paw_dady 11.06.02, 23:41 dla imprezowiczow holandiowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: wontek, ktury pzetrfa 11.06.02, 23:45 paw_dady napisał(a): > dla imprezowiczow holandiowych Ech, mialo byc PSZETRFA:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: wontek, ktury pzetrfa 11.06.02, 23:48 > Ech, mialo byc PSZETRFA:))))) siem znalazle pedantka, kurde Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady huje morchie do kasiulka 11.06.02, 23:47 paw_dady napisał(a): > dla imprezowiczow holandiowych kasiulek: goga miala racje na poludniu (czytaj we flandrii) wymawiaja huje morchie = guten morgen po niemiecku. jam mowisz po niemiweku to latwo ci sie zaadaptowac do flamandzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: huje morchie do kasiulka 11.06.02, 23:49 Co do Ally to ja juz dzisiaj widzialm w Net5 ostani odecinek :-(- i co ja teraz bede robic we wtorkowe wieczory? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ally jest GIT!!! 11.06.02, 23:50 A kto twierdzi inaczej, ten wrog!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Ally jest GIT!!! 11.06.02, 23:55 kasiulek napisał(a): > A kto twierdzi inaczej, ten wrog!!!:))))) albo feministka ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ally jest GIT!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 12.06.02, 03:33 tak jest! Ally górą:)! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: huje morchie do kasiulka 11.06.02, 23:54 > bede robic we wtorkowe wieczory? u mnie jest teraz o tym, ze babka przespala sie z 16letnim chlopakiem. a ktoey chlopak by o tym ie marzyl? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: huje morchie do kasiulka 11.06.02, 23:58 paw_dady napisał(a): > > > bede robic we wtorkowe wieczory? > u mnie jest teraz o tym, ze babka przespala sie z > 16letnim chlopakiem. a ktoey chlopak by o tym ie marzyl? He, pewnie kazdy...:) Ale ja nie wiem, jestem dziewczynka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: huje morchie do kasiulka 11.06.02, 23:59 > He, pewnie kazdy...:) Ale ja nie wiem, jestem dziewczynka:)))) a kto tam wie na inecie i to po winie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: huje morchie do kasiulka 12.06.02, 00:01 paw_dady napisał(a): > > He, pewnie kazdy...:) Ale ja nie wiem, jestem > dziewczynka:)))) > > a kto tam wie na inecie i to po winie ;o) No wlasnie, po winie - szczera znaczy sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: huje morchie do kasiulka 12.06.02, 00:07 > No wlasnie, po winie - szczera znaczy sie:))) rozumiem, ze wyznajesz poglady jak taoisci: odrobina alkoholu ujawnie twoje wnetrze. paw dodaje: ale jak za duzo puscisz pawia ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: huje morchie do kasiulka 12.06.02, 00:09 paw_dady napisał(a): > > No wlasnie, po winie - szczera znaczy sie:))) > > rozumiem, ze wyznajesz poglady jak taoisci: odrobina > alkoholu ujawnie twoje wnetrze. paw dodaje: ale jak za > duzo puscisz pawia ;o) > Pawiu, zachowuje umiar!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: huje morchie do kasiulka 12.06.02, 00:11 > Pawiu, zachowuje umiar!:))) a mierzysz driny menzurka jak barmani w watpliwej jakosci barach u nas? to skad wiesz cyz zachowujesz miare? BTW jak wstajesz o 6 to sie nie kaldz. nie oplaca sie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: huje morchie do kasiulka 12.06.02, 00:05 goga.74 napisał(a): > Co do Ally to ja juz dzisiaj widzialm w Net5 ostani odecinek :-(- i co ja teraz > > bede robic we wtorkowe wieczory? nawiazujec do watku obok: brandzlowac sie sasiedzi pomoga ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ide spac... 12.06.02, 00:08 Jutro wstaje przed 6, bo musze do Sifi jechac (czy Paw wie, co to Sifi?