Dodaj do ulubionych

to forum ma niski iloraz inteligencji

04.04.05, 11:29
tak twierdza na prywatnym forum dla pierdzidziadkow (40+).
zastanawiam sie czy to prawda i jak mozna zmierzyc iloraz inteligencji tak
licznej rzeszy ludzi? ale na to pytanie znaja pewnie tylko odpowiedz ludzie z
forum 40+, wiec nie uzyskamy jej, bo FK ma za niskie progi na ich odnogi.
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 11:31
      oj kobieto, zostawże tych państwa, nie męcz ich.
      • jazzgirl Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 11:32
        uuu a mnie się zdawało że są tutaj niektórzy 40+ :D
        czyli, że muszą teraz zmienić adres...:)
        • kobieta_na_pasach sa, tyle ze sie nie przyznaja:) 04.04.05, 12:33
          jazzgirl napisała:

> uuu a mnie się zdawało że są tutaj niektórzy 40+ :D
          > czyli, że muszą teraz zmienić adres...:)

wstyd im.
      • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 12:32
        pierozek_monika napisała:

> oj kobieto, zostawże tych państwa, nie męcz ich.

zostawilam ich juz dawno, tyle ze wczesniej nie doczytalam tej obelgi i dlatego
        mnie tak zbulwersowalo to dopiero teraz. to za mocno powiedziane, raczej
        rozsmieszylo. ale na pewno nie zdziwilo, bo czego sie mozna bylo spodziewac po
        smrodach, tfu, snobach.
    • landrynka8 Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 11:32
      Kobieto, próbowałaś sie zaaklimatyzować na 40+...

Nie plotkuj!
    • niedzwiedzica_sousie Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 11:33
      widze że po kilku dniach na forum czterdziestka masz ich serdecznie dosyć he
      he. no i dobrze. z nami bądź i tyle! :) (z nami głąbami)
      • mmagi Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 11:35
        tez tam sobie weszłam i uśmiałam sie niezle...nie wiedziałam ze obierka jest
        takim wesołkiem:)))
        • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 12:37
          mmagi napisała:

> tez tam sobie weszłam i uśmiałam sie niezle...nie wiedziałam ze obierka jest
          > takim wesołkiem:)))

dostalam pierwszy raz bana! jestem zachwycona, ze w moim wieku mozna jeszcze
          dostac bana.
          • mmagi Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 13:01
            a co? w XX wieku nie dostawałaś;-)))?
          • tomasdyg kobieta_na_pasach -"Ten pierwszy raz" 04.04.05, 21:34
            kobieta_na_pasach napisała:
            "dostalam pierwszy raz bana! jestem zachwycona, ze w moim wieku mozna jeszcze
            > dostac bana."

-Fakt, lepiej w tym wieku dostać pierwszy raz bana, niż po raz pierwszy
            doznać orgazmu. Mam nadzieję, że z tym drugim, mimo 40+ i
            doznanego "upokorzenia" nie masz kłopotu. ;-))
            Pozdrawiam
            • kobieta_na_pasach Tomasz Dygoczący 05.04.05, 14:50
              nie marwt sie o moje orgazmy. ostani mialam dzisiaj rano, a ty kiegy ostatni
              raz szczytowales? nie odpisuj, bo musialbys zbyt gleboko pogrzebac w pamieci.
              • marzenka555 Re: Tomasz Dygoczący 05.04.05, 15:00
                Jestes jednak najwieksza kretynka na tym forum :)))
                A ten orgazm to chyba z wibratorem , jaki facet by Cie zechcial??!!
                • lena_zet [...] 05.04.05, 15:02
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • marzenka555 Re: Tomasz Dygoczący 05.04.05, 16:17
                    Z Toba to nawet szkoda gadac , szkoda slow dla takiego prymitywa jak ty:(
                    • lena_zet Re: Tomasz Dygoczący 05.04.05, 17:12
                      niby szkoda....ale odpisujesz.
                    • kobieta_na_pasach Marzenko 06.04.05, 11:28
                      marzenka555 napisała:

> Z Toba to nawet szkoda gadac , szkoda slow dla takiego prymitywa jak ty:(

czy nie widzisz swojej glupoty? jesli masz z tym problem to postaw przed soba
                      lusterko.
                • kobieta_na_pasach Marzenko Droga 06.04.05, 11:27
                  marzenka555 napisała:

> Jestes jednak najwieksza kretynka na tym forum :)))
                  > A ten orgazm to chyba z wibratorem , jaki facet by Cie zechcial??!!

lepiej byc najwiekszym kretynem, niz najmniejsza debilka:)))
              • tomasdyg kobieta_na_pasach, ale...bez humoru :-(( 06.04.05, 00:08
                nie marwt sie o moje orgazmy. ostani mialam dzisiaj rano, a ty kiegy ostatni
                raz szczytowales? nie odpisuj, bo musialbys zbyt gleboko pogrzebac w pamieci.

-Wiem, ostatni orgazm miałaś, gdy pisałaś ten post, martwi mnie, że aż do
                14:50 musiałaś odpocząć, aby go wysłać.

PS
                Pod starym nickami, chyba stać Cię było na więcej, czego.....?, domyśl się
                sama, a może nawet przeczytaj się jeszcze raz.
                Pozdrawiam
                • kobieta_na_pasach Re: kobieta_na_pasach, ale...bez humoru :-(( 06.04.05, 11:30
                  tomasdyg napisał:

> kobieta_na_pasach napisała:
                  > nie marwt sie o moje orgazmy. ostani mialam dzisiaj rano, a ty kiegy ostatni
                  > raz szczytowales? nie odpisuj, bo musialbys zbyt gleboko pogrzebac w pamieci.
                  >
                  > -Wiem, ostatni orgazm miałaś, gdy pisałaś ten post, martwi mnie, że aż do
                  > 14:50 musiałaś odpocząć, aby go wysłać.
                  >
                  > PS
                  > Pod starym nickami, chyba stać Cię było na więcej, czego.....?, domyśl się
                  > sama, a może nawet przeczytaj się jeszcze raz.
                  > Pozdrawiam

a ty spojrz w lustro i zapytaj po co zyjesz. czy nie zabierasz miejsca na ziemi
                  komus bardziej potrzebnemu innym.
                  • tomasdyg Re: kobieta_na_pasach, ale...bez humoru :-(( 06.04.05, 13:38

> tomasdyg napisał:
                    >
                    > > kobieta_na_pasach napisała:
                    > > nie marwt sie o moje orgazmy. ostani mialam dzisiaj rano, a ty kiegy osta
                    > tni
                    > > raz szczytowales? nie odpisuj, bo musialbys zbyt gleboko pogrzebac w pami
                    > eci.
                    > >
                    > > -Wiem, ostatni orgazm miałaś, gdy pisałaś ten post, martwi mnie, że aż
                    > do
                    > > 14:50 musiałaś odpocząć, aby go wysłać.
                    > >
                    > > PS
                    > > Pod starym nickami, chyba stać Cię było na więcej, czego.....?, domyśl si
                    > ę
                    > > sama, a może nawet przeczytaj się jeszcze raz.
                    > > Pozdrawiam
                    >
                    > a ty spojrz w lustro i zapytaj po co zyjesz. czy nie zabierasz miejsca na
                    ziemi
                    >
                    > komus bardziej potrzebnemu innym.

Widzę, że z poczuciem humoru, u Ciebie, nadal jak z tym orgazmem.
                    Jedno i drugie całkiem do du...szy ;-))
                    PS
                    Natomiast, Twoja mania wielkości pozostała bez zmian, mimo zmiany nicka. Jak
                    widać, tak zmiana nie pociąga za soba innych, przynajmniej na korzyść, a
                    przydałoby się.
                    Mimo wszysto Pozdrawiam
              • nemezis2003 Re: Tomasz Dygoczący -kobieta alergiczna 06.04.05, 09:38

> nie marwt sie o moje orgazmy. ostani mialam dzisiaj rano, a ty kiegy ostatni
                > raz szczytowales? nie odpisuj, bo musialbys zbyt gleboko pogrzebac w pamieci.

Skoro tak gwałtownie, alergicznie zareagowałaś, to chyba rzeczywiście masz z
                nim -orgazmem- jakiś problem, a może to problem z zupełnie czym innym, hmmm...?
                • kobieta_na_pasach Re: Tomasz Dygoczący -kobieta alergiczna 06.04.05, 11:30
                  nemezis2003 napisała:

>
                  > Skoro tak gwałtownie, alergicznie zareagowałaś, to chyba rzeczywiście masz z
                  > nim -orgazmem- jakiś problem, a może to problem z zupełnie czym innym,
                  hmmm...?

lepiej miec problemy z orgazmem niz z glowa? nie uwazasz?:)
                  • nemezis2003 Re: Tomasz Dygoczący -kobieta alergiczna 06.04.05, 14:38

> nemezis2003 napisała:
                    >
                    > > kobieta_na_pasach napisała:
                    > >
                    > > Skoro tak gwałtownie, alergicznie zareagowałaś, to chyba rzeczywiście mas
                    > z z
                    > > nim -orgazmem- jakiś problem, a może to problem z zupełnie czym innym,
                    > hmmm...?
                    >
                    > lepiej miec problemy z orgazmem niz z glowa? nie uwazasz?:)

Niestety, jak widać masz problemy i z jednym, i z drugim.
                    Lecz głowę, tam mieszczą się wszystkie twoje problemy, może wtedy orgazmu,
                    doznasz w naturalny sposób :))
                    • kobieta_na_pasach zanizasz Nemezis poziom tego forum.... 06.04.05, 18:43
                      nemezis2003 napisała:

>
                      > > nemezis2003 napisała:
                      > >
                      > > > kobieta_na_pasach napisała:
                      > > >
                      > > > Skoro tak gwałtownie, alergicznie zareagowałaś, to chyba rzeczywiśc
                      > ie mas
                      > > z z
                      > > > nim -orgazmem- jakiś problem, a może to problem z zupełnie czym inn
                      > ym,
                      > > hmmm...?
                      > >
                      > > lepiej miec problemy z orgazmem niz z glowa? nie uwazasz?:)
                      >
                      > Niestety, jak widać masz problemy i z jednym, i z drugim.
                      > Lecz głowę, tam mieszczą się wszystkie twoje problemy, może wtedy orgazmu,
                      > doznasz w naturalny sposób :))
                      • glonik Re: zanizasz Nemezis poziom tego forum.... 07.04.05, 02:27
                        Kobieto_która_powinna_być_w_pasach

Ty i boski dupek tworzycie tło, na którym wątki "papatkowe" były naprawdę
                        wspaniałe.
                        Niestety, poniżej twojego i boskiego dupka poziomu, nie da się zejść niżej.
                        Chociaż pewnie udowodnisz, że się da.
                        Wierzę w ciebie i czekam na dalsze fajerwerki wątpliwego dowcipu.

• trzydziecha1 A co to jest ban????? Też chcę! nt. 05.04.05, 08:43
      • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 12:36
        niedzwiedzica_sousie napisała:

> widze że po kilku dniach na forum czterdziestka masz ich serdecznie dosyć he
        > he. no i dobrze. z nami bądź i tyle! :) (z nami głąbami)

najlepsze sa głabki w sosie wlasnym:))
    • kohol Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 11:41
      Pokazałam forum parę zadańz testu na IQ.
      Brak odpowiedzi.
      Chyba to forum ma tak niski iloraz inteligencji, że nie rozumie, co mu się
      pokazuje.
      A tak poważnie: a może niech każdy wpisze, ile ma IQ i wyciągniemy średnią?
      A tak powaznie: a co się będziesz przejmować.
      Twoja "koleżaneczka" kohol :D
      • pietrek666 Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 11:44
        Nie mam zielonego pojęcia jakie mam IQ. Napewno wyższe niż poziom debila i
        szympansa :DDDDDD
        • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 12:41
          pietrek666 napisał:

> Nie mam zielonego pojęcia jakie mam IQ. Napewno wyższe niż poziom debila i
          > szympansa :DDDDDD

jak na faceta to naprawde niezly wynik:))))))))
          • pietrek666 Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 12:50
            Jak na faceta rewelacyjny!!! Czego o innych złośliwcach feministycznych
            powiedzieć nie wypada ;PPPPPP
      • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 12:38
        kohol napisała:

> Pokazałam forum parę zadańz testu na IQ.
        > Brak odpowiedzi.
        > Chyba to forum ma tak niski iloraz inteligencji, że nie rozumie, co mu się
        > pokazuje.
        > A tak poważnie: a może niech każdy wpisze, ile ma IQ i wyciągniemy średnią?
        > A tak powaznie: a co się będziesz przejmować.
        > Twoja "koleżaneczka" kohol :D

nie przejmuje sie, tylko nie chcialam byc osamotniona w swym zalu po
        zabanowaniu.
        dzieki!
        >
    • margie Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 11:50
      dajcie linka na te 40+ bo ja mam tak niski iloraz, ze nie moge tego znalezc:))
      • mmagi Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 11:51
        wejdz w prywatne,potem w rówiesnicy i tam sa 40+ :-)))))))))))))))
      • kohol Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 11:56
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12248
      • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 12:44
        margie napisała:

> dajcie linka na te 40+ bo ja mam tak niski iloraz, ze nie moge tego znalezc:))

dzieki moim licznym wpisom bylo latwiej tam wejsc, bo wowczas forum wyswietlalo
        sie w ramce najczesciej odwiedzanym. a poniewaz teraz rzadko kto tam zaglada,
        to trzeba troche sie natrudzic. kliknac na forum prywatne, na dole
        kliknac "Rowiesnicy" i wyswietli sie lista . 40+ jest pierwsze albo drugie na
        liscie.
    • grogreg Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 12:52
      No coz. Nalezy starszych szanowac, a ich osady przyjmowac z pokora.
      • poison1 Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 12:54
        grogreg napisał:

> No coz. Nalezy starszych szanowac, a ich osady przyjmowac z pokora.

tyle , ze oni wszyscy na forum 40+ sa w moim wieku. wiec to powinno dzialac w
        obie strony:)
        • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 12:59
          poison1 napisała:

> grogreg napisał:
          >
          > > No coz. Nalezy starszych szanowac, a ich osady przyjmowac z pokora.
          >
          > tyle , ze oni wszyscy na forum 40+ sa w moim wieku. wiec to powinno dzialac w
          > obie strony:)

ja tez mam ponad 40 i nie żadam, zeby ktos na tym forum darzyl mnie szczegolnym
          szacunkiem.
          • grogreg Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 13:01
            Dalczego? Masz do tego prawo. Ja nie mam 40+ a mimo to wymagam szacunku.
            • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 13:29
              grogreg napisał:

> Dalczego? Masz do tego prawo. Ja nie mam 40+ a mimo to wymagam szacunku.

ale pisales cos o wieku. ja uwazam, ze na szacunek trzeba sobie zasluzyc.
              widocznie, wg tamtych Panstwa, nie zasluzylam sobie i niech tak zostanie.
              • grogreg Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 13:49
                Obcemu szacunek sie nalezy z definicji. Tym bardziej gosciowi.
                To nie jakies moje filozoficzne wywody to podstawy wspolzycia.
        • grogreg Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 12:59
          Masz tyle lat na ile sie czujesz. Oni czuje sie na 40+ wiec nalezy ich
          traktowac jak doswiadczona starszyzne.
          • poison1 Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 13:05
            grogreg napisał:

> Masz tyle lat na ile sie czujesz. Oni czuje sie na 40+ wiec nalezy ich
            > traktowac jak doswiadczona starszyzne.

ja tam wchodze od czasu do czasu i tez stwierdzilam, ze są troche sztywni.
            ale w sumie mam to gdzies, bo nigdzie i tak na dłużej miejsca nie zagrzewam.
            • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 13:07
              poison1 napisała:

> grogreg napisał:
              >
              > > Masz tyle lat na ile sie czujesz. Oni czuje sie na 40+ wiec nalezy ich
              > > traktowac jak doswiadczona starszyzne.
              >
              > ja tam wchodze od czasu do czasu i tez stwierdzilam, ze są troche sztywni.
              > ale w sumie mam to gdzies, bo nigdzie i tak na dłużej miejsca nie zagrzewam.

ale tobie przynajmniej dali szanse:))
              • agata.z3 Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 13:46
                ja też tam wstapiłam kilka razy i szybko mi się znudziło...
                wolę tu pozrzędzić czasem młodzieży (rzadko, bo rzadko, ale mi się zdarza)
                • pierozek_monika Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 13:59
                  jakiej młodzieży! :)
                  Tu piszą osoby w różnym wieku
                • mmagi młodziez to raczej bywa na cosmo:-)) 04.04.05, 15:02

• gienia.karasek Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 16:19
                Oj kobieto nie lamentuj,
                kup se laku zapieczętuj.
                Kup se laku za dwa centy,
                bedziesz miała spokój święty !
    • margie Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 14:45
      poszlam na chwile na to forum dla staruchow. I sie wstydze ze sie przyznaje,
      ile mam lat.. Toz taka nuda i beznamietnoscia tam wieje, ze az strach.... Jaka
      ja bym miala taka byc 7 lat temu, to bym se w leb strzelila.. jakie watki,
      jezusicku.....
      • kobieta_na_pasach wczoraj wieczorem na 40+ przez 1,5 godz. 05.04.05, 14:55
        ubolewali nad serwerem GW. kazdego boli co innego...

margie napisała:
        > poszlam na chwile na to forum dla staruchow. I sie wstydze ze sie przyznaje,
        > ile mam lat.. Toz taka nuda i beznamietnoscia tam wieje, ze az strach....
        Jaka ja bym miala taka byc 7 lat temu, to bym se w leb strzelila.. jakie watki,
        > jezusicku.....
    • losiu4 Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 17:37
      zawse miałem kłopoty z dxzieleniem. Szczególnie włosa na czworo ;)

Pozdrawiam

Losiu
    • koaa Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 17:49
      a jak mozna nazwac forum na którym sa zakładane watki o orgazmach etc. kiedy
      umarł Papiez?
      Niektórych forumowiczów moge porównac do chłopców którzy pytali sie w sobote
      wieczorem(podczas bicia dzwonów) "czy impreza juz skonczona"
      • pierozek_monika Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 05.04.05, 08:39
        to jest forum publiczne - co poradzisz.
        W każdym razie na większości forów miały miejsce takie niestosowne zachowania -
        część pokasowano - część się ostała - bo nie jest sprzeczna z regulaminem,
        jedynie jest przejawem braku kultury.
        • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 05.04.05, 14:59
          pierozek_monika napisała:

> to jest forum publiczne - co poradzisz.
          > W każdym razie na większości forów miały miejsce takie niestosowne
          zachowania -
          >
          > część pokasowano - część się ostała - bo nie jest sprzeczna z regulaminem,
          > jedynie jest przejawem braku kultury.

moje pyatnie do admina, choc zadane kulturalnie, tez skasowano.
      • kobieta_na_pasach no wlasnie! 05.04.05, 14:57
        i na taki watek sprobowalam odpowiedziec dzisiaj i skasowany mi moj watek, a
        tamten swinski (post tomasadyg powyzej) zostal. nawet nie mozna sie obronic
        przed chamstwem.

koaa napisał:

> a jak mozna nazwac forum na którym sa zakładane watki o orgazmach etc. kiedy
        > umarł Papiez?
        > Niektórych forumowiczów moge porównac do chłopców którzy pytali sie w sobote
        > wieczorem(podczas bicia dzwonów) "czy impreza juz skonczona"
    • anahella Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 04.04.05, 21:03
      nawet jezeli to prawda, to pocieszam sie ze iloczyn bedzie wysoki;)
      • losiu4 Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 05.04.05, 08:17
        no chyba że wkroczymy w ułamki, droga Anahello ;)

Pozdrawiam

Losiu
        • anahella Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 05.04.05, 09:07
          losiu4 napisał:

> no chyba że wkroczymy w ułamki, droga Anahello ;)

ulamkow sie nie boje, troszki strach mnie oblewa przed wyciaganiem pierwiastkow
          w pamieci;)
          • losiu4 Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 05.04.05, 16:07
            pierwiastkowanie to jeszcze nic w porównaniu z... hmmm... całkowaniem po
            powierzchni... miłej powierzchni ;)

Pozdrawiam

Losiu
            • wielo-kropek Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 06.04.05, 01:24
              Znowu o tej inteligencji. O niej zazwyczaj wiedza najwiecej ci, ktorzy
              jej nie maja lub maja troszke. Na forum zreszta sie tylko pisze. Byc
              inteligentnym to jedno, a pisac inteligentnie czy o nteligencji- to cos
              innego. Sa jednak ludzie ktorzy znaja sie na forumowej inteligencji i
              to jeszcze jak. Ja do nich nie naleze. Az tak inteligentny to ja nie
              jestem. Nie bez powodu jestem wiec na forum kobieta, bo na inne fora
              progi mi sa za wysokie. Mam nadzieje ze zadna z forumowiczek nie
              zostala urazona moim ostatnim zdaniem.Ja czasem ironii uzywam zamiast
              inteligencji....i kto mi co zrobi z tych "prywatnych"?!
              • sagis Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 06.04.05, 08:27
                Do ironizowania potrzebna jest inteligencja:-)
                A, np. umiejętność kłamania u dzieci świadczy o ich inteligencji.
                Piszę o dzieciach, bo w dorosłości kłamstwo nie jest dobrą wartością.
                • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 06.04.05, 11:35
                  sagis napisała:

> Do ironizowania potrzebna jest inteligencja:-)
                  > A, np. umiejętność kłamania u dzieci świadczy o ich inteligencji.
                  > Piszę o dzieciach, bo w dorosłości kłamstwo nie jest dobrą wartością.

ja bym raczej nazwala to umiejetnoscia konfabulowania w dziecinstwie. lepiej
                  brzmi:))
              • kobieta_na_pasach Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 06.04.05, 11:34
                wielo-kropek napisał:

> Sa jednak ludzie ktorzy znaja sie na forumowej inteligencji i
                > to jeszcze jak. Ja do nich nie naleze. Az tak inteligentny to ja
                nie jestem. Nie bez powodu jestem wiec na forum kobieta, bo na inne
                fora progi mi sa za wysokie. Mam nadzieje ze zadna z forumowiczek nie
                > zostala urazona moim ostatnim zdaniem.Ja czasem ironii uzywam zamiast
                > inteligencji....i kto mi co zrobi z tych "prywatnych"?!

ironia , poczucie humoru, zlosliwosc to cechy ludzi inteligentnych (to nie ja
                pierwsza powiedzialam). osobiscie nie jestem urazona twoja wypowiedzia. aby
                czuc sie dobrze wazny jest klimat , jaki tworza ludzie, a nie ich IQ.
                • wielo-kropek Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 06.04.05, 21:19
                  No to fajnie ze nie odebralas tego jako urazy, bo moje slowa nie
                  byly pisane z tym zamiatem zeby kogokolwiek tutaj urazac. Sa wiec tutaj
                  inteligentne kobiety i ciebie z pewnoscia moge w tym przypadku
                  przytoczyc jako swiadka i potwierdzenie tego. O czym te prywatne
                  gamonie tutaj kracza?
                  • kobieta_na_pasach przez skromnosc wrodzona nie bede dziekowala:) 07.04.05, 09:45
                    wielo-kropek napisał:

> Sa wiec tutaj inteligentne kobiety i ciebie z pewnoscia moge w tym
                    przypadku przytoczyc jako swiadka i potwierdzenie tego. O czym te
                    prywatne gamonie tutaj kracza?

jesli oni nie wiedza, to skad ja mam to wiedziec?! :))))))))))))
    • reniatoja Na forum 40+ 07.04.05, 07:59
      Poczytałam trochę to forum, zachęcona i zaintrygowana przez KnP. I co.
      Najbardziej spodobał mi się jeden wątek: Kobieta na Pasach chwali się jakimś
      keksem czy czymś co tam upichciła dla męza i kusi obietnicą, że jak ja ktoś
      poprosi, to poda przepis. Na co Poison1 o ten przepis bardzo grzecznie prosi,
      najlepiej na skrzynkę. I tak się zastanawiam. Kobieta wysyła przepis na
      skrzynke do Poison1, ale odbiera kto? Obierka2 czy Kromka3? Mam tylko nadzieje,
      ze w prawdziwej kuchni przy keksie krząta się po prostu Ewa
      • kobieta_na_pasach niejednemu psu na imie Burek 07.04.05, 09:49
        reniatoja napisała:

> Poczytałam trochę to forum, zachęcona i zaintrygowana przez KnP. I co.
        > Najbardziej spodobał mi się jeden wątek: Kobieta na Pasach chwali się
        jakimś keksem czy czymś co tam upichciła dla męza i kusi obietnicą, że jak ja
        ktoś poprosi, to poda przepis.

a kto w raju kusil Adama? tez Ewa. imie Ewa jest wiec symbolem kobiety, ktora
        pierwsza zgrzeszyla.
        • wielo-kropek Re: niejednemu psu na imie Burek 07.04.05, 21:26
          Skadze. To raczej Adam zerwal to jablko. I wez tu sluchaj sie kobiet
          a dobrze na tym wyjdziesz.
    • ruda_szczurka Re: to forum ma niski iloraz inteligencji 07.04.05, 21:39
      forum jak forum....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka