Gość: melodja IP: *.net.autocom.pl 21.06.02, 10:59 Właśnie usłyszałam w pracy, że skoro lubię Budkę, to nie mam gustu muzycznego. No cóż trudno i tak lubię ich słuchać. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuli_pan Re: BUDKA SUFLERA 21.06.02, 11:02 Gość portalu: melodja napisał(a): > Właśnie usłyszałam w pracy, że skoro lubię Budkę, to nie mam gustu muzycznego. > No cóż trudno i tak lubię ich słuchać. A Wy? nienawidze budki, szczegolnie oblesnego Cugowskiego, a gustu muzycznego nie masz niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodja BUDKA SUFLERA IP: *.net.autocom.pl 21.06.02, 11:07 Trudno..hm:). Każdy ma jakiś feler, widocznie mój to gust muzyczny...hlip,hlip. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: BUDKA SUFLERA 21.06.02, 11:13 Gość portalu: melodja napisał(a): > Trudno..hm:). Każdy ma jakiś feler, widocznie mój to gust muzyczny...hlip,hlip. nie placz, oni (budka) niedlugo pomrą, czekaj tylko na info o zawalach, Odpowiedz Link Zgłoś
spacja Re: BUDKA SUFLERA 21.06.02, 11:18 Mnie męczy, że Cugowski śpiewa wszystko na jedno kopyto. Inna sprawa, że uważam ich za najbrzydszy kwartet śwata. A o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodja Re: BUDKA SUFLERA IP: *.net.autocom.pl 21.06.02, 11:41 Ja ich słucham a nie oglądam :))). Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: BUDKA SUFLERA 21.06.02, 11:46 Gość portalu: melodja napisał(a): > Ja ich słucham a nie oglądam :))). ale to nie zmienia faktu ze cugowski ma brzydki ryczacy glos, a poza ty ja gdy slucham jakis kawalem to widze przed oczami spiewajacego i mnie czesto mdli, tak jest w przypadku budki suflera, urszuli, bajmu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero ich budka IP: *.mcps.com 21.06.02, 11:47 Kiedys to był bez dwóch zdań jeden z najlepszych polskich zespołów. Teraz stanowia poważną konkurencje dla tych z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: BUDKA SUFLERA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 11:56 Marek raduli jest rewelacyjnym gitarzysta. A reszta? Coz rzeczywiscie rzecz gustu. Mnie sie ciagle podobaja. Od 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: BUDKA SUFLERA 21.06.02, 12:01 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Marek raduli jest rewelacyjnym gitarzysta. A reszta? Coz rzeczywiscie rzecz > gustu. Mnie sie ciagle podobaja. Od 30 lat. A to co ostatnio grają, mokre oczy masz tralalala, też ci się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodja Re: BUDKA SUFLERA IP: *.net.autocom.pl 21.06.02, 12:08 OK Panie, Panowie niech będzie z tym brakiem gustu muzycznego. W takim razie co jest w dobrym guście? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: BUDKA SUFLERA 21.06.02, 12:12 Pod budą jest również de mode. w tym sezonie modne są budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: BUDKA SUFLERA 21.06.02, 12:15 gero1 napisał(a): > Pod budą jest również de mode. w tym sezonie modne są budki z piwem. może i de mode, jak depeche mode. fajnie też jest w Budzie z budem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodja Re: BUDKA SUFLERA IP: *.net.autocom.pl 21.06.02, 12:15 To mam pecha nie lubie piwa:(. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 budka suflera 21.06.02, 12:04 w latach 90 jest zdumiewajaco konsektnie nijaka... texty sa nnijakie muzyka jest nijaka.. teledyski sa gorzej niz nijakie... dla mnie muzyczne dno, ocierajace sie o nizreozumiala dl amnie popularnosc... no wlasnie... popularnoisc takiego tanga i pokemonow to sa dwie popularnosci ktorych zrozumiec i objac nie potrafie... ludziom mozna wcisnac wszystko. jezeli chodzi o moje zdanie nie masz gustu muzycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodja Re: budka suflera IP: *.net.autocom.pl 21.06.02, 16:42 Skoro nikt nie lubi Budki, to kto kupuje ich płyty? Tylko ja:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dajana Re: budka suflera IP: 193.178.168.* 21.06.02, 17:05 Gość portalu: melodja napisał(a): > Skoro nikt nie lubi Budki, to kto kupuje ich płyty? Tylko ja:). ja tez kupuję ich płyty, i lubię ich słuchać, i Ci wszyscy którzy wypełniają po brzegi salę kongrsową na koncertach, i mówcie sabie co chcecie ale jak czasami gościnnie koncertujący Andrzejczak "zachrypie" Jolkę to publiczność szaleje... a co do gustów , ktoś kiedys powiedział że gust to rzecz nabyta i o nim się nie dyskutuje, zresztą jak różni sa wszyscy ludzie tak rózne są nasze upodobania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: BUDKA SUFLERA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 17:56 melodja, nie przejmuj sie opiniami innych. zalezy czego budki słuchasz, bo ostatnio tj. już trzecia płytę z rzedu słuchac ich się nie da. stare kawałki są jak najbardziej oki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: BUDKA SUFLERA IP: *.ewave.at 21.06.02, 19:13 Leprza jest wodka suflera.Ale sufler gdzies polazl i zabral...swintuch! Odpowiedz Link Zgłoś