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Ide spac... 12.06.02, 00:10 kasiulek napisał(a): > Jutro wstaje przed 6, bo musze do Sifi jechac (czy Paw wie, co to Sifi?:))))) ni hu hu ale powiesz jutro. huje avend Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Huje avend:)))))) 12.06.02, 00:11 paw_dady napisał(a): > kasiulek napisał(a): > > > Jutro wstaje przed 6, bo musze do Sifi jechac (czy Paw > wie, co to Sifi?:))))) > > > ni hu hu ale powiesz jutro. huje avend Papa!!! I kolorowych snuff:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Huje avend:)))))) 12.06.02, 00:12 > > ni hu hu ale powiesz jutro. huje avend > > > Papa!!! > I kolorowych snuff:))) no nie ja niekogo nei zabijam na tle seksualnym. jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Ide spac... 12.06.02, 00:11 Ja tez, juz mi sie oczy zaczely kleic. Dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: tak sa podcianagm coby trfal (n/t) IP: 195.145.215.* 13.06.02, 00:40 Pawiu:))) Ide spac, bo jutro (znaczy dzis:) wstaje o 5:30 - barbarzynstwo!!! Dobranoc! :) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady ap and daln 14.06.02, 00:07 a daln z zespolem ;o) ooo dziewczyny juz trzezwiutkie? PS a ciebie goga o holender nie zbil za nocne Polakow rozmowy? hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra paw - diagnozy nie bedzie 14.06.02, 08:22 A Pan niech nie przeklina w tytulach, bo Pana na osla lawke... A wogole konsultantowi nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady a kurde dlaczego nie? 15.06.02, 21:56 wasz_psychiatra napisał(a): > A Pan niech nie przeklina w tytulach, bo Pana na osla lawke... nie pierdol ja przeklinam? kiedy diagnoza? trafna i darmowa dodam > A wogole konsultantowi nie przystoi. jak to nie konsultan jak dziwka musi zadowalac klienta za stawke godzinowa a pimp jezdzi w jaguarze. tylko moj bez futra ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: a kurde dlaczego nie? IP: *.11.vie.surfer.at 15.06.02, 21:59 Psychiatra poszedl na emeryture, pewnie dlatego. Cos tam bylo w jakims watku. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady a emerytura z 3 filaru? 15.06.02, 22:01 Gość portalu: liloom napisał(a): > Psychiatra poszedl na emeryture, pewnie dlatego. Cos tam bylo w jakims watku. bo jak nie to moze nie byc darmowej porady ;o) BTW unt was geszit mit dem urlaup? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: a emerytura z 3 filaru? IP: *.11.vie.surfer.at 15.06.02, 22:20 nic mi o tym nie wiadomo, nie jestem psychiatra:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Saturday night, a ja tutaj... IP: 195.145.215.* 15.06.02, 22:59 Ale na impre zadna tez mi sie nie chce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Saturday night, a ja tutaj... 15.06.02, 23:16 > Ale na impre zadna tez mi sie nie chce:))) eee tam tu intelignetniejsi ludzie. a tak powaznie to bierz swoja lepsza polowe i do wyrka. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Saturday night, a ja tutaj... IP: 195.145.215.* 15.06.02, 23:18 paw_dady napisał(a): > > Ale na impre zadna tez mi sie nie chce:))) > eee tam > tu intelignetniejsi ludzie. a tak powaznie to bierz > swoja lepsza polowe i do wyrka. ;o) Ech, Pawiu, z lepsza polowa juz przez telefon pogadalam, a teraz ide spac z pluszakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Saturday night, a ja tutaj... 15.06.02, 23:19 > Ech, Pawiu, z lepsza polowa juz przez telefon pogadalam, a teraz ide spac z pluszakiem... > eee tam to czemu lepsza polowa nie przyjedzie do ciebie?np. na wykend.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Saturday night, a ja tutaj... IP: 195.145.215.* 15.06.02, 23:24 paw_dady napisał(a): > > Ech, Pawiu, z lepsza polowa juz przez telefon > pogadalam, a teraz ide spac z pluszakiem... > > > > eee tam to czemu lepsza polowa nie przyjedzie do > ciebie?np. na wykend.? Lepsza polowa przyjezdza od czasu do czasu, ale ze ma prawie 1000 km do mnie, to tylko co jakis czas... Ale ja jade do niego za tydzien!!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady a kontrolerzy lotow strajkujom... 19.06.02, 19:10 wiec zostaje 'autostop autostop, niem przejedziesz europe' czy jak tam spiewala karin stanek... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: a kontrolerzy lotow strajkujom... 19.06.02, 21:52 Dobry wieczor, Pawiu! A u mnie burza, wlasnie sie zaczela, wala pioruny, grzmi jak nie wiem co, az sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: a kontrolerzy lotow strajkujom... 20.06.02, 21:31 > Dobry wieczor, Pawiu! aaa dobry wieczor! > A u mnie burza, wlasnie sie zaczela, wala pioruny, grzmi jak nie wiem co, az sie boje... ho ho to wyglada jak dzob dla eminema ;o) u mnie tez byla. ale robila mniejszy halad od bandy arabow za sciana ;o) PS przezylas? Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Kasiulek na wakacjach a wontek trfa... 24.06.02, 20:38 A ja jeszcze nie na wakacjach, ale juz nie moge sie doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Kasiulek na wakacjach a wontek trfa... 24.06.02, 21:07 goga.74 napisał(a): > A ja jeszcze nie na wakacjach, ale juz nie moge sie doczekac. > kiedy jedziesz? eee tam i tak szefostwo w ostatniej chwili urlopy kasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Kasiulek na wakacjach a wontek trfa... 24.06.02, 21:19 paw_dady napisał(a): > goga.74 napisał(a): > > > A ja jeszcze nie na wakacjach, ale juz nie moge sie > doczekac. > > > kiedy jedziesz? > eee tam i tak szefostwo w ostatniej chwili urlopy kasuje... pod koniec lipca dopiero tam gdzie swieci slonce (dla odmiany) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Kasiulek na wakacjach a wontek trfa... 24.06.02, 21:41 > pod koniec lipca dopiero > tam gdzie swieci slonce (dla odmiany) ooo to znaczy do Finlandii? tam slonce latem swieci i to dluugo hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Kasiulek na wakacjach a wontek trfa... 24.06.02, 21:55 trafiles jak zwykle kula w plot :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Kasiulek na wakacjach a wontek trfa... 25.06.02, 21:16 > trafiles jak zwykle kula w plot :-))) to jak zwykle nie bylo smieszne ;o) a gdzie jedziesz do Szwecji? tez jasno hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: huje, huje, huje....:))) 25.06.02, 22:04 avond, he he he ... hu hat et met juli???? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady a ty co przeklinasz? 28.06.02, 00:56 wieczorowa pora ;o) poza tym prof Miodek kiedys mowil, ze pisze sie 'chuje' ale lepiej mowic szanowni panowie. ciekawe czy holendrzy o tym wiedza... onlyania napisał(a): > avond, he he he ... > hu hat et met juli???? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady it's alive!!! 23.07.02, 00:22 no w kocu mial przetrfac. he he ot jak swiat, ktory nie moze zaginac ;) paw pozdrawia pozdrow pawia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Juz dawno jestem po urlopie...:((( 23.07.02, 20:41 Ale jakas taka zajeta jestem czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady po urlopie oznaczamy tak ;-)))))))))))))) 23.07.02, 20:55 wiedzac, ze czeka nas praca, w ktorej sie moge rozwijac. kazdy teraz pisze takie bulszity ;) kasiulek napisała: > Ale jakas taka zajeta jestem czy jakos tak... ze masz chlopak wiem a co robisz ponadto? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: po urlopie oznaczamy tak ;-)))))))))))))) 24.07.02, 00:14 Pawiu, ponadto pracuje... nuda... okropna... w dodatku z obcymi ludzmi... Ale wlasnie skonczylam gadac przez telefon z Moim Darlingiem:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady chyba z Lieblingiem ;) 25.07.02, 22:13 kasiulek napisała: > Pawiu, ponadto pracuje... nuda... okropna... w dodatku z obcymi ludzmi... eee to pisz z pracy a jak wiekszosc. wprawdzie przy pierwszej redukcji won ale ile radochy z trakcie ;) > Ale wlasnie skonczylam gadac przez telefon z Moim Darlingiem:)))))))))))) ooooooo i tak trzymac. BTW kiedy ta wielka impreza u gogi74 ? i czy jej mowimy wczesniej, ze dzien przed? he he Odpowiedz Link Zgłoś
liloom me tez juz po urlopie 24.07.02, 08:33 biuro podrozy dobre i tez zaluje ze nie mam wakacji 2 w porywach 3 miesiace jak to w dawnych czasach bywalo;) ech zyzn... a ty pawiu kiedy na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady i dobrze, ze po do roboty!!! 25.07.02, 22:15 > biuro podrozy dobre i tez zaluje ze nie mam wakacji 2 w porywach 3 miesiace jak > > to w dawnych czasach bywalo;) ale opierdalacz bylas, nie powiem > ech zyzn... job twoja mat > a ty pawiu kiedy na urlop? wpierw wytlumacz co to urlop?moze query zapuszcze na google? hi hi wlasnie wrocilem z pracy a nie ide na gyma wiec mam czas na pogaduchy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom sam pracuj, pracuj to ci garb wyrosnie 26.07.02, 10:09 paw bardzo brzydko sie wyraza prosze pani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: sam pracuj, pracuj to ci garb wyrosnie IP: *.ewave.at 26.07.02, 10:14 On juz tak ma od urodzenia,quzwa nac!Czesc!Dostalas moj list?poczta mi sie blokuje.:-(((((Wczoraj,moja sierota po gestapowcach reperowala ale nie wiem czy cos zdzialala:-) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: sam pracuj, pracuj to ci garb wyrosnie 26.07.02, 21:17 > On juz tak ma od urodzenia,quzwa nac! prace od urodzenia? eee ja rodzony w niedziele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady niewazna praca wazna placa ;) 26.07.02, 21:16 > paw bardzo brzydko sie wyraza prosze pani! skarzypyta, jezyk lata jak lopata hi hi > Mam dzis dobry humor i prosze mnie nie denerwowac:) spox. popsujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika RePaaaaaaaaaawik!!!!!! To bylo ostrzegawczym tonem IP: *.ewave.at 26.07.02, 21:36 paw_dady napisała: > > paw bardzo brzydko sie wyraza prosze pani! > skarzypyta, jezyk lata jak lopata hi hi > > > > Mam dzis dobry humor i prosze mnie nie denerwowac:) > spox. popsujemy ;) Ty jestes dobry numer! juz ja cie wezme na widelec!Nagotuje ci budyni pomaranczowego,bleeeeeee na cukrze.........Ty sie pilnuj,bo ciocia Vika ma dzisiaj nastroj nie do "smichu".........No! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady jak bedzie budyn bede spokojny 26.07.02, 21:39 > Ty jestes dobry numer! 0700->bolek >juz ja cie wezme na widelec!Nagotuje ci budyni > pomaranczowego,bleeeeeee na cukrze.........Ty sie pilnuj,bo ciocia Vika ma > dzisiaj nastroj nie do "smichu".........No! a co podwyzki nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: jak bedzie budyn bede spokojny IP: *.ewave.at 26.07.02, 21:57 paw_dady napisała: > > Ty jestes dobry numer! > > 0700->bolek > > >juz ja cie wezme na widelec!Nagotuje ci budyni > > pomaranczowego,bleeeeeee na cukrze.........Ty sie > pilnuj,bo ciocia Vika ma > > dzisiaj nastroj nie do "smichu".........No! > > a co podwyzki nie bylo? Wlasnie,ze byla...ale ja materialistka nie jestem.Wole wzniosly itelektualny poziom,nie przyziemne latanie po luksusowych sklepach i milonowe konta. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady podaj numer konta !!! 26.07.02, 22:00 > > a co podwyzki nie bylo? > Wlasnie,ze byla... ha ha 3% jak znam niemcow to juz duzo ;) >ale ja materialistka nie jestem.Wole wzniosly itelektualny > poziom, co robisz na gw? hi hi >nie przyziemne latanie po luksusowych sklepach i milonowe konta. ja lubie intelekt ale milioneow konta OK. zrob mi transfer z offshora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Pawik!!!!Zwariowales? IP: *.ewave.at 26.07.02, 22:09 paw_dady napisała: > > > a co podwyzki nie bylo? > > Wlasnie,ze byla... > > ha ha 3% jak znam niemcow to juz duzo ;) > > > >ale ja materialistka nie jestem.Wole wzniosly itelektualny > > poziom, > co robisz na gw? hi hi > > > >nie przyziemne latanie po luksusowych sklepach i > milonowe konta. > > ja lubie intelekt ale milioneow konta OK. zrob mi > transfer z offshora ;) Toz moj chlop na dorobku!!!!!sponsoring-pozniej!:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady juz dawno!!! dopiero sie dowiedzialas? hi hi 26.07.02, 22:38 > > ja lubie intelekt ale milioneow konta OK. zrob mi > > transfer z offshora ;) > Toz moj chlop na dorobku!!!!!sponsoring-pozniej!:-)))))) ee a jak myslalem ze jako seksowny blondyn bendem sponsorowany ;) a nie wiem czy wiesz off-shore nie jest dozwolone w europie. wiec jak masz tam pieniedze to nielegalne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś