kobieta_na_pasach 30.03.05, 10:54 odchodze na forum 40+. chyba, ze tam sie nie zaaklimatyzuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlie_x Re: klamka zapadla 30.03.05, 10:57 ...ładnie to tak porzucać grono wiernych adoratorów? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: klamka zapadla 30.03.05, 11:07 charlie_x napisał: > ...ładnie to tak porzucać grono wiernych adoratorów? tematy na tym forum mnie "przerosly":))) obawiam sie tylko, ze na forum 40+ rozmawia sie wieczorami. cos maly ruch dzisiaj. ale zawsze moge tu wpadac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: klamka zapadla 30.03.05, 14:15 kobieta_na_pasach napisała: > charlie_x napisał: > > > ...ładnie to tak porzucać grono wiernych adoratorów? > > tematy na tym forum mnie "przerosly":))) obawiam sie tylko, ze na forum 40+ > rozmawia sie wieczorami. cos maly ruch dzisiaj. ale zawsze moge tu wpadac?:) ..o ile zdążyłem dojrzeć to w/w forum jest mocno senne i trza byłoby jakiś geriawit tam podesłać...8) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: klamka zapadla 30.03.05, 19:57 charlie_x napisał: > ..o ile zdążyłem dojrzeć to w/w forum jest mocno senne i trza > byłoby jakiś geriawit tam podesłać...8) albo viagre:))) fakt, cosik nieruchawe to forum. pewnie dlatego, ze gospodarzem jest facet o niku "jej maz" i jako zonaty ma niezbyt duzo czasu na udzielanie sie a i pewnikiem musi to robic po kryjomu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: klamka zapadla 30.03.05, 20:45 kobieta_na_pasach napisała: > > albo viagre:))) fakt, cosik nieruchawe to forum. pewnie dlatego, ze gospodarzem > > jest facet o niku "jej maz" i jako zonaty ma niezbyt duzo czasu na udzielanie > sie a i pewnikiem musi to robic po kryjomu:))) ________ ..noo,ale gdby tak wpadła tam z nienacka 'jego żona' mogłaby być nader dynamiczna dyskusja w rodzinnym gronie..8) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: klamka zapadla 30.03.05, 10:59 nie możesz mi tego zrobić! jestem w ciąży!!! :)) a tak poważnie, to nie wygłupiaj się babo wredna!!!!!!! nie waż mi się stąd ruszać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: klamka zapadla 30.03.05, 11:01 Uprzejmie proszę o nieopuszczanie tego forum! To mówię ja...Krysica Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: klamka zapadla 30.03.05, 11:10 krysica napisała: > Uprzejmie proszę o nieopuszczanie tego forum! To mówię ja...Krysica calkiem pewnie nie opuszcze, ale jak sie tam zadomowie, to juz goscic. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: klamka zapadla 30.03.05, 11:08 niedzwiedzica_sousie napisała: > nie możesz mi tego zrobić! jestem w ciąży!!! :)) > a tak poważnie, to nie wygłupiaj się babo wredna!!!!!!! nie waż mi się stąd > ruszać!!! a co ja jeszcze moge tutaj zdzialaC? najwyzej pogderac, a kto lepiej zrozumie gderanie niz inny gderacz? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: klamka zapadla 30.03.05, 11:11 a co? wcześniej było inaczej? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: klamka zapadla 30.03.05, 11:10 :( a przyjmą tam młodą trzydziestkę pierożka? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: klamka zapadla 30.03.05, 11:29 pierozek_monika napisała: > :( a przyjmą tam młodą trzydziestkę pierożka? mysle, ze tak. jesli tutaj tolerowano 40tke:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: klamka zapadla 30.03.05, 21:47 Gdzie to forum? Wprawdzie mi jesscze trochę brakuje ale mogę być -40. Tam jest ciekawiej? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: klamka zapadla 30.03.05, 23:26 squirrel9 napisała: > Gdzie to forum? Wprawdzie mi jesscze trochę brakuje ale mogę być -40. Tam jest > ciekawiej? _______ ..czy jest ciekawiej to trudno powiedzieć,ale na pewno jest bardzo ..powoli..8) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie eee tam, jaka klamka? 31.03.05, 04:34 Co Tobie przeszkadza pisac na kilku forach? Zaczynalam forowanie na GW wlasnie od forum Kobieta, potem przyszla Polonia, Polonia Bis, Personel Pokladowy, Ksiazka, Polonia 2 i kilka innych. Pisze tam, gdzie mam ochote - dlaczego wiazac sie tylko z jednym forum, uroczyscie zegnac i witac? A na 40+ nie pisza jedynie czterdziestki ani nie pisuje sie tylko wieczorem, bo jest tam kilka osob z innych stref czasowych. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś