slawekk3 14.06.02, 00:48 Robię pewne badania ankietowe. Prosze tylko o podanie tego, ile mieliście lat w momencie ,,pierwszego razu" (szczerze) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiesMak Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz IP: 62.233.183.* 14.06.02, 01:50 > Robię pewne badania ankietowe. > Prosze tylko o podanie tego, ile mieliście lat w momencie ,,pierwszego razu" > (szczerze) ktos ma ostatnio niezla jazde... moim zdaniem koles mial 12 lat piszac ten text Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 01:52 Nie pamietam, bo bylem pijany! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Zaczyna mnie to już wkurzać 14.06.02, 08:40 Pojawia się na forum gość o nikomu nie znanym nicku i zadaje intymne pytania. Rozumiem, gdy zadaje je znany forumowiczom stały user, po którym wszyscy wiedzą czego sie spodziewać, ale kiedy zjawia się jakiś meteoryt i "w pierwszych słowach mego listu" zadaje pytania których nigdy nie odważyłby się zadać obcym ludziom w realu, to po prostu zbiera mi się na wymioty. Qrczxe, biedna ta moja klawiatura, bo co chwila wyskakuje ktoś taki. Nie wiem jak tam inni, ale ja nie mam ochoty uzewnętrzniać się byle komu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Zaczyna mnie to już wkurzać IP: *.desy.de 14.06.02, 11:48 zgadzam sie, tez mnie to wkurza! jesli ktos naprawde robi jakies badania - a na pewno robi sie rozne badania w sieci, to przeciez poda swje imie i nazwisko, instytucje i jakis sposob sprawdzenia go. tak zrobilby powazny czlowiek i takiemu, nawet jesli jest pierwszy raz na forum, mozna by EWENTUALNIE odpowiedziec. ale takie komety? niech zmykaja gdzie pieprz rosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz IP: *.uci.agh.edu.pl / *.odlew.agh.edu.pl 14.06.02, 09:02 W XX-tym Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ja mialem 21 lat... 14.06.02, 09:18 ale mimo tak wzglednie krotkiego stazu, jestem fantastycznym kochankiem... i nie sa mi obce tajniki roznych odmian sexu... moja ulubiona pozycj ato na bialego tygrysa... jezeli jeszcze masz jakies pytania w tej ankiecie to ja chetnie odpowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: ja mialem 21 lat... IP: *.eurocast.com.pl 14.06.02, 11:39 do matrek: chyba od tego jest forum, zeby zapytac o nawet najbardziej intymne pytania. co z tego ze on jest pierwszy raz? jak ja jestem tu 200 razy to i tak mnie nie znasz. a ty chyba nie masz zycia prywatniego skoro cały czas tu siedzisz. nie ma sie czym chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: ja mialem 21 lat... 14.06.02, 11:51 bukowski27 napisał(a): > ale mimo tak wzglednie krotkiego stazu, jestem fantastycznym kochankiem... i > nie sa mi obce tajniki roznych odmian sexu... moja ulubiona pozycj ato na > bialego tygrysa... jezeli jeszcze masz jakies pytania w tej ankiecie to ja > chetnie odpowiem... To tak, jak ja. A dlaczego tak poźno? Bo ja się wstydziłam wcześniej, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: wierna... 14.06.02, 12:20 bukowski27 napisał(a): > ja wczesniej nie mialem okazji... No, a kRystyna? Kiedy się pojawiła? Po 40tce? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie... no costy... 14.06.02, 12:23 prawda jest taka ze to ja wprowadzilem krystuyne w tajniki zycia seksualnego... dzien wczesniej skonczyla 18 lat... od tego zacsu kocha sie we mnie bez pamieci... Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Wierna i Czarles 14.06.02, 12:27 Droga Pani Wierno 1 Proszę nie szkalować Pana Czarlsa. Wszystko co mówi to prawda. Nie mogłam lepiej trafić. Czarles Dzisiaj wieczorem wino? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wierna i Czarles 14.06.02, 12:33 krystynad napisał(a): > Droga Pani Wierno 1 > Proszę nie szkalować Pana Czarlsa. Wszystko co mówi to prawda. Nie mogłam lepie > j > trafić. > > Czarles > Dzisiaj wieczorem wino? > Ja nie wiem, o co chodzi pani, ale się domyślam. Zazdrosna. To od razu uspokajam, nie ten typ. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wierna... nawet jakby to byl ten typ... 14.06.02, 12:36 to i tak nic z tego... krysiu. oczywiscie... zaloz ponczohy, ostry makijaz, super mini, buty na koturnach... conan barbarzynca juz jedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Wierna i Czarles ponownie 14.06.02, 13:09 Droga Pani Wierno 1 Gdyby Pani dowiedziała się o co chodzi, to wtedy dopiero byłaby Pani zazdrosna. A tak pozostają Pani domysły. Czarles Jestem już gotowa. Doniczkę z pelargonią wystawiłam na parapet w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dobra. bede fantastyczny jak zwykle.. 14.06.02, 13:29 tylko wstapie na xero skserowac formularzae potwierdzajace ze jestem fantastyczny... zebys od razu mogl apopidas... bo juz mi si ekoncza... Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad wiem 14.06.02, 13:39 Ale ustalmy od razu, że dopiero jutro będę podpisywać. Wydaje mi się, że ani przed ani po - nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tobie sie wydaje 14.06.02, 13:50 a ja wiem ze nie dasz rady... jak zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad ujmę to inaczej w takim razie 14.06.02, 13:55 A i owszem, przed i po nie dam rady - ale to tylko dzięki Tobie. Masz jakieś zastrzeżenia co do mojej gotowości? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 11:43 lastka napisał(a): > 18 lat 18????????????????? wiec musialas to robic ze mna!!!!!!!, moja partnerka tez tyle miala :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 11:44 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > 18 lat > > 18????????????????? wiec musialas to robic ze mna!!!!!!!, moja partnerka tez ty > le > miala :) > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to ci powiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 11:46 lastka napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > 18 lat > > > > 18????????????????? wiec musialas to robic ze mna!!!!!!!, moja partnerka t > ez ty > > le > > miala :) > > > > > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to ci powiem? 21 Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 11:47 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > 18 lat > > > > > > 18????????????????? wiec musialas to robic ze mna!!!!!!!, moja partne > rka t > > ez ty > > > le > > > miala :) > > > > > > > > > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to ci powiem? > > > 21 ups to chyba jednak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 11:50 lastka napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > 18 lat > > > > > > > > 18????????????????? wiec musialas to robic ze mna!!!!!!!, moja p > artne > > rka t > > > ez ty > > > > le > > > > miala :) > > > > > > > > > > > > > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to ci powiem? > > > > > > 21 > > > > ups to chyba jednak ty! mowilem od poczatku, a w ogole to pozdrawiam, bylo wtedy b.milo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 11:51 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > 18 lat > > > > > > > > > > 18????????????????? wiec musialas to robic ze mna!!!!!!!, m > oja p > > artne > > > rka t > > > > ez ty > > > > > le > > > > > miala :) > > > > > > > > > > > > > > > > > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to ci powiem? > > > > > > > > > 21 > > > > > > > > ups to chyba jednak ty! > > > mowilem od poczatku, a w ogole to pozdrawiam, bylo wtedy b.milo :) Ale pamiętasz, że byliśmy ze sobą aż 4 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 11:53 lastka napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > 18 lat > > > > > > > > > > > > 18????????????????? wiec musialas to robic ze mna!!!!! > !!, m > > oja p > > > artne > > > > rka t > > > > > ez ty > > > > > > le > > > > > > miala :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to ci powiem? > > > > > > > > > > > > 21 > > > > > > > > > > > > ups to chyba jednak ty! > > > > > > mowilem od poczatku, a w ogole to pozdrawiam, bylo wtedy b.milo :) > > Ale pamiętasz, że byliśmy ze sobą aż 4 lata? > az 4 ? nie mniej? jak ten czas leci Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 11:54 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > 18 lat > > > > > > > > > > > > > > 18????????????????? wiec musialas to robic ze mna > !!!!! > > !!, m > > > oja p > > > > artne > > > > > rka t > > > > > > ez ty > > > > > > > le > > > > > > > miala :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to ci powiem > ? > > > > > > > > > > > > > > > 21 > > > > > > > > > > > > > > > > ups to chyba jednak ty! > > > > > > > > > mowilem od poczatku, a w ogole to pozdrawiam, bylo wtedy b.milo :) > > > > Ale pamiętasz, że byliśmy ze sobą aż 4 lata? > > > > az 4 ? nie mniej? jak ten czas leci nio:))))))))))))))))))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Lastka 14.06.02, 11:55 lastka napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > 18 lat > > > > > > > > > > > > 18????????????????? wiec musialas to robic ze mna!!!!! > !!, m > > oja p > > > artne > > > > rka t > > > > > ez ty > > > > > > le > > > > > > miala :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to ci powiem? > > > > > > > > > > > > 21 > > > > > > > > > > > > ups to chyba jednak ty! > > > > > > mowilem od poczatku, a w ogole to pozdrawiam, bylo wtedy b.milo :) > > Ale pamiętasz, że byliśmy ze sobą aż 4 lata? > Zdradziłaś mnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastka 14.06.02, 11:56 matrek napisał(a) > Zdradziłaś mnie !!! No co ty przecież wiesz, że tylko Ciebie uwielbiam, mój ty ...koguciku mmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Lastka 14.06.02, 11:57 lastka napisał(a): > matrek napisał(a) > > > Zdradziłaś mnie !!! > > No co ty przecież wiesz, że tylko Ciebie uwielbiam, mój ty ...koguciku mmmm... > co ty teraz piszesz!!!!! a pomyslalas jak ja sie teraz czuje????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastka 14.06.02, 11:59 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a) > > > > > Zdradziłaś mnie !!! > > > > No co ty przecież wiesz, że tylko Ciebie uwielbiam, mój ty ...koguciku mmm > m... > > > > > co ty teraz piszesz!!!!! a pomyslalas jak ja sie teraz czuje????????????? eeeeeee tam, wiesz ja uwielbiam Matreczka moje słoneczko w pochmurny dzionek!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lastka 14.06.02, 12:02 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a) > > > > > Zdradziłaś mnie !!! > > > > No co ty przecież wiesz, że tylko Ciebie uwielbiam, mój ty ...koguciku mmm > m... > > > > > co ty teraz piszesz!!!!! a pomyslalas jak ja sie teraz czuje????????????? Porownanie kiepsko dla Ciebie wypadło, frajerze... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan materek.. 14.06.02, 11:56 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > 18 lat > > > > > > > > > > > > > > 18????????????????? wiec musialas to robic ze mna > !!!!! > > !!, m > > > oja p > > > > artne > > > > > rka t > > > > > > ez ty > > > > > > > le > > > > > > > miala :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to ci powiem > ? > > > > > > > > > > > > > > > 21 > > > > > > > > > > > > > > > > ups to chyba jednak ty! > > > > > > > > > mowilem od poczatku, a w ogole to pozdrawiam, bylo wtedy b.milo :) > > > > Ale pamiętasz, że byliśmy ze sobą aż 4 lata? > > > > Zdradziłaś mnie !!! wiec to ty jestes tym frajerem od ktorego uciekala do mnie na noce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: materek.. 14.06.02, 11:59 tuli_pan napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > 18 lat > > > > > > > > > > > > > > > > 18????????????????? wiec musialas to robic z > e mna > > !!!!! > > > !!, m > > > > oja p > > > > > artne > > > > > > rka t > > > > > > > ez ty > > > > > > > > le > > > > > > > > miala :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to ci p > owiem > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > 21 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ups to chyba jednak ty! > > > > > > > > > > > > mowilem od poczatku, a w ogole to pozdrawiam, bylo wtedy b.milo > :) > > > > > > Ale pamiętasz, że byliśmy ze sobą aż 4 lata? > > > > > > > Zdradziłaś mnie !!! > > > wiec to ty jestes tym frajerem od ktorego uciekala do mnie na noce? :) To o Tobie mi opowiadała, że musisz sobie przywiązywać do szpatułki aby usztywnić ? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: materek.. 14.06.02, 12:00 matrek napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 18 lat > > > > > > > > > > > > > > > > > > 18????????????????? wiec musialas to ro > bic z > > e mna > > > !!!!! > > > > !!, m > > > > > oja p > > > > > > artne > > > > > > > rka t > > > > > > > > ez ty > > > > > > > > > le > > > > > > > > > miala :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to > ci p > > owiem > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 21 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ups to chyba jednak ty! > > > > > > > > > > > > > > > mowilem od poczatku, a w ogole to pozdrawiam, bylo wtedy b. > milo > > :) > > > > > > > > Ale pamiętasz, że byliśmy ze sobą aż 4 lata? > > > > > > > > > > Zdradziłaś mnie !!! > > > > > > wiec to ty jestes tym frajerem od ktorego uciekala do mnie na noce? :) > > To o Tobie mi opowiadała, że musisz sobie przywiązywać do szpatułki aby > usztywnić ? ale sie usztywnial, ty tez tego probowales ale bez skutku podobno...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: materek.. 14.06.02, 11:59 tuli_pan napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > 18 lat > > > > > > > > > > > > > > > > 18????????????????? wiec musialas to robic z > e mna > > !!!!! > > > !!, m > > > > oja p > > > > > artne > > > > > > rka t > > > > > > > ez ty > > > > > > > > le > > > > > > > > miala :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mmmmmmm no nie wiem a ile ty wtedy miałeś to ci p > owiem > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > 21 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ups to chyba jednak ty! > > > > > > > > > > > > mowilem od poczatku, a w ogole to pozdrawiam, bylo wtedy b.milo > :) > > > > > > Ale pamiętasz, że byliśmy ze sobą aż 4 lata? > > > > > > > Zdradziłaś mnie !!! > > > wiec to ty jestes tym frajerem od ktorego uciekala do mnie na noce? :) Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie frajer dobra!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: materek.. 14.06.02, 12:01 > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie frajer dobra!!!!!!! dobra :( Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: materek.. 14.06.02, 12:02 tuli_pan napisał(a): > > > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie frajer dobra!!!!!!! > > > dobra :( No myśle sobie bo ja za Matreka.......oddałabym swoje najlepsze...spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: materek.. 14.06.02, 12:04 lastka napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie frajer dobra!!!!!!! > > > > > > dobra :( > > No myśle sobie bo ja za Matreka.......oddałabym swoje najlepsze...spodnie > A te nowiuśkie stringi od Crounexa ? Te co to wiesz, ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: materek.. 14.06.02, 12:05 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie frajer dobra!!!!!!! > > > > > > > > > dobra :( > > > > No myśle sobie bo ja za Matreka.......oddałabym swoje najlepsze...spodnie > > > > A te nowiuśkie stringi od Crounexa ? Te co to wiesz, ostatnio... Też Matruś, też... Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: materek.. 14.06.02, 12:07 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie frajer dobra!!!!!!! > > > > > > > > > > > > dobra :( > > > > > > No myśle sobie bo ja za Matreka.......oddałabym swoje najlepsze...spo > dnie > > > > > > > A te nowiuśkie stringi od Crounexa ? Te co to wiesz, ostatnio... > > co ostatnio ja jej kupilem? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: materek.. 14.06.02, 12:08 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie frajer dobra!!!! > !!! > > > > > > > > > > > > > > > dobra :( > > > > > > > > No myśle sobie bo ja za Matreka.......oddałabym swoje najlepsze. > ..spo > > dnie > > > > > > > > > > A te nowiuśkie stringi od Crounexa ? Te co to wiesz, ostatnio... > > > > > > co ostatnio ja jej kupilem? kupa Matrek mi kupił!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: materek.. 14.06.02, 12:10 lastka napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie frajer dobr > a!!!! > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > dobra :( > > > > > > > > > > No myśle sobie bo ja za Matreka.......oddałabym swoje najle > psze. > > ..spo > > > dnie > > > > > > > > > > > > > A te nowiuśkie stringi od Crounexa ? Te co to wiesz, ostatnio... > > > > > > > > > > co ostatnio ja jej kupilem? > > kupa Matrek mi kupił!!! > > > te "reformy" bez gustu? nie dziwie sie ze oddalabys je :) ale to na szczescie historia Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: materek.. 14.06.02, 12:10 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie frajer dobra!!!! > !!! > > > > > > > > > > > > > > > dobra :( > > > > > > > > No myśle sobie bo ja za Matreka.......oddałabym swoje najlepsze. > ..spo > > dnie > > > > > > > > > > A te nowiuśkie stringi od Crounexa ? Te co to wiesz, ostatnio... > > > > > > co ostatnio ja jej kupilem? > Mówiła mi, że nie kupiłeś tylko własnoręcznie zrobieś !!! Prezerwatywę na szydełku :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: materek.. 14.06.02, 12:12 matrek napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie frajer dobr > a!!!! > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > dobra :( > > > > > > > > > > No myśle sobie bo ja za Matreka.......oddałabym swoje najle > psze. > > ..spo > > > dnie > > > > > > > > > > > > > A te nowiuśkie stringi od Crounexa ? Te co to wiesz, ostatnio... > > > > > > > > > > co ostatnio ja jej kupilem? > > > > Mówiła mi, że nie kupiłeś tylko własnoręcznie zrobieś !!! > > Prezerwatywę na szydełku :) trzeba sobie radzic w zyciu, jak widac byla skuteczna i nas nie zawiodla Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: materek.. 14.06.02, 12:14 tuli_pan napisał(a): > matrek napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie frajer > dobr > > a!!!! > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > dobra :( > > > > > > > > > > > > No myśle sobie bo ja za Matreka.......oddałabym swoje > najle > > psze. > > > ..spo > > > > dnie > > > > > > > > > > > > > > > > A te nowiuśkie stringi od Crounexa ? Te co to wiesz, ostatn > io... > > > > > > > > > > > > > > co ostatnio ja jej kupilem? > > > > > > > Mówiła mi, że nie kupiłeś tylko własnoręcznie zrobieś !!! > > > > Prezerwatywę na szydełku :) > > trzeba sobie radzic w zyciu, jak widac byla skuteczna i nas nie zawiodla > Tak, tak, Ty idź lepiej zrób sobie badania na nosicielstwo, bo my już od dawna gniejmy - nic Ci nie wspominała ? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: materek.. 14.06.02, 12:15 matrek napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko nie f > rajer > > dobr > > > a!!!! > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > dobra :( > > > > > > > > > > > > > > No myśle sobie bo ja za Matreka.......oddałabym s > woje > > najle > > > psze. > > > > ..spo > > > > > dnie > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A te nowiuśkie stringi od Crounexa ? Te co to wiesz, o > statn > > io... > > > > > > > > > > > > > > > > > > co ostatnio ja jej kupilem? > > > > > > > > > > Mówiła mi, że nie kupiłeś tylko własnoręcznie zrobieś !!! > > > > > > Prezerwatywę na szydełku :) > > > > trzeba sobie radzic w zyciu, jak widac byla skuteczna i nas nie zawiodla > > > > Tak, tak, Ty idź lepiej zrób sobie badania na nosicielstwo, bo my już od dawna > gniejmy - nic Ci nie wspominała ? :) nie wspominala.....a co wam gnije? to sie dokladnie obejrze Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: materek.. 14.06.02, 12:17 tuli_pan napisał(a): > matrek napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ty tulpan tylko nie frajer, tylko > nie f > > rajer > > > dobr > > > > a!!!! > > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > dobra :( > > > > > > > > > > > > > > > > No myśle sobie bo ja za Matreka.......oddała > bym s > > woje > > > najle > > > > psze. > > > > > ..spo > > > > > > dnie > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A te nowiuśkie stringi od Crounexa ? Te co to wie > sz, o > > statn > > > io... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > co ostatnio ja jej kupilem? > > > > > > > > > > > > > Mówiła mi, że nie kupiłeś tylko własnoręcznie zrobieś !!! > > > > > > > > Prezerwatywę na szydełku :) > > > > > > trzeba sobie radzic w zyciu, jak widac byla skuteczna i nas nie zawio > dla > > > > > > > Tak, tak, Ty idź lepiej zrób sobie badania na nosicielstwo, bo my już od d > awna > > gniejmy - nic Ci nie wspominała ? > > > :) nie wspominala.....a co wam gnije? to sie dokladnie obejrze No wiesz, HIV, te sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: materek.. 14.06.02, 12:19 lastka napisał(a): > Matrek zajrzyj do skrzynki wyslalas mu tam spodnie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: materek.. 14.06.02, 12:19 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > Matrek zajrzyj do skrzynki > > wyslalas mu tam spodnie?????????? > tak i krótką spódniczkę Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: materek.. 14.06.02, 12:27 lastka napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > Matrek zajrzyj do skrzynki > > > > wyslalas mu tam spodnie?????????? > > > tak i krótką spódniczkę > ej, zobacz czy dostałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: materek.. 14.06.02, 12:32 lastka napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > Matrek zajrzyj do skrzynki > > > > wyslalas mu tam spodnie?????????? > > > tak i krótką spódniczkę > Gdzie Ty schowałaś kamerę ? Nie wiedzialem że to filmujesz - ale fajnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: materek.. 14.06.02, 12:32 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > Matrek zajrzyj do skrzynki > > > > > > wyslalas mu tam spodnie?????????? > > > > > tak i krótką spódniczkę > > > > Gdzie Ty schowałaś kamerę ? Nie wiedzialem że to filmujesz - ale fajnie :))) dostałeś????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: materek.. 14.06.02, 12:34 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > Matrek zajrzyj do skrzynki > > > > > > > > wyslalas mu tam spodnie?????????? > > > > > > > tak i krótką spódniczkę > > > > > > > Gdzie Ty schowałaś kamerę ? Nie wiedzialem że to filmujesz - ale fajnie :) > )) > > dostałeś????????????????? > Tat, tak, odpoaiwedziałem ci. No chyba, skoro obejrzalem ten film, który nam nakręcilaś z ukrytej kamery. A Ty świntuszku :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 12:21 Ja tu czytam, że większość panów to miało inicjację seksulaną zgodnie z prawem, tj. w wieku 21 lat. Jacy porządni. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 12:23 wierna1 napisał(a): > Ja tu czytam, że większość panów to miało inicjację seksulaną zgodnie z prawem, > > tj. w wieku 21 lat. Jacy porządni. a pani kiedy miala? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 12:25 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Ja tu czytam, że większość panów to miało inicjację seksulaną zgodnie z pr > awem, > > > > tj. w wieku 21 lat. Jacy porządni. > > > a pani kiedy miala? A tak, jak pan pan Bukowski. Ale ja mialam lepiej, bo z lekarzem, więc full- service . Specjalność - interna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xavier Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz IP: 217.153.10.* 14.06.02, 12:23 Nie jestem autorem tego tematu, ale rzeczywiscie moj brzmial podobnie. Mimo to przepraszam wszystkie Panie zdezorientowane i poirytowane moim naglym pojawieniem sie z nikad. Nie kierowaly mna zle intencje ani chec zrobienia kawalu czy prowokacji. Poza tym drogie Panie, czy nigdy nie chodzily Wam kosmate mysli o nieznajomym z nikad o z hiszpanska brzmiacym imieniu ??? Prosze odp. szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 12:28 Gość portalu: Xavier napisał(a): > Nie jestem autorem tego tematu, ale rzeczywiscie moj brzmial > podobnie. Mimo to przepraszam wszystkie Panie > zdezorientowane i poirytowane moim naglym pojawieniem sie > z nikad. Nie kierowaly mna zle intencje ani chec zrobienia kawalu > czy prowokacji. > Poza tym drogie Panie, czy nigdy nie chodzily Wam kosmate > mysli o nieznajomym z nikad o z hiszpanska brzmiacym imieniu > ??? Prosze odp. szczerze. biuro matrymonialne pietro wyzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xavier Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz IP: 217.153.10.* 14.06.02, 12:40 "biuro matrymonialne pietro wyzej!" Nie spieszno mi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 12:29 Chodzą cały czas. I nie moge ich wygonić. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 12:31 KRYSTYNA....JAKIE TO PIEKNE IMIE i jeszcze to D.............. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 12:32 Też tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 12:34 krystynad napisał(a): > Też tak myślę. staroswieckie i romantyczne :) > Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 13:10 > staroswieckie i romantyczne :) To tylko pozory. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 13:12 krystynad napisał(a): > > staroswieckie i romantyczne :) > > To tylko pozory. tylko nie pisz ze masz 20 latek ...bo to ze jestes romantyczna uwierze > Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 13:13 Mam trochę więcej. W sam raz powiedziałabym. Romantyczna bywam, jak mam ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 13:15 krystynad napisał(a): > Mam trochę więcej. W sam raz powiedziałabym. > Romantyczna bywam, jak mam ochotę. KRYSIU...........bylo molo ale reprezentacja wazniejsza..papa Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: W jakim wieku mieliście ,,pierwszy raz 14.06.02, 13:16 Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: 19 (n/t) IP: 62.233.139.* 14.06.02, 13:18 Widze ze mialem bardzo wczesnie w porownaniu z wami. Odpowiedz Link Zgłoś