecość ? 12.06.02, 09:03 I like you too... :))) Ojej, czy to nie wzajemna adoracja? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 12.06.02, 09:25 agniecha27 napisał(a): > I like you too... :))) > Ojej, czy to nie wzajemna adoracja? No i co w tym zlego ? gdybyśmy rzucali w siebie mięsem, byłoby mniej wazeliniarsko ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyrybek Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 16:57 Kobiecość to jest to coś co podnosi ciśnienie (i nie tylko) prawdziwym mężczyznom... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 17:17 zlotyrybek napisał(a): > Kobiecość to jest to coś co podnosi ciśnienie (i nie tylko) prawdziwym > mężczyznom... Z tym i nie tylko, to zależy, ale ciśnienie na pewno ... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 17:19 matrek napisał(a): > zlotyrybek napisał(a): > > > Kobiecość to jest to coś co podnosi ciśnienie (i nie tylko) prawdziwym > > mężczyznom... > > Z tym i nie tylko, to zależy, ale ciśnienie na pewno ... Zależy komu. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 11.06.02, 17:26 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > zlotyrybek napisał(a): > > > > > Kobiecość to jest to coś co podnosi ciśnienie (i nie tylko) prawdziwy > m > > > mężczyznom... > > > > Z tym i nie tylko, to zależy, ale ciśnienie na pewno ... > > Zależy komu. Mężczynom oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: No i co to jest kobiecość ? IP: *.11.vie.surfer.at 11.06.02, 19:29 Prawda jest taka matrek, ze nie jest to cos co mi spedza sen z powiek. To TY powinienes wiedziec:)))) I zeby dalej Cie podraznic: malo kobieca jest dla mnie baba, ktora jest meska:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co to jest kobiecość ? 12.06.02, 08:43 Gość portalu: liloom napisał(a): > Prawda jest taka matrek, ze nie jest to cos co mi spedza sen z powiek. > To TY powinienes wiedziec:)))) > I zeby dalej Cie podraznic: malo kobieca jest dla mnie baba, ktora jest > meska:)))) Podrażnić ? Polałaś właśnie miodu na moje serce. Są - znaczy się - jeszcze kobiety w narodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: No i co to jest kobiecość ? 12.06.02, 11:24 no jak to???????????? toz to siedzi ich tu pelno na tym watku chociazby:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś