malina15 07.04.05, 10:46 czy objawem ciąży są bolące jejniki????Błagam o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: objawy 07.04.05, 10:47 jajniki nie "pracują" w czasie ciąży.Są na L4. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: objawy 08.04.05, 00:08 A jaka różnica między jej nikami a naszymi nikami?? :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: objawy 07.04.05, 10:49 Chciałabym aby tak było bo właśnie mnie bolą ale niestety.... Bolące jajniki to żaden objaw. Jajniki boją w tarkcie cyklu jak produkują jajeczka, transportują itd. A Ty się lepiej zabezpieczaj, a nie szukaj objawów ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: objawy 08.04.05, 00:09 A to nie takie proste wcale. Też byłam taka mądra do niedawna :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: objawy 07.04.05, 10:52 Mam nadzieje, ze 15 przy Malinie, to nie twoj wiek??? Dlaczego my dziewczyny jestesmy takie glupie (tak, ja nie byłam madrzejszatylko zawsze miałam w życiu dużo szczęścia) i robimy wszystko dla tych facetow, dlaczegoooo. Mam nadzieje, ze na strachu sie skonczy i zycze ci tego. I nigdy wiecej nie rob niczego, co moze skonczyc sie niechcianą ciążą. A przynajmniej dopóki nie skończysz chociaż tych 18 - 19 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: objawy 07.04.05, 10:57 No ale napisz jak juz bedziesz wiedziala na pewno co i jak. Bo sie bede teraz martwic. Zawsze czyjaś obawa o to, ze moze być w niechcianej ciąży rozwala mnie. Wiem jak to jest i ciesze sie, ze juz nigdy raczej mnie to nie czeka. I nikomu nie życze tego uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: objawy 08.04.05, 00:10 Dlaczego nigdy? Sorki, że pytam, ale to brzmi jakoś... groźnie? Odpowiedz Link Zgłoś